Laxalt

Laxalt

Son dakika laxalt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan laxalt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan laxalt haber sayfamızda...

Laxalt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36 laxalt haberi bulunmuştur.
Demokratlar Senato’da çoğunluğu garantiledi: Biden seçim sonuçlarından memnun
Demokratlar Senato’da çoğunluğu garantiledi: Biden seçim sonuçlarından memnun ABD'de 8 Kasım'da yapılan ara seçimlerin ardından Nevada'da Senato yarışında Demokrat aday Catherine Cortez Masto’nun resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanmasının ardından Demokratlar, Senatoda çoğunluğu garantiledi.
13.11.2022 Dünya
ABD'de ara seçimlerinde kesin sonuç: Senato Demokratlarda kaldı
ABD'de ara seçimlerinde kesin sonuç: Senato Demokratlarda kaldı Nevada ve Arizona'daki oy sayımının sonuçlanmasıyla Demokrat Parti Senato'da 50 sandalyeye ulaştı, Georgia'da yenilenecek seçim sonuçlarının artık bir önemi kalmadı. Biden yönetimi, ABD'nin son 20 yılında en iyi ara seçim performansını sergileyen iktidar oldu.
13.11.2022 Dünya
Demokratlar rahatladı
Demokratlar rahatladı ABD’de 8 Kasım’da yapılan ara seçimlerin ardından oy sayma işleminin devam ettiği Arizona eyaletinde Demokrat Senatör Mark Kelly, seçimi kazanarak koltuğunu korudu. Kelly, 4 kez uzaya gitmiş eski bir astronot. Böylece Cumhuriyetçiler gibi Demokratlar da Senato’da 49 koltuğa ulaştı. Bu sonuç ‘kırmızı dalga’ uman Cumhuriyetçilere bir darbe daha vurdu. Ancak eski başkan Donald Trump sonucun “bir aldatmaca ve seçim sahtekarlığı” olduğunu iddia etti ve kabul etmedi.
13.11.2022 Dünya
ABD’nin Arizona eyaletinde kritik seçimi Demokrat Senatör Kelly kazandı
ABD’nin Arizona eyaletinde kritik seçimi Demokrat Senatör Kelly kazandı ABD'de 8 Kasım'da yapılan ara seçimlerin ardından oy sayma işleminin devam ettiği Arizona eyaletinde Demokrat Senatör Mark Kelly, seçimi kazanarak koltuğunu kordu. Böylece Cumhuriyetçiler gibi Demokratlar da Senato’da 49 koltuğa ulaştı. Senato'daki üstünlük, Nevada ve Georgia eyaletlerindeki seçim sonuçlarının ardından belli olacak.
12.11.2022 Dünya
Canlı Blog : ABD seçimlerinde fırtına koptu! Rakip adaya oy verdiler
Canlı Blog : ABD seçimlerinde fırtına koptu! Rakip adaya oy verdiler Erken zafer ilan eden Trump, yine hezimet yaşadı. Dr. Mehmet Öz Pennsylvania'daki yarıştan mağlup ayrıldı. Kilit eyaletten gelen haberler ise, gündemi değiştirdi.
9.11.2022 Dünya
Galatasaray ve Beşiktaş'ın radarındaki Laxalt, Dinamo Moskova yolcusu
Galatasaray ve Beşiktaş'ın radarındaki Laxalt, Dinamo Moskova yolcusu Geçtiğimiz sezon Celtic'te kiralık olarak forma giyen bonservisi ise Milan'da olan Diego Laxalt transferi için Dinamo Moskova ile 3.5 milyon euro karşılığında anlaşma sağlandığı ve oyuncunun sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi. Uruguaylı sol bek Galatasaray ve Beşiktaş'ın da gündemine gelmişti.
21.06.2021 Galatasaray
Celtic - Lille: 3-2
Celtic - Lille: 3-2 UEFA Avrupa Ligi'nde 6. maç haftasında Celtic ile Lille, Celtic Park'ta karşılaştı. Celtic maçı 3-2 kazandı. Yusuf Yazıcı maçta 1 asist yaptı.
10.12.2020 Futbol
Hakan Çalhanoğlu yazdı, Milan Celtic'i devirdi!
Hakan Çalhanoğlu yazdı, Milan Celtic'i devirdi! UEFA Avrupa Ligi'nde Milan ile Celtic karşı karşıya geldi. Hakan Çalhanoğlu'nun gol attığı maçta Milan Celtic'i 4-2 mağlup etti.
4.12.2020 İtalya Serie A
Trump, Nevada'da oy sayımlarının durması için dava açtı
Trump, Nevada'da oy sayımlarının durması için dava açtı  ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın seçim kampanya ekibi, Nevada eyaletindeki oylarda usulsüzlükler tespit ettiklerini, oy sayma işlemlerinin bir süreliğine durdurulması için dava açtıklarını belirtti.
5.11.2020 Dünya
Lille - Celtic: 2-2
Lille - Celtic: 2-2 UEFA Avrupa Ligi'nde Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille, Celtic ile karşı karşıya geldi. Maçta 2-0 geriye düşen Lille skoru 2-2'ye getirdi. Zeki Çelik attığı golle beraberlikte önemli rol oynadı.
29.10.2020 UEFA Avrupa Ligi
Muslera, Uruguay aday kadrosuna çağrıldı!
Muslera, Uruguay aday kadrosuna çağrıldı! Fernando Muslera, Uruguay Milli Futbol Takımı'nın Şili ve Ekvador ile oynayacağı maçların aday kadrosunda yer aldı.
30.06.2020 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
