Liya

Liya

Son dakika Liya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Liya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Liya haber sayfamızda...

Liya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 483 liya haberi bulunmuştur.
Cin Suresi Okunuşu ve Anlamı: Cin Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Cin Suresi Okunuşu ve Anlamı: Cin Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Cin Suresi, içeriği bakımından Kur’an-ı Kerim’de yer alan diğer surelerden oldukça farklılık göstermektedir. Bu bağlamda sure içerisinde genellikle cin kabilesinden bahsedilmektedir. Surenin ismi de bu içeriğinden gelmektedir. Cin Suresi, Mekke devrinde; Araf Suresi ile Yasin Suresi’nin arasında tebliğ olunmuştur. Kur’an-ı Kerim’de 72. sırada bulunan Cin Suresi toplamda 28 ayet-i kerimeden meydana gelmektedir. Her türlü manevi rahatsızlığa ve düşmanlığa karşı, nazar ve şeytanın şerrinden korunmak için Cin Suresi’nin okunması tavsiye edilmektedir. Bu bağlamda Cin Suresi oldukça faziletli bir kelam olarak bilinmektedir. Cin Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, tefsiri, diyanet meali ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Destici'den YSK'nın Van kararına ilişkin açıklama
Destici'den YSK'nın Van kararına ilişkin açıklama Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), Van'da seçimi kazanan DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'a mazbatanın verilmesi kararına ilişkin, “Yüksek Seçim Kurulu mazbatayı bu terör sevicisine vermişse, o zaman bunu verme gerekçelerini hukuki açısından kamuoyuyla paylaşmalı, bizleri tatmin etmelidir. Vatandaşımıza, milletimize tatmin edici bir açıklama yapmak zorundadır” dedi.
3.04.2024 Gündem
TUSAŞ'tan Kahramanmaraş'a dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları burada üretilecek
TUSAŞ'tan Kahramanmaraş'a dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları burada üretilecek 6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ın kalkınması ve istihdam sağlanması için Savunma Sanayii Başkanlığı harekete geçti. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kahramanmaraş'a fabrika açtı. Uçak, İHA ve helikopter parçası üretimi yapılacak o tesiste bölgedeki vatandaşlar da istihdam edilecek. O tesisi CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk görüntüledi.
22.02.2024 Haberler
TUSAŞ'tan Kahramanmaraş'a dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları burada üretilecek
TUSAŞ'tan Kahramanmaraş'a dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları burada üretilecek 6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ın kalkınması ve istihdam sağlanması için Savunma Sanayii Başkanlığı harekete geçti. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kahramanmaraş'a fabrika açtı. Uçak, İHA ve helikopter parçası üretimi yapılacak o tesiste bölgedeki vatandaşlar da istihdam edilecek. O tesisi CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk görüntüledi.
22.02.2024 Ekonomi
L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: L Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: L Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duygularından birisi de hiç şüphesiz evlat sahibi olmak. Ancak bebek bekleyen çiftlerin sorumluluk duygusu da artıyor. Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kız bebekleri için kulağa hoş gelen, anlamları güzel olan ve modern isimleri tercih ediyorlar. Kız bebek isimleri ve anlamları konusunda detaylı bir incelemeye giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan ve keşfedilmemiş isimleri vermek istiyorlar. L harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Interpol tarafından aranan DEAŞ'lıya Kırıkkale'de operasyon
Interpol tarafından aranan DEAŞ'lıya Kırıkkale'de operasyon Uluslararası Polis Teşkilatı tarafından aranan terör örgütü DEAŞ'lı bir şüpheli Kırıkkale'de yakalandı.
