Lindsey Graham

Lindsey Graham

Son dakika Lindsey Graham haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Lindsey Graham gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Lindsey Graham haber sayfamızda...

Lindsey Graham

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 252 lindsey graham haberi bulunmuştur.
ABD'li isimden canlı yayında savaş teklifi: Gelin sizi haritadan silelim
ABD'li isimden canlı yayında savaş teklifi: Gelin sizi haritadan silelim ABD'de bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Senatör Graham, Washington'un son yıllarda Afganistan'dan çekilip Orta Doğu'daki etkinliğini yitirmesine ateş püskürdü. Graham daha sonra ise bir ülkeye adeta savaş çağrısında bulundu.
5.02.2024 Dünya
Sosyal medya devleri ABD Senatosu'nda ifade verdi! Terleten sorular
Sosyal medya devleri ABD Senatosu'nda ifade verdi! Terleten sorular Meta, X, TikTok, Snapchat ve Discord sosyal medya uygulamalarının yöneticileri, çocukların çevrimiçi cinsel istismardan korunmasına yönelik bir ABD Senatosu oturumunda ifade verdi. Yeterli tedbir almamakla suçlanan yöneticiler zor anlar yaşadı.
1.02.2024 Dünya
İran’a yanıt ne olacak?
İran’a yanıt ne olacak? ABD’de Cumhuriyetçiler İran’a yönelik sert karşılık verilmesini talep ederken, İran topraklarında yapılacak olası bir saldırının sonuçları endişe yaratıyor.
30.01.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail'in saldırısına İran'dan misilleme geldi! Mossad ajanları tek tek infaz edildi
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail'in saldırısına İran'dan misilleme geldi! Mossad ajanları tek tek infaz edildi ABD'li senatör canlı yayında İran'a yönelik adeta savaş çağrısı yaptı. Tahran'ın haritadan silinmesi gerektiğini belirten Cumhuriyetçi Lindsey Graham'ın sözleri dünya medyasında ses getirdi. İran ise tam beş gün sonra Devrim Muhafızları Komutanı Seyyid Rıza'nın intikamını aldı.
30.12.2023 Dünya
Gazze'deki katliamı böyle savundu! ABD'li senatörden skandal benzetme
Gazze'deki katliamı böyle savundu! ABD'li senatörden skandal benzetme ABD'li Senatör Lindsey Graham yayında akılalmaz sözlerle İsrail'in katliamını savunmaya çalıştı. Graham aynı yayında son günlerde İsrail'i eleştiren ABD yönetimine de ateş püskürdü.
4.12.2023 Dünya
ABD basını yazdı! Hamas'a silah sağlayan iki ülke
ABD basını yazdı! Hamas'a silah sağlayan iki ülke 17 yıldır İsrail ablukasında olan Filistin'de Hamas nasıl silahlandı? ABD basını sayısız istihbarat örgütüne rağmen iki ülkeyi işaret ederek Hamas'ın silahları almasına ve üretmesine katkı sağladığını yazdı.
12.10.2023 Dünya
İngiliz bakanın panik dolu anları! Bir anda sığınaklara koştular
İngiliz bakanın panik dolu anları! Bir anda sığınaklara koştular İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly’i İsrail’in Ofakim şehrini ziyaret ettiği sırada siren seslerinin yükselmesi ile sığınağa koştu.
11.10.2023 Dünya
ABD'li senatör: İran'ı bombalamalıyız! İsrail-Hamas savaşında 'yeni cephe'
ABD'li senatör: İran'ı bombalamalıyız! İsrail-Hamas savaşında 'yeni cephe' İsrail-Hamas arasındaki savaş bütün kaosuyla devam ederken ABD'li senatör bölgede ikinci bir cephenin daha açılmasının an meselesi olduğunu söyledi.
11.10.2023 Dünya
Trump davasında üç senatör sürprizi
Trump davasında üç senatör sürprizi ABD’nin Georgia Eyaleti jürisi, eski Başkan Donald Trump’ın yargılandığı “2020 seçimlerine müdahale” davasında üç senatörün de aralarında olduğu 21 kişiye daha suçlama yapılmasını önerdi.
9.09.2023 Dünya
Trump hakkında rapor! Tepki gecikmedi: Herkese dava açmak istediler
Trump hakkında rapor! Tepki gecikmedi: Herkese dava açmak istediler ABD'nin Georgia Eyaleti Jürisi, Donald Trump’ın Georgia’daki 2020 seçimlerine müdahale davası hakkında yayınladığı raporda 3 senatörün de aralarında olduğu 21 kişiye daha suçlama yapılmasını önerdi. Trump'tan tepki gecikmedi.
8.09.2023 Dünya
Rusya, ABD’li Senatör Graham'ı 'arananlar listesi'ne ekledi
Rusya, ABD’li Senatör Graham'ı 'arananlar listesi'ne ekledi Rusya İçişleri Bakanlığı, ABD'nin Cumhuriyetçi Senatörü Lindsey Graham'ı “arananlar listesi”ne aldığını duyurdu.
29.05.2023 Dünya
F-16’da son kavşak! Erdoğan devrede
F-16’da son kavşak! Erdoğan devrede Türkiye geçen yıl ABD’den 40 adet F-16 Blok 70 ile 79 savaş uçağının modernizasyonu için kit talebinde bulunmuş, karşılıklı görüşmeler olumlu ilerlemişti... ABD’nin F-16 satışıyla ilgili nihai kararını kasımdaki seçimlerden sonra vermesi bekleniyor...
23.10.2022 Gündem
'ABD'den bomba!' başlığıyla verdiler! Yunanistan'da soğuk duş
'ABD'den bomba!' başlığıyla verdiler! Yunanistan'da soğuk duş Washington'dan akşam saatlerinde gelen Türkiye haberi Atina'yı derin bir hayal kırıklığına sürükledi, televizyonlar, gazeteler ve internet siteleri gelişmeyi bu kez manşete taşıyamadı.
12.10.2022 Dünya
Erdoğan dünyanın merak ettiği ilhak sorusuna böyle cevap verdi: Tanıdığım Putin bunu yapar
Erdoğan dünyanın merak ettiği ilhak sorusuna böyle cevap verdi: Tanıdığım Putin bunu yapar Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN TÜRK ve Kanal D ortak canlı yayınında gündeme dair gelişmeleri değerlendirdi. Erdoğan Rusya'nın bazı bölgelerde tartışmalı şekilde referandum yapmasına dair "Diplomasi çabalarını zora sokuyor. Burada bir ilhak olabilir. Tanıdığım Sayın Putin kafasına bir şeyi koyduysa yapar." dedi.
29.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! ABD'de peş peşe görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! ABD'de peş peşe görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu için bulunduğu ABD'de çok sayıda kritik görüşme gerçekleştirdi. İşte Erdoğan'ın baş döndüren diplomasi trafiği...
21.09.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! ABD'de peş peşe görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! ABD'de peş peşe görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu için bulunduğu ABD'de çok sayıda kritik görüşme gerçekleştirdi. İşte Erdoğan'ın baş döndüren diplomasi trafiği...
21.09.2022 Siyaset
‘Okullaşma oranında hedefimiz yüzde 100’
‘Okullaşma oranında hedefimiz yüzde 100’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Vesayet Konseyi’nde düzenlenen Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi’ne katılarak bir konuşma yaptı.
20.09.2022 Siyaset
Erdoğan'dan diplomasi trafiği! New York'ta peş peşe önemli görüşmeler...
Erdoğan'dan diplomasi trafiği! New York'ta peş peşe önemli görüşmeler... Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu nedeniyle ABD’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’li Senatör Lindsey Graham’ı kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkevi’nde peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi.
20.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’li Senatör Lindsey Graham’ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’li Senatör Lindsey Graham’ı kabul etti Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu nedeniyle ABD’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’li Senatör Lindsey Graham’ı kabul etti.
19.09.2022 Haberler
Graham Türkiye’ye F-16  desteğini yineledi
Graham Türkiye’ye F-16 desteğini yineledi ABD’li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Türkiye ziyareti dönüşü yaptığı açıklamada, Washington’ın Ankara’ya F-16 savaş uçağı satması konusunda elinden geleni yapacağını yineledi.
5.07.2022 Dünya
ABD’li senatör Graham'dan F-16 mesajı
ABD’li senatör Graham'dan F-16 mesajı Daha önce Türkiye karşıtı açıklamalarıyla gündeme gelen ABD’li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Türkiye ziyareti sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımda 'Türkiye'ye F-16'ların satışı için elimden geleni yapacağım." dedi.
4.07.2022 Haberler
ABD’li senatör Graham'dan F-16 mesajı
ABD’li senatör Graham'dan F-16 mesajı Daha önce Türkiye karşıtı açıklamalarıyla gündeme gelen ABD’li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Türkiye ziyareti sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Türkiye'ye F-16'ların satışı için elimden geleni yapacağım." dedi.
4.07.2022 Gündem
‘F-16’lar için gayret göstereceğim’
‘F-16’lar için gayret göstereceğim’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Biden ile görüştü. Biden, Erdoğan’a İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliği süreci ve tahıl krizinin çözümü için çabalarından dolayı teşekkür etti. Biden, F-16 konusunda Kongre’yi ikna etmek için çalışacağını söyledi.
30.06.2022 Siyaset
Putin'in suikast korkusu! Soğuğa dayanıklı, sıcakta terlemeyen koruma ordusu...
Putin'in suikast korkusu! Soğuğa dayanıklı, sıcakta terlemeyen koruma ordusu... Tüm dünya tarafından tepki gören ve bir an önce savaşı sona erdirmesi istenen Rus Vladimir Putin, suikast planlarını engellemek için korumalar, dublörler ve yiyecek tadımcıları kullanıyor. Sağlık durumu hakkında da spekülasyonlar yapılan Rus liderin yakınındaki çılgın koruma ordusunda kimler yok ki...
7.03.2022 Dünya
Peskov'dan yaptırım açıklaması: Başarılı olma şansları yok!
Peskov'dan yaptırım açıklaması: Başarılı olma şansları yok! Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Batılı ülkelerin uyguladığı yaptırım kararlarına ilişkin, "Maalesef böyle yaptırım kararları alındı. Ancak bu yaptırımların amacı, yaptırım uygulanan kişinin tutumunu değiştirmekse ve Putin’i desteklemeyi engellemekse o zaman bu yaptırımların başarılı olma şansları yok" dedi.
4.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lindsey Graham ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.