Lösev

Lösev

Son dakika LÖSEV haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan LÖSEV gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan LÖSEV haber sayfamızda...

Lösev

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 483 lösev haberi bulunmuştur.
Bakan Koca'dan 'beyaz reform' açıklaması: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca'dan 'beyaz reform' açıklaması: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
28.03.2024 Gündem
Bacağına pıhtı atan Gönül Yazar'dan vasiyet açıklaması: Kızım çok mirasa kondu!
Bacağına pıhtı atan Gönül Yazar'dan vasiyet açıklaması: Kızım çok mirasa kondu! 'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar'ın, bacağına pıhtı atması sebebiyle hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Gönül Yazar, hastalık haberlerinden sonra evini nereye bağışladığını açıkladı. Ünlü ismin kızıyla ilgili miras açıklaması şaşırttı.
24.03.2024 Cadde
‘Taş Bebek’ korkuttu
‘Taş Bebek’ korkuttu Gönül Yazar’ın, bacağında pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. -
24.03.2024 Cadde
İkinci bahar üniversitesi! Tamamen ücretsiz
İkinci bahar üniversitesi! Tamamen ücretsiz Türkiye’de her yıl 18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak kutlanıyor. Yaşlılara saygı denilince akla ilk olarak huzurevleri gibi kurumlar geliyor. Peki 60 yaş üzerine özel olarak açılmış ve tamamen ücretsiz olan “Tazelenme Üniversitesi”ni duydunuz mu?
24.03.2024 Eğitim
Lösemiyi yenip hemşire oldu! Merve şimdi kanserli çocuklara umut oluyor
Lösemiyi yenip hemşire oldu! Merve şimdi kanserli çocuklara umut oluyor Antalya’da 14 yaşında yakalandığı lösemiyi 2 yılda yenen Merve Yıldırım (34), Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi'ni bitirip, tedavi gördüğü klinikte hemşire olarak çalışmaya başladı.
11.03.2024 Gündem
Şehidin vasiyetini arkadaşları yerine getirdi
Şehidin vasiyetini arkadaşları yerine getirdi Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 yıl önce teröristlerin taciz ateşinde yaralanıp şehit olan, 'Eğer ölürsem bir lösemili kız çocuğuna bakın. Bütün masraflarını karşılayın' vasiyetinde bulunan Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş'ın (21) silah arkadaşları, Farabi Hastanesi Hematoloji Onkoloji Servisi'nde ziyaret ettikleri kız çocuklarına hediyeler verdi.
11.01.2024 Gündem
Küçük Nisa, bale ve piyanoyla lösemiyi yendi
Küçük Nisa, bale ve piyanoyla lösemiyi yendi Kayseri’de 2021'de lösemi teşhisi konulan 7 yaşındaki Nisa Nehir Batar, gittiği piyano, bale ve çeşitli kurslarla lösemiyi yendi.
17.12.2023 Gündem
Anadolu’nun köklü tarihine ışık tutan sergi
Anadolu’nun köklü tarihine ışık tutan sergi “Mutlu Et Mutlu Ol Günü”ne bu yıl Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusu damga vurdu. Geleneksel olarak düzenlenen günde, yeni bir sanat koleksiyonuna ev sahipliği yapan Yıldız Holding’in Çamlıca’daki sergi salonunda bu yıl da Anadolu medeniyetlerinin tarihine ışık tutan bir sergi açıldı.
20.11.2023 Kültür Sanat
‘Gecenin asıl yıldızları çocuklarımızdı’
‘Gecenin asıl yıldızları çocuklarımızdı’ Nilüfer, LÖSEV’in 25’inci yılında Lösemili Çocuklar Korosu ile ‘Dünya Dönüyor’ şarkısını seslendirdi. Sanatçı, şarkıyı söylerken duygulandığını açıkladı.
17.11.2023 Cadde
Turuncu farkındalık
Turuncu farkındalık Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında İzmir’in sembolik Kırkmerdivenleri turuncuya boyandı.
9.11.2023 Ege
1000 öğrenci, lösemili arkadaşları için turuncu balon uçurdu
1000 öğrenci, lösemili arkadaşları için turuncu balon uçurdu Ankara’da lösemiyi yenen çocukların da aralarında olduğu 1000 öğrenci, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle lösemi tedavisi gören arkadaşları için gökyüzüne turuncu balon bıraktı.
2.11.2023 Çocuk
100. yıl coşkusu tüm yurdu sardı
100. yıl coşkusu tüm yurdu sardı Cumhuriyet’in 100. yılında coşku meydanlara sığmadı. Vatandaşlar törenlere yoğun ilgi gösterirken, kutlamalar havada ve denizde yapılan gösterilerle renklendi.
30.10.2023 Gündem
İyilik taçlandı!
