Latin

Latin

Son dakika Latin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Latin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Latin haber sayfamızda...

Latin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.053 latin haberi bulunmuştur.
'Diğer eşlerini boşayıp, onunla evlenmem için teklifte bulundu!'
'Diğer eşlerini boşayıp, onunla evlenmem için teklifte bulundu!' Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Latin müziğinin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Gipsy Kings grubunun kurucusu ve solisti Nicolas Reyes ile bir turne sırasında tanıştığını söylerken, meslektaşının kendisini şaşkına çeviren teklifini de ilk kez anlattı.
27.03.2024 Cadde
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
Ekvador'da korkunç suikast! Ülkenin en genç belediye başkanı öldürüldü
Ekvador'da korkunç suikast! Ülkenin en genç belediye başkanı öldürüldü Son yıllarda çete şiddetiyle sarsılan Latin Amerika ülkelerinden Ekvador’un en genç belediye başkanı, 27 yaşındaki Brigitte Garcia, suikasta uğradı.
25.03.2024 Dünya
Gökalp İçer liderliğindeki ICRYPEX küresel ölçekte büyüyor
Gökalp İçer liderliğindeki ICRYPEX küresel ölçekte büyüyor Türkiye'nin önde gelen kripto para borsası ICRYPEX, büyüme stratejileri doğrultusunda yeni listelemeler ve yeni nesil finansal hizmetlerle küresel ölçekte ilerleyişini sürdürüyor.
22.03.2024 Advertorial
Gazze ve Sudan'de kıtlık riski: Resmen kıtlık ilan edilmesi nedir ve ne zaman bu yola başvurulur?
Gazze ve Sudan'de kıtlık riski: Resmen kıtlık ilan edilmesi nedir ve ne zaman bu yola başvurulur? Gazze'de yiyecek bulamayan milyonlarca kişi kıtlığın eşiğinde. Birleşmiş Milletler (BM) ayrıca, Sudan'da süren savaşın da dünyanın en büyük açlık krizini tetikleyebileceğini söylüyor.
21.03.2024 Dünya
'Bütün Fransız askerlerini öldüreceğiz!' Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatacak açıklamayı devlet medyası yayınladı
'Bütün Fransız askerlerini öldüreceğiz!' Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatacak açıklamayı devlet medyası yayınladı Askeri uzmanlar, analistler hatta devlet liderleri dahi Fransa'nın Ukrayna'ya asker göndermesinin küresel bir savaşa hatta küresel bir nükleer savaşa yol açacağını söylüyor. Konuyla ilgili gün içerisinde açıklamalarda bulunan Rus yetkili ise adeta ateşe benzin döktü. Moskova'dan gelen açıklama dünya medyasında yankı uyandırdı.
21.03.2024 Dünya
CHP Şişli Adayı Şahan: Hepimiz yüzyıllardır aynı yemeklere kaşık çalıyoruz
CHP Şişli Adayı Şahan: Hepimiz yüzyıllardır aynı yemeklere kaşık çalıyoruz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, farklı inanç grupları ile din temsilcilerini iftar sofrasında buluşturdu. Şahan “Bütün dinlerin ortak amacı; barış, adalet, demokrasi. Hepimiz yüzyıllardır aynı sofralarda, aynı yemeklere kaşık çalıyoruz” dedi.
13.03.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükelçiler ile İftar programında yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Küba Başbakan Yardımcısı ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Küba Başbakan Yardımcısı ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Küba Başbakan Yardımcısı Rikardo Kabrisas Ruis ve heyeti ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.
12.03.2024 Gündem
Stellantis, Brezilya'da yatırım yapacak
Stellantis, Brezilya'da yatırım yapacak Stellantis, 2025-2030 yılları arasında Brezilya'da 30 milyar real (6,07 milyar dolar) yatırım yapacağını ve ülkede 40'tan fazla yeni otomobil piyasaya sürmeyi, hibrit-flex araçları tanıtmayı hedeflediğini söyledi.
7.03.2024 Uzmanpara
'Barbekü' ayaklanması Haiti'yi sarsıyor: Havaalanı kuşatıldı!
'Barbekü' ayaklanması Haiti'yi sarsıyor: Havaalanı kuşatıldı! Silahlı çetelerin hükümeti devirmeye çalıştığı Haiti'de başkent Port-au-Prince’teki havalimanında silah sesleri duyuldu. Yerel medya, çetelerin hedefindeki Başbakan Henry'nin komşu ülke Porto Riko'ya indiğini duyurdu.
6.03.2024 Dünya
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi?
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi? Haiti'de çetelerin hapishaneleri basması sonucu binlerce mahkum firar etti, tek bir seçilmiş üyesi olmayan bir hükümet ve başbakanı açıkça tehdit eden bir çete lideri.
5.03.2024 Dünya
Haiti'de 'Barbekü' ayaklanması: 4 bin mahkum firar etti, hapishaneler boşaldı!
