Kurutma Makinesi

Kurutma Makinesi

Son dakika kurutma makinesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kurutma makinesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kurutma makinesi haber sayfamızda...

Kurutma Makinesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 489 kurutma makinesi haberi bulunmuştur.
Makineye birkaç küp atın! Çamaşırlar ütülenmiş gibi çıkıyor
Makineye birkaç küp atın! Çamaşırlar ütülenmiş gibi çıkıyor Kurutma makinesinden çıkan çamaşırlar kırışmışsa canınızı sıkmayın. Bundan sonra yıkadığınız çamaşırları kurutma makinesine atarken içerisine birkaç küp eklemek çamaşırlarınızın ütülenmiş gibi çıkmasını sağlıyor.
2.04.2024 Püf Noktası
31 milyar kilo metal 17 milyar kilo plastik
31 milyar kilo metal 17 milyar kilo plastik Son 12 yılda dünya genelinde e-atık miktarı 2 katına çıkarak 62 milyar kiloya ulaştı. Atıkların 31 milyar kilosu metal, 17 milyar kilosu plastik, 14 milyar kilosu ise diğer malzemelerden oluştu.
26.03.2024 Gündem
SATIŞA ÇIKTI! 🛒 A101 AKTÜEL (21 MART) KATALOĞU | A101 Aldın Aldın kataloğunda bugün hangi ürünler satışa çıkacak?  Airfryer, Blender Set, Dik Süpürge, Saç Kurutma Makinesi, Saç Kesme Makinesi...
SATIŞA ÇIKTI! 🛒 A101 AKTÜEL (21 MART) KATALOĞU | A101 Aldın Aldın kataloğunda bugün hangi ürünler satışa çıkacak? Airfryer, Blender Set, Dik Süpürge, Saç Kurutma Makinesi, Saç Kesme Makinesi... A101 mağazalarında her hafta Perşembe günleri yayımlanan Aldın Aldın kataloğu belirtilen gün içerisinde satışa çıkıyor. Her hafta oldukça fazla zengin içeriğin yer aldığı A101 aktüel kataloğunda bu Perşembe satışa çıkacak ürünler arasında Blender Set, Süpürge, Saç Kesme Makinesi, Su Dalgası Maşası, Metal Sandalyeli Masa Takımı gibi birçok ürün satışta olacak. İşte A101 21 Mart Aldın Aldın aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünler listesi...
21.03.2024 Bilgi Rehberi
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza yeni elektronik cihazlar girdi. Haliyle elektrik faturalarında giderek artışlar yaşanmaya başladı. Bazı elektronik cihazlar var ki cayır cayır enerji harcıyor. İşte elektrik faturasını ikiye katlayan elektronik cihazlar.
15.03.2024 Püf Noktası
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak "Ailenin hangi konutu tercih edeceği kararını her zaman kadın veriyor. Bu yıl hırdavat, beyaz eşya ve vitrifiye ürünlerimizi satan 120 yeni deneyim alanı hedefliyoruz. Büyüme trendimiz beş yıl içinde her yıl çok hızlı artarak devam edecek"
11.03.2024 Milliyet Executive
Çamaşır makinesine 2 tane eklemek yeter! Meğer ütüleme derdine şipşak son veriyormuş
Çamaşır makinesine 2 tane eklemek yeter! Meğer ütüleme derdine şipşak son veriyormuş Çamaşır makinesine atılan kıyafetleri kısa süre içerisinde kurutmak herkes için avantajlı bir durum. Bunun için kurutma makinelerinden faydalanmak ise işinizi kolaylaştırabilir. Ancak ütüleme derdini yok etmek için makinenize bunu eklemelisiniz.
