‘Kıymasız köfte olur mu?’ demeyin! Bu köftenin içinde et yok
‘Kıymasız köfte olur mu?’ demeyin! Bu köftenin içinde et yok Son yıllarda beslenme alışkanlıklarının değişmesiyle birlikte, vegan ve vejetaryen beslenme trendi giderek yaygınlaşıyor. Bu trendlerin etkisiyle, geleneksel yemek tarifleri de yeniden yorumlanıyor. Bunlardan biri de ‘kıymasız köfte’ olarak adlandırılan ve içinde hiç et bulunmayan, sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunan bir yemek.
8.03.2024 Yemek
Girişimciler doğuyor!
Girişimciler doğuyor! Türkiye'de bebek ve çocuk ürünleri pazarı 2 milyar doları aşıyor. Özellikle girişimci kadınlar biraz da 'kendi hayatlarından' aldıkları ilhamla, gördükleri 'eksikliklerle' harekete geçerek üretici oluyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Meyveli tariflerle mutfaktayız
Meyveli tariflerle mutfaktayız Yeniden evlere kapandığımız şu günlerde mutfaklarımız, bize enerji veren, keyifli bir sığınma alanı olmaya devam edecek. Bizi her gün meşgul edecek “Acaba ne pişirsem?” sorusunda meyveli tariflerden ilham alabilirsiniz
1.05.2021 Cumartesi
Doğal lezzet Maride Cafe!
Doğal lezzet Maride Cafe! İstanbul’da yaşarken aldıkları bir kararla Bodrum’a yerleşen Sevil-Akın Erol çifti, Bitez’de açtıkları Maride Cafe’yle kendi yarattıkları özgün ve lezzetli tariflerini müşterilerine sunuyor.
30.09.2020 Ege