LGS TABAN PUANLARI VE YÜZDELİK DİLİMLERİ: 2023 LİSE TERCİH EKRANI erişime açıldı mı? LGS puanıyla lise tercihi nasıl yapılır?
LGS TABAN PUANLARI VE YÜZDELİK DİLİMLERİ: 2023 LİSE TERCİH EKRANI erişime açıldı mı? LGS puanıyla lise tercihi nasıl yapılır? LGS tercih işlemleri için araştırmalar hız kazandı. 3 Temmuz'da başlayacak olan Lise tercihleri nasıl, nereden yapılır? Adaylar LGS tercih yapma robotu için arayışa koyuldu. Başarı puanlarına göre yapılacak olan tercihlerde öğrencilerin merak ettiği bir diğer konu LGS kılavuzu taban puan puanları il il harita bilgisi. İşte lise tercihi yapmadan önce incelenmesi gereken LGS taban puanları...
3.07.2023 Bilgi Rehberi
Lise eğitimi için okul seçerken nelere dikkat edilmeli?
Lise eğitimi için okul seçerken nelere dikkat edilmeli? Lise eğitimi; ilkokul ve ortaokul kadar önemli olan ve çocuğun geleceğine etki eden akademik bir süreçtir. Bu nedenle okul seçimi yaparken bazı önemli unsurlar göz önüne alınmalı ve çocuk için en doğru karar verilmelidir. Ata Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Sinan Özkaya, lise eğitimi için okul seçerken dikkat edilmesi gereken faktörler hakkında bilgi verdi.
2.03.2022 Eğitim
LGS 1. nakil işlemleri için geri sayım! LGS nakil tercihi nasıl yapılır?
LGS 1. nakil işlemleri için geri sayım! LGS nakil tercihi nasıl yapılır? Liseye Geçiş Sınavı (LGS) nakil tercihleri 29 Temmuz'da başladı. LGS 1. nakil tercih işlemleri, 2 Ağustos'ta sona erecek. Peki LGS 1. Nakil işlemi nasıl yapılır?
1.08.2019 Gündem
Aileler lise tercihinde çocuklarının yanında yer almalı
Aileler lise tercihinde çocuklarının yanında yer almalı Yaklaşık bir milyon öğrencinin girdiği ve bu yıl ilk kez uygulanan Liselere Giriş Sınavı’nın sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardın da aileleri ve öğrencileri tercih heyecanı sardı. Uğur Koleji PDR Koordinatörü Ferhan Uz Güçlü tercih sürecinde ailelerin çocuklarına dayatmada bulunmaması ve mutlaka uzman desteği alınması gibi önemli önerilerde bulundu.
3.07.2018 Eğitim
Lise tercihi yapacaklara tavsiyeler
Lise tercihi yapacaklara tavsiyeler Lise tercihinde TEOG sınavının önemi nedir? Lise tercihi nasıl yapılır? TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak? Lise tercihi yaparken nelere dikkat edilmeli? Lise tercihi yapacaklara tavsiyeler...
24.06.2016 Eğitim