Luis Figo

Luis Figo

Son dakika Luis Figo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Luis Figo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Luis Figo haber sayfamızda...

Luis Figo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 306 luis figo haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de muhteşem ikili! Edin Dzeko ve Dusan Tadic fırtınası
Fenerbahçe'de muhteşem ikili! Edin Dzeko ve Dusan Tadic fırtınası Fenerbahçe’nin deneyimli yıldızları ilerleyen yaşlarına rağmen performanslarıyla takımı sırtlıyor. Bu sezon şimdiden toplamda 27 gol, 15 asiste imza atan tecrübeli futbolcular hem sahada hem de saha dışında takım arkadaşlarına liderlik yapıyor.
18.12.2023 Fenerbahçe
Real Madrid'de Arda Güler çılgınlığı! Benzema'yı geçti, kulüp rekorunu kırdı
Real Madrid'de Arda Güler çılgınlığı! Benzema'yı geçti, kulüp rekorunu kırdı Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'yı adeta salladı. İspanyol devinin, ezeli rakibi Barcelona'ya transfer çalımı atarak kadrosuna kattığı genç yetenek için düzenlenen imza töreni büyük ilgi gördü. Arda Güler'in transferiyle bir kulüp rekoru da kırılmış oldu. İşte detaylar...
8.07.2023 İspanya La Liga
Dünyaca ünlü yıldızlar, İstanbul gecelerinde!
Dünyaca ünlü yıldızlar, İstanbul gecelerinde! İstanbul, Premier Lig devi Machester City ile İtalyan ekibi Inter'in kozlarını paylaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde farklı etkinliklere ev sahipliği yaptı. Dünya futboluna damga vurmuş isimler, Acun Ilıcalı'nın organize ettiği 'Şampiyonlar Ligi Efsaneler Turnuvası'nda mücadele etti. Turnuvada top koşturan Brezilya Milli Takımı'nın eski yıldızları, gece geç saatlerde soluğu Kuruçeşme'de aldı.
11.06.2023 Cadde
Volkan Demirel'den, takım arkadaşlarına güldüren sitem!
Volkan Demirel'den, takım arkadaşlarına güldüren sitem! Şampiyonlar Ligi Efsaneler Turnuvası'nda dünya futbolcunun unutulmaz futbolcuları bir araya geldi. Acun Ilıcalı'nın organize ettiği turnuvada Volkan Demirel'in sözleri gündem oldu.
10.06.2023 Futbol
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dev finalden 75 milyon euro!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dev finalden 75 milyon euro! İstanbul’un ev sahipliği yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi finali ekonomik anlamda da Türkiye’ye ciddi bir katkı verecek.
26.05.2023 Şampiyonlar Ligi
Luis Figo'dan Şampiyonlar Ligi finali tahmini! Galatasaray ve Fenerbahçe sözleri
Luis Figo'dan Şampiyonlar Ligi finali tahmini! Galatasaray ve Fenerbahçe sözleri İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nın ev sahipliğinde 10 Haziran'da oynanacak olan Manchester City - Inter, UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesi Inter'in dünyaca ünlü eski yıldız futbolcularından Luis Figo, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu.
25.05.2023 Futbol
Luis Figo'dan Şampiyonlar Ligi finali tahmini! Galatasaray ile ilgili çarpıcı yorum
Luis Figo'dan Şampiyonlar Ligi finali tahmini! Galatasaray ile ilgili çarpıcı yorum Portekiz futbolunun efsane ismi, Manchester City ile Inter arasında İstanbul’da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finali hakkında konuştu.
25.05.2023 Şampiyonlar Ligi
Juan Mata: Galatasaray'ı ve Türk futbolunu temsil ettim
Juan Mata: Galatasaray'ı ve Türk futbolunu temsil ettim UEFA'nın danışma kuruluna seçilen Galatasaray'ın İspanyol yıldızı Juan Mata, "Orada Galatasaray'ı ve Türk futbolunu temsil ettim" dedi.
28.04.2023 Galatasaray
UEFA'dan Akil Adamlar Konseyi! Galatasaraylı bir isim de yer alacak
UEFA'dan Akil Adamlar Konseyi! Galatasaraylı bir isim de yer alacak UEFA, futbolu geliştirmek için yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Oluşturulacak olan Akil Adamlar Komisyonu'nda Galatasaraylı bir isim de yer alacak. İşte ekibin üyeleri ve yapacakları işler...
7.04.2023 Galatasaray
2022 Ballon d'Or ödülünün sahibi Karim Benzema oldu! İşte 2022'nin en iyi futbolcuları
2022 Ballon d'Or ödülünün sahibi Karim Benzema oldu! İşte 2022'nin en iyi futbolcuları 2022 Ballon d’Or ödülünün sahibi Real Madrid’in yıldızı Karim Benzema’nın oldu. Real Madrid formasıyla 2021-2022 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi, LaLiga, İspanya Süper Kupa ve UEFA Süper Kupa’yı kazanan Fransız yıldız kariyerinde ilk kez bu ödüle ulaştı.
