Kylie Jenner

Kylie Jenner

Son dakika Kylie Jenner haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kylie Jenner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kylie Jenner haber sayfamızda...

Kylie Jenner

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 834 kylie jenner haberi bulunmuştur.
200 milyon dolar serveti olan Kris Jenner: Beş parasız kalacağım!
200 milyon dolar serveti olan Kris Jenner: Beş parasız kalacağım! Kardashian-Jenner ailesinin 'akıl hocası' ve finansal danışmanı olarak bilinen Kris Jenner, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarla duyanları şaşırttı. Dudak uçuklatan bir servete sahip olan Kris Jenner'ın, 'parasız kalacağını' söylediği anlar çok konuşuldu.
27.03.2024 Cadde
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’
Köşeyi böyle dönüyorlar! Modern çağın ‘bohçacıları’ Yeni markasını Instagram’da tanıtan Meghan Markle gibi birçok ünlü, milyonlarca takipçisi olan sosyal medya hesaplarında ürünlerini pazarlayıp ‘köşeyi dönüyor’
24.03.2024 Dünya
Banu Alkan ile Kemal Yıldız sessiz sedasız evlendi! 'Pısırık adam sevmem'
Banu Alkan ile Kemal Yıldız sessiz sedasız evlendi! 'Pısırık adam sevmem' 'Afrodit' lakabıyla tanınan Yeşilçam oyuncusu Banu Alkan (65), iki yıldır birlikte olduğu kendisinden 20 yaş küçük Kemal Yıldız ile dünyaevine girdiğini ilan etti. Alyansını gösteren Alkan, eşiyle nasıl tanıştıklarını anlattı. Ünlü çift, ilerleyen günlerde düğün yapacak.
13.02.2024 Cadde
‘Yüzdeki dolgular yaşlı gösteriyor’
‘Yüzdeki dolgular yaşlı gösteriyor’ 26 yaşındaki manken Kylie Jenner’ın yüzündeki dolgular nedeniyle 40’lı yaşlarında gösterdiği öne sürülürken uzmanlar bunun nedenlerini açıkladı.
28.01.2024 Dünya
Z kuşağı yaşından büyük görünüyor
Z kuşağı yaşından büyük görünüyor Z kuşağı, 1996 ila 2012 yılları arasında doğanları kapsıyor. Bu kuşaktan 20’li yaşlarında olanların daha yaşlı görünmesi, erken estetik yaptırmaya ve elektronik sigara alışkanlığına bağlanıyor.
4.01.2024 Dünya
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Kırmızı halıda miyavladılar!
Kırmızı halıda miyavladılar! Hollywood yıldızlarının şıklık yarışına girdiği kırmızı halı, bu sene birbirinden ilginç kıyafetlerle hafızalara kazındı. Modanın sınırlarını zorlayan ünlü isimler, aldıkları risklerle 2023’e damga vurdu.
31.12.2023 Cadde
2024'te ünlülerin başına ne gelecek? Koronavirüsü bilen medyum anlattı
2024'te ünlülerin başına ne gelecek? Koronavirüsü bilen medyum anlattı Daha önce hem tüm dünyada, hem de magazin gündeminde ses getirecek birçok olayla ilgili tahminleri tutan medyum ve astrolog Nicolas Aujula; 2024’te ünlüleri bekleyenleri anlattı. İşte Kraliyet Ailesi'nden Kim Kardashian'a, Donald Trump'tan Victoria Beckham'a kadar Aujula'nın tahminleri...
29.12.2023 Cadde
Yüzü neden değişti? Jennifer Lawrance'tan 'estetik' iddiasına yanıt!
Yüzü neden değişti? Jennifer Lawrance'tan 'estetik' iddiasına yanıt! Oscar ve Altın Küre ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, son dönemde değişen görüntüsüyle magazin gündemine geliyor. Bir çocuk annesi ABD'li yıldız, estetik yaptırdığı iddialarına açıklık getirdi.
28.11.2023 Cadde
'Kocamı aldatmak hayatımın en büyük pişmanlığı!'
'Kocamı aldatmak hayatımın en büyük pişmanlığı!' Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ve Khloe Kardashian, Kylie Jenner ve Kendall Jenner'ın 67 yaşındaki annesi Kris Jenner, 'The Kardashians' adlı reality şovda 2003'te kanser sebebiyle hayatını kaybeden eşi Robert Kardashian'ı aldatmasıyla ilgili konuştu. "Bu hayatımın en büyük pişmanlığı" diyen Jenner, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.10.2023 Cadde
Kylie Jenner oğlunun adını resmen değiştirdi!
Kylie Jenner oğlunun adını resmen değiştirdi! Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi, ABD'li magazin yıldızı Kylie Jenner'in, eski sevgilisi Travis Scott ile birlikteliğinden Şubat 2022'de dünyaya gelen oğlunun adını resmen değiştirdiği ortaya çıktı.
30.09.2023 Cadde
Tek paylaşımları milyon dolar!
Tek paylaşımları milyon dolar! Dünyaca ünlü isimler, kendi mesleklerinin dışında Instagram’daki tek paylaşımlarıyla bile milyon dolarlar kazanıyor. Markalar, ünlülere paylaşım başına ödeyeceği rakamın hesaplamalarını takipçi sayısına göre yapıyor. İşte ünlü isimlerin rekor kazançları...
15.08.2023 Cadde
Altın yumurtlayan tavuk: Sosyal medya
Altın yumurtlayan tavuk: Sosyal medya Dünya çapındaki ünlülerin sosyal medya kazançları dudak uçuklatırken, gözler Türk starlara çevrildi. Ünlü isimlerin, aldıkları yüksek rakamlar dikkat çekerken, ‘barter’ı da tercih ettikleri gözden kaçmadı.
25.07.2023 Cadde
Kylie Jenner 'estetik' iddialarını yalanladı: Yalnızca dolgu yaptırdım!
