Kurumlar

Kurumlar

Son dakika kurumlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kurumlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kurumlar haber sayfamızda...

Kurumlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.853 kurumlar haberi bulunmuştur.
Seçimi kazandı mazbatayı alamadı! 'Bu yanlıştan dönülsün'
Seçimi kazandı mazbatayı alamadı! 'Bu yanlıştan dönülsün' Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Menteşeler Mahallesi’ndeki muhtarlık seçimlerini kazanan ve sabıkası olduğu gerekçesiyle mazbatasını alamayan Ramazan Aydın, duruma tepki göstererek seçimin tekrarlanmasını istedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı. “TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” programına katılan Yılmaz ""Çocukların hayatına kast edenlerin hesap vermesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
İTO sanayiciye arsa önerecek
İTO sanayiciye arsa önerecek İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi Hizmet İhracatçılar Birliği, 19-21 Nisan tarihlerinde Sapanca’da düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
20.04.2024 Ekonomi
Turkcell 30. yılını kutluyor
Turkcell 30. yılını kutluyor 1994 yılında cep telefonundan ilk ‘Alo’ ile iletişim teknolojilerinde yeni bir dönem başlatan Turkcell, 30’uncu kuruluş yılında yeni hedeflerini açıkladı. Kurulduğu günden bu yana odağına ‘insanı’ koyan Turkcell, önümüzdeki dönemde telekomünikasyon operatörlüğündeki liderliğini korumayı ve ‘uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonunu büyütmeyi hedefliyor.
19.04.2024 Ekonomi
Gürcistan: 'Yurt dışından fonlanan kurumlar'la ilgili yasa teklifi parlamentoyu karıştırdı
Gürcistan: 'Yurt dışından fonlanan kurumlar'la ilgili yasa teklifi parlamentoyu karıştırdı İktidardaki Gürcü Rüyası Partisi lideri, Mamuka Mdinaradze parlamentoda ilgili komitede konuşurken muhalefet milletvekili Aleko Elisashvili tarafından yumruklandı.
16.04.2024 Dünya
‘5G Teknoloji Kampüsü’ açıldı
‘5G Teknoloji Kampüsü’ açıldı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı.
16.04.2024 Ekonomi
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Teknoloji
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, siber olaylara müdahale mücadelesinde Türkiye'nin çok iyi bir konumda olduğunu belirterek, “Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM)'nin kurulduğu 2014 yılından bu yana toplamda 330 binin üzerinde Zararlı Yazılım ve Siber Saldırı bağlantısı tespit etti ve bu bağlantılara erişimi engelledi.” dedi.
13.04.2024 Ekonomi
Yatılı öğrenciler daha güzel yemek talep ediyor
Yatılı öğrenciler daha güzel yemek talep ediyor Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, pansiyonlu okullardaki öğrencilere kaldıkları yerlerden memnuniyetlerini sordu.
13.04.2024 Eğitim
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi. Haluk Bayraktar ise 'Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız' dedi. Öte yandan BAYKAR'dan da bir açıklama geldi.
12.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş açıkladı! Çocuk gelişimine zararlı 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi
Bakan Göktaş açıkladı! Çocuk gelişimine zararlı 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Çocukların sağlıklı gelişimini olumsuz etkileyebileceği değerlendirilen toplam 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi. Buna ek olarak riske maruz kaldığı tespit edilen çocuklara gerekli psikososyal desteği sağlıyoruz" şeklinde konuştu.
12.04.2024 Gündem
Bahçeli'den Akşener'e çağrı: Bu oyuna düşmeyin
Bahçeli'den Akşener'e çağrı: Bu oyuna düşmeyin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Gündem
Prof. Dr. Arık: 16 ilde obruk risk haritası oluşturulması planlanıyor
Prof. Dr. Arık: 16 ilde obruk risk haritası oluşturulması planlanıyor Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya ile özdeşleşen obrukların 16 farklı il için de risk oluşturduğunu, bu şehirlerde de Konya'daki gibi obruk risk haritasının planlandığının belirterek, "Karaman, Aksaray, Niğde yine Konya kuzeyindeki Ankara'da, Eskişehir'de, Sivas, Çankırı, Yozgat, Çorum'da, daha Doğu'ya doğru Bitlis'te, Siirt'te, Batman'da, Diyarbakır'da, daha batıya gittiğimizde Afyonkarahisar'da, Denizli'de, Manisa'da obruklar oluyor, olmaya devam ediyor" dedi.
8.04.2024 Haberler
Uzmanlar 16 ili uyardı! Yer çöküyor: Dev obrukların sayısı 700'ü buldu