1.03.2024 Püf Noktası
Kış ayında çamaşırları 1 saate kurutuyor! Hızlı çamaşır kurutma taktiği
Kış ayında çamaşırları 1 saate kurutuyor! Hızlı çamaşır kurutma taktiği Kış aylarında çamaşırları hızlı bir şekilde kurutma, soğuk hava ve düşük nem seviyeleri nedeniyle genellikle zorlu bir görev olabilir. Ancak, bazı etkili teknikler ve taktiklerle, çamaşırlarınızı kısa sürede kurutmanız mümkündür. İşte hızlı çamaşır kurutma için kullanabileceğiniz bazı yöntemler ve ipuçları…
23.02.2024 Püf Noktası
Haftada 1 sifon çekip kıyafetleriyle yıkanıyor! 'Böylece 460 lira tasarruf ediyorum'
Haftada 1 sifon çekip kıyafetleriyle yıkanıyor! 'Böylece 460 lira tasarruf ediyorum' Yalnızca tasarruf etmek için haftada bir sifon çeken ve kıyafetleriyle yıkanan biri olduğunu söylesek... Üstelik para kazanmak için deneylere katılan, her daim musluk suyu içen genç adamın yaptıkları bunlarla da sınırlı değil. İşte Greg'in tutumlu olmanın sınırlarını zorlarken kullandığı şaşırtıcı yöntemler.
10.02.2024 Yaşam
BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! 📍 BİM 12 Ocak aktüel kataloğu satışa çıktı! BİM mağazalarında bugün hangi ürünler var? Türk Kahvesi Makinesi, TV, Isıtıcı Çeşitleri...
BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! 📍 BİM 12 Ocak aktüel kataloğu satışa çıktı! BİM mağazalarında bugün hangi ürünler var? Türk Kahvesi Makinesi, TV, Isıtıcı Çeşitleri... BİM 12 Ocak Cuma aktüel kataloğunda satışa sunulacak ürünler belli oldu. TCL 43 İnç Android TV 8.999 TL, Dijitsu 55 İnç UHD Web TV 9.999 TL, Soundbar 499 TL, Cam Set Üstü Ocak 1.999 TL, Çelik Kettle 299 TL, Arnica Türk Kahvesi Makinesi 949 TL, Saç Kurutma Makinesi 349 TL'ye mağazalarda satışa çıkacak. İşte BİM 12 Ocak aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünler...
12.01.2024 Bilgi Rehberi
'Askerim' diye geldi! Numarasını tarattı, gerçek kimliği şaşkına çevirdi
'Askerim' diye geldi! Numarasını tarattı, gerçek kimliği şaşkına çevirdi Eskişehir’de iddiaya göre kendini askeri personel olarak tanıtıp bir apartta yılbaşı akşamı sözleşme imzalamadan kalan şahıs kira bedelini ödemezken, dairedeki televizyon, ısıtıcı, saç kurutma makinesi ve anahtarı yanında götürdü.
10.01.2024 Gündem
Çelik tencereyi yapışmaz tencereye çeviren tüyo! Sadece iki malzeme yeterli
Çelik tencereyi yapışmaz tencereye çeviren tüyo! Sadece iki malzeme yeterli Çelik tencereler dayanıklı oldukları kadar yemek pişirirken de bir o kadar sağlıklı aslında. Ancak pilav, balık, et ve tavuk gibi yemekler çelik tencereye yapıştığı için yapışmaz tavalar daha çok tercih ediliyor. Ancak evinizde çelik tencereyi yapışmaz tencereye çevirebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte detaylar…
27.12.2023 Püf Noktası
Yoğurdun içine 3 kaşık karıştırıp geceleri bir kase yiyin! Sabah kabızlık kalmayacak
Yoğurdun içine 3 kaşık karıştırıp geceleri bir kase yiyin! Sabah kabızlık kalmayacak Kabızlık, sindirim sisteminin düzensiz çalışması sonucu ortaya çıkan günümüzde yaygın bir sorundur. Genellikle önemli bir nedeni olmayan kabızlık yine de rahatsız edici olabilir. Ancak ne yaparsam yapayım kabızlığım geçmedi diyenlerdenseniz bu kürü gece bir kase tüketin. Yoğurdun içine 3 kaşıp karıştırıp yiyince sabaha bir şey bırakmıyor.
26.12.2023 Sağlık
Daha önce kimse fark etmemişti! Haşlanmış yumurtanın gri-yeşil renge dönmesinin nedeni buymuş
Daha önce kimse fark etmemişti! Haşlanmış yumurtanın gri-yeşil renge dönmesinin nedeni buymuş Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen haşlanmış yumurta sarısının gri-yeşil renk aldığına pek çok insan dikkat etmemiştir. Ancak bu renge dönmesinin bir nedeni varmış ve bu şekilde tüketildiğinde faydasını almamaya neden oluyormuş.
