Gerçek olduğu sonradan ortaya çıkan 8 komplo teorisi
Gerçek olduğu sonradan ortaya çıkan 8 komplo teorisi Bu yazımızda Dünya'nın gerçekte yuvarlak değil düz, Ay görevinin Apollo 11 uzay aracı ile değil Stanley Kubrick'le gerçekleştirildiği ve İllüminati'nin gerçek olduğu gibi çılgın komplo teorilerinin doğruluğunu test etmeyeceğiz. Bir dönem komplo teorisi olarak yaygın biçimde benimsenen ve daha sonra gerçek olduğu ortaya çıkan vakalara bakalım...
26.09.2018 Tarih
Son dakika… Nükleer füzeler asitçilere emanet!
Son dakika… Nükleer füzeler asitçilere emanet! ABD Hava Kuvvetleri kayıtları, nükleer füzeleri korumakla görevli havacıların, halüsinasyonlara neden olan LSD kullandığını ortaya koydu.
24.05.2018 Dünya
Son dakika… Nükleer füzeler asitçilere emanet!
Son dakika… Nükleer füzeler asitçilere emanet! ABD Hava Kuvvetleri kayıtları, nükleer füzeleri korumakla görevli havacıların, halüsinasyonlara neden olan LSD kullandığını ortaya koydu.
24.05.2018 Dünya
Adana'da zombiden beter eden uyuşturucu ele geçirildi
Adana'da zombiden beter eden uyuşturucu ele geçirildi Adana'da yeni yıl öncesi uyuşturucu operasyonu yapan polis, kullananlara zombi etkisi yapan uyuşturucudan daha etkili olan Liserjik Asit Dietilamid (LSD) adlı sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kullanıldığı zaman insan genetiğine etki eden bir uyuşturucu satıldığı ihbarını aldı. Harekete geçen ekipler, eve baskın yaptı. Eve girip hassas burunlu narkotik köpeğiyle arama yapan polisler folyolara sarılı 10 Liserjik Asit Dietilamid (LSD), 23 paket esrar, 3 pet şişede içime hazır bong ile hassas terazi ele geçirdi. Olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Etkisi zombi yapan uyuşturucudan fazla Avrupada yaygın olan, LSD'nin maddesine uyuşturucu emdirildiği, üzeri değişik desenli olan küp şekere benzeyen bu maddenin dil altına konularak kullanıldığı belirtildi. 1 saat içerisinde kana karışan bu uyuşturucunun halüsünasyon ve algılama bozukluklarına yol açtığını belirten yetkililer, LSD'nin insanın beyin ve kromozom yapısını bozduğu, bir kez bile kullanılması halinde kalıcı olarak vücut genetiğini bozduğu ortaya çıktı. Ayrıca, LSD alan kişinin intihara sürüklendiği, bu uyuşturucuyu kullananların uçabildiklerine inanarak kendilerini yüksek binalardan atmaya çalıştıkları öğrenildi. Zombi hapından daha tehlikeli olan bu maddenin kokainden de 100 kat daha etkili olduğu, kullananların ise 12 saat boyunca etkisinde kaldığı uyuşturucunun 80 liraya satıldığını öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Son Dakika: Adana'da ele geçirildi! Zombiden beter ediyor...
Son Dakika: Adana'da ele geçirildi! Zombiden beter ediyor... ADANA'da yeni yıl öncesi uyuşturucu operasyonu yapan polis, kente ilk kez Liserjik Asit Dietilamid (LSD) adlı sentetik uyuşturucu ele geçirdi.
28.12.2017 Gündem
Yamyamın kimliği belli oldu
Yamyamın kimliği belli oldu ABD’nin Miami kentinde yol kenarında bir adamın yüzünü yerken yakalanarak polis tarafından vurulan “yamyam”ın kimliği açıklandı.
29.05.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri