Zidane'ın oğlu Luca Racing Santander'e kiralandı
Zidane'ın oğlu Luca Racing Santander'e kiralandı İspanyol ekibi, teknik direktör Zinedine Zidane'ın oğlu olan ve alt yapısında bulunan kaleci Luca Zidane'ı bir sezonluğuna 2. lig takımlarından Racing Santander'e kiraya verdi.
1.07.2020 İspanya La Liga
Zidane'ın oğlu Luca Zidane takımını yaktı!
Zidane'ın oğlu Luca Zidane takımını yaktı! Real Madrid Castilla kalesini koruyan Zinedine Zidane'ın oğlu Luca Zidane, Navalcarnero maçında kırmızı kart gördü ve penaltı yaptırarak takımın yenilgisinde en büyük pay sahibi oldu.
25.09.2017 Futbol
Babasının oğlu! Kalenin ağzında...
Babasının oğlu! Kalenin ağzında... Deportivo ve Real Madrid 2 takımının arasında oynanan maçta efsane oyuncu Zidane'nın oğlu Luca Zidane'nin hareketi damga vurdu. Deportivo'nun 3-0 yendiği sırada genç kaleci kalenin ağzında yaptığı hareket taraftarları çoşturdu...
11.09.2017 Futbol
Luca Zidane'dan kritik hata...
Luca Zidane'dan kritik hata... Zinedine Zidane'ın kaleci olan ve Real Madrid'in U-19 takımında top koşturan Luca Zidane, topu elinden kaçırınca savunma hattında bir panik havası oluştu ancak araya giren defans oyuncusu Fiore topu uzaklaştıdı.
26.08.2017 Futbol
Minik Zidane'dan skandal hata!
Minik Zidane'dan skandal hata! UEFA Gençlik ligi'nde Legia varşova ve Real Madrid arasında oynanan maçta Zidane'nin büyük oğlu luca Zidane büyük bir hataya imza attı. Kalesine gelen topu elinden kaçıranca kaleci Luca Zidane topu kalesinde gördü.
3.11.2016 Futbol
Ne yaptın Zidane! Kahretti...
Ne yaptın Zidane! Kahretti... Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane'nin altyapıda kaleci olan oğlu Luca Zidane, Borussia Dortmund ile oynanan UEFA Gençlik Ligi maçında yaptığı inanılmaz hata sonrası topu ağlarında gördü.
28.09.2016 Futbol
Luca Zidane'dan skandal gol!
Luca Zidane'dan skandal gol! Real Madrid'in efsane oyuncularından Zidane'nin oğlu Luca Zidane'nın yediği gol  İspanya'da gündem oldu...
17.04.2016 Futbol
Kalecide olsa Zidane!
Kalecide olsa Zidane! Paraguay ile Fransa 17 yaş altı takımları arasında oynanan Dünya Kupası maçında Fransa'nın kalesini koruyan Luca Zidane attığı harika çalım ile babasını aratmadı.
23.10.2015 Futbol
Nerede babası nerede oğlu!
Nerede babası nerede oğlu! Fransa futbolunun efsane ismi Zinedine Zidane'nın oğlu Luca Zidane Fransa ile İtalya 17 yaş altı milli takımları arasında oynana maçta panenka penasltısı atmak istemi ama başarılı olamadı.
20.05.2015 Futbol
Zidane, Casillas'ın yerine göz dikti!
Zidane, Casillas'ın yerine göz dikti! Real Madrid'in efsane futbolcusu Zinedine Zidane'nin ortanca oğlu Luca Zidane, Katar'da düzenlenen turnuvada U17 takımı ile gösterdiği performansla A takıma göz kırpıyor. Zidane son olarak Milan maçında yaptığı kurtarışlar ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.
23.01.2014 Futbol
Bu Zidane başka!
Bu Zidane başka! Fransız efsane oyuncu Zinedine Zidane'nin 3 oğlu'da Real Madrid'in altyapısında forma giyiyor. Büyük oğlu Enzo ile küçük oğlu Theo forvet oynarken, ortanca Luca kaleci pozisyonunda görev yapıyor. Real Madrid 17 yaş altı takımının kalesini koruyan Luca, Katar'da düzenlenen Alkass Kupası'nda harikalar yaratıyor.
21.01.2014 Futbol