26.12.2023 Püf Noktası
Kurutma makinesi masrafından kurtaran tüyo! Makineye 3 tane koyunca sonuca inanamayacaksınız
Kurutma makinesi masrafından kurtaran tüyo! Makineye 3 tane koyunca sonuca inanamayacaksınız Kurutma makinesi günümüzde her evin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Tüy ve kılları toplama özelliği ile cazip gelen kurutma makinesine tonlarca para dökmenize gerek yok. Çamaşır yıkarken makinenize 3 adet atınca içinden çıkanlara inanamayacaksınız.
26.12.2023 Püf Noktası
Diş fırçasını böyle saklamak mikrop yuvasına dönüştürüyor! Bakterileri fırçanızdan bu yöntemle saklayın
Diş fırçasını böyle saklamak mikrop yuvasına dönüştürüyor! Bakterileri fırçanızdan bu yöntemle saklayın Her gün diş fırçalamak ağız sağlığı açısından oldukça önemli. Ancak diş fırçasını doğru saklamak gerekiyor. Yanlış saklamak bakterilere yuva hazırlıyor. Peki diş fırçasını nasıl saklamalıyız? İşte detaylar…
21.12.2023 Püf Noktası
Çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor! Bu hataları yapmaktan derhal vazgeçin
Çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor! Bu hataları yapmaktan derhal vazgeçin Çamaşır makinesi her evin olmazsa olmazı arasında. Ancak günlük hayatta bizi kurtaran bu makineyi hiçbirimiz düzgün kullanmıyormuşuz. Hemen hemen hepimizin yaptığı bu hatalar çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor.
21.12.2023 Püf Noktası
Kurutma makinesi olmayana büyük kolaylık! Çamaşır pet şişelerle hızlıca kuruyor
Kurutma makinesi olmayana büyük kolaylık! Çamaşır pet şişelerle hızlıca kuruyor Kış aylarında çamaşır yıkamak da kurutmak da neredeyse zulüm. Kurutma makinesi olanların çamaşır kurutma gibi derdi yok. Evde çamaşırı hızlıca nasıl kurutabilirim diyorsanız çözümü çok basit. İki adet pet şişeye ihtiyacınız var.
20.12.2023 Püf Noktası
Kışın kıyafetleri kurutmanın en kolay taktiği! Tek ihtiyaç plastik su şişesi
Kışın kıyafetleri kurutmanın en kolay taktiği! Tek ihtiyaç plastik su şişesi Kış aylarında kurutma makinesi olmayanlar için yeni yıkadıkları çamaşırları kurutmak hayli zorlayıcı bir işlemdir. Ancak başka hiçbir yönteme ihtiyaç duymadan, kıyafetlerinizi sadece plastik pet şişe sayesinde kurutabilirsiniz.
16.12.2023 Püf Noktası
BUGÜN SATIŞA ÇIKTI! 🎈 ŞOK 13-19 ARALIK aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? ŞOK yeni haftanın indirimli ürünler kataloğu...
BUGÜN SATIŞA ÇIKTI! 🎈 ŞOK 13-19 ARALIK aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? ŞOK yeni haftanın indirimli ürünler kataloğu... ŞOK 13 Aralık yeni aktüel kataloğu yayımlandı. Bu hafta Çarşamba günü mağazalarda satışa sunulacak 19 Aralık tarihine kadar satışta kalacak ürünler arasında Buhar Kazanlı Ütü, Saç Kurutma Makinesi, Akü, Oto Cam Suyu, Hurç Çeşitleri, Termal İçlik, Terlik Çeşitleri, Sharp Buzdolabı Çeşitleri satışa sunuluyor. İşte 13 Aralık ŞOK aktüel ürünler tüm listesi...
13.12.2023 Bilgi Rehberi
Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson Covid-19 salgınını hafife aldığı için özür diledi
Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson Covid-19 salgınını hafife aldığı için özür diledi İngiliz hükümetinin Covid-19 salgınıyla mücadelesini inceleyen bir resmi soruşturmada pandemi zamanında Johnson'un 'buruna saç kurutma makinesi tutmanın virüsü öldürüp öldüremeyeceğini' sorduğu söylendi.
