Latovlevici

Latovlevici

Son dakika Latovlevici haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Latovlevici gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Latovlevici haber sayfamızda...

Latovlevici

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 416 latovlevici haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaray'daki transfer gelişmesini duyurdu! 'Cenk Ergün canlı izledi'
SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaray'daki transfer gelişmesini duyurdu! 'Cenk Ergün canlı izledi' Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna katan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların transfer gündemini değerlendirdi. Dindar, Cenk Ergün'ün canlı olarak izlediği ve Galatasaray'ın gündeminde bulanan ismi canlı yayında açıkladı.
5.02.2024 Galatasaray
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti!
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, 14 yabancı futbolcu almanın serbest olduğu son 5 sezonda 158 isimle sözleşme imzaladı. Beşiktaş, bu süreçte 37 futbolcuyla en az yabancı oyuncu alan takım oldu. Son 5 sezonda en fazla yabancı oyuncuyu 42 kişiyle Trabzonspor transfer etti.
10.07.2020 Süper Lig
Iasmin Latovlevici Kisvarda kovuldu...
Iasmin Latovlevici Kisvarda kovuldu... Gençlerbirliği, Karabükspor, Galatasaray ve Bursaspor'da forma giyen ve Şubat 2020'de Macaristan Ligi ekibi Kisvarda'ya transfer olan Iasmin Latovlevici kovuldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Bursaspor savunmada 'istikrarsız'
Bursaspor savunmada 'istikrarsız' Bursaspor, son 6 maçın dördünde farklı bir geri dörtlü ile sahaya çıktı.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor'un golleri 14 oyuncudan geldi
Bursaspor'un golleri 14 oyuncudan geldi TFF 1. Lig'in en golcü ekiplerinden Bursaspor'da 14 isim rakip fileleri havalandırdı.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor uzatmaları seviyor
Bursaspor uzatmaları seviyor Bursaspor, bu sezon oynadığı maçların uzatma dakikalarında attığı gollerle kritik 9 puan kazandı.
1.07.2020 1.Lig
İbrahim Üzülmez, Latovlevici'yi kadroya almadı
İbrahim Üzülmez, Latovlevici'yi kadroya almadı  TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un Antalya'daki devre arası kampının 28 kişilik kadrosu belli oldu. Teknik patron İbrahim Üzülmez, Latovlevici, Igor ve Musa Araz'ı kadroya dahil etmedi.
1.07.2020 1.Lig
İbrahim Üzülmez'in ilk galibiyeti son dakikada geldi
İbrahim Üzülmez'in ilk galibiyeti son dakikada geldi TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Bursaspor, sezonun ilk yarısında son dakikalarda attığı gollerle dikkati çekti. Dün alınan Hatayspor galibiyeti aynı zamanda yeni teknik direktör İbrahim Üzülmez'in de ilk galibiyeti oldu.
1.07.2020 1.Lig
Yalçın Koşukavak'tan tüm oyuncularına süre
Yalçın Koşukavak'tan tüm oyuncularına süre Sezona Süper Lig hedefiyle başlayan Bursaspor, hem TFF 1inci Ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam ediyor.
1.07.2020 1.Lig
'Hırçın' Bursaspor
'Hırçın' Bursaspor Ligin en hırçın ekiplerinden biri olan Bursaspor'da 6 oyuncu gördükleri kartlar nedeniyle sonraki maçlarda cezalı duruma düştü. Sakatlıklardan yana da başı ağrıyan Bursa ekibinde görülen kartlar can sıkan diğer konu oldu.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor, İstanbul kabusuna son verdi
Bursaspor, İstanbul kabusuna son verdi Bursaspor, İstanbulspor karşısında galibiyete uzanırken; İstanbul’da 27 maçlık aranın ardından ilk kez 3 puanı elde etti. Karşılaşma sonrasında ise soyunma odasında büyük sevinç yaşandı.
1.07.2020 1.Lig
Yalçın Koşukavak: Bu ligin bir gerçeği var, geriye düşmeyeceksiniz
