Logitech

Logitech

Son dakika logitech haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan logitech gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan logitech haber sayfamızda...

Logitech

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 181 logitech haberi bulunmuştur.
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
14.07.2023 Milliyet Executive
Türk şirkete 2022’de 3 ödül
Türk şirkete 2022’de 3 ödül 2022 yılında Logitech, Adobe ve OKI gibi global iş ortaklarından ödüller alan Penta Teknoloji’nin Genel Müdürü Fatih Erünsal, “ödüller sadece Türkiye’de değil, bölgesel olarak da önemli” dedi.
22.12.2022 Teknoloji
Çip kıtlığı birkaç yıl daha sürebilir
Çip kıtlığı birkaç yıl daha sürebilir ABD Kaliforniya, Santa Clara'daki Silikon Vadisi merkezli, dünyanın önde gelen yarı iletken çip üreticilerinden Intel'in CEO'su Pat Gelsinger, dünya genelindeki yarı iletken kıtlığının, üretim sorunlarının çözümüne kadar, birkaç yıl daha sürebileceğine dikkat çekti.
31.05.2021 Uzmanpara
Windows 10'un yeni güncellemesi 'uzaktan çalışmaya' odaklanıyor
Windows 10'un yeni güncellemesi 'uzaktan çalışmaya' odaklanıyor Microsoft'un bir sonraki Windows 10 güncellemesinde evden çalışma sistemine geçen kişiler için iyileştirmeler sunulacak. İşte yeni güncelleme için bilinenler:
18.02.2021 Teknoloji
iPhone 12 fiyatı kaç TL, Pro - Max özellikleri neler? iPhone 12 tanıtım - lansman tarihi ne zaman?
iPhone 12 fiyatı kaç TL, Pro - Max özellikleri neler? iPhone 12 tanıtım - lansman tarihi ne zaman? Apple dün düzenlediği etkinlikte iPhone 12'yi tanıtmadı. Yeni iPad Air, Fitness+ servisi, Apple Watch SE, Apple Watch Series 6'yı tanıttı. Apple kullanıcıları ise meraklandı. iPhone 12 tanıtım - lansman tarihi ne zaman? iPhone 12 Pro - Max ne zaman çıkıyor, özellikleri neler, fiyatı ne kadar olacak?
16.09.2020 Apple
iPad’e Özel Logitech Combo Touch Tanıtıldı
iPad’e Özel Logitech Combo Touch Tanıtıldı Logitech, iPad (7. Nesil), iPad Air (3. Nesil) ve iPad Pro (10.5 inç) için dokunmatik yüzey ve Akıllı Bağlantı Yuvasına (Smart Connector) sahip klavyeli kılıfını tanıttı. Combo Touch, Logitech’in Akıllı Bağlantı Yuvası uyumluluğuna sahip en çok satan iPad klavyesini hassas bir dokunmatik yüzey ile bir araya getiriyor.
15.06.2020 Teknoloji
İş ve müziği bir arada isteyenler için kulaklık devrimi!
İş ve müziği bir arada isteyenler için kulaklık devrimi! Logitech açık ofis ortamında çalışanlar için iş performansına odaklanan ilk taşınabilir kulaklığı Logitech Zone Wireless ve Logitech Zone Wireless Plus’ı tanıttı.
1.06.2020 Teknoloji
Logitech G’den bayrama özel yepyeni fırsatlar!
Logitech G’den bayrama özel yepyeni fırsatlar! Logitech G oyunseverler için Ramazan Bayramına özel kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor!
22.05.2020 Teknoloji
Logitech G513 Clicky satışa sunuldu!
Logitech G513 Clicky satışa sunuldu! Oyun teknolojileri ve ekipmanlarının lider markası Logitech G, tıklama hissini ve sesini seven oyun tutkunları için G513 Clicky klavyeyi satışa çıkardı.
22.04.2020 Teknoloji
Logitech G102 Oyuncu Mouse’unu tanıttı!
Logitech G102 Oyuncu Mouse’unu tanıttı! Oyunseverlerin yakından takip ettiği Logitech G, uygun fiyatı ve oyun deneyimini mükemmelleştiren tasarımıyla kullanıcılardan tam puan alan yeni mouse’u G102 LIGHTSYNC’i tanıttı.
22.04.2020 Teknoloji
Logitech, Evden Çalışma ekosistemini ve gelecek trendlerini  online basın toplantısıyla değerlendirdi
Logitech, Evden Çalışma ekosistemini ve gelecek trendlerini online basın toplantısıyla değerlendirdi Logitech, 14 Nisan Salı günü Türkiye’nin ilk geniş katılımlı online basın toplantısını gerçekleştirdi. Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Logitech, Evden Çalışma ekosistemine katkıda bulunan markalarını ve en son teknolojilerle donatılmış ürünlerini tanıttı. Toplantının ikinci bölümünde Teknoloji İletişimcisi Dr. Sertaç Doğanay’ın da katılımıyla gelecek öngörüleri paylaşıldı.
15.04.2020 Teknoloji
Evde kalanlar oyuna devam diyor!
Evde kalanlar oyuna devam diyor! Oyun tutkunlarının yakından takip ettiği Logitech G, oyun performansını ve keyfini artıran ürünleriyle evde geçirilen zamanı çok daha eğlenceli kılıyor.
13.04.2020 Teknoloji
Logitech G ve McLaren ortaklığı devam ediyor
Logitech G ve McLaren ortaklığı devam ediyor Logitech G, 1963 yılında kurulan Formula 1 takımı McLaren ile yeni dönem ortaklığını duyurdu. Espor sektörüne ve yarışlara farklı bir bakış açısı getirecek olan bu işbirliği, McLaren’in motor sporları ve otomotiv dünyasındaki zengin mirasını, Logitech G’nin espor ve oyun teknolojisindeki uzmanlığıyla birleştirerek çok daha geniş bir kitleye hitap etmeyi amaçlıyor.
24.03.2020 Teknoloji
Gaming İstanbul 2020 hakkında tüm detaylar!
Gaming İstanbul 2020 hakkında tüm detaylar! Dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan Gaming İstanbul Ocam itibari ile kapılarını oyunseverlere açtı. Dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan Gaming İstanbul, aynı zamanda Avrasya'nın en büyük oyun fuarı olma özelliğini taşıyor. Peki Avrasya Gösteri ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Gaming İstanbul'un heyecanı nasıldı? İşte tüm detaylar...
1.02.2020 Teknoloji
Türkiye oyuna geldi!
Türkiye oyuna geldi! İstanbul’da oyun rüzgarı esiyor. Gaming İstanbul’da (GİST) yeni oyunlar görücüye çıktı. Pek çok oyun turnuvasının düzenlendiği etkinlikte Çinli Nimo TV, Türkiye’ye 100 milyon TL yatırım yapacağını açıkladı
31.01.2020 Ekonomi
Dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan Gaming İstanbul 2020 Milliyet Teknoloji'de!
Dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan Gaming İstanbul 2020 Milliyet Teknoloji'de! Dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan Gaming İstanbul'un beşincisi düzenleniyor. Fuara katılmak isteyenleri 30 Ocak-2 Şubat aralığında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'ne bekliyoruz. Tabii Milliyet Teknoloji olarak, bizde orada olacağız. Gaming İstanbul kapsamında tüm gelişmeleri an be an sizlere aktaracağız. Peki, bu yıl Gaming İstanbul'a hangi şirketler katılıyor? Gaming İstanbul 2020'den neler bekliyoruz?
29.01.2020 Oyun Dunyasi
Tatil kampanyası devam ediyor
Tatil kampanyası devam ediyor MediaMarkt, yarıyıl tatiline özel tatil kampanyasını devam ettiriyor.
24.01.2020 Ekonomi
Teknolojide yarıyıl tatili hareketi
Teknolojide yarıyıl tatili hareketi Okulların yarıyıl (sömestir) tatiline girmesiyle beraber teknoloji sektörü de hareketlendi.
19.01.2020 Ekonomi
Eğitime akıl geldi!
Eğitime akıl geldi! Dijitalleşme eğitim sektöründe de öne çıkıyor. Öğretmenlerin işini kolaylaştırıp öğrencilerin öğrenme hızını artırıyor
24.11.2019 Ekonomi
Oyun severler için  yeni oyuncaklar!
Oyun severler için yeni oyuncaklar! Logitech, oyun severler için yeni aksesuarlarını tanıttı. İki yeni yüksek performanslı mekanik oyun klavyeleri olan kablosuz Logitech G915 Lightspeed ve G815 Lightsync RGB modellerini tanıttı. İki yeni oyun kulaklığı G Pro X ve G Pro’yu da duyurdu. Firma en çok satan oyun mouse’unun son teknolojiyle güncellenen versiyonu G502 Lightspeed’i de görücüye çıkardı.
6.11.2019 Ekonomi
Enerjik çanta kart kadar telefon
Enerjik çanta kart kadar telefon Kredi kartı büyüklüğünde cep telefonu, güneşle şarj olan teknolojik çanta, kandaki oksijeni ölçen akıllı bileklik, son dönemde tanıtılan ilginç ürünler arasında
3.11.2019 Ekonomi
Profesyonel video içerik oluşturmayı kolaylaştıran yazılım: Logitech Capture
Profesyonel video içerik oluşturmayı kolaylaştıran yazılım: Logitech Capture Logitech, video içerik oluşturmayı kolaylaştıran yeni yazılımı Logitech Capture'ı duyurdu. Logitech C920, C922 ve BRIO 4K Pro web kameralarıyla tam uyumluluk içinde çalışan yazılım, içerik oluşturucuların, web kameralarıyla doğrudan yüksek kaliteli içerik üretmelerine yardımcı oluyor.
20.12.2018 Teknoloji
Tekno aksesuar modası!
Tekno aksesuar modası! Teknoloji aksesuarları da artık modayı takip ediyor. Kullanıcılar fonksiyonelliğin yanı sıra yaşam tarzlarını yansıtan tasarımları tercih ediyor. Kablosuz ürünlere ilgi artarken, renkli ve farklı tasarımlar isteniyor.
9.12.2018 Ekonomi
Logitech'in bütçe dostu oyuncu ekipmanlarıyla PlayStation 4'te Fortnite oynadık
Logitech'in bütçe dostu oyuncu ekipmanlarıyla PlayStation 4'te Fortnite oynadık PC çevre birimleri söz konusu olduğunda Logitech, akla gelen ilk firmalardan biri. Şirket, Prodigy serisiyle ise çok fazla bütçesi olmayan kullanıcılara yüksek kalitede oyun ekipmanları sunmak istiyor. Prodigy serisinden G231, G213 ve G102 modellerini sizler için inceledik. Aynı zamanda bu ürünlerle PlayStation 4'te Fortnite oynadık.
28.11.2018 Teknoloji
Logitech, Plantronics'i satın almaktan vazgeçti
Logitech, Plantronics'i satın almaktan vazgeçti Logitech, kulaklık üreticisi Plantronics’i satın almak için 2.2 milyar dolar gibi yüksek bir teklifte bulunmuştu. Gelen son bilgilere göre pazarlıkların kesildiği belirtildi.
26.11.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Logitech ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.