Lopez

Lopez

Son dakika lopez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lopez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lopez haber sayfamızda...

Lopez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.683 lopez haberi bulunmuştur.
TOFAŞ, FIBA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti!
TOFAŞ, FIBA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti! Lenovo Tenerife, FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 3'üncü maçında TOFAŞ'ı 78-55 mağlup etti.
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor!
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor! Mayıs ayının ilk Pazartesi günü gerçekleşecek olan, tüm magazin dünyasının gözünü çevireceği Met Gala'nın bu yılki konuk listesi şekillenmeye başladı.
16.04.2024 Cadde
Ankaragücü geriden geldi! Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti
Ankaragücü geriden geldi! Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Ankaragücü 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-1 galip ayrılmayı başardı.
13.04.2024 Ankaragücü
Süper Lig'in ilk yabancı VAR hakemi açıklandı!
Süper Lig'in ilk yabancı VAR hakemi açıklandı! TFF'nin kritik maçlarda yabancı VAR hakemlerinin yer alacağını açıklamasının ardından Süper Lig'de görev yapacak ilk yabancı VAR hakemi resmen açıklandı.
13.04.2024 Süper Lig
Görsel şölen
Görsel şölen Kenan Doğulu, heyecanla beklenen yaz dönemini bayramın ikinci gününde Antalya’da karşıladı.
13.04.2024 Cadde
Moda dünyası yasa boğuldu! Modacı Roberto Cavalli hayatını kaybetti
Moda dünyası yasa boğuldu! Modacı Roberto Cavalli hayatını kaybetti İtalyan tasarımcı/modacı Roberto Cavalli'nin 83 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Ünlü modacının ölüm haberi ülkesi İtalya'da moda severleri yasa boğdu. İşte detaylar...
12.04.2024 Cadde
Büyükelçilik basıldı Meksika, Ekvador ile ilişkileri askıya aldı
Büyükelçilik basıldı Meksika, Ekvador ile ilişkileri askıya aldı Ekvadorlu eski Başkan Yardımcısı Glas yolsuzluktan iki kez hüküm giymiş ve geçen aralıkta Meksika'ya sığınma talebinde bulunarak Ekvador'un başkenti Kito'daki Meksika Büyükelçiliği'ne sığınmıştı.
7.04.2024 Dünya
Ekvador Meksika Büyükelçiliği'ne sığınan eski başkan yardımcısını tutukladı: İlişkiler askıya alındı
Ekvador Meksika Büyükelçiliği'ne sığınan eski başkan yardımcısını tutukladı: İlişkiler askıya alındı Ekvadorlu eski Başkan Yardımcısı Glas yolsuzluktan iki kez hüküm giymiş ve geçen aralıkta Meksika'ya sığınma talebinde bulunarak Ekvador'un başkenti Kito'daki Meksika Büyükelçiliği'ne sığınmıştı.
6.04.2024 Dünya
Kuzeyboru, Muratpaşa Belediyesi engeline takılmadı!
Kuzeyboru, Muratpaşa Belediyesi engeline takılmadı! Vodafone Sultanlar Ligi play-off 5-8'incilik etabı 2'nci maçında Kuzeyboru, Muratpaşa Belediyesi'ni 3-1 mağlup etti.
5.04.2024 Voleybol
Belediye başkan adayına suikast! Meksika'da insan avı: Başından vurdular
Belediye başkan adayına suikast! Meksika'da insan avı: Başından vurdular Haziran ayındaki seçimlere hazırlanan Meksika'da kadın belediye başkanı karteller tarafından başından vurularak öldürüldü. Eylül ayından bu yana öldürülen belediye başkan adayı sayısı ise 12'ye yükseldi.
3.04.2024 Dünya
Jennifer Garner'ın babası hayatını kaybetti! 'Kederin kaçınılmaz olduğunu biliyorum'
Jennifer Garner'ın babası hayatını kaybetti! 'Kederin kaçınılmaz olduğunu biliyorum' Son olarak 'Şimdi İşler Karıştı' adlı yapımda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Garner, baba acısıyla sarsıldı. William John Garner'ın hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyuran Garner, babası için duygusal bir mesaj kaleme aldı.
3.04.2024 Cadde
Ünlü oyuncunun 'çok eşlilik' cevabı olay oldu!
Ünlü oyuncunun 'çok eşlilik' cevabı olay oldu! İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram sayfasından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Brad Falchuk ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü isim, bir takipçisinin "Hiç çok eşli ilişki yaşamayı düşündünüz mü?" sorusuna gündem olan bir yanıt verdi.
3.04.2024 Cadde
Kol kola New York sokaklarını gezdiler! Yeni aşk yuvalarını arıyorlar
Kol kola New York sokaklarını gezdiler! Yeni aşk yuvalarını arıyorlar Eski aşkı Ben Affleck'le 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez, 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift son olarak New York'ta görüntülendi. Yeni bir ev aradıkları ortaya çıkan çift, sokaklarda kol kola yürüdü.
