Dolandırıcılara 90 bin lira kaptırınca küsen 50 yıllık eşi, 3 yıldır konuşmuyor
Dolandırıcılara 90 bin lira kaptırınca küsen 50 yıllık eşi, 3 yıldır konuşmuyor Isparta'nın Aksu ilçesinde 4 çocuk babası Mehmet Duvar, yaklaşık 3 yıl önce 'Seni 45 milyon liralık servete ortak edeceğiz' diyen dolandırıcılara 89 bin 925 lira kaptırdı. Kendisini dolandıranların yakalanması için hukuk mücadelesini sürdüren Mehmet Duvar'ın yaşanan bu olaydan sonra 50 yıllık eşi Dudu Duvar ile arası açıldı. Yaşanan tartışmanın ardından küsen çiftten Dudu Duvar 3 katlı evlerinin birinci katına, Mehmet Duvar ise giriş katına yerleşti. Birbiriyle konuşmayan Duvar çifti, dolandırıcılara kaptırdıkları paralarını bulmanın hayaliyle yaşamlarını sürdürüyor.
2.10.2021 Haberler
Yolculara küsen şoför dakikalarca otobüsü bekletti
Yolculara küsen şoför dakikalarca otobüsü bekletti Başkent’te tartıştığı yolculara küsen özel halk otobüsü şoförü, dakikalarca otobüsü bekletti.
10.12.2019 Haberler
Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı
Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı Acıpayam ilçesine bağlı Yazır Köyünde yaşayan Yadigar-Şaban Karakurt çiftinin 2,5 yaşındaki kız çocukları Hiranur'un küstüğü anlardaki tavırları sosyal medyada büyük ilgi gördü. 'Böyle küsmek olmaz' dedirten görüntüler izleyenleri hayran bırakıyor. Evlerinin önünde oynarken topunun alınmasına sinirlenen minik Hiranur annesinin elinden tutarak giderken yanına yaklaşan genç bir şahıs küçük çocuğa ‘ne oldu sana küstün mü sen bana?” diye sorduğu anları kaydeden ailesi görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Görüntülerde Hiranur’un 'ne oldu sana küstün mü sen bana' bu soru karşısında verdiği tepki bir anda çevresindekilere güldürmeye başlıyor. Minik çocuk kollarına göğsüne bağlayarak kafasını yukarı kaldırıp, gözlerine kapatıyor ve cevap vermiyor. Kendisi ile konuşmaya çalışan şahsa karşı aynı sevimli tavırlarını sürdüren Hiranur ardından koşarak babaannesinin evine doğru gidiyor. Küsme anındaki tavırları çekilen görüntüsü ile görenleri gülümseten Hiranur sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından izlenip paylaşıldı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Acun'a küsen Hülya Avşar juri masasını terk etti
Acun'a küsen Hülya Avşar juri masasını terk etti Star Tv'de yayınlanan "Yetenek Sizsiniz Türkiye" programında Cem Aydemir isimli yarışmacının toplarla yaptığı akrobasi şovu sonrası Hülya Avşar'ın sorusuna Acun Ilıcalı'nın verdiği cevap Hülya Avşar'ı kızdırdı.
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri