Larissa Gacemer

Larissa Gacemer

Son dakika Larissa Gacemer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Larissa Gacemer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Larissa Gacemer haber sayfamızda...

Larissa Gacemer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 93 larissa gacemer haberi bulunmuştur.
Evliliklerinde 12 yılı geride bıraktılar!
Evliliklerinde 12 yılı geride bıraktılar! Eski basketbolcu Burak Gacemer ile Brezilyalı model Larissa Gacemer, evliliklerinin 12'nci yıl dönümü kutladı. Nikah masasına oturdukları gün çekilen karelerini paylaşan Gacemer, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
21.11.2023 Cadde
Larissa Gacemer hastalığını açıkladı
Larissa Gacemer hastalığını açıkladı Eski basketbolcu Burak Gacemer ile evli olan Larissa Gacemer 2013 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyurdu. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü isimden üzen haber geldi. Gacemer, gül hastalığına yakalandığını duyurdu.
17.04.2023 Cadde
Ebru Şahin ile Cedi Osman, Çeşme'de yeniden 'Evet dedi! Gelin arabası Amerika'dan geldi
Ebru Şahin ile Cedi Osman, Çeşme'de yeniden 'Evet dedi! Gelin arabası Amerika'dan geldi Oyuncu Ebru Şahin (28) ile basketbolcu Cedi Osman (27), geçtiğimiz hafta Makedonya’da kıyılan nikâhın ardından önceki gün Çeşme'de düğün eğlencesi düzenledi. Temsili nikâhı TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı kıydı. Davette bir milyon dolar değerindeki gelin arabası ilgi odağı oldu. İşte muhteşem düğünle ilgili detaylar...
9.07.2022 Cadde
'Brezilya'dan gel, mercimek köftesi yap! Adalet mi bu?'
'Brezilya'dan gel, mercimek köftesi yap! Adalet mi bu?' 2011 yılında basketbolcu Burak Gacemer ile nikah masasına oturan Larissa Gacemer, mutfağa girdi mercimek köftesi yaptı.
19.07.2021 Cadde
'Pink October' projesine ünlü isimlerden destek!
'Pink October' projesine ünlü isimlerden destek! PembeNar'ın Ekim ayı boyunca meme kanserine dikkat çekmeye çalıştığı ''Pink October'' (Pembe Ekim) hareketi; oldukça ses getirdi. Projeyi, meme kanserine farkındalık konusunda toplumda bilinçlendirme yaratmak isteyen birçok ünlü isim destek verdi. İşte detaylar...
30.10.2020 Yaşam
Merve Özbey 'yatak odası' isyanında haklı çünkü...
Merve Özbey 'yatak odası' isyanında haklı çünkü... Merve Özbey, sık sık "Arkadaşlar, neler diyorsunuz, aman yarabbi!" şeklinde tepkilerle gündeme geliyor. Ve birçoğunda da haklı. Özbey'e öyle bir şey denmiş ki, şarkıcı "Yatak odası sorulmaz!" cevabı vermiş. Özbey'in saçma sorulara verdiği aşırı doğal tepkileri sevmemek elde değil...
17.06.2020 Kaos
Larissa Gacemer: Ben asla çiçek koparmam!
Larissa Gacemer: Ben asla çiçek koparmam! Basketbolcu Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı model Larissa, Çeşme'deki evinde kulağına taktığı çiçekle verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.
5.06.2020 Cadde
Larissa Gacemer: Sizi üzmek istemedim, farkındalık yaratmak istedim
Larissa Gacemer: Sizi üzmek istemedim, farkındalık yaratmak istedim Eski basketbolcu Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı model Larissa Gacemer, "Neden çocuk yapmıyorsun?" sorularından sıkılarak, "Çocuğum olmuyor. Ben de bu durumu kabul ettim. Allah beni böyle yaratmış" sözleriyle isyan etmişti. Gacemer son paylaşımında, "Lütfen benim için üzülmeyin. Videoyu sizi üzmek için paylaşmadım, farkındalık yaratmak için paylaştım" dedi.
20.05.2020 Magazin
Larissa Gacemer: Benim için üzülmeyin
Larissa Gacemer: Benim için üzülmeyin Eski basketbolcu Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı model Larissa Gacemer, "Neden çocuk yapmıyorsun?" sorularından sıkılarak, "Çocuğum olmuyor. Ben de bu durumu kabul ettim. Allah beni böyle yaratmış" sözleriyle isyan etmişti. Gacemer son paylaşımında, "Lütfen benim için üzülmeyin. Videoyu sizi üzmek için paylaşmadım, farkındalık yaratmak için paylaştım" dedi.
20.05.2020 Cadde
Larissa Gacemer'in öğrenmesi gereken iki kelime hangisi?
Larissa Gacemer'in öğrenmesi gereken iki kelime hangisi? Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı ‘gelinimiz’ Larissa Gacemer sosyal medyada isyan etti. Son derece haklı olduğu isyanda Larissa Gacemer. Ancak yıllardır Türkiye’de olmasına rağmen Larissa Gacemer’in öğrenmesi gereken iki kelime var.
21.05.2020 Ünlüler
Larissa Gacemer kimdir, kaç yaşında? hastalığı ne, neden çocuğu olmuyor?
Larissa Gacemer kimdir, kaç yaşında? hastalığı ne, neden çocuğu olmuyor? Oyuncu Larissa Gacemer ile Burak Gacemer 2011 yılında hayatlarını birleştirdi. Çektikleri eğlenceli videlarla sık sık gündeme gelen çift bu kez 'Neden çocuk yapmıyorsunuz?' sorusuna verdikleri cevapla gndeme geldi ve 'Larissa Gacemer kimdir, kaç yaşında? Neden çocuğu olmuyor?' soruları yoğunlaştı.
20.05.2020 Gündem
Larissa Gacemer 'bebek' sorusuna nasıl karşılık verdi?
Larissa Gacemer 'bebek' sorusuna nasıl karşılık verdi? Larissa & Burak Gacemer çifti çektikleri eğlenceli videolarla, sempatik tavırlarıyla Instagram'ın en gözde çiftlerinden. Yeni yayınladıkları bir videoyla aslında birçoğumuzun kanayan yarasına parmak bastı. Peki neydi o video?
21.05.2020 Ünlüler
Larissa Gacemer çocuk sorularına isyan etti!
Larissa Gacemer çocuk sorularına isyan etti! Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı model Larissa Gacemer, sosyal medya hesabından takipçilerinin yönelttiği, "Neden çocuk yapmıyorsun?" sorularına tepki gösterdi. Larissa Gacemer, "Çocuğum olmuyor. Allah beni böyle yaratmış. Kötü yorum yazmayın artık" diyerek isyan etti.
18.05.2020 Magazin
Magazin Haberleri Bülteni (18 Mayıs 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (18 Mayıs 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
18.05.2020 Magazin
Milliyet'te Gündem (18 Mayıs 2020)
Milliyet'te Gündem (18 Mayıs 2020) İşte Türkiye'de ve dünyada gündemin öne çıkan başlıkları...
18.05.2020 Haberler
Larissa Gacemer'a eşinden duygulandıran destek!
Larissa Gacemer'a eşinden duygulandıran destek! Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı model Larissa Gacemer, sosyal medya hesabından takipçilerinin yönelttiği, "Neden çocuk yapmıyorsun?" sorularına tepki gösterdi. Larissa Gacemer, "Çocuğum olmuyor. Allah beni böyle yaratmış. Kötü yorum yazmayın artık" diyerek isyan etti. Larissa'ya ilk destek eşinden geldi.
18.05.2020 Cadde
Larissa Gacemer: Bacak için teşekkürler
Larissa Gacemer: Bacak için teşekkürler Eşi Burak Gacemer ile mutlu anlarını sık sık Instagram hesabında paylaşan Brezilyalı model Larissa Gacemer, bu kez hayranlarına şaşırtıcı bir video yayınladı.
1.04.2020 Magazin
Larissa Gacemer: Bacak için teşekkürler
Larissa Gacemer: Bacak için teşekkürler Eşi Burak Gacemer ile mutlu anlarını sık sık Instagram hesabında paylaşan Brezilyalı model Larissa Gacemer, bu kez hayranlarına şaşırtıcı bir video yayınladı.
1.04.2020 Cadde
Burak-Larissa Gacemer'den corona virüs önlemi
Burak-Larissa Gacemer'den corona virüs önlemi Larissa Gacemer, sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşım ile takipçilerini corona virüs salgını konusunda uyardı.
18.03.2020 Cadde
Larissa Gacemer'dan eşine romantik doğum günü kutlaması
Larissa Gacemer'dan eşine romantik doğum günü kutlaması Eşi Burak Gacemer ile mutlu anlarını sık sık Instagram hesabında paylaşan Brezilyalı model Larissa Gacemer, eşinin doğum gününü "Seni çok seviyorum" diyerek kutladı.
3.02.2020 Cadde
Çeyrek altın taktı
Çeyrek altın taktı Sosyal medyanın sevilen isimleri Larissa ve Burak Gacemer çifti, 11 Ekim’de vizyona girecek ‘İkizler Projesi’ filminin Budapeşte’de gerçekleşen etkinliğine katıldı.
26.09.2019 Cadde
Larissa Gacemer, Will Smith'e çeyrek altın taktı
Larissa Gacemer, Will Smith'e çeyrek altın taktı Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Larissa ve model eşi Burak Gacemer, 11 Ekim’de vizyona girecek 'İkizler Projesi' filminin Budapeşte’de gerçekleşen etkinliğinde yer aldı.
25.09.2019 Cadde
Larissa Gacemer'den 'hamilelik' açıklaması
Larissa Gacemer'den 'hamilelik' açıklaması Brezilyalı model Larissa Gacemer, 2011 yılında Burak Gacemer ile nikah masasına oturmuş, 2017'de Türk vatandaşlığına geçmişti. Geçtiğimiz günlerde eşi ile bir sünnet düğününe katılan Larissa'nın, karnındaki şislik takipçilerinin dikkatini çekti.
14.09.2019 Cadde
Burak-Larissa Gacemer'in tatil keyfi
Burak-Larissa Gacemer'in tatil keyfi Spor eğitmeni Burak Gacemer, Brezilyalı model eşi Larissa Gacemer ile Çeşme'de tatil yapıyor.
25.06.2019 Cadde
Gülümseten video! Larissa erkek, Burak kadın oldu
Gülümseten video! Larissa erkek, Burak kadın oldu İzmirli model Burak Gacemer'in Brezilyalı eşi Larissa Gacemer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
15.05.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Larissa Gacemer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.