La Sagrada Familia

La Sagrada Familia

Son dakika La Sagrada Familia haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan La Sagrada Familia gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan La Sagrada Familia haber sayfamızda...

La Sagrada Familia

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 42 la sagrada familia haberi bulunmuştur.
141 yıldır çözülemeyen gizem! Milyonlarca kişi görmek için akın ediyor
141 yıldır çözülemeyen gizem! Milyonlarca kişi görmek için akın ediyor  Dünyanın sayılı eserleri arasında gösterilen ve mimar Antoni Gaudi'nin şaheseri olarak görülen ‘La Sagrada Familia’da sona yaklaşılıyor. Dünyanın en iyi mimarlarının üzerinde çalıştığı bazilikanın 2026 yılında vinçsiz olarak görüleceği değerlendiriliyor.
25.03.2024 Emlak
İspanya Hakkında Bilgiler; İspanya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
İspanya Hakkında Bilgiler; İspanya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Resmi adı İspanya Krallığı olan ülke, Avrupa kıtasının güney batısında yer alır. Almanya, İngiltere, İtalya ve Fransa'dan sonra Avrupa'nın en büyük ekonomisine sahip olan 5. ülkesidir. İspanya'nın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
3.01.2024 Dünya
Tünelin sonundaki ışık görünüyor! 141 yıldır inşaat halindeydi, 2026'da bitecek
Tünelin sonundaki ışık görünüyor! 141 yıldır inşaat halindeydi, 2026'da bitecek Dünyanın en uzun süren inşaatı olan 'La Sagrada Familia' için tünelin sonundaki ışık görünüyor. Yarısı restorasyon isterken diğer yarısı yeni inşa edilen tarihi yapının bittiğini mimarı göremese de bazilika 3 yıl sonra tamamlanıyor.
7.12.2023 Yaşam
La Sagrada Familia’nın merdiveni için referandum
La Sagrada Familia’nın merdiveni için referandum Dünya mimarlık ve sanat tarihinin 141 yıllık olağanüstü projesi, İspanya’nın başkenti Barselona’daki Antonio Gaudi imzalı La Sagrada Familia bazilikası bir kez daha tartışma konusu oldu.
23.05.2023 Kültür Sanat
Mimari bir deha: 'Bitmeyen Kilise'nin yaratıcısı Antoni Gaudi
Mimari bir deha: 'Bitmeyen Kilise'nin yaratıcısı Antoni Gaudi Antoni Gaudi eserleriyle tüm dünyada büyük yankı uyandıran Katalan bir mimar olarak tarihe damgasını vurdu. İşte halk arasında 'bitmeyen kilise' olarak bilinen "La Sagrada Familia (Kutsal Aile)" adlı bazilikanın yaratıcısı Gaudi'nin hayatı hakkında merak edilenler.
11.05.2022 Kültür Sanat
Yapımı 138 yıldır sürüyor! Baş mimarı tamamlamaya çalışıyor...
Yapımı 138 yıldır sürüyor! Baş mimarı tamamlamaya çalışıyor... Jordi Fauli, Antoni Gaudi'nin 1883'te inşasına başladığı yapının çalışmalarının pandemi nedeniyle aksadığını belirtti.
8.12.2021 Dünya
Gökbilimcinin Salyangozu raflardaki yerini aldı
Gökbilimcinin Salyangozu raflardaki yerini aldı Otuz beş yıllık bir eczacı olan Ayşe Dündar’ın hayallerinin peşinden giderek çıkarttığı ilk öykü kitabı “Gökbilimcinin Salyangozu”, Yitik Ülke Yayınları’ndan çıktı.
9.01.2020 Kültür Sanat
137 yıl sonra verilen imar izni
137 yıl sonra verilen imar izni Barselona’nın en önemli sembollerinden La Sagrada Familia Kilisesi’ne (Kutsal Aile Kilisesi) 137 yıl sonra 7 Haziran’da imar izni verildi. Ünlü mimar Antoni Gaudi‘nin eserindeki inşaat 2026’ya kadar devam edecek. Kilisenin daha önce imar izninin olmamasının nedeni bilinmiyor.
10.06.2019 Gündem
La Sagrada Familia hakkında bilmeniz gereken 10 şey
La Sagrada Familia hakkında bilmeniz gereken 10 şey La Sagrada Familia, Barcelona'nın en önemli simgelerinden biri.İnşaatı yüz yılı aşkın bir süredir devem eden bu dev katedral, turistlerin de yoğun ilgisiyle karşı karşıya. İşte Gaudi'nin eseri olan La Sagrada Familia hakkında bilmeniz gereken 10 şey
12.01.2019 Tatil
Murat Evgin İspanya'ya gitti
Murat Evgin İspanya'ya gitti Yaptığı dizi müzikleriyle yurt dışına açılan Murat Evgin, film müziği çalışmaları için İspanya’ya gitti.
18.06.2018 Cadde
Barselona’da gezilecek yerler nerelerdir?
Barselona’da gezilecek yerler nerelerdir? Barselona pek çok etkenin bir araya gelerek büyülü bir yer oluşturduğu bir şehirdir. En önemli özelliği ünlü mimar Gaudi’nin eserlerini yaşatıyor olmasıdır. Bu kentin dokusunu oluşturan en önemli özelliklerden biri kentte pek çok tarihi yapının da bulunmasıdır.