1.07.2020 Futbol
Torino, Laxalt'ı açıkladı
Torino, Laxalt'ı açıkladı İtalya Serie A takımlarından Torino, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Diego Laxalt'ı transfer ettiğini duyurdu.
1.07.2020 İtalya Serie A
Laxalt, Fenerbahçe kararından döndü
Laxalt, Fenerbahçe kararından döndü Milan’ın Uruguaylı sol beki, daha önce ‘Evet’ dediği Fenerbahçe için geri adım attı. Yıldız futbolcunun hedefi kariyerini İspanya'da sürdürmek.
30.06.2020 Fenerbahçe
Kiralık formülü
Kiralık formülü F.Bahçe, Milan’ın sol beki Laxalt’ı transfer etmek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, kulübünden ayrılmak isteyen Uruguaylı futbolcuyu kiralayarak takıma kazandırmayı düşünüyor
30.06.2020 Fenerbahçe
Laxalt’ta sıcak gelişme! Milan’dan ayrılıyor...
Laxalt’ta sıcak gelişme! Milan’dan ayrılıyor... Fenerbahçe aradığı sol beki İtalya’da buldu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Beşiktaş, Laxalt'ı kiralamak için düğmeye bastı
Beşiktaş, Laxalt'ı kiralamak için düğmeye bastı Beşiktaş, İtalya Serie A ekibi Milan’ın Uruguaylı yıldızı Diego Laxalt’ın peşine düştü. Kulübe menajerler aracılığıyla önerilen 26 yaşındaki futbolcuyu listesine ekleyen yönetim, tecrübeli sol beki kiralık olarak renklerine bağlamayı hedefliyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Galatasaray'dan Laxalt bombası
Galatasaray'dan Laxalt bombası Sezon başında Everton'dan kiralan Henry Onyekuru'nun takımdan ayrılacak olması nedeniyle Galatasaray, Nijeryalı oyuncu...
30.06.2020 Galatasaray
Milan ve Napoli'den golsüz beraberlik
Milan ve Napoli'den golsüz beraberlik İtalya 1. Futbol Ligi'nin (Serie A) 21. haftasında Milan sahasında oynadığı maçta Napoli ile 0-0 berabere kaldı.
1.07.2020 İtalya Serie A
Yaz transfer dönemine Ronaldo ve kaleciler damga vurdu
Yaz transfer dönemine Ronaldo ve kaleciler damga vurdu Avrupa futbolunda sona eren yaz transfer döneminin en dikkat çeken takımı, Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katan Juventus oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Milan'dan çifte transfer
Milan'dan çifte transfer Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan, Samuel Castillejo ve Diego Laxalt'ı kadrosunda kattı.
1.07.2020 İtalya Serie A
Avrupa Gündemi - James bombası!
Avrupa Gündemi - James bombası! Bayern Münih, James Rodriguez'i bırakmıyor!    Transfer çalışmalarını sürdüren Real Madrid'in, Chelsea'den Courtois ve Willian için 112 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu kaydedildi.    Laxalt'a Rusya'dan sürpriz teklif! Zenit, Uruguay Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda yıldızlaşan Diego Laxalt için Genoa'ya 18 milyon euroluk teklif yaptı.    Sarri'yi menajerliğe getiren Chelsea, ezeli rakibi Arsenal'dan Aaron Ramsey'i kadrosuna katmak istiyor.    Manchester United menajeri Jose Mourinho, Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Liverpool'a 4-1 yenildikleri maç sonrası, yapılmayan transferlerden dert yandı.
31.07.2018 Programlar
Uruguay - Fransa: 0-2
Uruguay - Fransa: 0-2 2018 Dünya Kupası çeyrek final maçında Fransa, Uruguay'ı 2-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Galatasaray'ın kalecisi Muslera maçta hatalı bir gol yedi.
1.07.2020 Dünya Kupası
Skorer TV - Spor Bülteni | 3 Temmuz 2018
Skorer TV - Spor Bülteni | 3 Temmuz 2018 Muğdat Çelik, Ryan Donk ve Yuto Nagatomo transferlerinde mutlu sona ulaşan Galatasaray, şimdide Nuri Şahin ile Ömer Toprak için girişimlere başlayacak.   Beşiktaş savunma transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Siyah beyazlılar, Manchester United'ın 28 yaşındaki savunma oyuncusu Matteo Darmian'ı transfer etmek için İngiltere'ye gidiyor.   Kanat bölgesini güçlendirmeyi planlayan F.Bahçe, teknik direktör Cocu'nun ısrarları sonrasında Swansea City forması giyen Luciano Narsingh için temaslara başladı.    Galatasaray, Garry Rodrigues'in satılması halinde o bölgeye düşündüğü Diego Laxalt için Fernando Muslera'dan yardım alacak.
3.07.2018 Programlar
Galatasaray için Diego Laxalt iddiası
Galatasaray için Diego Laxalt iddiası Galatasaray, Garry Rodrigues'in satılması halinde o bölgeye düşündüğü Diego Laxalt için Fernando Muslera'dan yardım alacak.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Laxalt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.