Uzmanlar 16 ili uyardı! Yer çöküyor: Dev obrukların sayısı 700'ü buldu Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya ile özdeşleşen obrukların 16 farklı il için de risk oluşturduğunu, bu şehirlerde de Konya'daki gibi obruk risk haritasının planlandığını söyledi.
8.04.2024 Gündem
MHP, kazandığı belediye saysını ve oy oranını açıkladı
MHP, kazandığı belediye saysını ve oy oranını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Batı demokrasilerine örnek olacak şekilde şeffaf, açık ve güvenli bir ortamda yapılan mahalli idareler seçimlerinde MHP 220 belediye başkanlığı kazanmıştır” şeklinde konuştu.
3.04.2024 Gündem
YARINKİ TARİH: 1 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? 1 Nisan nereler tatil, üniversiteler tatil mi olacak? Pazartesi bankalar, adliyeler, noterler açık mı, kapalı mı?
YARINKİ TARİH: 1 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? 1 Nisan nereler tatil, üniversiteler tatil mi olacak? Pazartesi bankalar, adliyeler, noterler açık mı, kapalı mı? Seçimden sonrakim gün tatil mi? 31 Mart Pazar günü Mahalli İdareler Seçimi gerçekleşiyor. Seçim sandıkları ise okullara kuruldu. Seçimden sonrak gün 1 Nisan'da ise okullar, üniversiteler, kamu kurumları tatil olacak mı? MEB'den açıklama geldi! Peki, yarın nereler, hangi kurumlar tatil?
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı: Bugün benim için duygusal bir gün
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı: Bugün benim için duygusal bir gün İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da oyunu kullandı. "Bugün benim için duygusal bir gün çünkü 5 yıllık emeğin helalleşme anı" dedi.
31.03.2024 Gündem
'Gelişimin önünde engel olan zihniyet Karşıyaka Stadı’nın yapımını engelledi'
'Gelişimin önünde engel olan zihniyet Karşıyaka Stadı’nın yapımını engelledi' 'Biz İzmir’de 3 stadyum projelerimizle yola çıktık. Göztepe, Karşıyaka ve Alsancak stadyumu ve üçünün temelini de birlikte attık.' diyen Kasapoğlu, 'Türkiye'de her zaman üretimin, gelişimin önünde engel olan bir zihniyet yine aynı şekilde Karşıyaka Stadı’nın yapımını engelledi. Hem Büyükşehir Belediyesi hem diğer kurumlar, kuruluşlar mahkemelere açtıkları davalarla bu süreci akamete uğrattılar” şeklinde konuştu.
30.03.2024 Gündem
ÖZEL | Şenes Erzik: Hugh Dallas sızdırmış olabilir!
ÖZEL | Şenes Erzik: Hugh Dallas sızdırmış olabilir! TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, “VAR kayıtlarının sızdırılması ilginç bir konu. Bunu kimin yaptığı konuşuluyor. Bence başlarındaki kişiye, Hugh Dallas’a soracaksınız bunu. O sızdırmış olabilir” ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Süper Lig
Emekliler dikkat: Pek çok kişi bunu bilmiyor! Çift maaşa iki ayrı promosyon
Emekliler dikkat: Pek çok kişi bunu bilmiyor! Çift maaşa iki ayrı promosyon Kamu bankalarında zamlı promosyon ödemeleri bugün başlıyor. Bankalarda pazartesi itibarıyla sözleşme yenileme başvuruları başlamıştı. Peki kim ne kadar ödeme alacak? Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, birden fazla emekli maaşı alanları ilgilendiren ‘çift promosyon’a yönelik detayları milliyet.com.tr’ye anlattı. İşte detaylar...
28.03.2024 Ekonomi
Adıyaman Üniversitesi TSE belgesi aldı
Adıyaman Üniversitesi TSE belgesi aldı Türk Standartları Enstitüsü tarafından 19-21 Aralık 2023 tarihleri arasında yürütülen belgelendirme tetkik sürecini başarıyla tamamlayan Adıyaman Üniversitesi, TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandı.
27.03.2024 Eğitim
Bakan Yumaklı: "Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz”
Bakan Yumaklı: "Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz” Kastamonu’nun Tosya ilçesinde konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye’nin tohumculukta ilk 10 ülke arasında yer aldığını belirterek, “Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz. Böyle bir ülke durumundayız. İnşallah bizler Anadolu'nun bütün topraklarını da sertifikalı tohumlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya: Sandığa güvenle gidilecek
Bakan Yerlikaya: Sandığa güvenle gidilecek İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Biz seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında da Allah'ın izniyle sizin iradenizin en güzel şekilde, en huzurlu ve güven ortamında sandığa tecelli etmesiyle ilgili canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
25.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurumlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.