Levent Veziroğlu

Levent Veziroğlu

Son dakika Levent Veziroğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Levent Veziroğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Levent Veziroğlu haber sayfamızda...

Levent Veziroğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 101 levent veziroğlu haberi bulunmuştur.
'Karı koca olarak yapamadık! Levent'le çok iyi arkadaşız'
'Karı koca olarak yapamadık! Levent'le çok iyi arkadaşız' 'Aşk-ı Memnu'nun Peyker Yöreoğlu'su, 'Muhteşem Yüzyıl'ın 'Mahidevran Sultan'ı Nur Fettahoğlu, 2.5 yıl önce tek celsede boşandığı kızı Elisa Güzin'in babası Levent Veziroğlu hakkında konuştu.
23.12.2023 Cadde
Tolgahan Sayışman'dan Efehan açıklaması: Boynuz kulağı geçecek
Tolgahan Sayışman'dan Efehan açıklaması: Boynuz kulağı geçecek Ateşehir'de açık havada düzenlenen festivalde ünlü akını yaşandı. Aralarında Burak Özçivit-Fahriye Evcen, Nur Fettahoğlu, Tolgahan Sayışman, Hamit Altıntop ve Aleyna Dalveren'in bulunduğu ünlü isimler, çocuklarıyla eğlence dolu bir gün geçirdi. Tolgahan Sayışman, dört yaşındaki oğlu Efehan ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumları değerlendirdi.
30.05.2023 Cadde
'Evli iş insanıyla görüntülendi' iddiası çok konuşuldu! 'Aman diyeyim, çocuk var'
'Evli iş insanıyla görüntülendi' iddiası çok konuşuldu! 'Aman diyeyim, çocuk var' Levent Veziroğlu'ndan iki sene önce boşanan Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz hafta yeni sevgilisiyle objektiflere yakalanmıştı. Basın mensuplarını görünce panikleyen oyuncu, yanındaki kişinin evli bir iş insanına benzetilmesi üzerine açıklama yapmıştı. Kızıyla bir çocuk oyununun gösterimine gelen Fettahoğlu'na, çok konuşulan görüntülerle ilgili soru geldi.
23.01.2023 Cadde
Yeni sevgilisiyle görüntülenen Nur Fettahoğlu: İki yetişkin bekarız!
Yeni sevgilisiyle görüntülenen Nur Fettahoğlu: İki yetişkin bekarız! İş insanı Levent Veziroğlu ile sekiz yıllık evliliği 2021'de sona eren Nur Fettahoğlu, önceki akşam yeni sevgilisiyle objektiflere yakalandı. Basın mensuplarını görünce panikleyerek kaçan oyuncu, yanındaki kişinin evli bir iş insanına benzetilmesi üzerine çarpıcı bir açıklamada bulundu.
11.01.2023 Cadde
Ünlüler tatilde! Bodrum ve Çeşme'den renkli kareler
Ünlüler tatilde! Bodrum ve Çeşme'den renkli kareler Yoğun geçen sezonun ardından rotalarını İstangul'dan Ege'ye çeviren magazin dünyasının tanınmış simaları, Türkiye'nin popüler turizm bölgelerinde deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. Manken Çağla Şıkel, şarkıcı Burak Kut ve oyuncu Nur Fettahoğlu'nun yanı sıra renkli kişiliğiyle her daim gündemde olan teknik direktör Yılmaz Vural da tatilde objektiflere takıldı. İşte Bodrum ve Çeşme'den ünlü manzaraları...
7.08.2022 Cadde
Nur Fettahoğlu ve Engin Öztürk'ün şezlong sohbeti
Nur Fettahoğlu ve Engin Öztürk'ün şezlong sohbeti Bir döneme damga vuran 'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Peyker Yöreoğlu' karakteriyle şöhreti yakalayan Nur Fettahoğlu, önceki gün Çeşme'de bir beach'te görüntülendi. Kızı Elisa Güzin’le birlikte tatil yapan Fettahoğlu, 'Mahidevran Sultan' karakterine hayat verdiği 'Muhteşem Yüzyıl'daki rol arkadaşı Engin Öztürk ile aynı beach'te karşılaştı.
