Leyla Lydia Tuğutlu

Leyla Lydia Tuğutlu

Son dakika Leyla Lydia Tuğutlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Leyla Lydia Tuğutlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Leyla Lydia Tuğutlu haber sayfamızda...

Leyla Lydia Tuğutlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 381 leyla lydia tuğutlu haberi bulunmuştur.
SENDEN ÖNCE SAHRA KİMDİR? Senden Önce dizisinin Sahra'sı Nilperi Şahinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
SENDEN ÖNCE SAHRA KİMDİR? Senden Önce dizisinin Sahra'sı Nilperi Şahinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Kanal D ekranlarında yeni bir dizi olan Senden Önce, bu akşam izleyenlerle bu akşam buluşuyor. Dizinin konusu dikkat çekerken oyuncu kadrosu da oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Dizide Sahra karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya merak edilenler arasında yerini aldı. Peki, Senden Önce'nin Sahra'sı kimdir? Senden Önce dizisinin Sahra'sı Nilperi Şahinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
13.02.2024 Bilgi Rehberi
Geçtiğimiz yıl anne olmuştu! 'Seni büyürken izlemek ne güzel'
Geçtiğimiz yıl anne olmuştu! 'Seni büyürken izlemek ne güzel' 2022'de Almanya'da Ceyhun Ergin ile evlenen oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, 2023'te 'Evren Deniz' adını verdiği bebeğini kucağına almıştı. Suda doğum yöntemini tercih eden ünlü isim, Instagram sayfasından oğlunun doğum gününü kutladığı bir paylaşımla gündeme geldi.
20.01.2024 Cadde
Leyla Lydia Tuğutlu oğluyla ilk fotoğrafını paylaştı! 'Benim küçük evrenim'
Leyla Lydia Tuğutlu oğluyla ilk fotoğrafını paylaştı! 'Benim küçük evrenim' Geçtiğimiz yıl Almanya'da Ceyhun Ergin ile evlenen oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, 18 Ocak'ta 'Evren Deniz' adını verdiği bebeğini kucağına almıştı. Suda doğum yöntemini tercih eden ünlü isim, Instagram sayfasından ilk kez oğluyla çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Tuğutlu'nun paylaşımına, binlerce beğeni ve yorum yağdı.
4.04.2023 Cadde
Leyla Lydia Tuğutlu suda doğum anlarını paylaştı
Leyla Lydia Tuğutlu suda doğum anlarını paylaştı Geçtiğimiz yıl Almanya'da Ceyhun Ergin ile evlenen oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, 18 Ocak'ta 'Evren Deniz' adını verdiği bebeğini kucağına aldı. Suda doğum yöntemini tercih eden tescilli güzel, sosyal medyada suda doğum yaptığı anları paylaştı. "Bu süreçte birçok yanlış bilgi duyuyoruz" diyen Tuğutlu, anne adaylarına seslendi.
21.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kız çocuklarına destek Priyanka Chopra, Vogue’a kapak oldu...
21.01.2023 Cadde
Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu anne oldu
Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu anne oldu Uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Ceyhun Ergin ile Haziran 2022'de sessiz sedasız nikâh masasına oturan Leyla Lydia Tuğutlu, ilk bebeğini kucağına aldı. Miss Turkey 2008'de Türkiye güzeli seçilen 33 yaşındaki oyuncu, suda doğum yaptı.
21.01.2023 Cadde
Hazal Kaya'dan karnı burnunda poz
Hazal Kaya'dan karnı burnunda poz 2019 yılından beri Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Fikret Ali (3) adında bir oğlu bulunan ünlü oyuncu Hazal Kaya, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Kaya, son olarak kızının adının Leyla Süreyya olacağını açıklamıştı. Oyuncu, sosyal medya hesabından büyüyen karnıyla poz verdi.
7.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Anlamlı buluşma  İstanbul BUSADER’in Büyük Kulüp’te düzenlediği etkinlik, cemiyet hayatının seçkin isimlerini bir araya getirdi...
4.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Aleyna’nın rekoru! Aleyna Tilki, yeni parçası ‘Tanırım İntiharı’ ile 24 saatte YouTube’da 1 milyon izleme alırken, YouTube Trendlerdeki Müzik Listesi’nde ilk 10’a girdi...
31.10.2022 Cadde
Leyla Lydia Tuğutlu: Oğluşumla ilk doğum günüm
Leyla Lydia Tuğutlu: Oğluşumla ilk doğum günüm Kendisi gibi oyuncu Ceyhun Ergin ile sessiz sedasız nikâh masasına oturan Leyla Lydia Tuğutlu, şimdilerde hamilelik heyecanı yaşıyor. İlk kez anne olmak için gün sayan güzel oyuncu, dün 33 yaşına bastı. Doğum günü için bir paylaşım yapan Tuğutlu, hem duygularını paylaştı hem de doğum gününü kutlayan herkese teşekkür etti.
31.10.2022 Cadde
Tartışma yarattı
Tartışma yarattı Ceyhun Ergin’le Almanya’da nikâh masasına oturan Leyla Lydia Tuğutlu’nun, kısa süre sonra dünyaya gelecek oğluna Mete Felix adını koyacağı öğrenildi.