29.04.2018 Gündem
Barcelona şehri hakkında bilinmesi gerekenler
Barcelona şehri hakkında bilinmesi gerekenler Barcelona, Akdeniz coğrafyasının en meşhur kentlerinden biri olmayı başarmış durumda. Kültür ve ekonominin yanı sıra turizm açısından da İspanya'nın olduğu kadar Akdeniz'in de en önemli kentlerinden biri olan Barcelona şehri hakkında bilinmesi gerekenler haberde.
11.04.2018 Tatil
Bir Postacının Göz Alıcı Hayali:Le Palais Idéal
Bir Postacının Göz Alıcı Hayali:Le Palais Idéal Sıra dışı ve grotesk mimarisiyle insanı büyüleyen Le Palais Idéal Fransız bir postacının kendine has eğlenceli tavrıyla inşa ettiği kalesi olarak kabul ediliyor...
18.03.2021 Dekorasyon
Korkmaktan Kendinizi Alamayacaksınız: Hallgrímskirkja Kilisesi
Korkmaktan Kendinizi Alamayacaksınız: Hallgrímskirkja Kilisesi İzlanda, geçtiğimiz yıllarda faaliyete geçen Eyjafjallajökull Yanardağı ile birlikte 50’ye yakın yanardağa ev sahipliği yapıyor...
18.03.2021 Dekorasyon
Akdeniz'in en zengin bölgesi Katalonya
Akdeniz'in en zengin bölgesi Katalonya Son günlerde yeniden gündemde olan Katalonya, İspanya'ya bağlı özerk bir bölge. Akdeniz kıyısında yer alan Katalonya, aynı zamanda Avrupa'nın da en zengin bölgelerinden biri.
2.10.2017 Tatil
Barcelona'da hareketli dakikalar
Barcelona'da hareketli dakikalar Katalonya'nın başkenti Barcelona'daki Sagrada Familia Kilisesi yakınlarında bomba yüklü araç ihbarı güvenlik güçlerini alarma geçirdi.
12.09.2017 Dünya
Son dakika: DEAŞ'tan şoke eden çağrı! Bıçağınızı alın, yalnız kurt olun...
Son dakika: DEAŞ'tan şoke eden çağrı! Bıçağınızı alın, yalnız kurt olun... Avrupa’da DEAŞ’lı teröristlerin yaygınlaşan bıçaklı saldırıları, dikkatlerin terör örgütünün yayın organından verdiği mesajlara çevrilmesine neden oldu. Rumiyah Dergisi’nde, örgüt üyelerine “Bıçağınızı alın, yalnız kurt olun” çağrısı yapılmıştı. Derginin son sayılarında Barcelona fotoğrafları da yer aldı.
20.08.2017 Gündem
La Sagrada Familia en ünlü turistik cazibe merkezi
La Sagrada Familia en ünlü turistik cazibe merkezi Dünyanın en popüler turistik cazibe noktasının İspanya'nın Barselona kentinde bulunan La Sagrada Familia Bazilikası oldu.
15.05.2017 Tatil
Dünyanın en ilginç yapıları
Dünyanın en ilginç yapıları Prontotourblog dünyanın en ilginç yapılarını derledi.
18.03.2021 Dekorasyon
Dünyanın en ilginç yapıları
Dünyanın en ilginç yapıları Prontotourblog dünyanın en ilginç yapılarını derledi.
13.07.2015 Konut
İstanbul’a tepinmeye geldiler
İstanbul’a tepinmeye geldiler Varil, süpürge, çöp tenekesi gibi objelerle müzik yapan Stomp üyeleri: “Bazen de sadece vücutlarımızı kullanarak müzik yapıyoruz. Grubun adı ‘stomp’ (tepinmek), biz de sahnede tepiniyoruz”
31.01.2014 Cumartesi
La Sagrada Familia bittiğinde böyle görünecek!
La Sagrada Familia bittiğinde böyle görünecek! Barselona'nın şüphesiz en çok ilgi çeken turistik yeri La Sagrada Familia 2026 yılında tamamlandığında böyle görünecek!
11.09.2019 Nevidyo
Antoni Gaudi hakkında bilinmeyen gerçek
Antoni Gaudi hakkında bilinmeyen gerçek Antoni Gaudi'nin 161. doğum gününü arama motoru google güzel bir doodle ile kutladı.Antoni Gaudi eserleriyle tüm dünyada büyük yankı uyandırmış bir eserdir.Antoni Gaudi'nin eserleri ve kariyeri hakkındaki bilgileri sizler için derledik
1.07.2020 Futbol
Antoni Gaudi hakkında bilinmeyen olay
Antoni Gaudi hakkında bilinmeyen olay Antoni Gaudi'nin 161. doğum gününü arama motoru google güzel bir doodle ile kutladı.Antoni Gaudi eserleriyle tüm dünyada büyük yankı uyandırmış bir eserdir.Antoni Gaudi'nin eserleri ve kariyeri hakkındaki bilgileri sizler için derledik
25.06.2013 Teknoloji
Antoni Gaudi kimdir işte cevabı
Antoni Gaudi kimdir işte cevabı Google bugün sayfasını Antoni Gaudí ile açtı.Dünyaca ünlü isim Antoni Gaudí için özel bir doodle hazırladı.Yaptıkları ile çok konuşulan Antoni Gaudí kimdir neler yapmıştır. Antoni Gaudí hakkında detaylı bilgi bu haberde
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

La Sagrada Familia ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.