Liberya

Liberya

Son dakika Liberya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Liberya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Liberya haber sayfamızda...

Liberya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 829 liberya haberi bulunmuştur.
Saldırılar Kızıldeniz’de can aldı
Saldırılar Kızıldeniz’de can aldı Yemen’deki İran destekli Husiler, Kızıldeniz’de ticari gemilere yönelik saldırılarını sürdürürken, saldırılarda ilk kez can kaybı yaşandı.
8.03.2024 Dünya
Boğazda arıza yapan tanker, denizaltı fiber kablolarına zarar verdi
Boğazda arıza yapan tanker, denizaltı fiber kablolarına zarar verdi İstanbul Boğazı'nda İğneada arasındaki "KAFOS Denizaltı Fiber Optik Kablo Sistemi" ne ait kabloların bu gece onarılacağı öğrenildi.  
2.02.2024 Gündem
ABD, Husilere ait İHA ve İDA'yı vurdu
ABD, Husilere ait İHA ve İDA'yı vurdu ABD Donanması, Kızıldeniz’de ve Aden Körfezi’nde Husilere 1 İHA ve 1 İDA’yı vurdu. Ayrıca Husiler tarafından fırlatılan 2 gemisavar füzesi ise hedefine ulaşamadı ve denize düştü.
1.02.2024 Dünya
İstanbul Boğazı'nda arıza yapan yakıt tankeri güvenli bölgeye alındı
İstanbul Boğazı'nda arıza yapan yakıt tankeri güvenli bölgeye alındı Liberya bayraklı Peria isimli yakıt tankeri İstanbul Boğazı geçişi sırasında arızalandı. Boğaz çift yönlü trafiğe kapatıldı. İstanbul Boğazı, tankerdeki arızanın giderilmesi ile yeniden gemi trafiğine açıldı.
21.01.2024 Gündem
İstanbul Boğazı çift yönlü gemi trafiğine kapatıldı
İstanbul Boğazı çift yönlü gemi trafiğine kapatıldı Liberya bayraklı Peria isimli yakıt tankeri İstanbul Boğazı geçişi sırasında arızalandı. Boğaz çift yönlü trafiğe kapatıldı.
21.01.2024 Haberler
Mert Aydın yazdı: Kara Afrika’nın en büyük 20 sihirbazı!
Mert Aydın yazdı: Kara Afrika’nın en büyük 20 sihirbazı! Fildişi Sahili’nin ev sahipliği yaptığı Afrika Uluslar Kupası başladı. Özellikle 1980’li yıllardan itibaren giderek gelişti Afrika futbolu. Avrupa’da doğan bazı Afrika kökenli oyuncuların atalarının ülkelerini seçmesiyle dengeler değişti. Gözler hazır Afrika’ya çevrilmişken kupa tarihinin en iyileri listesine göz atalım...
14.01.2024 Futbol
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması Dünya üzerinde yaşayan insan sayısı anlamına gelen dünya nüfusu her geçen gün artış gösteriyor. Bu artışlar yıldan yıla ölüm, doğum ve göçlere göre farklılık gösterebiliyor. Dünya üzerinde bu artış bazı ülkelerde daha fazla artış gösteriyor. Ülkelere göre dünya nüfus sıralamasında Çin başı çekerken ikinci sırada Hindistan ve üçüncü sırada Amerika Birleşik Devletleri (ABD) yer alıyor. Kadın ve erkek doğum, ölüm oranları da ülke içerisinde farklılıklar gösteriyor. Dünyada kaç insan var? Ülkelere göre güncel dünya nüfus sıralaması ve tablosu ile ilgili detaylı bilgilere “Dünya Nüfusu 2024” içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Dünya
Liberya Hakkında Bilgiler; Liberya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Liberya Hakkında Bilgiler; Liberya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Liberya resmi adı ile Liberya Cumhuriyeti pek çok kişi tarafından merak edilen bir ülkedir. Köleleştirilmiş Afrika asıllı Amerikalıların özgür çocukları tarafından kurulmuş olan Liberya ülkesi Afrika ülkelerinden birisidir. Peki Liberya bayrağı anlamı, 2024 nüfusu, başkenti, para birimi ve saat farkı nedir? Sizlere Liberya ülkesi hakkında merak edilen bilgileri detaylıca inceledik.
