Leyton Orient

Leyton Orient

Son dakika Leyton orient haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Leyton orient gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Leyton orient haber sayfamızda...

Leyton Orient

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36 leyton orient haberi bulunmuştur.
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların İngiliz yıldızın peşine düştüğü iddia edildi. Bordo-mavililerin gündemine gelen yıldız futbolcunun transferine Abdullah Avcı'nın onay verdiği aktarıldı.
23.04.2024 Trabzonspor
Bayern Münih'te Harry Kane kasırgası!
Bayern Münih'te Harry Kane kasırgası! Tottenham’daki Harry Kane fırtınası, Bayern Münih’te şiddetini artırarak kasırgaya dönüştü. ‘Bundan futbolcu olmaz’ denilerek altyapılardan gönderilen oyuncu azmiyle Avrupa’nın en büyük golcüsüne dönüştü, maç başına ikiye yakın bir skor katkısıyla Alman ekibini sürüklemeye başladı.
19.11.2023 Almanya Bundesliga
Bomba iddia: Konyaspor, Andros Townsend ile anlaştı!
Bomba iddia: Konyaspor, Andros Townsend ile anlaştı! Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un bonservisini elinde bulunduran Andros Townsend ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.
14.09.2023 Konyaspor
Paris Saint Germain'den Harry Kane bombası! Galatasaray'a transfer müjdesi
Paris Saint Germain'den Harry Kane bombası! Galatasaray'a transfer müjdesi Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain'in Tottenham forması giyen Harry Kane'i transfer etmek istediği öne sürüldü. Fransız basınının bu haberi; Mauro Icardi'nin gelecek sezon Paris Saint Germain'de forma giymeme ihtimalinin yüksek olduğu yönünde yorumlandı.
20.04.2023 Fransa Ligue 1
Emre Tezgel, Stoke City ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı
Emre Tezgel, Stoke City ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı Stoke City'in altyapısında çıkış yakalayan ve A Takım da oynama şansı bulan Türk asıllı 16 yaşındaki Emre Tezgel, Stoke City ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Havertz şov yaptı, Chelsea tur atladı
Havertz şov yaptı, Chelsea tur atladı Carabao Cup 3. Tur maçında Chelsea, Barnsley'i 6-0 mağlup etti.
24.09.2020 Futbol
İngiltere Lig Kupası'ndaki Leyton Orient-Tottenham maçına koronavirüs engeli
İngiltere Lig Kupası'ndaki Leyton Orient-Tottenham maçına koronavirüs engeli İngiltere Lig Kupası 3. turundaki Leyton Orient-Tottenham karşılaşmasının, Leyton Orient Kulübündeki bazı oyuncuların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonucunun pozitif çıkması nedeniyle oynanmayacağı açıklandı.
22.09.2020 Futbol
Altay transferde dolu dızgın
Altay transferde dolu dızgın TFF 1. Lig’de geçen sezon ıskaladığı Süper Lig hedefine yeni sezonda ulaşmak için çok iddialı bir kadro kuran Altay, prensip anlaşmasına vardığı Fildişi Sahilli santrfor Armand Gnanduillet’le 2 yıllık sözleşme imzaladı.
12.08.2020 Ege
Altay'da Gnanduillet'ten 2 yıllık imza
Altay'da Gnanduillet'ten 2 yıllık imza Altay, prensip anlaşmasına vardığı Fildişi Sahilli santrfor Armand Gnanduillet'le 2 yıllık sözleşme imzaladı.
12.08.2020 1.Lig
Yaya Toure 4. Lig ekibi Leyton Orient'te antrenmanlara çıkıyor
Yaya Toure 4. Lig ekibi Leyton Orient'te antrenmanlara çıkıyor Kariyerinde Barcelona ve Manchester City gibi Avrupa'nın önemli takımlarında forma giyen Yaya Toure, İngiltere 4. Lig (League Two) ekiplerinden Leyton Orient ile antrenmanlara çıkıyor.
Harry Kane, eski takımı Leyton Orient'e sponsor oldu
Harry Kane, eski takımı Leyton Orient'e sponsor oldu İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'ın golcü futbolcusu Harry Kane, eski takımı Leyton Orient'e sponsor oldu.
Ajax taraftarından çılgın hamle
Ajax taraftarından çılgın hamle  Chelsea deplasmanına bilet alan Ajax taraftarı, UEFA’nın men kararının ardından rotayı kentin başka bir yönüne kırdı, aynı gece Londra’da oynanacak üçüncü lig takımlarının maçını statta izlemeye karar verdi.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Eski futbolcu Justin Edinburgh kalbine yenik düştü
Eski futbolcu Justin Edinburgh kalbine yenik düştü Leyton Orient'in teknik direktörü eski İngiliz futbolcu Justin Edinburgh, 49 yaşında vefat etti.
Küme düşen takımları 3 gol yedi, taraftar sahaya indi!
Küme düşen takımları 3 gol yedi, taraftar sahaya indi! İngiltere 2. Lig'de Leyton Orient sahasında Colchester'i konuk etti. Ligin son maçında küme düşmesi kesinleşen ev sahibi takımı Leyton Orient, Colchester'den 3. golü yiyince ev sahibi takımı taraftarları sahaya indi. İşte o anlar...
30.04.2017 Futbol
Ömer Rıza'ya büyük şok! Sahayı bastılar...
Ömer Rıza'ya büyük şok! Sahayı bastılar... Bir dönem Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen, şu anda İngiltere 2. Lig takımı Leyton Orient'i çalıştıran Ömer Rıza büyük şok yaşadı.
Ömer Rıza, İngiltere 2. Lig takımı Leyton Orient'e teknik direktör oldu
Ömer Rıza, İngiltere 2. Lig takımı Leyton Orient'e teknik direktör oldu Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Kıbrıs kökenli Türk Ömer Rıza, League Two'da zor günler geçiren Leyton Orient'in yeni teknik direktörü oldu. Takımda yardımcı hoca olarak çalışan Ömer Rıza menajer Danny Webb'in dün akşamki istifası sonrası sezon sonuna kadar takımın başına getirildi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Dünyanın en kötü oyuncu belli oldu
Dünyanın en kötü oyuncu belli oldu Leyton Orient takımında forma giyen kaleci Sam Sargeant dünyanın en kötü futbolcusu oldu: "Ben bile kendimi..."
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Başkan menajeri tekmeledi!
Başkan menajeri tekmeledi! İngiliz ekiplerinden Leyton Orient takımının başkanı Francesco Becchetti oynanan maçın ardından sahaya inerek takım menajeri Andy Hessenthale'yi tekmeledi.
28.12.2015 Futbol
FA Cup'ta 3. tur kuraları çekildi!
FA Cup'ta 3. tur kuraları çekildi! İngiltere Federasyon Kupası'nda (FA Cup) üçüncü tur kuraları çekildi, son iki yılın şampiyonu Arsenal ile Sunderland eşleşti.
Topu indirmeden harika gol!
Topu indirmeden harika gol! İngiltere'de Leyton Orient ile Stevenage arasında oynanan maçta Leyton Orient forması giyen Blair Turgott attığı şık gol ile bu sezon ağlara gönderilen en güzel gollerden birine imza atmış oldu.
20.08.2015 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni | 6 Mayıs 2015
Skorer TV - Spor Bülteni | 6 Mayıs 2015 -Galatasaray’da yaklaşan başkanlık seçimi öncesinde adaylardan Dursun Özbek,  transfer çalışmalarına devam ediyor.    -Ligde şampiyonluk yarışına devam eden Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun planlarını yapıyor.    -UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Juventus, sahasında  Real Madrid'i 2-1 mağlup etti.   -Beşiktaş’ın ara transferde Hamburg’dan kadrosuna kattığı Tolgay Arslan, ortaya koyduğu performansla hem yönetimden hem de teknik heyetten tam not aldı.   -İngiltere'de Swindon Town’da forma giyen Liverpool menajeri Brendan Rodgers'ın oğlu Anton Rodgers, Leyton Orient karşısında attığı harika gol ile izleyenlerden alkış aldı.
6.05.2015 Futbol
İngiltere küçük Rodgers'ı konuşuyor!
İngiltere küçük Rodgers'ı konuşuyor! İngiltere'de Swindon Town ile Leyton Orient arasında oynanan maçta ev sahibi Swindon'da forma giyen Liverpool menajeri Brendan Rodgers'ın oğlu Anton Rodgers attığı harika gol ile izleyenlerin alkışını almayı bildi.
5.05.2015 Futbol
İngiltere Ligi iddaa oranları
İngiltere Ligi iddaa oranları İngiltere ligi iddia oranları takımların puan durumlarını haberimizde bulabilirsiniz..
1.07.2020 Futbol
Tottenham, Kane ile uzattı!
Tottenham, Kane ile uzattı! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, golcü futbolcusu Harry Kane'in sözleşmesini uzattı.
Arsenal Lig Kupası'na veda etti
Arsenal Lig Kupası'na veda etti İngiltere Lig Kupası üçüncü tur maçında sahasında Southampton ile karşılaşan Arsenal, rakibine 2-1 yenilerek kupadan elendi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Leyton Orient ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.