Kylie Jenner 'estetik' iddialarını yalanladı: Yalnızca dolgu yaptırdım! Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, hakkında çıkan estetik iddiaları üzerine konuştu. Toplum baskısına maruz kaldığını belirten yıldız, "Her zaman odadaki en özgüvenli çocuk olduğumu hatırlıyorum. Kendimi hep sevdim, kendimi hala seviyorum" dedi.
21.07.2023 Cadde
Kırmızı bikinisiyle kamera karşısına geçti! 'Fotoğrafları sevgilin mi çekti?'
Kırmızı bikinisiyle kamera karşısına geçti! 'Fotoğrafları sevgilin mi çekti?' Başarılı oyuncu Timothee Chalamet ile ilişkisiyle adından söz ettiren Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, milyonlarca takipçisi bulunan Instagram sayfasından bikinili pozlarını paylaştı. Jenner'ın fotoğraflarına, beğeni ve yorum yağdı.
27.06.2023 Cadde
Ünlü modelden samimi itiraf: Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim!
Ünlü modelden samimi itiraf: Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim! Çocukluk döneminden beri kameralar karşısında olan Kardashian/Jenner ailesinin mahremiyetine en çok önem veren üyesi Kendall Jenner, birbirinden ünlü aile üyelerine sahip olmanın ve devamlı spot ışıkları altında olmakla ilgili konuştu. "Bu hayatı ben seçmedim" diyen Jenner, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.
24.06.2023 Cadde
Kylie Jenner'dan bikinili paylaşım
Kylie Jenner'dan bikinili paylaşım Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, kozmetik markasının yeni bir ürününü tanıtmak için bikinisiyle kamera karşısına geçti.
21.06.2023 Cadde
Boynundaki morluk dikkatlerden kaçmadı! 'Timothee ve Kylie ergen falan mı?'
Boynundaki morluk dikkatlerden kaçmadı! 'Timothee ve Kylie ergen falan mı?' Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, iki çocuğunun babası Travis Scott ile ayrılmalarının ardından oyuncu Timothee Chalamet ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Kylie, boynundaki morlukla dikkat çekti.
17.06.2023 Cadde
Met Gala 2023'te şıklık yarışı! İşte gecenin en çok konuşulan ünlüleri
Met Gala 2023'te şıklık yarışı! İşte gecenin en çok konuşulan ünlüleri New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün gece birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne oldu. Dört sene önce hayatını kaybeden modacı Karl Lagerfeld'in onuruna giyinen ünlüler, birbirinden şık ve ilginç tarzlarıyla magazin gündemine damga vurdu.
2.05.2023 Cadde
'Yasa dışı kalça enjeksiyonu yüzünden neredeyse ölüyordum!'
'Yasa dışı kalça enjeksiyonu yüzünden neredeyse ölüyordum!' İki çocuk annesi reality şov yıldızı Blac Chyna, vücuduna yaptırdığı yasa dışı silikonlarla ilgili konuştu. Hayatta olduğu için şanslı olduğunu söyleyen ünlü isim, yaşadığı korkunç komplikasyonları anlattı. Chyna'nın estetik cerrahı da söz konusu silikonlarla ilgili konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
31.03.2023 Cadde
Birbirinden ünlü Hollywood yıldızları lüks malikanelerini satışa çıkardı!
Birbirinden ünlü Hollywood yıldızları lüks malikanelerini satışa çıkardı! Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Cadde
Selena Gomez-Hailey Bieber arasında sular durulmuyor!
Selena Gomez-Hailey Bieber arasında sular durulmuyor! Model Hailey Baldwin Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı ünlü isim ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Aralarının bozuk olduğu düşünülen Hailey ve Selena, geçtiğimiz sene katıldıkları bir davette samimi şekilde poz vererek, hayranlarını şaşırtmıştı. Tam iki kadının arasındaki problemlerin bittiği düşünülürken, art arda beklenmedik olaylar yaşandı. Kylie Jenner ve Justin Bieber'ın da konuya dahil olmasının ardından Selena Gomez yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. İşte detaylar...
8.03.2023 Cadde
Ayrılığın ardından tatile çıkan Kylie Jenner göz kamaştırdı!
Ayrılığın ardından tatile çıkan Kylie Jenner göz kamaştırdı! Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner'ın, iki çocuğunun babası Travis Scott ile ayrılması, magazin gündeminin en çok konuşulan biri olmuştu. Ayrılığın ardından tek başına Turks ve Caicos Adaları'na tatile giderek kafa dağıtan Jenner'ın plajda çekilen fotoğrafları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin pozlarına adeta yorum yağdı.
2.02.2023 Cadde
Travis Barker, Kourtney Kardashian'ın gözlerinin dövmesini yaptırdı!
Travis Barker, Kourtney Kardashian'ın gözlerinin dövmesini yaptırdı! Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker, geçtiğimiz Mayıs ayında üçüncü ve son düğünlerini yapmıştı. Şimdilerde mutlu evlilikleri devam eden çiftten Barker, eşinin gözlerinin dövmesini yaptırarak; hayranlarını şaşırttı.
25.01.2023 Cadde
Aslan eleştirisi
Aslan eleştirisi ABD’li TV yıldızı Kylie Jenner, Paris’teki Schiaparelli defilesinde, üzerinde büyük yapay bir aslan kafası bulunan siyah elbisesiyle dikkati çekti.
24.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kylie Jenner ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.