Kvitova

Kvitova

Son dakika kvitova haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kvitova gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kvitova haber sayfamızda...

Kvitova

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 449 kvitova haberi bulunmuştur.
Rengarenk Amerika Açık
Rengarenk Amerika Açık Her grand slam turnuvası gibi ABD Açık da kendine has özellikleri barındıran iki haftalık festival gibi. Burada eğer tenisçiler, dış faktörlere adapte olması halinde başarı şansı artıyor. Organizasyon, tüm renkleri ile bu sene de spor dünyasına farklı tatlar bıraktı
10.09.2023 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Wimbledon’da geleneklere devam
Alp Ustaoğlu yazdı: Wimbledon’da geleneklere devam Eski ve yeni yıldızlar, kraliyet ailesi, tribünlerdeki ünlü isimler, yağmurlu hava, asla esnetilmeyen kurallar, çilek, piknikler ve İngiliz yaşam tarzı... Anlayacağınız Wimbledon’da her şey aynı...
9.07.2023 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Wimbledon tenisin incisi
Alp Ustaoğlu yazdı: Wimbledon tenisin incisi Sadece tenisin değil, sporun en prestijli organizasyonundan biri olan Wimbledon ana tablo maçları ile yarın başlıyor. Erkeklerde tabii ki Novak Djokovic en önemli favori olarak gösterilirken, kadınlarda ise form durumu ve kura avantajını arkasına alan Iga Swiatek öne çıkıyor.
2.07.2023 Tenis
Roger Federer efsanesi veda etti! Gözyaşları sel oldu
Roger Federer efsanesi veda etti! Gözyaşları sel oldu Laver Cup’ta jübile maçına çıkan Roger Federer, tenisi resmen bıraktı. 20 grand slam şampiyonluğuna sahip olan efsane isim kortlara veda ettiği karşılaşmada ağlarken, partneri Nadal da gözyaşlarını tutamadı, duygusal anlar uzun süre devam etti.
25.09.2022 Tenis
ABD Açık'ta tek kadınlar finaline gençler damga vurdu
ABD Açık'ta tek kadınlar finaline gençler damga vurdu Teniste sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'ta, Büyük Britanyalı Emma Raducanu ve Kanadalı Leylah Fernandez, tek kadınlarda finale çıkarak tarihi bir başarıya imza attı.
10.09.2021 Tenis
ABD Açık'ta Djokovic ve Sakkari yarı finalde
ABD Açık'ta Djokovic ve Sakkari yarı finalde Teniste sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'ta, tek erkeklerde Novak Djokovic, tek kadınlarda ise Maria Sakkari yarı finale yükseldi.
9.09.2021 Tenis
Matteo Berrettini dördüncü tura çıktı
Matteo Berrettini dördüncü tura çıktı Teniste sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'ta  tek erkeklerde Matteo Berrettini, tek kadınlarda Bianca Andreescu dördüncü tura çıktı.
4.09.2021 Tenis
ABD Açık'ta Alexander Zverev üçüncü tura çıktı
ABD Açık'ta Alexander Zverev üçüncü tura çıktı Teniste sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'ta tek kadınlarda Ashleigh Barty, Iga Swiatek ve Petra Kvitova, tek erkeklerde de Alexander Zverev üçüncü tura çıktı.
2.09.2021 Tenis
ABD Açık'ta Novak Djokovic, tek kadınlarda ise Bianca Andrescu üst tura çıktı
ABD Açık'ta Novak Djokovic, tek kadınlarda ise Bianca Andrescu üst tura çıktı Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık'ta seri başı tenisçilerden tek erkeklerde Sırbistanlı Novak Djokovic, tek kadınlarda ise Kanadalı Bianca Andrescu üst tura yükseldi.
1.09.2021 Tenis
ABD Açık'ta gözler Djokovic'in üstünde olacak
ABD Açık'ta gözler Djokovic'in üstünde olacak Novak Djokovic, 2021 ABD Açık'a, "En fazla grand slam turnuvası kazanan erkek tenisçi" rekorunu kırmak ve aynı yıl içinde dört büyük turnuvada da şampiyonluğa ulaşan 3. erkek tenisçi olmak için çıkacak.
29.08.2021 Tenis
Son dakika - Teniste Djokovic saltanatı
Son dakika - Teniste Djokovic saltanatı Wİmbledon, birçok özelliği ile diğer grand slamlerden ayrılırken, 1877’lere dayanan tarihi ile alkışı fazlasıyla hak ediyor
9.07.2021 Tenis
Son dakika - Wimbledon'da 3 numaralı seribaşı Tsitsipas elendi
Son dakika - Wimbledon'da 3 numaralı seribaşı Tsitsipas elendi Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın ilk gününde, tek erkeklerde Novak Djokovic ve Andrey Rublev, tek kadınlarda da Aryna Sabalenka ve Sofia Kenin tur atladı.
28.06.2021 Tenis
Tenisseverlerin iki yıllık Wimbledon hasreti bitiyor
Tenisseverlerin iki yıllık Wimbledon hasreti bitiyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 2020'de iptal edilen Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 134'üncüsü yarın başlayacak.
27.06.2021 Tenis
Son dakika - Fransa Açık'ta Nadal hegemonyası!
Son dakika - Fransa Açık'ta Nadal hegemonyası! Sadece bir kez kazanmanın bile zor olduğu fransa Açık Tenis Turnuvası’nda 13 kupası bulunan Nadal, rakiplerine korku salıyor
31.05.2021 Tenis
Son dakika - Dominic Thiem, Fransa Açık'a ilk turda veda etti
Son dakika - Dominic Thiem, Fransa Açık'a ilk turda veda etti Teniste sezonun ikinci grand slam turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek erkeklerin 4 numaralı seribaşı Dominic Thiem, ilk turda elendi.
30.05.2021 Tenis
Nadal, Roland Garros'ya bu sefer grand slam rekoru için çıkıyor
Nadal, Roland Garros'ya bu sefer grand slam rekoru için çıkıyor Rafael Nadal, yarın başlayacak Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'na, 20 şampiyonlukla Roger Federer ile paylaştığı "en fazla grand slam turnuvası kazanan erkek tenisçi" rekorunu kırmak için çıkacak.
29.05.2021 Tenis
Petra Kvitova sosyal medyadan paylaştı! Hız kesmiyor...
Petra Kvitova sosyal medyadan paylaştı! Hız kesmiyor... Güzel tenisçi Petra Kvitova, sosyal medya hesabından son yaptığı çalışmaları paylaştı.
28.05.2021 Diğer Sporlar
Son dakika - Kortların yeni kraliçesi Naomi Osaka!
Son dakika - Kortların yeni kraliçesi Naomi Osaka! Naomi Osaka, Avustralya’da 4. grand slam kupasını kaldırdı. 23 yaşındaki raket, geçmişte sinirden raketini kırdırttığı Serena’yı bu kez ağlatarak finale çıktığı turnuvada, daha önce zorlandığı Brady’yi de set vermeden geçerek mutlu sona ulaştı
21.02.2021 Tenis
Andreescu ve Kvitova'dan Avustralya Açık'a erken veda
Andreescu ve Kvitova'dan Avustralya Açık'a erken veda Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta kadınların 8 numaralı seribaşı Bianca Andreescu ve 9 numaralı seribaşı Petra Kvitova, 2. turda elendi.
10.02.2021 Tenis
Djokovic ve Halep Avustralya Açık'ta ikinci tura çıktı
Djokovic ve Halep Avustralya Açık'ta ikinci tura çıktı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic ve kadınların 2 numaralı seribaşı Simona Halep ikinci tura yükseldi.
8.02.2021 Tenis
Yılın ilk grand slam turnuvası için gözler Avustralya'da
Yılın ilk grand slam turnuvası için gözler Avustralya'da İlk kez 1905 yılında düzenlenen, sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ın ana tablo maçları, yarın TSİ 03.00'te Melbourne kentinde başlayacak.
7.02.2021 Tenis
Fransa Açık'ta finalin adı Kenin-Swiatek!
Fransa Açık'ta finalin adı Kenin-Swiatek! Fransa Açık (Roland Garros) tenis turnuvasının tek kadınlar finalinde ABD'li Sofia Kenin ile Polonyalı Iga Swiatek karşı karşıya gelecek. 
8.10.2020 Tenis
Fransa Açık'ta son yarı finalistler belli oldu
Fransa Açık'ta son yarı finalistler belli oldu Fransa Açık (Roland Garros) tenis turnuvasının son yarı finalistleri, erkeklende Novak Djokovic ile Stefanos Tsitsipas, kadınlarda ise Sofia Kenin ve Petra Kvitova oldu.  
7.10.2020 Tenis
Fransa Açık'ta favoriler çeyrek finalde
Fransa Açık'ta favoriler çeyrek finalde Fransa Açık'ta (Roland Garros) Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas, Sofia Kenin ve Petra Kvitova çeyrek finale yükseldi. 
5.10.2020 Tenis
Fransa Açık'ta Nadal ve Thiem çeyrek finalde
Fransa Açık'ta Nadal ve Thiem çeyrek finalde Fransa Açık'ta (Roland Garros), Rafael Nadal ve Dominic Thiem çeyrek finale yükseldi. 
4.10.2020 Tenis

Benzer Haber Etiketleri

Kvitova ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.