Lale

Lale

Son dakika lale haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lale gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lale haber sayfamızda...

Lale

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.516 lale haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Da Vinci’nin Türk sanatçıları
Da Vinci’nin Türk sanatçıları İtalya’daki “The Route of Leonardo da Vinci” sergisinde Türkiye’den 22 sanatçı yer alacak.
10.04.2024 Kültür Sanat
İstanbul'da rezidanstaki korkunç ölümde canlı yayın iddiası
İstanbul'da rezidanstaki korkunç ölümde canlı yayın iddiası İstanbul Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybederken, olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
7.04.2024 Haberler
İstanbul'da rezidanstaki korkunç ölümde canlı yayın iddiası: 2 gözaltı
İstanbul'da rezidanstaki korkunç ölümde canlı yayın iddiası: 2 gözaltı İstanbul Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybederken, olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
7.04.2024 Gündem
Bayramda bahar havası esecek
Bayramda bahar havası esecek 9 günlük bayram tatilinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğini yer yer bölgesel yağışlar gözleneceğini belirten Prof. Dr. Orhan Şen “Sıcaklıklar İstanbul’da 18, Antalya’da 21, İzmir’de 22 derece civarında olacak. Bir yaz havası yok, bahar havası var” dedi...
7.04.2024 Gündem
Koparmanın cezası 244 bin 315 lira! Bir evin bahçesinde görüldü
Koparmanın cezası 244 bin 315 lira! Bir evin bahçesinde görüldü Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki bir evin bahçesinde görülen, koparmanın 244 bin 315 lira TL cezası olan ve halk arasında 'Ağlayan Gelin' adıyla da bilinen nadir çiçek türü ters lale bir vatandaş tarafından fotoğraflandı.
6.04.2024 Gündem
Bu lalelere dikkat! Tanesi 244 bin 315 TL
Bu lalelere dikkat! Tanesi 244 bin 315 TL Kahramanmaraş Binboğa Dağı eteklerinde kayaların arasında çiçek açan ters laleler görsel şölen sunuyor. Endemik bitki olan ters lalelerin koparılmasının cezası ise 244 bin 315 TL.
6.04.2024 Gündem
Baharın çiçekli yüzü
Baharın çiçekli yüzü Baharla gelen canlanma doğaya bir saygı duruşudur âdeta. Bu canlanmayı taçlandırmak amacıyla düzenlenen, çiçekleri merkeze alan festivaller, sergiler şehrin dört bir yanında kapılarını açıyor.
30.03.2024 Pazar
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda seçim hareketliliği
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda seçim hareketliliği 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda 31 Mart Yerel Seçimleri'nde oy kullanmak için memleketlerine gidenlerin hareketliliği başladı.
30.03.2024 Haberler
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış'
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılandığı davada karar çıktı.
27.03.2024 Gündem
Devrim otomobilinin tasarımcısı, 99 yaşında hayatını kaybetti
Devrim otomobilinin tasarımcısı, 99 yaşında hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nda (TCDD) çalışan, TCDD İnşaat Dairesi Başkanlığı görevinde bulunan ve Devrim otomobilinin kaporta üretim ekibinde yer alan yüksek mimar mühendis Gündüz Sait Güngen, 99 yaşında hayatını kaybetti. Güngen'in, 1961 yılında üretilen Devrim otomobilinin amblemini ve 'Devrim' yazısını son anda tasarlayıp, araca monte ettiği ortaya çıktı.
27.03.2024 Ekonomi
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi İstanbul’da baharın habercisi olan İstanbul Film Festivali’nin programı açıklandı. 17-28 Nisan tarihleri arasında 43’üncü kez düzenlenecek festivale usta yönetmen Wim Wenders konuk olacak.
27.03.2024 Kültür Sanat
Lale tarlalarında yapay zeka robotu
Lale tarlalarında yapay zeka robotu Dünyanın en büyük lale üreticisi Hollanda, devasa lale tarlalarında yapay zeka robotları kullanmaya başladı.
22.03.2024 Ekonomi
Yalnızlık paylaşılmaz
Yalnızlık paylaşılmaz Özdemir Asaf’ın 100. yaşı dolayısıyla düzenlenecek “Yalnızlık Paylaşılmaz”da Lale Müldür, Pelin Batu, Gül Abus Semerci, Can Bonomo, Dündar Hızal şairin dizelerini seslendirecek.
22.03.2024 Kültür Sanat
İpek Erdem yıllar sonra Türkiye'ye döndü: En iyi yerin burası olduğunu anladım!
İpek Erdem yıllar sonra Türkiye'ye döndü: En iyi yerin burası olduğunu anladım! 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Barbie' karakteri ile şöhreti yakalayan İpek Erdem, dört yılın ardından yerleştiği Paris'ten yurda geri döndü. Erdem, "Buradan gidince aslında bizim ne kadar değerli ve zengin bir kültürümüz olduğunu anladım" dedi.
20.03.2024 Cadde
Lale çılgınlığına hazır mısınız?
Lale çılgınlığına hazır mısınız? İsmi ‘lale çılgınlığı’ anlamına gelen “TULİPOMANİA” sergisi, Ali Bakova’nın küratörlüğünde açılıyor.
15.03.2024 Kültür Sanat
Muharrem İnce'den dava açıklaması
Muharrem İnce'den dava açıklaması Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkındaki davada şikayetini geri çektiği haberleri ile ilgili açıklama yaptı.
14.03.2024 Gündem
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
90+3 Ege'de Futbol | Ne olacak Altay’ın hali?
90+3 Ege'de Futbol | Ne olacak Altay’ın hali? Trendyol 1. Lig’de son 8 karşılaşmadan 6 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyet alan Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Ligin bitiminde bu çocuklar ne kadar gelişecek, ne kadar büyüyecek ve özgüven kazanacaklar. En önemlisi Altay’ı indiği yerden tekrar yukarıya taşıyabilecekler mi?’’ dedi.
13.03.2024 1.Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: DEM müptelalarının devrini kapatalım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: DEM müptelalarının devrini kapatalım Mersin’de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete tepki göstererek, "Gelin 31 Mart'ta bu Atatürk istismarcılarının, DEM müptelalarının, bu kifayetsiz muhterislerin devrini kapatalım." dedi.
7.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: DEM müptelalarının devrini kapatalım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: DEM müptelalarının devrini kapatalım Mersin’de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete tepki göstererek, "Gelin 31 Mart'ta bu Atatürk istismarcılarının, DEM müptelalarının, bu kifayetsiz muhterislerin devrini kapatalım." dedi.
7.03.2024 Gündem
Çetin Emeç ölümünün 34'üncü yılında mezarının başında anıldı
Çetin Emeç ölümünün 34'üncü yılında mezarının başında anıldı Suadiye'deki evinin önünde 7 Mart 1990 günü uğradığı silahlı saldırıda 55 yaşında hayatını kaybeden Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Müdürü Çetin Emeç ile şoförü Sinan Ercan mezarları başında anıldı.
7.03.2024 Gündem
AYKUT ENİŞTE 2 OYUNCULARI VE KONUSU: Aykut Enişte 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Aykut Enişte 2 ne zaman çekildi?
AYKUT ENİŞTE 2 OYUNCULARI VE KONUSU: Aykut Enişte 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Aykut Enişte 2 ne zaman çekildi? Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Sevilen yerli komedi filmlerinden olan Aykut Enişte 2 filmi bu akşam TV'de! Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı filmin yapımcılığını Necati Akpınar üstlendi. Filmin senaryosunu ise Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali yazdı. Peki, Aykut Enişte 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Aykut Enişte 2 ne zaman çekildi? İşte Aykut Enişte 2 oyuncuları ve konusu…
6.03.2024 Bilgi Rehberi
Nevşehir'de cinayet! Görüntüler ortaya çıktı
Nevşehir'de cinayet! Görüntüler ortaya çıktı Nevşehir’de, Gökhan Güveren'in (39) pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldüğü kavganın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
28.02.2024 Gündem
Hollandalı bir ressam: Van Mour
Hollandalı bir ressam: Van Mour Ressam Jean Baptiste van Mour, Osmanlı zamanında İstanbul’a yerleşip, saray hayatının ötesinde halkın günlük yaşamını da yansıtan resimler yaptı.
25.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lale ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.