7.12.2023 Dünya
Yıkama sonrası topaklanan montu eski haline getiriyor! Bu yöntemle kurutma makinesine ihtiyaç kalmıyor
Yıkama sonrası topaklanan montu eski haline getiriyor! Bu yöntemle kurutma makinesine ihtiyaç kalmıyor Kış mevsiminin kendini hissettirmesi ile birlikte montlar kaldırıldığı yerden çıkmaya başladı. Yıkanıp rafa kaldırılan şişme montlar topaklanıp sönebiliyor. Bu durumda ise yapmanız gereken şey çok basit. Kurutma makinesi olmadan montunuz eski haline gelecek.
28.11.2023 Püf Noktası
Çağla Şıkel ve Enis Arıkan hem ‘Şahane Cuma’ alışverişi yaptı hem de eğlendi
Çağla Şıkel ve Enis Arıkan hem ‘Şahane Cuma’ alışverişi yaptı hem de eğlendi Sunucu Çağla Şıkel ve oyuncu Enis Arıkan her yıl heyecanla beklenen MediaMarkt’ın ‘Şahane Cuma’ fırsatlarını kaçırmadı. ‘Şahane Cuma’ fırsatlarından yararlanmak için MediaMarkt mağazasına gelen Çağla Şıkel kurutma makinesi, Enis Arıkan ise sanal gerçeklik gözlüğü satın aldı.
27.11.2023 Milliyet Tv
Çağla Şıkel ve Enis Arıkan  hem ‘Şahane Cuma’ alışverişi yaptı hem de eğlendi
Çağla Şıkel ve Enis Arıkan hem ‘Şahane Cuma’ alışverişi yaptı hem de eğlendi Sunucu Çağla Şıkel ve oyuncu Enis Arıkan her yıl heyecanla beklenen MediaMarkt’ın ‘Şahane Cuma’ fırsatlarını kaçırmadı. ‘Şahane Cuma’ fırsatlarından yararlanmak için MediaMarkt mağazasına gelen Çağla Şıkel kurutma makinesi, Enis Arıkan ise sanal gerçeklik gözlüğü satın aldı.
24.11.2023 Advertorial
ŞOK YENİ AKTÜEL KATALOG ÜRÜNLERİ 22-28 KASIM! 📌 ŞOK Market'de bu hafta hangi ürünler satışa çıktı? Epilasyon Cihazı, Saç Kurutma Makinesi, Halı çeşitleri
ŞOK YENİ AKTÜEL KATALOG ÜRÜNLERİ 22-28 KASIM! 📌 ŞOK Market'de bu hafta hangi ürünler satışa çıktı? Epilasyon Cihazı, Saç Kurutma Makinesi, Halı çeşitleri ŞOK market haftanın fırsatları ve ŞOK ekstra ürünler katalogları yayımlandı. Bugün satışa sunulan ve 28 Kasım tarihine kadar satışta olacak aktüel ürünler listesinde Dijital Baskılı Halı 369 TL, Fitilli Halı 399 TL, Wellsoft Bebek Battaniyesi 79,95 TL, Braun Silk-Epil 3 3176 Epilasyon CihazI 549 TL, Erkek Çocuk Boxer 2’li 59,95 TL, Alpina Beyaz Ankastre Set 4.999 TL, Olivia 9 Parça Kahvaltı Takımı 399 TL, Esse Black Granite Tava 399 TL, Esse Black Granite Die-Cast Derin Tencere 399 TL, Tekerlekli Pazar Arabası 129 TL'ye satışa çıktı. İşte ŞOK market 22-28 Kasım aktüel katalog ürünleri...
23.11.2023 Bilgi Rehberi
Terzilerden sıkışan fermuar tüyosu! 1-2 damlası anında açıyor
Terzilerden sıkışan fermuar tüyosu! 1-2 damlası anında açıyor Giysilerimizin fermuarı günlük yaşantımızda bize problem çıkarabilir. Özellikle fermuar sıkışması gibi. Terzilerin ise bunun için evde kendimizin yapabileceği basit bir yöntemi var. 1-2 damlası fermuarımızı açmaya yetiyor.
22.11.2023 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Kurutma Makinesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.