3.01.2024 Tatil
Sierra Leone Hakkında Bilgiler; Sierra Leone Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Sierra Leone Hakkında Bilgiler; Sierra Leone Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Sierra Leone -resmî adıyla Sierra Leone Cumhuriyeti- bir Afrika ülkesidir. Ülkede bol miktarda aslan bulunmasından dolayı bu ülkeye “aslanlı dağlar” anlamına gelen Sierra Leone ismi verilmiş. Ülke 1791’de özgür bırakılan Afrikalı köleler tarafından kurulmuş. Sierre Leone hakkında detaylı bilgiyi derledik.
3.01.2024 Tatil
Fildişi Sahili Hakkında Bilgiler; Fildişi Sahili Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Fildişi Sahili Hakkında Bilgiler; Fildişi Sahili Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Sahip olduğu kaynaklardan yararlanma açısından birçok Afrika ülkesinden ileride olan Fildişi Sahili, sanayi atılımlarla gelişimini devam ettiriyor. Kakao üretiminde dünyada ilk sıra yer alan ülke, orman ürünleri konusunda ayrı bir yerde sayılabiliyor. Fildişi Sahili başkenti neresi, nüfusu ne kadar, tam olarak nerede, para birimi ne gibi tüm soruların yanıtlarını derledik.
2.01.2024 Tatil
Liberya'da yakıt tankerinde patlama! En az 40 ölü
Liberya'da yakıt tankerinde patlama! En az 40 ölü Batı Afrika ülkesi Liberya’da akaryakıt tankerinde meydana gelen patlama sonucu en az 40 kişi hayatını kaybetti.
28.12.2023 Dünya
Pentagon: Hint Okyanusu’ndaki tankeri İran’ın attığı İHA vurdu
Pentagon: Hint Okyanusu’ndaki tankeri İran’ın attığı İHA vurdu Pentagon açıklamasında Chem Pluto'nun "Liberya bandıralı, Japonya'ya ait, Hollanda'nın işlettiği" bir kimyasal tanker olduğu aktarıldı.
24.12.2023 Dünya
Husiler Kızıldeniz açıklarında bir gemiyi daha hedef aldı
Husiler Kızıldeniz açıklarında bir gemiyi daha hedef aldı Husiler, Kızıldeniz’de Liberya bandıralı bir kargo gemisini hedef aldı. Geminin düzenlenen hava saldırısı sonucu alev aldığı belirtildi.
15.12.2023 Haberler
153 ülke ateşkes istedi
153 ülke ateşkes istedi ABD’nin 8 Aralık tarihinde BM Güvenlik Konseyi’ne BAE tarafından sunulan ve ateşkes çağrısı içeren karar tasarısını veto etmesi üzerine, BM Genel Kurulu’nun Filistin konulu 10. Acil Oturumu, Arap ve İİT Gruplarının talebi üzerine 12 Aralık salı günü toplandı.
14.12.2023 Dünya
Ayrılık derinleşiyor mu?
Ayrılık derinleşiyor mu? İsrail’in 7 Ekim sonrası başlattığı operasyonları destekleyen ABD Başkanı Joe Biden ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu arasındaki görüş ayrılıkları giderek artıyor. Biden, İsrail’in destek kaybettiğini söyledi.
13.12.2023 Dünya
Aden Körfezi’nde neler oluyor?
Aden Körfezi’nde neler oluyor? Gazze’deki savaş, Ortadoğu’daki su yollarını da etkileyen gerilimlere neden oluyor. Son olarak İran destekli Husilerin saldırısına uğrayan ve kaptanı Türk olan ticaret gemisi, Amerikan savaş gemisinin müdahalesiyle kurtarıldı.
28.11.2023 Dünya
Türk denizcilerin bulunduğu gemi kurtarıldı