2.04.2024 Cadde
Wanda Nara'nın şarkısı olay oldu! 'Bu işi Simge Sağın'a mı bıraksan?'
Wanda Nara'nın şarkısı olay oldu! 'Bu işi Simge Sağın'a mı bıraksan?' Galatasaray'da forma giyen başarılı futbolcu Mauro Icardi ile 10 yıldır aşk yaşayan Wanda Nara, yeni çıkardığı şarkısı 'Money' (Para) ile sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin şarkısıyla birlikte Instagram sayfasından paylaştığı fotoğrafa, Türk takipçilerinden yorum yağdı.
27.03.2024 Cadde
Ekvador'da korkunç suikast! Ülkenin en genç belediye başkanı öldürüldü
Ekvador'da korkunç suikast! Ülkenin en genç belediye başkanı öldürüldü Son yıllarda çete şiddetiyle sarsılan Latin Amerika ülkelerinden Ekvador’un en genç belediye başkanı, 27 yaşındaki Brigitte Garcia, suikasta uğradı.
25.03.2024 Dünya
Beşinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor! 'Sevgili olduğunuz herkesle evlenmek zorunda değilsiniz'
Beşinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor! 'Sevgili olduğunuz herkesle evlenmek zorunda değilsiniz' 'Muhteşem Gatsby', 'Cehennem Silahı 2' ve 'Shelter Island' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Patsy Kensit, şimdilerde iş insanı nişanlısı Patric Cassidy ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Beşinci kez evlenecek olan Kensit, son röportajında çarpıcı açıklamalarda bulunarak genç kadınlara çok konuşulacak bir ilişki tavsiyesi verdi.
21.03.2024 Cadde
Teksas'ta kolluk kuvvetlerine ABD'ye yasadışı yollardan giren göçmenleri tutuklama yetkisi verildi
Teksas'ta kolluk kuvvetlerine ABD'ye yasadışı yollardan giren göçmenleri tutuklama yetkisi verildi ABD'de Teksas kolluk kuvvetlerinin ülkeye yasadışı yollardan girdiğinden şüphelenilen göçmenleri tutuklamasına olanak tanıyan yasa yeniden askıya alındı.
20.03.2024 Dünya
TAKSİ 5 FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Taksi 5 filmi konusu nedir, nerede çekildi ve oyuncuları kimler?
TAKSİ 5 FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Taksi 5 filmi konusu nedir, nerede çekildi ve oyuncuları kimler? Taksi 5 filmi konusu ve oyuncularıyla merak ediliyor. 2018 yılında gösterime giren ve büyük beğeni toplayan aksiyon filmi Taksi 5, bu akşam bir kez daha izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Yönetmenliğini ve başrolünü Franck Gastambide'nin üstlendiği Taksi 5 filmi yeniden TV'de. Peki Taksi 5 filmi konusu nedir, nerede çekildi ve oyuncuları kimler?
19.03.2024 Bilgi Rehberi
Barcelona, Atletico Madrid deplasmanında 3 golle kazandı!
Barcelona, Atletico Madrid deplasmanında 3 golle kazandı! La Liga'nın 29'uncu haftasında Barcelona, Atletico Madrid'i deplasmanda 3-0 mağlup etti.
17.03.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finale yükseldi!
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finale yükseldi! Beşiktaş BOA, Spar Girona'yı deplasmanda 68-66 mağlup etti ve EuroCup Women'da finale yükseldi.
14.03.2024 Basketbol
Fenerbahçe Beko, EuroLeague rekorunu kırarak kazandı!
Fenerbahçe Beko, EuroLeague rekorunu kırarak kazandı! Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'in 29'uncu haftasında Valencia'yı 118-88 mağlup etti.
Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde! Napoli başkanının prim sözü işe yaramadı
Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde! Napoli başkanının prim sözü işe yaramadı Şampiyonlar Ligi'nde heyecan Son 16 Turu rövanş maçlarıyla devam ederken Barcelona, Napoli ile kozlarını paylaştı. Heyecan dolu mücadelede rakibini 3-1 mağlup etmeyi başaran Barcelona çeyrek final biletini kaptı.
13.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da farklı galip!
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da farklı galip! Beşiktaş BOA, EuroCup Women Yarı Final ilk maçında Spar Girona'yı 81-60 mağlup etti.
7.03.2024 Basketbol
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı Meksika’da 2014 yılında kaybolan 43 öğrencinin bulunması için protesto düzenleyen göstericiler, araçla daldıkları Başkanlık Sarayı’nın kapısını kırdı.
6.03.2024 Haberler
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı Meksika’da 2014 yılında kaybolan 43 öğrencinin bulunması için protesto düzenleyen göstericiler, araçla daldıkları Başkanlık Sarayı’nın kapısını kırdı.
6.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lopez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.