Kurtlar Vadisi Darbe

Kurtlar Vadisi Darbe

Son dakika kurtlar vadisi darbe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kurtlar vadisi darbe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kurtlar vadisi darbe haber sayfamızda...

Kurtlar Vadisi Darbe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 93 kurtlar vadisi darbe haberi bulunmuştur.
'Kurtlar Vadisi' dizisine 'iftira' ve 'hakaret' davasında karar
'Kurtlar Vadisi' dizisine 'iftira' ve 'hakaret' davasında karar Bir televizyon kanalında yayımlanan programda 'Kurtlar Vadisi' dizisi hakkında yapılan yorumlarda, 'iftira' ve 'hakaret' suçunu işledikleri iddia edilen 5 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı . Mahkeme, programın sunucuları Nihat Doğan, Ömür Varol ve yayın sorumlusu Cihat Zembat'ı 'iftira' ve 'hakaret' suçlarından 1'er yıl 8'er ay hapis ile 23 bin 280'er lira adli para cezasına çarptırdı. Sanıklara verilen hapis cezası, 1 yıl 8 ay süreyle ertelendi.
30.04.2019 Cadde
Nihat Doğan: 'Necati Şaşmaz, FETÖ'cüdür' demedim
Nihat Doğan: 'Necati Şaşmaz, FETÖ'cüdür' demedim Bir televizyon kanalında yayımlanan programda 'Kurtlar Vadisi' dizisi hakkında yapılan yorumlarda 'iftira' ve' hakaret' suçunu işledikleri iddiasıyla programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 sanığın 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına devam edildi.
13.07.2018 Cadde
'Kurtlar Vadisi' davasında flaş karar!
'Kurtlar Vadisi' davasında flaş karar! Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında 'Kurtlar Vadisi' dizisi hakkında yapılan yorumlarda 'iftira' ve 'hakaret' suçunu işledikleri iddiasıyla programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 sanığın, 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı.
8.12.2017 Cadde
‘Arşivlik film olsun istiyorum’
‘Arşivlik film olsun istiyorum’ 15 Temmuz darbe girişiminin perde arkasını anlatan ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filminin senaristi ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, “Amacımız kâr ve zarar değil. Arşivlik film olsun istiyorum” dedi
2.10.2017 Cadde
‘Alnımızın akıyla bugünlere geldik’
‘Alnımızın akıyla bugünlere geldik’ 15 Temmuz darbe girişiminin perde arkasını anlatan ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ın fragmanı, oyuncuların katılımıyla gerçekleşen özel bir gösterimle izlendi
3.08.2017 Cadde
'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi geliyor!
'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi geliyor! Pana Film, 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminin çekimlerine başladı...
18.04.2017 Cadde
TRT'den Kurtlar Vadisi açıklaması
TRT'den Kurtlar Vadisi açıklaması “Kurtlar Vadisi Pusu dizisi seneye TRT’de” iddiası haberi bir hayli yankı uyandırdı. Yazarımız Ali Eyüboğlu cevabı birinci ağızdan aldı. TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren’e sordum. Eren’in yanıtı kısa ve netti: “Haber doğru değil. Görüşmemiz bile olmadı.”
6.03.2017 Cadde
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de!
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de! Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de mi olacak? İşte çok konuşulan o iddia.
27.02.2017 Cadde
'Kurtlar Vadisi'ne hakarete hapis istemi
'Kurtlar Vadisi'ne hakarete hapis istemi Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" adlı programda "Kurtlar Vadisi Darbe" hakkında yapılan yorumlarda iftira ve hakaret suçunu işledikleri iddiasıyla programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında "iftira"ve "hakaret" suçlarından 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
27.02.2017 Cadde
Savcıdan 'Kurtlar Vadisi Darbe' kararı
Savcıdan 'Kurtlar Vadisi Darbe' kararı 15 Temmuz darbe girişiminden kısa bir süre önce Türk Patent Enstitüsü’ne 'Kurtlar Vadisi Darbe' adıyla marka başvurusunda bulunulmasına ilişkin Pana Film ortakları oyuncu Necati Şaşmaz ve Mehmet Canpolat hakkında yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi.
7.02.2017 Cadde
Kurtlar Vadisi Pusu’nun başlayıp başlamayacağı belli oldu!
Kurtlar Vadisi Pusu’nun başlayıp başlamayacağı belli oldu! Bir zamanlar fenomen dizi olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonu başlamadı. İzleyiciler merakla Kurtlar Vadisi Pusu'nun ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun geleceğiyle ilgili ayrıntılar...
26.12.2016 Gündem
Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatı bitti mi?
Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatı bitti mi? Başrollerini Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak'ın paylaştıkları ve devlet içerisinde yaşanan gizli olayları konu almasıyla ünlenen Kurtlar Vadisi Pusu kepenk mi kapatıyor?
18.11.2016 Cadde
Necati Şaşmaz'a darbe girişimi sorgusu!
Necati Şaşmaz'a darbe girişimi sorgusu! FETÖ'nün 15 Temmuz'daki  darbe girişimi öncesinde "Kurtlar Vadisi Darbe" ismi için patent başvurusu yapan  Pana Film hakkında TPE'nin başvurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında,  oyuncu Necati Şaşmaz'ın ifadesi alındı.
21.10.2016 Cadde
Kurtlar Vadisi Pusu'ya darbe soruşturması
Kurtlar Vadisi Pusu'ya darbe soruşturması Türk Patent Enstitüsü, 15 Temmuz öncesinde “Kurtlar Vadisi Darbe” markası için başvuruda bulunan Pana Film hakkında savcılığa başvurdu. Konu ile ilgili soruşturma başlatıldı
14.10.2016 Cadde
Kurtlar Vadisi'ndeki 'mezarlık sahnesi'yle ilgili açıklama
Kurtlar Vadisi'ndeki 'mezarlık sahnesi'yle ilgili açıklama Pana Filmden "Kurtlar Vadisi" dizisindeki mezarlık sahnesiyle ilgili ortaya atılan iddialara ilişkin açıklama yapıldı.
12.10.2016 Gündem
Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezonda Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezonda Hangi Kanalda Yayınlanacak? Polat Alemdar'ın başrol oyuncusu olduğu 2003 yapımı Kurtlar Vadisi serisinin en etkilisi olan Kurtlar Vadisi Pusu 2017 - 2018 sezonunda ekranlarda olacak mı? TRT1 ile anlaştığı dedikoduları yer alırken PanaFilm'den henüz bir açıklama yapılmadı
19.10.2017 Gündem
'Kurtlar Vadisi'nden darbe girişimi sonrası ´Kurtlar Vadisi Darbe´ filmi geliyor!..
'Kurtlar Vadisi'nden darbe girişimi sonrası ´Kurtlar Vadisi Darbe´ filmi geliyor!.. Yıllardır büyük ilgiyle izlenen 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcısı Pana Film, dizi hayranlarının yoğun isteği üzerine 'Kurtlar Vadisi Darbe' isimli sinema filmini yapmaya karar verdiklerini duyurdu.
16.08.2016 Kültür Sanat
'Kurtlar Vadisi'nden darbe girişimi sonrası flaş karar
'Kurtlar Vadisi'nden darbe girişimi sonrası flaş karar Yıllardır büyük ilgiyle izlenen 'Kurlar Vadisi Pusu'nun yapımcısı Pana Film, dizi hayranlarının yoğun isteği üzerine 'Kurtlar Vadisi Darbe' isimli sinema filmini yapmaya karar verdiklerini duyurdu.
16.08.2016 Cadde
'2023'te bu da mı geldi başıma dediğim birçok olay yaşadım!'
'2023'te bu da mı geldi başıma dediğim birçok olay yaşadım!' Son olarak 'Gizemli Mesaj' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Çiğdem Batur, geçtiğimiz gün Etiler'de bir etkinliğe katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Batur, 2023 yılında çok darbe aldığını söyleyerek; "2024'te mükafatlarını alacağım inşallah" dedi.
21.12.2023 Cadde
Cüneyt Özdemir kimdir? Cüneyt Özdemir biyografisi
Cüneyt Özdemir kimdir? Cüneyt Özdemir biyografisi Cüneyt Özdemir, 1990 yılında basın yayın kuruluşlarında başladığı kariyerine birçok TV programı, Kitap, Dizi, ve Belgesel gibi farklı alanlarda yaptığı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çekti. Özellikle 5N1K adlı program ile Türkiye'deki birçok saygın ödüle layık görüldü. Peki Cüneyt Özdemir kimdir?
1.03.2019 Gündem
'Kurtlar Vadisi Vatan'a 'boş salon' şoku
'Kurtlar Vadisi Vatan'a 'boş salon' şoku BU yıl 54'üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında gösterilen 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi, ücretsiz olmasına rağmen ilgi görmedi.
23.10.2017 Cadde
'Kurtlar Vadisi Vatan'a 'boş salon' şoku
'Kurtlar Vadisi Vatan'a 'boş salon' şoku BU yıl 54'üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında gösterilen 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi, ücretsiz olmasına rağmen ilgi görmedi.
23.10.2017 Cadde
Avrupa'nın ardından Türkiye'de turnede
Avrupa'nın ardından Türkiye'de turnede 'Kurtlar Vadisi Vatan' ekibi; Berlin, Köln ve Amsterdam galaları sonrası Türkiye turnesine çıktı.
18.10.2017 Cadde
‘Ön planda olmayı sevmiyorum’
‘Ön planda olmayı sevmiyorum’ ‘Kurtlar Vadisi Vatan’  filminde Üsteğmen  Deniz’e hayat veren  Sinem Uslu, ön planda  olmadığını söyledi.  Oyuncu, “Bütün   dünya tanısa ne  olur, final aynı. Ben  değişmeyeceğime  göre, ortam da beni  değiştirmesin” dedi
9.10.2017 Cadde
'Kurtlar Vadisi Vatan' ne kadar izlendi?
'Kurtlar Vadisi Vatan' ne kadar izlendi? 29 Eylül Cuma günü vizyona giren 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi 'ilk 3 gün' gişe sonuçları ortaya çıktı.
3.10.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kurtlar Vadisi Darbe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.