2.08.2022 Cadde
Eski eşler Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu'nun 'tatil' buluşması!
Eski eşler Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu'nun 'tatil' buluşması! 'Aşk-ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Peyker Yöreoğlu' karakteriyle şöhreti yakalayan, 'Muhteşem Yüzyıl'ın 'Mahidevran Sultan'ı Nur Fettahoğlu, anlaşmalı olarak boşandığı Levent Veziroğlu ile Etiler’deydi. Veziroğlu'na, eski eşinin ayrılık sonrası dikkat çeken sözleri hazırlatıldı. Oyuncu ise gözündeki morluğun nedenini açıkladı.
15.06.2022 Cadde
‘Düştüm’
‘Düştüm’ Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz yıl boşandığı Levent Veziroğlu’yla Etiler’de buluştu.
15.06.2022 Cadde
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerekiyor diye düşünüyorum
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerekiyor diye düşünüyorum Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Fettahoğlu, Kerem Bürsin'in yurt dışındaki oyuncular için "Onlar 'dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar" demesinin hatırlatılması üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı.
6.06.2022 Cadde
Birce Akalay: Hıdırellez'de niyetimi yazdım
Birce Akalay: Hıdırellez'de niyetimi yazdım Birce Akalay, önceki gün yeni mücevher koleksiyonunu bir alışveriş merkezinde tanıttı. Oyuncu, kendisini yalnız bırakmayan meslektaşı Nur Fettahoğlu ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. İkili, hem kariyerleri, hem de aşk hayatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
20.05.2022 Cadde
Sevgili istemiyor
Sevgili istemiyor Sekiz yıldır evli olduğu iş insanı Levent Veziroğlu’yla geçtiğimiz sene boşanan oyuncu Nur Fettahoğlu, hayatında birinin olmadığını belirtti.
20.05.2022 Cadde
Esmer güzelle sohbette! Levent Veziroğlu'ndan 'aşk' sorusuna yanıt
Esmer güzelle sohbette! Levent Veziroğlu'ndan 'aşk' sorusuna yanıt Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Nur Fettahoğlu'ndan Mart 2021'de boşanan Levent Veziroğlu, önceki akşam Arnavutköy'de esmer bir güzelle görüntülendi. Flaşların patlamasından rahatsız olan hanımefendi, görüntü vermek istemezken; Veziroğlu ise muhabirlerin "Yeni bir ilişkiye mi başladınız?" sorusuna yanıt verdi.
18.05.2022 Cadde
Umut Evirgen'in Serenay Sarıkaya sessizliği!
Umut Evirgen'in Serenay Sarıkaya sessizliği! Ünlü isimlerle yaşadığı aşk ile adını duyuran Umut Evirgen, önceki gün Asmalimescit'te arkadaşlarıyle görüntülendi. Bir süredir oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Evirgen, 'ayrılık' soruları karşısında sessiz kaldı.
25.04.2022 Cadde
Acemi şoför Umut Evirgen!
Acemi şoför Umut Evirgen! Ünlü isimlerle yaşadığı aşk ile adını duyuran Umut Evirgen, önceki gün yeni motosikletiyle Bebek’teydi. Tedirgin bir şekilde kullandığı gözlenen Evirgen, "Yeni aldım, bugün ilk kullanışım acemiliğim ondan" dedi.
5.04.2022 Cadde
Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'in panik anları!
Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'in panik anları! Serenay Sarıkaya, yaklaşık altı aydır işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşadığı haberleriyle gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde bir kez daha objektiflere yakalanan ikilinin samimi halleri, 'aşk belgelendi' şeklinde yorumlanmıştı. Çift, önceki akşam ise Sarıkaya’nın Etiler’de bulunan evinden çıkarken görüntülendi. İkili, kapıda basın mensuplarının beklediğini görünce panikledi.