26.10.2022 Cadde
‘Kilo korkum yok’
‘Kilo korkum yok’ Beş aylık hamile olan Leyla Lydia Tuğutlu, BeSytle Magazine dergisine kapak oldu.
6.10.2022 Cadde
Leyla Lydia Tuğutlu: Hamilelik bana çok şey öğretiyor
Leyla Lydia Tuğutlu: Hamilelik bana çok şey öğretiyor Uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Ceyhun Ergin (36) ile geçtiğimiz yaz sessiz sedasız dünyaevine giren tescilli güzel Leyla Lydia Tuğutlu, şu sıralar beş aylık hamile. Bir erkek bebek dünyaya getirmeyi bekleyen 32 yaşındaki güzel oyuncu, "Ne kadar bilgi kirliliği olduğunu gördüm" dediği hamilelik süreciyle ilgili düşüncelerini paylaştı.
5.10.2022 Cadde
Leyla Lydia Tuğutlu'dan karnı burnunda ilk paylaşım
Leyla Lydia Tuğutlu'dan karnı burnunda ilk paylaşım Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz aylarda 2017 yılında bu yana aşk yaşadığı Ceyhun Ergin ile Almanya'da evlendiklerini duyurmuştu. Nikah haberinin ardından ünlü ismin, dört aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapmayan Tuğutlu, sosyal medya hesabından yayınladığı kare ile sessizliğini bozdu. Karnı burnunda poz veren oyuncu, bebeğinin cinsiyetini de açıkladı.
14.09.2022 Cadde
Kısa Kıca Cadde
Kısa Kıca Cadde ‘Girdap’ zirvede Buray, yeni eseri ‘Girdap’la Radyo ve Televizyon Takip Sistemi ve Radyotvmetre verilerine göre geçtiğimiz haftanın en çok dinlenen ismi oldu...
14.09.2022 Cadde
Leyla Lydia Tuğutlu-Ceyhun Ergin çiftinden müjdeli haber!
Leyla Lydia Tuğutlu-Ceyhun Ergin çiftinden müjdeli haber! 2017 yılından bu yana aşk yaşayan oyuncu çift Leyla Lydia Tuğutlu ile Ceyhun Ergin'den güzel haber geldi. Önceki gün yakın arkadaşı Cansu Tosun'un kendi yarattığı markasının lansmanına katılan Tuğutlu, evlendiklerini müjdeledi. İşte detaylar...
20.07.2022 Cadde
Almanya’da evlenmiş
Almanya’da evlenmiş Uzun zamandır Ceyhun Ergin ile aşk yaşayan Leyla Lydia Tuğutlu, evlendiğini itiraf etti.
20.07.2022 Cadde
Son demler
Son demler Leyla Lydia Leyla Lydia Tuğutlu, yazın son demlerinin keyfini sürüyor.
23.09.2021 Cadde
Leyla Lydia Tuğutlu tatil sezonunu kapatmadı
Leyla Lydia Tuğutlu tatil sezonunu kapatmadı 2008 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Leyla Lydia Tuğutlu, bikinisiyle objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu, "Yazın son günlerinin tadını çıkarıyorum" dedi.
22.09.2021 Cadde
Cebimdeki Yabancı oyuncuları ve konusu! İşte, Cebindeki Yabancı filmi oyuncu kadrosu
Cebimdeki Yabancı oyuncuları ve konusu! İşte, Cebindeki Yabancı filmi oyuncu kadrosu İtalya yapımı bir filmin Türkiye versiyonu olarak hazırlanan Cebimdeki Yabancı filmi, 7 arkadaşın bir yemek vesilesi ile bir araya gelmesiyle başlayan gelişmeleri yansıtıyor. Cebimdeki Yabancı filmi 2018 yılında vizyona girdi. İşte, filmin oyuncu kadrosu...
6.09.2021 Cadde
Sezen şarkılarını oyuncularla okudu
Sezen şarkılarını oyuncularla okudu Emir Ersoy, Sezen Aksu şarkılarından oluşan ‘1977’ albümünde, ünlü kadın oyuncularla düet yaptı
26.06.2021 Cadde
1977’den haber var!
1977’den haber var! Latin müzik üzerine çalışan Emir Ersoy, yeni albümü “1977”de Sezen Aksu’nun yorumladığı ve yazdığı şarkılardan 1977 yılından başlayarak bir repertuvar hazırladı.
13.06.2021 Kültür Sanat
Barış Arduç, 'Uyanış: Büyük Selçuklu'da
Barış Arduç, 'Uyanış: Büyük Selçuklu'da TRT 1’in yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca izleyiciyi ekran başında buluşturan, yayınlandığı ilk günden bu yana zirveden düşmeyen dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu kadrosuna Barış Arduç dahil oldu.
20.05.2021 Cadde
Kadınlardan Sezen Aksu eserleri
Kadınlardan Sezen Aksu eserleri Dokuz popüler kadın oyuncu, Sezen Aksu’nun fenomen eserlerini Latin düzenlemeleriyle seslendirecek. Albüm, haziran ayında müzikseverlerle buluşacak
22.04.2021 Cadde
Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölüm fragmanı yayımlandı! Uyanış Büyük Selçuklu 14. son bölüm izle...
Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölüm fragmanı yayımlandı! Uyanış Büyük Selçuklu 14. son bölüm izle... Uyanış Büyük Selçuklu 14. son bölüm pazartesi akşamı sevenleri karşısına çıktı. İlgiyle takip edilen dizinin oyuncuları da araştırılıyor. Yeni karakterler ile yoluna devam eden Uyanış Büyük Selçuklu 15. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi mi? Melikşah'ın Kuvel Kalesi'ni almak için giriştiği mücadele heyecan yarattı. İşte, detaylar...
29.12.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Leyla Lydia Tuğutlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.