Türk denizcilerin bulunduğu gemi kurtarıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü, Türk denizcileri Kaptan Aydın Hasırcı ve 4. Kaptan Okan Yüksel’in görev yaptığı Central Park isimli kimyasal tankerin 15 saat sonra kurtarıldığını açıkladı.
27.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: Kuru yük gemisine kokain operasyonu
Bakan Yerlikaya açıkladı: Kuru yük gemisine kokain operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İskenderun Körfezi Adana Yumurtalık açıklarında demirleyen Liberya bandıralı Berge Torre isimli kuru yük gemisinde 51 kilo 750 gram kokain ele geçirildiğini duyurdu.
14.11.2023 Haberler
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: Kuru yük gemisine kokain operasyonu
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: Kuru yük gemisine kokain operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İskenderun Körfezi Adana Yumurtalık açıklarında demirleyen Liberya bandıralı Berge Torre isimli kuru yük gemisinde 51 kilo 750 gram kokain ele geçirildiğini duyurdu.
14.11.2023 Gündem
100’üncü yıl anısına! 'MSC Türkiye' Çanakkale Boğazı’ndan geçti
100’üncü yıl anısına! 'MSC Türkiye' Çanakkale Boğazı’ndan geçti Dünyanın en büyük konteyner gemilerinden olan ve Cumhuriyet'in 100’üncü yılı anısına ‘MSC Türkiye’ adıyla denize indirilen gemi, Çanakkale Boğazı’ndan geçti.
29.10.2023 Gündem
Hakim Ziyech'in son durumu belli oldu! Walid Regragui açıkladı
Hakim Ziyech'in son durumu belli oldu! Walid Regragui açıkladı Galatasaray'da yaşadığı sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Hakim Ziyech'in Fas Milli Takımı'nın aday kadrosunda yer alması şaşkınlık yaratmıştı. Walid Regragui, Hakim Ziyech'in son durumu hakkında konuştu.
12.10.2023 Galatasaray
Fas Milli Takımı'na çağrılmıştı, Ziyech'ten kötü haber!
Fas Milli Takımı'na çağrılmıştı, Ziyech'ten kötü haber! Chelsea'dan Galatasaray'a transfer olan Hakim Ziyech sakatlığını henüz atlatamadı. Fas Milli Takımı'nda Ziyech gelişmesi yaşandı.
12.10.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Hakim Ziyech şaşkınlığı! Antalyaspor maçında yoktu ama...
Galatasaray'da Hakim Ziyech şaşkınlığı! Antalyaspor maçında yoktu ama... Galatasaray'ın Süper Lig'deki 2-0 kazandığı Antalyaspor maçında sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan yıldız futbolcunun Fas Milli Takımı kadrosu ile sahaya çıkmaya hazırlanması şaşkınlığa neden oldu.
11.10.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech'e milli davet
Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech'e milli davet Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Hakim Ziyech, ülkesinin Fildişi Sahili ve Liberya ile oynayacağı maçların aday kadrosuna davet edildi.
4.10.2023 Galatasaray
231 Nerenin Telefon Kodu? +231 Hangi Ülkeye Ait?
231 Nerenin Telefon Kodu? +231 Hangi Ülkeye Ait? Dünya üzerinde bulunan bütün ülkeler telefon kodlarına sahiplerdir. Ülkelerin telefon kodları yurtdışından gelen aramalarda telefon numarasının önünde yer alır. Böylece gelen aramaların hangi ülkeden yapıldığı öğrenilir. 231 numaralı telefon kodu da bu ülke kodlarından birisidir. Peki, 231 nerenin telefon kodu? +231 hangi ülkeye ait? İşte 231 alan koduna ait tüm bilgileri sizler için hazırladık.
25.09.2023 Telefon Kodu

Benzer Haber Etiketleri

Liberya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.