Haiti'de 'Barbekü' ayaklanması: 4 bin mahkum firar etti, hapishaneler boşaldı! 'Barbekü' lakaplı suç örgütü liderinin Başbakan'ı devirme çağrısı ülkedeki şiddet olaylarını görülmemiş bir boyuta taşıdı. Başkentte ağır silahlı çatışmalar yaşanıyor.
4.03.2024 Dünya
Nükleer savaşı açıkça telaffuz etti! Putin: Trajik bir durum, medeniyet yok olacak
Nükleer savaşı açıkça telaffuz etti! Putin: Trajik bir durum, medeniyet yok olacak Fransa lideri Macron'un NATO'nun Ukrayna'ya asker göndermesini gündeme taşımasına, Putin'den yanıt geldi. Rus lider nükleer savaş ifadesini açık ve net olarak dile getirerek Batılı ülkeleri tehdit etti.
29.02.2024 Haberler
Bakan Göktaş: Toplumu bütün kılan yapımların ekranlarda yer almasını istiyoruz
Bakan Göktaş: Toplumu bütün kılan yapımların ekranlarda yer almasını istiyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Dördüncü Medya Buluşması’nda yaptığı konuşma açıklamalarda bulundu.
29.02.2024 Gündem
Helikopter kontrolden çıktı! Daireler çizerek çarptı, baş aşağı asılı kaldı
Helikopter kontrolden çıktı! Daireler çizerek çarptı, baş aşağı asılı kaldı Pilot kalkıştan saniyeler sonra kontrolü kaybetti, yalnızca 15 dakika sürmesi beklenen yolculuk kabusa dönüştü. Havada yaşanan ve ölümle sonuçlanmasından korkulan kaosun ardından mucize yaşandı.
28.02.2024 Dünya
Fidan, Latin  Amerika turunu tamamladı
Fidan, Latin Amerika turunu tamamladı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, küçük çaplı bir Latin Amerika turuna dönüşen Brezilya, Venezuela ve Meksika ziyaretlerini tamamladı.
28.02.2024 Gündem
Mimarlıkta Ütopya, Filarete ve Fatih Sultan Mehmet
Mimarlıkta Ütopya, Filarete ve Fatih Sultan Mehmet Kuşkusuz her öğretinin aktardığı gerçeğin bir kuramı vardır. Temelinde mantık, felsefe ya da toplumsal, etik ve estetik değerlerin barındığı kuramlar öğretilerin geçerliliğini betimler.
26.02.2024 Mimarlık
Maduro’dan Türkiye’nin politikasına övgü
Maduro’dan Türkiye’nin politikasına övgü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyaret çerçevesinde gittiği Venezuela’da, Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edildi. Maduro görüşmede, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filistin meselesi karşısındaki duruşu bütün dünya için örnek teşkil etmektedir. Cesareti ve Filistin halkını savunması hayranlık verici” dedi.
25.02.2024 Dünya
Bakan Fidan Venezuela'da: Liderlerimizin ortaya koyduğu ticaret hedefine ulaşılmasını bekliyoruz
Bakan Fidan Venezuela'da: Liderlerimizin ortaya koyduğu ticaret hedefine ulaşılmasını bekliyoruz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Bu sene iki ülke arasında ticaret hacminin büyük bir çabayla liderlerimizin ortaya koyduğu 3 milyar dolar hedefine ulaşmasını bekliyoruz" dedi.
24.02.2024 Haberler
Bakan Fidan Venezuela'da: Liderlerimizin ortaya koyduğu ticaret hedefine ulaşılmasını bekliyoruz
Bakan Fidan Venezuela'da: Liderlerimizin ortaya koyduğu ticaret hedefine ulaşılmasını bekliyoruz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Bu sene iki ülke arasında ticaret hacminin büyük bir çabayla liderlerimizin ortaya koyduğu 3 milyar dolar hedefine ulaşmasını bekliyoruz" dedi.
24.02.2024 Gündem
Ukrayna-Rusya savaşının ikinci yıl dönümü: İki ülkeyi neler bekliyor, çatışmalar nereye gidebilir?
Ukrayna-Rusya savaşının ikinci yıl dönümü: İki ülkeyi neler bekliyor, çatışmalar nereye gidebilir? Rusya’nın işgaliyle başlayan Ukrayna’daki savaşın üzerinden iki yıl geçti. 24 Şubat 2022'de başlayan savaşın yakın zamanda biteceğini söylemek bir hayli güç.
3.03.2024 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşının ikinci yılında iki ülkeyi neler bekliyor?
Ukrayna-Rusya savaşının ikinci yılında iki ülkeyi neler bekliyor? Rusya’nın işgaliyle başlayan Ukrayna’daki savaşın üzerinden yaklaşık iki yıl geçti. 24 Şubat 2022'de başlayan savaşın yakın zamanda biteceğini söylemek bir hayli güç.
21.02.2024 Dünya
ABD füzesiyle güpegündüz vurdular, en az 65 Rus askeri öldü!
ABD füzesiyle güpegündüz vurdular, en az 65 Rus askeri öldü! Eğitim sahasında sıra olmuş tümgeneral Oleg Moiseev'i bekleyen askerler, güpegündüz HIMARS füzeleriyle hedef alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ve fotoğraflar, şoke edici.
21.02.2024 Dünya
Türk dizilerine 750 milyon izleyici
Türk dizilerine 750 milyon izleyici Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri açıkladı.
20.02.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Latin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.