31.03.2022 Cadde
Serenay Sarıkaya'yı güldüren 'aşk' sorusu!
Serenay Sarıkaya'yı güldüren 'aşk' sorusu! Serenay Sarıkaya, yaklaşık altı aydır "işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşadığı" haberleriyle gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde bir kez daha objektiflere yakalanan ikilinin samimi halleri, "aşk belgelendi" şeklinde yorumlanmıştı. Önceki akşam Nişantaşı'nda dokuz saat süren bir çekimden çıkan Sarıkaya'ya, ısrarla reddettiği Evirgen konusu tekrar hatırlatıldı. İşte detaylar...
20.03.2022 Cadde
2021 nasıl geçti?
2021 nasıl geçti? Magazin dünyasının ünlü isimleri, geçtiğimiz yılda birçok olayda hareketlilik yaşanmasına sebep oldu. Tanınmış simalar, yaşadıkları aşk, evlilik ve boşanmalarla devamlı olarak magazin sayfalarında boy gösterdi. İşte 2021’de geride bıraktığımız önemli olaylar...
1.01.2022 Cadde
‘İki iyi arkadaşız’
‘İki iyi arkadaşız’ Nur Fettahoğlu, eski eşi Levent Veziroğlu’yla tatilde görüntülenmesiyle ilgili konuştu.
26.06.2021 Cadde
Nur Fettahoğlu: Eski eşim ile beni çok göreceksiniz
Nur Fettahoğlu: Eski eşim ile beni çok göreceksiniz Geçtiğimiz günlerde eski eşi ve çocuğunun babası Levent Veziroğlu ile Bodrum'da tatil yapan oyuncu Nur Fettahoğlu, konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
26.06.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (14 Haziran 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (14 Haziran 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
14.06.2021 Magazin
Nur Fettahoğlu gün boyu dans etti
Nur Fettahoğlu gün boyu dans etti Son olarak 'Kağıt Ev' dizisiyle ekranlarda boy gösteren güzel oyuncu Nur Fettahoğlu (40), bir süre önce ikinci kez boşandığı eski eşi Levent Veziroğlu (54) ile birlikte çıktığı tatilde görüntülendi.
15.06.2021 Cadde
Eski eşle tatil
Eski eşle tatil Nur Fettahoğlu, eski eşi Levent Veziroğlu’yla tatile gitti. Geçtiğimiz mart ayında boşanan çift, Bodrum’da görüntülendi
14.06.2021 Cadde
Sevenlerini korkuttu
Sevenlerini korkuttu Nur Fettahoğlu, Instagram’dan paylaştığı fotoğrafla hayranlarını korkuttu.
2.05.2021 Cadde
Kağıt Ev Aylin kimdir, gerçek ismi nedir? Nur Fettahoğlu eşi kim, nereli, kaç yaşında?
Kağıt Ev Aylin kimdir, gerçek ismi nedir? Nur Fettahoğlu eşi kim, nereli, kaç yaşında? Nur Fettahoğlu hayatı son günlerin aranan konularından. Aşk-ı Memnu dizisi ile adını duyuran genç oyuncu Nur Fettahoğlu, son olarak başarılı oyuncu kadrosuyla Babil dizisinde boy göstermişti. Şimdilerde Kağıt Ev dizisinde Aylin Fırtına rolünü oynuyor. İzleyenler Aylin'i oynayan Nur Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında merak ediyor.
19.04.2021 Cadde
Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu İkinci kez boşandı!
Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu İkinci kez boşandı! Oyuncu Nur Fettahoğlu ile iş insanı Levent Veziroğlu, ikinci kez yollarını ayırdı. Duruşma beş dakika sürdü.
26.03.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Levent Veziroğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.