Kafası insan, bedeni yılan! 'Şahmaran' Anadolu'nun kalbini nasıl fethetti?
Kafası insan, bedeni yılan! 'Şahmaran' Anadolu'nun kalbini nasıl fethetti? Binlerce yıl önce Anadolu topraklarında bir efsane yayıldı. Bu efsane insan ile yılan arasındaki aşkın ihanete dönüşünü ve sonunda yaşananları anlatıyordu. Ancak Şahmaran, Anadolu toprakları için bir efsaneden çok daha fazlası oldu. "Lokman Hekim'in gücünün aslında Şahmaran'dan geldiğine inanılıyor" diyen Dr. Öğr. Üyesi Şakire Balıkçı, son günlerde tüm dikkatleri üzerine çeken kafası insan, bedeni yılan Şahmaran'ın bilinmeyelerini anlattı.
28.01.2023 Gündem
Köpekleri kullanan da var, bitkilerle konuşan da! Tek amaçları ölümsüz olmaktı
Köpekleri kullanan da var, bitkilerle konuşan da! Tek amaçları ölümsüz olmaktı Ölümsüzlük mümkün mü? Tarih boyunca bu sorunun cevabını arayan hatta ölümsüzlüğü keşfettiğini dahi iddia eden pek çok kişi ortaya çıktı. Özellikle içlerinden bazıları savundukları fikirlerle yaşadıkları döneme damga vurdu, düşünceleri günümüze kadar taşındı. Peki o insanlar kimdi ve neyi savundular? Ölümsüzlüğün sırrı onlara göre neydi? Ölümsüz olmayı neden istediler? İşte cevabı.
5.12.2022 Gündem
Lokman Hekim Kimdir Ve Neler Yapmıştır? Kısaca Lokman Hekim'in Hayatı Ve Sözleri
Lokman Hekim Kimdir Ve Neler Yapmıştır? Kısaca Lokman Hekim'in Hayatı Ve Sözleri Lokman Hekim'in kim olduğu hakkında çeşitli rivayetler bulunur. Kim olduğu, vasfı henüz tam olarak insanlar tarafından öğrenilmemiştir ancak bazı kişiler tarafından peygamber olduğuna dair görüşler ileri sürülmektedir. Lokman hekim kimdir ve neler yapmıştır? Kısaca Lokman hekim' in hayatı ve sözleri nelerdir? Bu soruların cevaplarını ve bu sorular ile ilgili bilgileri detayları ile derledik.
17.02.2022 Dini Bilgiler
Fenerbahçe Beko: 113 - Lokman Hekim Fethiye Belediyespor: 74
Fenerbahçe Beko: 113 - Lokman Hekim Fethiye Belediyespor: 74  ING Basketbol Süper Ligi'nin üçüncü haftasında Fenerbahçe Beko, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'u 113-74 yendi.
11.10.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri