Laktak

Laktak

Son dakika laktak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan laktak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan laktak haber sayfamızda...

Laktak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 91 laktak haberi bulunmuştur.
İsmail Kartal'dan Aziz Yıldırım itirafı: İki oyuncu istedik ama alamadık!
İsmail Kartal'dan Aziz Yıldırım itirafı: İki oyuncu istedik ama alamadık! Teknik direktör İsmail Kartal flaş açıklamalarda bulundu.
15.10.2021 Süper Lig
Magnezyum Çeşitleri Nelerdir? Hangi Magnezyum Çeşidi Neye İyi Gelir?
Magnezyum Çeşitleri Nelerdir? Hangi Magnezyum Çeşidi Neye İyi Gelir? Magnezyum, insan vücudunun sağlığını koruyabilmesi için mutlaka alınması gereken bir maddedir. Kas, kalp, kemik ve sinir sağlığı açısından doğru magnezyum çeşitlerini kullanmak oldukça önemlidir. Sizler için magnezyum neden önemlidir, magnezyum çeşitleri nelerdir, hangi magnezyum çeşidi neye iyi gelir sorularını derledik...
20.03.2021 Sağlık
Beşiktaş'ın akşam antrenmanı iptal edildi
Beşiktaş'ın akşam antrenmanı iptal edildi Beşiktaş, devre arası kamp çalışmalarına Antalya Gloria Sports Arena’da bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Şenol Güneş, akşam yapılacak olan antrenmanı iptal ederek, oyunculara izin verdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Manisa BŞB Laktak testinden geçti
Manisa BŞB Laktak testinden geçti Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu futbolcular dün sabah iki grup halinde laktat testinden geçtiler...
20.07.2018 Ege
Fenerbahçeli oyuncular laktak testinden geçti
Fenerbahçeli oyuncular laktak testinden geçti Sarı-lacivertli futbolcular, laktat testinden geçirildi - Takımda sağlık kontrolleri devam ediyor
30.06.2020 Fenerbahçe
Evkur Yeni Malatyaspor laktat testinden geçti
Evkur Yeni Malatyaspor laktat testinden geçti Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da kamp yapan Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular laktat testinden geçti.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Atiker Konyaspor'a laktak testi
Atiker Konyaspor'a laktak testi Yeni sezonun çalışmalarını teknik direktör Mustafa Reşit Akçay nezaretinde sürdüren Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Atiker Konyaspor'da futbolculara bugün laktat testi yapıldı.
23.07.2020 Konyaspor
Engin İpekoğlu patladı: 'Türkiye aleyhine yayınlar...'
Engin İpekoğlu patladı: 'Türkiye aleyhine yayınlar...' Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Türkiye aleyhine yapılan yayınların yabancı futbolcuların ülkeye gelmesini etkilediğini ifade etti.
1.07.2020 1.Lig
Adana Demirsporlu futbolcular laktat testinden geçti
Adana Demirsporlu futbolcular laktat testinden geçti PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da, futbolculara laktat testi uygulandı.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor güçleniyor
Bursaspor güçleniyor Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci gününde, akşam antrenmanında güce dayalı çalışma yaparken, son bölümde ise topla birlikte çalışmalar ağırlık kazanmaya başladı.
9.07.2016 BursaSpor
Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor
Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Galatasaray laktak testinden geçti
Galatasaray laktak testinden geçti Galatasaray, Avusturya’nın Windischgarsten kasabasında sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu sabah bir çalışma gerçekleştirdi.
30.06.2020 Galatasaray
Kasımpaşa laktak testinden geçti
Kasımpaşa laktak testinden geçti Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir'de yaptığı kampla sürdüren Kasımpaşa, laktat testinden geçti.
30.06.2020 Kasımpaşa
Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Fenerbahçe’nin 11 günlük Düzce kampında bütün tabular yıkılmaya başladı. İşe sıfırdan başlayan Vitor Pereira, yaptırdığı antrenmanlar ve hırslı yapısıyla öne çıktı. Portekizli çalıştırıcı kurmayı amaçladığı yeni sistem ve takımla net bir mesaj yolladı; ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’
30.06.2020 Fenerbahçe
Bursasporlu futbolcular laktak testinden geçti
Bursasporlu futbolcular laktak testinden geçti Bursasporlu futbolcular Özlüce Tesisleri'nde laktat testinden geçti.
11.07.2015 BursaSpor
Chahechouhe antrenmana yetişemedi!
Chahechouhe antrenmana yetişemedi! Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, ikinci yarı hazırlıklarına Manavgat'ta devam ediyor.
Laktak testi
Laktak testi Fenerbahçeli futbolcular, Antalya kampının ikinci gününde laktak testinden geçti.
30.06.2020 Fenerbahçe
Sivasspor'a laktak testi
Sivasspor'a laktak testi Kırmızı-beyazlı ekipte futbolculara laktak testi yapıldı.
Balıkesir'de laktak testi
Balıkesir'de laktak testi Balıkesirspor'un bugünkü antrenmanında futbolculara laktak testi uygulandı.
1.07.2020 Futbol
Galatasaray'da sağlık kontrolleri devam ediyor
Galatasaray'da sağlık kontrolleri devam ediyor Galatasaray'da, yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri devam ediyor.
30.06.2020 Galatasaray
Bursasporlu futbolcular laktak testinden geçti
Bursasporlu futbolcular laktak testinden geçti Bursaspor'da futbolcular, dörderli gruplar halinde laktak testinden geçirildi.
3.07.2014 BursaSpor
Beşiktaş’a laktat testi
Beşiktaş’a laktat testi 10 günlük iznin ardından ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, yeni yılın ilk çalışmasında laktat testinden geçti.
30.06.2020 Beşiktaş
Antalyasporlu futbolcular laktat testinden geçti
Antalyasporlu futbolcular laktat testinden geçti Kırmızı-beyazlı futbolcular, laktat testinden geçti.
1.07.2020 AntalyaSpor
İtalyanlar’ın sürati, İskandinav’ın fiziği
İtalyanlar’ın sürati, İskandinav’ın fiziği Kondisyonar Aşçı’ya özel bir çalışma programı hazırlatan Kocaman bu sayede hız ve dayanıklılığı arttırıp, sprint mesafesini maksimuma çıkartacak
30.06.2020 Fenerbahçe
İbrahim çalışıyor Kalpar izliyor
İbrahim çalışıyor Kalpar izliyor Göztepenin’nin geçtiğimiz sezon devre arasında Orduspor’dan büyük umutlarla transfer ettiği İbrahim Şahin, yeni sezon öncesi Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’ın gözüne girebilmek için ölesiye çalışıyor.
10.07.2012 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Laktak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.