Kuru

Kuru

Son dakika kuru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kuru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kuru haber sayfamızda...

Kuru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26.039 kuru haberi bulunmuştur.
Sucuk kızartırken içine yarım bardak ekleyin, lezzeti artsın! Bu hali çok seviliyor
Sucuk kızartırken içine yarım bardak ekleyin, lezzeti artsın! Bu hali çok seviliyor Kahvaltı sofralarındaki vazgeçilmez lezzetlerden biri de sucuktur. Evde sucuk pişirirken bazı durumlarda sonuç istediğimiz gibi olmayabilir. Kızartma işlemini fazla kaçırdıysanız sucuk daha kuru olabilir. O nedenle pişirme yöntemleri önemlidir. İşte sucuk kızartırken yapmanız gerekenler.
19.04.2024 Püf Noktası
Piyasa katılımcıları anketi yayımlandı
Piyasa katılımcıları anketi yayımlandı Piyasa katılımcıları anketinde cari yıl sonu dolar kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 40,53 TL iken, bu anket döneminde 40,01 TL oldu.
19.04.2024 Uzmanpara
Yıl sonu dolar kuru tahmini geriledi
Yıl sonu dolar kuru tahmini geriledi Piyasa katılımcıları anketinde cari yıl sonu dolar kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 40,53 TL iken, bu anket döneminde 40,01 TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Kayısı ihracatı hız kesmiyor
Kayısı ihracatı hız kesmiyor Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Mart ayında 6 bin 191 kuru kayısı ihracatı gerçekleştirilerek 37 milyon 358 bin dolar gelir elde edildiğini söyledi.
19.04.2024 Ekonomi
Artan cilt lekelerinin suçlusu meğer bu eksiklikmiş! Haftada 1 kez yenirse silgi gibi siliyor
Artan cilt lekelerinin suçlusu meğer bu eksiklikmiş! Haftada 1 kez yenirse silgi gibi siliyor Vücudumuzda oluşan değişimler birçok farklı rahatsızlığın habercisi olabilir. Cilt lekeleriniz arttıysa, kuruluk ve pul pul dökülmeler yaşıyorsanız, saçlarınız çabuk yıpranıyorsa A vitamini eksikliği çekiyor olabilirsiniz. Peki, vücudu eski sağlığına nasıl kavuştururuz?
18.04.2024 Genel Sağlık
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor?
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL haftanın üçüncü işlem gününe 32.51’in üzerinde başladı.
17.04.2024 Uzmanpara
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim Geçen yılın sonlarına doğru düşüş gösteren araç piyasasında rota değişti. Özellikle ikinci el araçlarda 4 aylık fiyat değişimi dikkat çekti. Peki araç fiyatları neden yükseliyor? Fiyatı en çok artan modeller hangileri, şu anda piyasada en hızlı satılan araçlar neler? Konuyla ilgili tüm merak edilenler haberin detayında...
17.04.2024 Ekonomi
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Yazın bunları ihmal etmeyin! Cildi tahriş edebilir, nemlendirici etkisi var
Yazın bunları ihmal etmeyin! Cildi tahriş edebilir, nemlendirici etkisi var İster nemli bir şehirde, ister kuru bir bölgede yaşıyor olun, yaz sıcağından ve dehidrasyondan kaçamazsınız. Neyse ki kendinizi ve cildinizi nemli tutmanın yolları var. İşte yaz aylarında bile cildinizin muhteşem ve nemli görünmesini sağlamanın dört yolu.
16.04.2024 Cilt Bakımı
Sarımsak-limondan daha güçlüsü yok! 25 gün çalkalayın, her derde deva oluyor
Sarımsak-limondan daha güçlüsü yok! 25 gün çalkalayın, her derde deva oluyor Limon ve sarımsak bilindiği üzere sağlığa iyi gelen en faydalı besinler arasında yer alıyor. Özellikle zararlı alışkanlıklara sahip olan bireylerin vücudunu iyileştirmek ve arınmak adına kullanabileceği bu kür, birçok derde deva olabilir.
16.04.2024 Genel Sağlık
Kuru incirin tadı kaçıyor
Kuru incirin tadı kaçıyor Türkiye’den Fransa’ya ihraç edilen kuru incirde normal değerin 11 katı aflatoksin tespit edildi ve iade edildi. Ege İhracatçıları Birliği, aflatoksinin doğa koşullarında oluştuğunu, UV ışığıyla ayıkladıklarını söyledi. Prof. Ayhan Filazi de uygun depolama şartlarına dikkat çekerek, ‘Havadan gelen mantarların toksinleri ürüne yerleşip bu kanserojen maddeleri ortaya çıkarıyor. Karaciğerleri daha çok etkiliyor’ dedi.
16.04.2024 Gündem
Her şey bozukmuş! 29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporunda ihmaller tek tek sıralandı
