'Pala Fuat' hayatını kaybetti
'Pala Fuat' hayatını kaybetti 'Toprak benim her şeyim, toprak olmazsa insanlıkta olmaz' sözleri ile toprağa duyduğu sevgiyi her seferinde dile getiren Fuat Özgür hayatını kaybetti.
15.03.2024 Gündem
Aksaray'da Yaşar K. ve çetesine operasyon: 23 gözaltı
Aksaray'da Yaşar K. ve çetesine operasyon: 23 gözaltı Aksaray'da suç örgütü lideri Kürt Yaşar lakaplı Yaşar K. ve örgüt üyelerine operasyon düzenlendi, 23 zanlı gözaltına alındı.
23.02.2018 Gündem
Çukurca gerçekleri!
Çukurca gerçekleri! Çukurca'da 45 KM'lik hatta kesin çözüm isteniyordu  İşte TSK'nın 30 Ağustos'ta Hakkari’nin Çukurca kırsalında Seni Tepe, Kale Tepe ve Dağbaşı Tepe’de başlattığı operasyonun detayları...
23.09.2016 Gündem
YAŞAR’DA AB RÜZGARI ESTİ
YAŞAR’DA AB RÜZGARI ESTİ İzmir’de AB fonlarından yararlanma oranını artırmak için kamu kurum ve kuruluşlarının personelinin katıldığı “İzmir’de AB Rüzgarı” eğitim programı, Yaşar Üniversitesi’nde başladı.
11.10.2011 Ege
Devletin gizli belgesi KCK sanığında
Devletin gizli belgesi KCK sanığında KCK tutuklu sanığı Heval Erdemli'nin bilgisayarında, 'devletin birçok kurumunda dahi bulunmayan TC'nin İç Güvenlik Stratejisi isimli belge bulunduğu' ortaya çıktı.
2.11.2010 Gündem
KCK/TM ana davası başladı
KCK/TM ana davası başladı Aralarında BDP'li belediye başkanlarının da bulunduğu 103'ü tutuklu 151 sanık hakim karşısına çıktı.Diyarbakır'daki KCK/TM davası Sanıkların tahliye talepleri reddedildi.
18.10.2010 Gündem
Mardin'de farklı dinlerin temsilcileri iftar sofrasında buluştu! ' Bu iftar kardeşliğimizin iftihar tablosudur'
Mardin'de farklı dinlerin temsilcileri iftar sofrasında buluştu! ' Bu iftar kardeşliğimizin iftihar tablosudur' Mardin'de Müslüman, Ezidi, Ermeni ve Süryanilerin temsilcileri, düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, "Farklı etnik kökenden, dinlerden ve dillerden insanların bugün burada kardeşçe aynı sofrayı ve aynı duyguları paylaşması tüm dünyanın örnek alması gereken bir tablo." dedi.
24.03.2024 Gündem
TSK süpürecek, Irak tıkayacak! Teröre karşı ortak mücadelenin ilk adımı
TSK süpürecek, Irak tıkayacak! Teröre karşı ortak mücadelenin ilk adımı Türkiye, PKK'yı ilk defa 'yasaklı örgüt' diye tanımlayan Irak'ın teröristlerin kaçış güzergahlarında tahkimat yapmasını bekliyor.
16.03.2024 Gündem
Türkiye-Irak güvenlik görüşmesinin sonuç bildirisi: Irak PKK'yı 'yasaklı örgüt' ilan etti
Türkiye-Irak güvenlik görüşmesinin sonuç bildirisi: Irak PKK'yı 'yasaklı örgüt' ilan etti Türkiye ve Irak arasında başkent Bağdat’ta yapılan Güvenlik Mekanizması Görüşmesine ilişkin ortak bildiri yayınlandı. Türkiye, Irak Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından PKK’nın Irak’ta yasaklı bir örgüt olduğu belirtildi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da yoğun diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya'da yoğun diplomasi trafiği sürdürdü. Antalya'da peş peşe görüşmeler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan en son olarak Neçirvan Barzani’yi kabul etti.
1.03.2024 Gündem
Demokratlar ‘Türkiye İttifakı’nda
Demokratlar ‘Türkiye İttifakı’nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün Ankara Yenimahalle’de Pir Sultan Abdal Cemevi’nin açılışına katıldı.
18.02.2024 Gündem
Bakan Güler'den Irak Türkmen Cephesi’ne ziyaret
Bakan Güler'den Irak Türkmen Cephesi’ne ziyaret Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'ın Irak temasları devam ediyor. Bakan Güler, Irak Türkmen Cephesi ve IKBY İçişleri Bakanı Halit ile görüştü.
7.02.2024 Haberler
Bakan Güler'den Irak Türkmen Cephesi’ne ziyaret
Bakan Güler'den Irak Türkmen Cephesi’ne ziyaret Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'ın Irak temasları devam ediyor. Bakan Güler, Irak Türkmen Cephesi ve IKBY İçişleri Bakanı Ahmet Halit ile görüştü.
7.02.2024 Gündem
Aday ilanına DEM rötarı!
Aday ilanına DEM rötarı! CHP PM’nin önceki günkü toplantısında 4’ü büyükşehir, 4’ü il olmak üzere 103 seçim çevresinde aday belirlendi.
4.02.2024 Gündem
Sınavlara çalışan öğrencilere çay-simit ikramı
Sınavlara çalışan öğrencilere çay-simit ikramı Amasya Üniversitesi, kütüphanede geç saatlere kadar sınavlara çalışan öğrencilere yönelik çay, simit ve çorba ikramı uygulaması başlattı.
17.01.2024 Eğitim
TBMM'de terörle mücadele oturumu! Bakanlar Fidan ve Güler'den net mesajlar
TBMM'de terörle mücadele oturumu! Bakanlar Fidan ve Güler'den net mesajlar Meclis Genel Kurulu’nda terörle mücadeleye ilişkin bilgilendirme oturumu düzenlendi. KurulOturumda söz alan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan net mesajlar verdi.
16.01.2024 Gündem
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi Eskişehir’de 25 yıllık belediye başkanlığı döneminin sonuna gelen ve yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, aday tanıtım toplantısında partisi CHP’yi eleştirdi.
15.01.2024 Haberler
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi Eskişehir’de 25 yıllık belediye başkanlığı döneminin sonuna gelen ve yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, aday tanıtım toplantısında partisi CHP’yi eleştirdi.
15.01.2024 Gündem
Dolmabahçe'deki olağanüstü zirvenin şifreleri!
Dolmabahçe'deki olağanüstü zirvenin şifreleri! 9 askerimizin şehit olduğu hain saldırının ardından Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör örgütüne ait hedefler yerle bir edildi. Dolmabahçe'de gerçekleştirilen güvenlik toplantısının ardından ise terörle mücadele konusunda net mesajlar verildi. Peki son operasyonlar ve toplantı sonrası yapılan açıklama nasıl değerlendirilmeli? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar yaşanan son gelişmeleri Milliyet.com.tr için değerlendirdi.
14.01.2024 Gündem
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı günü bekleyen aileleri hamilelik döneminde isim telaşı sarıyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adaylarının çocuklarına vereceği isim konusu kafalarını karıştırıyor. Hayatları boyunca taşıyacakları ismin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyorlar. İsim konusunda derin araştırmaya giren çiftler anlamlarına da özellikle dikkat ediyor. Kulağa hoş gelen isimleri tercih eden ebeveynler keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik, popüler ve modern çağa uygun isimler vermek istiyorlar. Y harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat