Los Angles

Los Angles

Son dakika los angles haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan los angles gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan los angles haber sayfamızda...

Los Angles

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48 los angles haberi bulunmuştur.
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları!
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları! Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihinde takım ve bireysel sporlarda unutulmaz başarılar elde ettik. Futbol, basketbol, voleybol, güreş, halter ve birçok spor dalında tarihi başarılar kazandık.
29.10.2023 Skorer
Sosyal medya şaklabanı! Evsiz adamı yemek verir gibi yapıp kandırdı
Sosyal medya şaklabanı! Evsiz adamı yemek verir gibi yapıp kandırdı ABD'de meydana gelen ve sosyal medyada büyük tepki toplayan görüntüde, Youtuber Trevon Sellars'ın evsiz bir adamı kandırdığı anlar yer aldı.
25.04.2023 Dünya
Otobanda 'Uçan' araba! Böyle bir kaza ne görüldü ne duyuldu
Otobanda 'Uçan' araba! Böyle bir kaza ne görüldü ne duyuldu ABD'de meydana gelen ve akıllara durgunluk veren kaza sosyal medyayı salladı. Söz konusu haberi İngiliz basını manşetten okuyucularına sunarken görüntüleri 10 milyondan fazla kişi izledi.
27.03.2023 Dünya
Oscar Ödülleri için geri sayım! İşte adaylar ve favoriler
Oscar Ödülleri için geri sayım! İşte adaylar ve favoriler 95'incisi düzenlenecek olan Oscar Ödülleri, bu gece sahiplerini bulacak. İşte 2023 yılı için öne çıkan adaylar ve filmler...
12.03.2023 Dünya
Havada dehşet! Kabin memurlarına saldırdıktan sonra uçağı düşürmeye çalıştı
Havada dehşet! Kabin memurlarına saldırdıktan sonra uçağı düşürmeye çalıştı ABD'de Boston'a gitmek için havalanan uçağı düşürmeye çalışan kişi başarısız oldu. Kabin memurlarına saldırdıktan sonra havada terör estiren şahsın yaptıkları dünyada gündem oldu.
7.03.2023 Dünya
Michael Jackson'ın çocukları şimdi ne yapıyor?
Michael Jackson'ın çocukları şimdi ne yapıyor? 'Beat It' ve 'Thriller' gibi albümleriyle pop müzik tarihine damga vuran dünyaca ünlü şarkıcı Michael Jackson'ın çocukları da en az efsane şarkıcının kendisi kadar gündeme gelen isimler. Prince Michael, Paris Michael Katherine ve Bigi; büyüyüp birbirlerinden ayrı hayatlar yaşasalar da hala yakın bir ilişki sürdürüyor. Şimdilerde merak konusu olan Jackson kardeşlerin hayatları, People tarafından mercek altına alındı.
5.10.2022 Cadde
Naim Süleymanoğlu kimdir? Naim Süleymanoğlu nereli, ne zaman öldü, kaç kilo kaldırdı?
Naim Süleymanoğlu kimdir? Naim Süleymanoğlu nereli, ne zaman öldü, kaç kilo kaldırdı? Naim Süleymanoğlu ödülleri ve hayatı merak ediliyor. Rekortmen halterci Süleymanoğlu, 'Cep Herkülü' lakabı ile tanınıyordu. Yaşamına sayısız başarı sığdırdı ve kırdığı rekor ile dünyada adını duyurmayı başardı. İşte, Naim Süleymanoğlu hayatı...
22.03.2021 Gündem
Hollywood tabelasını 'Hollyboob' olarak değiştirdiler
Hollywood tabelasını 'Hollyboob' olarak değiştirdiler ABD'nin Los Angeles kentinde bulunan ikonik 'Hollywood' yazısını 'Hollyboob-Kutsal Meme' şeklinde değiştiren ünlü model ve arkadaşları, ters kelepçe yapılarak gözaltına alındı.
3.02.2021 Haberler
Donör kalp taşıyan ambulans helikopter yere böyle çakıldı
Donör kalp taşıyan ambulans helikopter yere böyle çakıldı ABD'de hastaya nakledilmek üzere kalp taşıyan ambulans helikopter, Los Angeles şehrinin doğusundaki Keck Hospital hastanesinin çatısına inmeye çalıştığı sırada irtifa kaybederek, yere çakıldı.
9.11.2020 Haberler
Kuvvetli rüzgar seyir halindeki TIR'ı devirdi
Kuvvetli rüzgar seyir halindeki TIR'ı devirdi ABD'nin Los Angeles kentinde meydana gelen fırtınada esen şiddetli rüzgar bir seyir halindeki TIR'ı devirdi. O anlar araç içi kamerasınca kaydedildi.
28.10.2020 Haberler
ABD'de kontrolden çıkan otomobil eve girdi
ABD'de kontrolden çıkan otomobil eve girdi ABD'nin Los Angeles kentinde , kontrolden çıkan bir otomobil bölgede bulunan bir evin oturma odasına girdi. O anlar evin güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.
22.04.2020 Haberler
Naim Süleymanoğlu kimdir? Naim: Cep Herkülü ne zaman vizyona girecek?
Naim Süleymanoğlu kimdir? Naim: Cep Herkülü ne zaman vizyona girecek? Ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran 'Cep Herkülü' lakaplı Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikayesini konu alan Naim: Cep Herkülü filmi yarın vizyona giriyor. Bu vesileyle film ve Naim Süleymanoğlu hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...
21.11.2019 Gündem
Modacı Tuğçe için ABD'de kayıp ilanı verilmişti... Gerçek ortaya çıktı!
Modacı Tuğçe için ABD'de kayıp ilanı verilmişti... Gerçek ortaya çıktı! ABD'nin Los Angeles şehrinde yaşayan 34 yaşındaki Tuğçe Taş'tan, 14 Ekim'den beri haber alınamıyordu. İstanbul'da yaşayan kardeşi Tuğberk Taş, ablasının kendilerini aradığını ve durumunun iyi olduğunu söyledi.Tuğberk Taş, "Telefonu kaybolmuş aslında... Sadece biraz kafasını dinlemeye ihtiyaçı varmış, o yüzden de çok büyütülecek bir şey olmadığını anladık" dedi.
21.10.2019 Haberler
LG’den dünyada bir ilk! Bir milisaniye IPS oyun monitörü
LG’den dünyada bir ilk! Bir milisaniye IPS oyun monitörü LG UltraGear, Nano IPS Teknolojisi ve G-SYNC ile oyunseverler için şimşek hızında tepki süresi sunuyor.
13.06.2019 Teknoloji Haberleri
Kedi kendisine saldıran çakalları böyle kovaladı
Kedi kendisine saldıran çakalları böyle kovaladı ABD'nin Los Angeles eyaletinin Azusa bölgesinde Tigger isimli bir ev kedisi, kendisine saldıran iki çakalı kovaladı. Bir evin güvenlik kamerasına yansıyan olayda, 16 yaşındaki Tigger, yaşadı evin garaj yolunda iki çakalın saldırısına uğradı. Kendisine hamle eden çakallardan korkmayarak onların üzerine saldıran kedi, çakalları kovalayarak bölgeden kaçmalarını sağladı. Kedinin sahibi, hareket sönsörünün ikazı sonrası kapının dışına çıktığını; bir saatliğine dışarı bıraktıkları kedinin iki çakalı kovaladığı görüntüyü gördüklerinde şaşırdıklarını söyledi. Cesur kedinin videosu ülkede en çok paylaşılan görüntülerden oldu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Uçakta yumruklar havada uçuştu
Uçakta yumruklar havada uçuştu Dallas'tan Los Angeles'a giden uçakta bulunan 2 yolcu birbirine girdi. Yaşanan kavga kameralara böyle yansıdı
11.09.2019 İlginç Videolar
Genç kadının dünyasını kararttı
Genç kadının dünyasını kararttı Genç kadının dünyasını kararttı
11.09.2019 İlginç Videolar
Flaş açıklama! "Naim Süleymanoğlu'nun bilinci kısmen açıldı"
Flaş açıklama! "Naim Süleymanoğlu'nun bilinci kısmen açıldı" Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu karaciğer sirozu teşhisiyle yoğun bakıma alınmıştı. Efsane ismin doktoru, Süleymanoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili "Şuuru kısmen açıldı. Sorduğumuz sorulara cevap veriyor. Kendisinin nerede olduğunu biliyor. Tedavisi uzun süren bir hastalıktır. Kronik enzim yüksekliği devam etmektedir. Yoğun bakım sürecimiz devam ediyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Kendisi bizim milli gururumuz. Uygun donör bulunduğunda gerekli çalışmalar yapılacak" açıklamasını yaptı.