Her şey bozukmuş! 29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporunda ihmaller tek tek sıralandı İstanbul Beşiktaş’ta 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübü yangınına dair itfaiye raporunda ihmaller tek tek sıralandı. Yangında, yangın söndürme sisteminin ve iş yeri acil durum aydınlatmalarının çalışmadığı belirtildi.
16.04.2024 Gündem
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı.
15.04.2024 Haberler
Sadece efsaneden ibaretmiş! Bakım sanıyoruz, kökten uca saçların düşmanı
Sadece efsaneden ibaretmiş! Bakım sanıyoruz, kökten uca saçların düşmanı İnternette çok sayıda güzellik bilgisi dolaşıyor ancak bunların çoğu doğru değil. İşte çoğumuzun körü körüne takip ettiği ve saçlarımıza her gün zarar veren 5 yaygın saç bakımı efsanesi.
15.04.2024 Saç Bakımı
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı.  
15.04.2024 Gündem
SON DAKİKA CANLI DÖVİZ KURU 📊 Dolar ve Euro kuru canlı takip: Şu an 1 Dolar kaç TL? 1 Euro kaç TL? 14 Nisan 2024
SON DAKİKA CANLI DÖVİZ KURU 📊 Dolar ve Euro kuru canlı takip: Şu an 1 Dolar kaç TL? 1 Euro kaç TL? 14 Nisan 2024 Son dakika döviz kuru araştırılıyor. Dolar ve Euro ile ilgili bilgi almak isteyenler, 1 dolar kaç tl, 1 euro kaç TL öğrenmek istiyor. İşte 14 Nisan 2024 bugüne ait canlı döviz kuru
14.04.2024 Bilgi Rehberi
Tam kıvamında tane tane kiraz reçeli! Birkaç damlası bile yetiyor
Tam kıvamında tane tane kiraz reçeli! Birkaç damlası bile yetiyor Yaz aylarının en sevilen meyveleri arasında kiraz başı çekiyor. Sadece meyve olarak değil reçel olarak da kahvaltı sofralarında tercih ediliyor. Tam kıvamında tane tane kiraz reçelinin püf noktası…
13.04.2024 Yemek
‘Ailemden parçasınız’
‘Ailemden parçasınız’ Hadise, Yavru Vatan’da yaklaşık bin 500 kişiye unutulmaz bir bayram yaşattı.
13.04.2024 Cadde
İhracatı üçte bir değerlendi
İhracatı üçte bir değerlendi Gıda ürünlerinde Türkiye’nin lider ihraç ürünlerinden çekirdeksiz kuru üzümün ihracatı 2023/24 sezonunda döviz bazında yüzde 29 değerlendi.
12.04.2024 Ekonomi
Yaşlanmayı önleyen, iltihabı kurutan mucize! Portakaldan bile daha güçlü
Yaşlanmayı önleyen, iltihabı kurutan mucize! Portakaldan bile daha güçlü Kurutulmuş dut, kelimenin tam anlamıyla süper besindir! Şeker ilavesiz, doğal tatlı bir tada sahip olan kurutulmuş dut, yüksek düzeyde protein ve demir sağlar ve aynı zamanda zengin bir C vitamini, lif, kalsiyum ve antioksidan kaynağıdır.
11.04.2024 Genel Sağlık
Türkiye’den ‘kara kıtada’ atılım
Türkiye’den ‘kara kıtada’ atılım Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2005’te başlattığı Afrika Açılımı’yla kıtayı en çok ziyaret eden lider oldu. TİKA, Afrika’da kalkınma iş birliğine yönelik faaliyetlerinde 2023 yılı hedefi olan 50 ülkeye ulaştı.
9.04.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu kaza! 'Torunumun hakkını onlara yedirmem, bedelini ödeyecekler'
Türkiye'nin konuştuğu kaza! 'Torunumun hakkını onlara yedirmem, bedelini ödeyecekler' İstanbul’da T.C.’nin aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası, iki talebi olduğunu söyledi: “Babasız kalan torunumun hakkını onlara yedirmem. 20 yıllık eğitim masrafını peşin alacağım. Benim istediğim yerde oğlumun isminin yaşayacağı bir anıt istiyorum”
9.04.2024 Gündem
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz: Köstek olmaya gerek yok!
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz: Köstek olmaya gerek yok! Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, iftar programında basın mensuplarıyla buluştu.
8.04.2024 Gaziantep FK
1 avuç yedikten sonra 1 bardak sıcak su için! Kabak çekirdeğinin bilinmeyen etkisi
1 avuç yedikten sonra 1 bardak sıcak su için! Kabak çekirdeğinin bilinmeyen etkisi Kabak çekirdeği diğer kuru yemişlere oranla gözlerden uzak kalıyor olsa da sayısız faydasıyla gönülleri fethedebilir. Tek yapmanız gereken 1 avuç çekirdek ve 1 bardak sıcak suyu hazırlamak!
8.04.2024 Genel Sağlık
Araç alacaklar dikkat! İkinci el otoda 'zam' uyarısı
Araç alacaklar dikkat! İkinci el otoda 'zam' uyarısı Araç piyasası bahar aylarına girilmesiyle birlikte hareketlendi. Araç satış rakamlarında ise bir artış söz konusuydu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? İşte detaylar...
7.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kuru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.