İyilik taçlandı! İzmir Torbalı Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin İyilik Kulübü projesi, Eğitimde Başarılı Örnekler Yarışması’ndan ödülle döndü.
21.10.2023 Ege
Civan Canova'nın vasiyetiydi! 'Damlalar'ın geliri LÖSEV'e bağışlandı
Civan Canova'nın vasiyetiydi! 'Damlalar'ın geliri LÖSEV'e bağışlandı 20 Ağustos 2022 tarihinde hayatını kaybeden usta oyuncu Civan Canova, duyurusunu yaptığı sergisi 'Damlalar'ı tamamlayamamıştı. Sanatçının vasiyetini yerine getiren ailesi çok anlamlı bir yardıma imza attı.
21.10.2023 Cadde
Anne oğul dayanışması amansız hastalığa galip geldi
Anne oğul dayanışması amansız hastalığa galip geldi Ankara'da meme kanserine yakalanan Gülistan Benli (47) ile lösemi olan oğlu Hakan Çağan, el ele verip birlikte mücadele ederek hastalığı yendi. Gülistan Benli, kısa süre önce yeniden nükseden hastalığı tamamen yeneceğine inandığını söyleyerek, kendisi gibi olan annelere oğluyla birlikte örnek olmak istediğini söyledi.
17.10.2023 Gündem
Kanseri 2 kez yendi sıra 3'üncü savaşta! İşte Semiha'nın tek ilacı
Kanseri 2 kez yendi sıra 3'üncü savaşta! İşte Semiha'nın tek ilacı Mersin’de yakalandığı meme kanserini 2 kez yenip, şimdi de yumurtalık kanseri ile mücadele eden annesine bakan Semiha Işık (45), "Bu hastalığın moralden başka ilacı yok" dedi.
15.10.2023 Gündem
Koruma kalkanı beslenme
Koruma kalkanı beslenme Geçen ay 50 yaşıma girdim, her yaşımda olduğu gibi bu yıl da en büyük dileğim elbette sağlıkla yaş alabilmekti. İlk olarak yaş almaya da olaylara iyimser yaklaşmaya da çalışmak önemli. Yeni bir araştırmaya göre iyimser olmanın pek çok faydası var. Hayatınız boyunca daha iyimser bir bakış açısına sahip olmak, sağlıklı yaşam süresini yüzde 5 oranında uzatabiliyor.
7.10.2023 Pazar
Kanseri atlattı hayata koştu
Kanseri atlattı hayata koştu 40 yaşında meme kanseri tanısı alan Berna Dalaman, kanseri atlatıp maraton koşmaya başladı.
7.10.2023 Pazar
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı
100 milyon dolarlık lojistik merkezi törenle açıldı Alışveriş platformu Amazon’un İstanbul Tuzla’daki lojistik merkezi düzenlenen resmi törenle açıldı.
5.10.2023 Ekonomi
LÖSEV gönüllüleri 25. yıl buluşmasında Anıtkabir'i ziyaret etti
LÖSEV gönüllüleri 25. yıl buluşmasında Anıtkabir'i ziyaret etti Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın 25. yılında Türkiye'nin dört bir köşesiniden gelen gönüllüler Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi.
30.09.2023 Gündem
Lösemiyi yenen çocuklarla söyledi
Lösemiyi yenen çocuklarla söyledi Sıla, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın (LÖSEV) kuruluşunun 25’inci yılı programı kapsamında İş Sanat’ta düzenlenen programda sahne aldı.
21.09.2023 Cadde
Kanseri yenip YKS’de dereceye girdiler
Kanseri yenip YKS’de dereceye girdiler Bursa Uludağ Üniversitesi’nde sınıf öğretmenliği okurken lenf kanserine yakalanıp, 4. sınıfta eğitimine ara veren Furkan Demirel, hastalığı yendikten sonra girdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) eşit ağırlıkta Türkiye 976.’sı olmayı başardı.
16.08.2023 Eğitim
Kanseri yendi, YKS'de dereceye girdi!
Kanseri yendi, YKS'de dereceye girdi! Bursa Uludağ Üniversitesi'nde sınıf öğretmenliği okurken lenf kanserine yakalanıp, 4'üncü sınıfta okulu bırakan Furkan Demirel (24), hastalığı yendikten sonra girdiği 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) eşit ağırlıkta Türkiye 976'ncısı oldu.
15.08.2023 Eğitim
Çalan telefonla umutları arttı! Lösemi tedavisi gören depremzede Erdem hayata böyle tutundu
Çalan telefonla umutları arttı! Lösemi tedavisi gören depremzede Erdem hayata böyle tutundu Hatay'da meydana gelen büyük deprem nedeniyle lösemi tedavisi yarım kalan 7 yaşındaki Erdem'den iyi haberler geldi.
9.08.2023 Gündem
LÖSEV’li öğrenciler Jüpiter yolcusu
LÖSEV’li öğrenciler Jüpiter yolcusu LÖSEV Eğitim Kurumları’ndaki Havacılık ve Uzay Bilimleri Kulübü öğrencileri, NASA’nın “Message in a Bottle” (Şişedeki Mesaj) programıyla Europa Clipper’in yolculuğunun bir parçası olacak.
4.07.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Lösev ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.