1.07.2020 Diğer
İnmek istediği trenin altında kaldı
İnmek istediği trenin altında kaldı Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles şehrinden.Hareket halindeki trenden inmek isteyen adam, dengesini kaybedince trenle peron arasındaki boşluğa düştü. Adamın alkollü olduğu iddia edilirken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
11.09.2019 İlginç Videolar
ABD'de dehşete düşüren saldırı
ABD'de dehşete düşüren saldırı ABD’nin California eyaletinde bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler şok etkisi yarattı. Ayakta bekleyen genç bir kıza genç bir adam hiçbir sebep yokken çekiçle saldırdı. Kızın başına üst üste defalarca vuran adam neredeyse genç kızı öldürüyordu ki polis tam zamanında yetişti. Los Angeles’ta 22 yaşındaki Kore aslı Jae Won Yang, 23 yaşındaki yine Kore asıllı genç bir kıza çekiçle saldırdı. Tek başına bekleyen kıza yaklaşan genç adam "Koreli misiniz" diye sordu. Kız "evet" deyince yürüyüp gitti. Birkaç saniye sonra geri dönen genç adam elinde çekiçle kızın başına defalarca vurdu. Genç kız başından kanlar akarken yere çöküp kaldı. Saldırgan daha da şiddetle kızın başına darbeler indirirken polis geldi. Tuhaf olayda adam ellerini kaldırıp teslim oldu. Jae Won Yang iyileştime merkezinde kalması ve 1 milyon dolar para cezası istemiyle nefret suçundna yargılanacak. Duruşma 27 Mart’ta gerçekleşecek.
11.09.2019 Haberler
Türk iş adamları Dünya Kalite Zirvesi için St. Petersburg’da!
Türk iş adamları Dünya Kalite Zirvesi için St. Petersburg’da! Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan, Uluslararası Kalite Zirvesi (5th World Quality Summit) 16-18 Aralık tarihleri arasında, St. Petersburg Park Inn By Radisson Hotel’de yapılıyor. Zirve kapsamında verilecek olan World Quality Award Ödülleri 17 Aralık gecesi sahiplerini buluyor.
13.12.2016 Ekonomi
Malzemeciyi yumruklayan NBA oyuncusu Blake Griffin'in cezası belli oldu
Malzemeciyi yumruklayan NBA oyuncusu Blake Griffin'in cezası belli oldu NBA, 23 Ocak'ta takım malzemecisini yumruklayarak sağ elini kıran Los Angeles Clippers'ın yıldız basketbolcusu Blake Griffin'e 4 maç ceza verdi.
1.07.2020 NBA
Yabancılar en çok İstanbul’u tercih ediyor!
Yabancılar en çok İstanbul’u tercih ediyor! Geçen yıl Türk gezginlerin gözdesi olan Gürcistan’ın başkenti Tiflis ise bu yıl aynı ilgiyi görmedi. 2014’in ilk 6 ayında ilk sırada yer alan Tiflis, 2015’te listeye giremedi.
8.10.2015 Tatil
Susuzluk sorununa 'plastik top'lu çözüm
Susuzluk sorununa 'plastik top'lu çözüm Son yılların en şiddetli kuraklığını yaşayan ABD'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinin susuzluk sorununu çözebilmek için ilginç bir uygulama başlatıldı. Los Angeles Belediyesi kente su sağlayan barajlardaki suyun aşırı sıcaklıkla buharlaşarak susuzluğa yol açmasını önlemek üzere barajları elma büyüklüğünde siyah plastik toplarla örtme kararı aldı. Bu çerçevede ilk uygulama Las Angeles'a su sağlayan barajlardan Sylmar'da yapıldı ve baraja tam 96 milyon plastik top bırakılarak barajın üstü örtüldü.
11.09.2019 Haberler
Beşiktaş, Chelsea ile ortak oluyor!
Beşiktaş, Chelsea ile ortak oluyor! Beşiktaş ve İngiliz devi Chelsea iş birliği anlaşması yapmayı planlıyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Los Angles ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.