La Casa De Papel 3. sezon ne zaman başlayacak?
La Casa De Papel 3. sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel 3. sezon için geri sayım sürüyor. İspanya'da başlayan soygun hikayesini konu alan La Casa De Papel filminin yeni sezon fragmanları yayınlandı. Yeni sezon fragmanında Berlin'in ortaya çıkışı dizinin takipçileri tarafından büyük heyecan ile karşılanmıştı. Peki La Casa De Papel 3. sezonu ne zaman başlayacak?
16.07.2019 Gündem
Netflix artık Avrupa dizilerine ağırlık verecek
Netflix artık Avrupa dizilerine ağırlık verecek Netflix dizileri bu yıla damgasını vurdu. Normal şartlar altında "Netflix senin neyine?" diyeceğimiz arkadaşlarımız bile çatır çatır "Abi, bir oturuşta bitirdim X'i" filan demeye başladı. İnsan gerçekten şaşırıyor... Peki yabancı dizi sektörüne damga vuran Netflix'te işler ne durumda?
21.09.2021 Ekran
La Casa De Papel'in 3. sezonunda bizi ne bekliyor?
La Casa De Papel'in 3. sezonunda bizi ne bekliyor? 2018'in başlarında Netflix'te yayınlanmasıyla bir anda fenomene dönüşen La Casa De Papel dönüyor... La Casa De Papel'in yeni sezonunda bizleri ne bekliyor peki?
8.11.2018 Ekran
Nesrin Cavadzade 'La Casa De Papel'in İstanbul'u olabilir mi?
Nesrin Cavadzade 'La Casa De Papel'in İstanbul'u olabilir mi? La Casa De Papel izleyenler bilir, dizideki karakterlerimizin adları dünyanın önemli şehirlerinden biri oluyor. Berlin'imiz var, Tokyo'muz var, Oslo'muz var... Var, var, var. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de fırtınalar kopartan dizinin üçüncü kısmına önümüzdeki yıl yani 2019'da kavuşacağız. Merak edilen konu ise dizide bir İstanbul karakteri olup olmayacağı...
24.04.2018 Ekran
'La Casa De Papel' devam etmeli mi?
'La Casa De Papel' devam etmeli mi? 2018 başından beri tüm dünyada fırtınalar kopartan La Casa De Papel dizisiyle ilgili hayranlarını sevinçten havalara uçuracak haber geldi. Dizinin dijital ortamdaki yayıncısı Netflix, La Casa De Papel yeni bölümlerinin çekimine başlandığını duyurdu. Yani en erken gelecek yıl olmak üzere yepyeni La Casa De Papel bölümlerini izlemeye devam edeceğiz.
21.09.2021 Ekran