28.12.2023 Gündem
İbrahim Suresi Oku - İbrahim Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Tefsiri, Fazileti ve Diyanet Meali
İbrahim Suresi Oku - İbrahim Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Tefsiri, Fazileti ve Diyanet Meali İbrahim suresi, Kuran-ı Kerim’in 14.süresidir. Toplamda 52 ayetten oluşan surenin 28. ve 29. ayetlerin Medine’de indirildiği diğer ayetlerin ise Mekke’de indirildiğine inanılır. 28. ve 29. ayetler ise Bedir Savaşı sırasında inmiştir. Sure adını, sure de geçen İbrahim Peygamber ve ailesi nedeniyle almıştır. İbrahim suresinin 35. ve 41. ayetler arasında Hz. İbrahim’in duasına yer verilmiştir. Sure Allah’ın varlığı ve birliği, peygamberler, öldükten sonra dirilme gibi konuları ele almaktadır. İbrahim Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, Arapça yazılışı, tefsiri, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Hadid Suresi Okunuşu ve Anlamı: Hadid Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Hadid Suresi Okunuşu ve Anlamı: Hadid Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali İslam alemi için önemli bir yere sahip olan Hadid Suresi, Medine devrinde tebliğ edilmiştir. Toplamda 29 ayeti bulunan sure, Mushaf sıralamasında 57. sırada yer almaktadır. Surenin adı il ayette paylaşılan “hadid” kelimesinden gelmektedir. Yani bu ismin manası; demir, öfkeli ve kızgın manalarına gelmektedir.
24.10.2023 Sureler
Beyyine Suresi Okunuşu ve Anlamı: Beyyine Suresi Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali
Beyyine Suresi Okunuşu ve Anlamı: Beyyine Suresi Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali Kur'an-ı Kerim'in 98. suresi olan Beyyine suresi toplam 8 ayettir. Medine döneminde nazil olmuştur. İsmini, ilk ayette geçen ‘beyyine’ kelimesinden almıştır. Beyyine Türkçe ‘burhan, delil’ anlamına gelmektedir. Beyyine suresi, inkar edenlerin ‘bir delil, bir burhan’ gelmeden, Yahudi ve Hıristiyanların dinlerinden ayrılmayacaklarını ifade ederek başlamaktadır. Delilin Kur’an olduğu ve Kur’an’ın doğru ve tertemiz olduğu buyrulmaktadır. Beyyine Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, Arapça yazılışı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
HEDEP kongresinde Öcalan posteri açan 1 şüpheliye tutuklama
HEDEP kongresinde Öcalan posteri açan 1 şüpheliye tutuklama Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin 4'üncü Olağan Büyük Kongresi'nde PKK/KCK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açtığı suçlamasıyla 2 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili bir kişinin tutuklandığı bildirildi.
16.10.2023 Gündem
Türkiye'de yakalanan DEAŞ'lıya verilen ceza belli oldu
Türkiye'de yakalanan DEAŞ'lıya verilen ceza belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'de yakalandığını açıkladığı DEAŞ'lı terörist için verilen ceza belli oldu.
16.10.2023 Gündem
Liya İsminin Anlamı Nedir? Liya Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Liya İsminin Anlamı Nedir? Liya Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Liya ismi, son dönemlerde bazı ünlü sanatçıların doğan kız bebeklerine koydukları isim olarak dikkat çekiyor. Kullanımı giderek yaygınlaşan ve pek anlamı bilinmeyen bu güzel ismi sizler için araştırdık. Liya ne demek, ne anlamına gelir? Liya ismi Kuran-ı Kerim'de geçiyor mu? Konu başlıklarının cevaplarını derledik.
25.09.2023 Gündem
Lilya İsminin Anlamı Nedir? Lilya Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Lilya İsminin Anlamı Nedir? Lilya Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? En güzel okunuşa sahip isimler içerisinde Lilya geliyor. Özellikle minik yavruları için isim arayan pek çok ebeveynin karşısına çıkan bu isim, son dönemlerde oldukça popüler hale geldi. Peki Lilya isminin anlamı nedir? Lilya ne demek, hangi anlama gelir? İşte bu güzel isim için merak edilen bilgiler.
25.09.2023 Eğitim
Tarkan’a ev vermediler
Tarkan’a ev vermediler Bir süredir Almanya’da yaşayan Tarkan, beş yaşındaki kızı Liya büyüdükten sonra daha büyük bir eve geçmek isteyince hayatının şokunu yaşadı.
20.09.2023 Cadde
MHP'de kurultay tarihi belli oldu! Bahçeli'den yerel seçim mesajı
MHP'de kurultay tarihi belli oldu! Bahçeli'den yerel seçim mesajı MHP MYK toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin kurultay tarihini açıkladı. Avrupa Birliği'nin Türkiye'yi üye olarak kabul etme niyetinin olmadığını belirten Bahçeli'den dikkat çeken bir çıkış da geldi.
21.09.2023 Gündem
Akşener: Millet patrondur
Akşener: Millet patrondur İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sizin helal oylarınızla başbakan olacağım. Millet, velinimettir. Seçmen, velinimettir. Millet patrondur. Bir oy Kemal'e, bir oy Meral'e verilirse 13'üncü Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ben de başbakan olacağım demektir" dedi.
7.05.2023 Gündem
‘PKK’lı isem derhal beni tutuklayın’
‘PKK’lı isem derhal beni tutuklayın’ Millet İttifakı ortağı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar mitingine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte katıldı.
3.05.2023 Gündem
Meral Akşener: PKK'lıysam derhal beni tutuklayın
Meral Akşener: PKK'lıysam derhal beni tutuklayın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Eğer ben PKK'lıysam benim dokunulmazlığım yok. Ben PKK'lıysam derhal beni tutuklayın şerefsizler. Ne işe yarıyorsunuz? Bir PKK'lıya, bir teröriste, bir haine nasıl tahammül ediyorsunuz? Tutuklayın, beni" dedi.
2.05.2023 Gündem
EYT'yi kaçıranlara yeni formül! Düzenleme nasıl olacak? İşte detaylar
EYT'yi kaçıranlara yeni formül! Düzenleme nasıl olacak? İşte detaylar EYT'yi az farkla kaçırana "kısmi emeklilik" formülü getiriliyor. Peki kısmı emekliliğin diğer emeklilere göre farkı ne? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı.
18.04.2023 Ekonomi
MHP'den anket çıkışı: 14 Mayıs'ta kaçacak delik arayacaklar
MHP'den anket çıkışı: 14 Mayıs'ta kaçacak delik arayacaklar Türkiye 14 Mayıs seçimlerine adım adım yaklaşırken Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'den anket şirketleriyle ilgili çarpıcı bir yorum geldi.
14.04.2023 Haberler
MHP'den anket çıkışı: 14 Mayıs'ta kaçacak delik arayacaklar
MHP'den anket çıkışı: 14 Mayıs'ta kaçacak delik arayacaklar Türkiye 14 Mayıs seçimlerine adım adım yaklaşırken Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'den anket şirketleriyle ilgili çarpıcı bir yorum geldi.
14.04.2023 Gündem
Devlet Ana - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı
Devlet Ana - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı Devlet Ana Kemal Tahir tarafından 1967 yılında kaleme alınmış bir tarihi romandır. Devlet Ana romanı Kemal Tahir’in en önemli ve en ünlü romanları arasında yer almaktadır. Devlet Ana kitabi hakkında merak edilen ayrıntıları derledik.
11.04.2023 Eğitim
PKK terör örgütü üyeleri bu helikopterde ne arıyordu? 'Fransız firma olabilir'
PKK terör örgütü üyeleri bu helikopterde ne arıyordu? 'Fransız firma olabilir' Kuzey Irak'ta düşen helikopterde 7 kişi hayatını kaybetti. Türkiye açısından dikkat çeken unsur ise o helikopterden PKK'lı teröristlerin çıkması oldu. O helikoptere ilişkin güvenlik kaynakları ne diyor? Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, CNN Türk canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.03.2023 Haberler
Türkiye sınırına 60 km uzaklıkta düşen helikopterden PKK çıktı! 'Fransız firma' iddiası
Türkiye sınırına 60 km uzaklıkta düşen helikopterden PKK çıktı! 'Fransız firma' iddiası Kuzey Irak'ta Türkiye sınırına 60 km mesafedeki Duhok kentinde düşen helikopterde 7 PKK'lı teröristin olduğu açıklandı. Helikopterin hangi ülkeye ait olduğu sorusuna yanıt aranırken CNN TÜRK'ten Duygu Ayaz Bayram, güvenlik kaynaklarından edindiği bilgileri paylaştı.
17.03.2023 Gündem
Türkiye'de hapis yatıp sınır dışı edilen Aine Davis, İngiltere'de terör suçlamasıyla yargılanacak
Türkiye'de hapis yatıp sınır dışı edilen Aine Davis, İngiltere'de terör suçlamasıyla yargılanacak Terör örgütü DEAŞ'ın Suriye'deki rehineleri öldüren hücresinin üyesi olmakla suçlanan İngiliz vatandaşı Aine Davis, Londra'da hakim karşısına çıkıyor.
11.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Liya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.