Yalçın Koşukavak: Bu ligin bir gerçeği var, geriye düşmeyeceksiniz TFF 1. Lig'de haftasonu karşılaşacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da teknik direktör Yalçın Koşukavak ile oyuncular Musa Araz ve Çağatay Yılmaz açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor'da savunma ikilisi aranıyor
Bursaspor'da savunma ikilisi aranıyor Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, TFF 1. Lig'de oynanan 7 karşılaşmada ideal stoperlerini bulamadı. Geride kalan 7 haftada yeşil-beyazlı takımda söz konusu bölgede 5 farklı isim forma giydi.
1.07.2020 1.Lig
Altay - Bursaspor: 2-1
Altay - Bursaspor: 2-1 TFF 1. Lig'de Altay, sahasında Bursaspor'u 2-1 yendi.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor - Fenerbahçe: 2-1
Bursaspor - Fenerbahçe: 2-1 Süper Lig'e verilen arada Fenerbahçe, hazırlık maçında Bursaspor'a 2-1 mağlup oldu.
1.07.2020 Futbol
Bursaspor kendine geldi
Bursaspor kendine geldi Bursaspor, Eskişehirspor karşısında da kazanarak galibiyet serisi yakaladı. Yeşil beyazlı ekipte genç forvet Kubilay Kanatsızkuş, takımının attığı 5 golün 3'üne direkt katkı sunarak formda bir görüntü çizdi. Maçta Bursaspor'un yeni transferleri de sahada yer aldı.
1.07.2020 1.Lig
Göztepe, Ertuğrul ve Latovlevici'den vazgeçti
Göztepe, Ertuğrul ve Latovlevici'den vazgeçti Bursaspor'dan ayrılmak isteyen Ertuğrul ve Latovlevici için Göztepe yönetimi, yeşil-beyazlı yönetim ile anlaşamadı.
30.06.2020 Göztepe
Bursaspor - Altay 2-1 (Hazırlık Maçı)
Bursaspor - Altay 2-1 (Hazırlık Maçı) Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Bursaspor, hazırlık maçında Altay'ı 2-1 mağlup etti.
31.07.2019 Futbol
Bursaspor-Altay maçında 3 gol
Bursaspor-Altay maçında 3 gol Afyonkarahisar’da 2019-2020 Cemil Usta sezonu hazırlıklarını sürdüren Spor Toto 1. lig ekiplerinden Bursaspor, Altay ile yaptığı hazırlık maçında 2-1 galip geldi.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor'un kadrosunu altyapısı oluşturdu
Bursaspor'un kadrosunu altyapısı oluşturdu Yeni sezon öncesi kan kaybeden Bursaspor, çözümü altyapısında buldu. Yeşil beyazlıların Afyon'da yarın başlayacak kamp kadrosunun yüzde 82'si altyapıda eğitim alan oyunculardan oluştu. Bu oyuncuların A Takım tecrübesine ise henüz sahip olmaması yeni sezon öncesinde camiayı düşündürüyor.
1.07.2020 1.Lig
Göz Göz rotasına Bursalılar’ı aldı
Göz Göz rotasına Bursalılar’ı aldı Süper Lig ekibi Göztepe, Bursasporlu iki oyuncuyu listesine ekledi.
28.07.2019 Ege
Göztepe'de hedef Ertuğrul ve Latovlevici
Göztepe'de hedef Ertuğrul ve Latovlevici Transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe, Bursaspor'dan Ertuğrul Ersoy ve Latovlevici ile ilgileniyor. İki oyuncu da Süper Lig'e dönmenin hesapları içinde.
30.06.2020 Göztepe
Bursaspor'da yabancıların değeri düştü, yerlilerin yükseldi
Bursaspor'da yabancıların değeri düştü, yerlilerin yükseldi Bursaspor sezonu küme düşerek tamamlarken, yeşil beyazlı ekipten ayrılan oyuncular da dahil olmak üzere yerli oyuncuların değerlerini yükselttiği, yabancıların ise değerlerinin düştüğü gözlemlendi.
5.06.2019 BursaSpor
Bursaspor karalar bağladı
Bursaspor karalar bağladı Şampiyon olarak küme düşen ilk takım olan yeşil-beyazlılarda Ali Ay Yönetimi kongre kararı aldı. Camia büyük şok yaşarken, kulüpte köklü bir yapılanma yaşanacağı, her şeyin sil baştan olacağı ifade edildi.
28.05.2019 BursaSpor
Bursaspor'da 9 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor
Bursaspor'da 9 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor Süper Lig'de kalma savaşı veren Bursaspor'da 9 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor. Ligdeki durumuna göre sıklıkla şans bulan ve önümüzdeki sezon sözleşmesi sonlanacak 6 oyuncunun da geleceği, Malatya deplasmanının ardından netleşecek.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Latovlevici ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.