18.10.2022 Futbol
Futbol efsanesi Figo rekor kırdı! Yer çekimsiz ortamda futbol
Futbol efsanesi Figo rekor kırdı! Yer çekimsiz ortamda futbol Futbol efsanesi Luis Figo, 6 bin metre yükseklikte oluşturulan yer çekimsiz ortamda futbol oynadı.
27.09.2022 Futbol
Futbol efsanesi Figo rekor kırdı! Yer çekimsiz ortamda futbol
Futbol efsanesi Figo rekor kırdı! Yer çekimsiz ortamda futbol Futbol efsanesi Luis Figo, 6 bin metre yükseklikte oluşturulan yer çekimsiz ortamda futbol oynadı.
27.09.2022 Dünyadan Futbol
Endüstriyel futbolun duygusal ayini! Marcelo'nun inanılmaz hikayesi...
Endüstriyel futbolun duygusal ayini! Marcelo'nun inanılmaz hikayesi... Efsane futbolcuların takımlarına seremoniyle vedası, dev kulüpler için son bir ‘etkileşim’ fırsatı yaratıyor. Real Madrid tarihinin en çok şampiyonluk kazanan ismi Marcelo’nun ayrılığında da tanık olduğumuz üzere simge oyuncular bu toplantılarda ağlayıp ağlatarak, ritüeli bir duygu seline dönüştürüyor.
19.06.2022 İspanya La Liga
ÖZEL - İşte Jorge Jesus - Ali Koç görüşmesinin perde arkası! Portekizli teknik adamdan Fenerbahçe açıklaması
ÖZEL - İşte Jorge Jesus - Ali Koç görüşmesinin perde arkası! Portekizli teknik adamdan Fenerbahçe açıklaması Tüm Türkiye’de ses getiren Jorge Jesus-Ali Koç görüşmesinin perde arkasına da yine Milliyet ulaştı. Portekizli hocanın Fenerbahçe’nin hedefleri ve potansiyelinden çok etkilendiği ancak Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermesinin büyük önem taşıdığını vurguladığı öğrenildi. İşte dev görüşmenin tüm detayları...
27.04.2022 Fenerbahçe
Futbol sanatının kalemi kramponlar
Futbol sanatının kalemi kramponlar Futbolcuların giydiği giysiler, saç modelleri, kullandıkları markalar bu gün bir pazarlama makinasının önemli parçaları. Ancak bir dönem futbolcuların tek farklılık yarattığı alan kullandıkları kramponlarıydı...
19.12.2021 Gündem
Roberto Carlos'a göre EURO 2020'nin en iyisi Luke Shaw
Roberto Carlos'a göre EURO 2020'nin en iyisi Luke Shaw Brezilyalı eski yıldız futbolcu Roberto Carlos, 2020 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2020) en beğendiği performansı, İngiliz oyuncu Luke Shaw'ın gösterdiğini söyledi.
28.07.2021 Futbol
EURO 2020'de F Grubu'na dair her şey
EURO 2020'de F Grubu'na dair her şey 16. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) F Grubu'nda Fransa, Almanya, Portekiz ve Macaristan mücadele edecek.
9.06.2021 Euro 2020
Avrupa’nın kralı: Portekiz
Avrupa’nın kralı: Portekiz EURO 2016’nın şampiyonu, 2019 Uluslar Ligi galibi Portekiz, son 5 yılda Avrupa futbolunu kontrol altına aldı. Cristiano Ronaldo ve arkadaşları EURO 2020’de de ses getirmek istiyor.
9.06.2021 Portekiz
İngiltere Championship'in 20 Haziran'da başlatılması planlanıyor
İngiltere Championship'in 20 Haziran'da başlatılması planlanıyor İngiltere'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle askıya alınan Championship'in 20 Haziran'da yeniden başlatılması hedefleniyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Olimpiyat şampiyonu atlet Bobby Morrow hayatını kaybetti
Olimpiyat şampiyonu atlet Bobby Morrow hayatını kaybetti 1956 Melbourne Olimpiyatları'nda 3 altın madalya kazanan ABD'li sprinter Bobby Morrow, 84 yaşında hayatını kaybetti.
1.07.2020 Diğer
Luis Figo'nun kariyerinin son maçı
Luis Figo'nun kariyerinin son maçı Inter formasıyla 140 maça çıkan ve dört Serie A şampiyonluğunun yanı sıra üç Süper Kupa ve bir İtalya Kupası da kazanan Luis Figo, kariyerinin son maçına 31 Mayıs 2009'da San Siro'da oynanan Atalanta maçında çıkmıştı.
30.05.2020 Futbol
Fenerbahçe haberleri | Real Madrid'den Sloukas'a 3 yıllık teklif!
Fenerbahçe haberleri | Real Madrid'den Sloukas'a 3 yıllık teklif! Fenerbahçe Beko'nun yıldız ismi Kostas Sloukas ile yollar ayrılmak üzere. İspanyol devi Real Madrid'in Yunanlı oyuncu için yaptığı teklif belli oldu.
Luis Figo'nun kariyerinin son maçını izliyoruz...
Luis Figo'nun kariyerinin son maçını izliyoruz... Inter formasıyla 140 maça çıkan ve dört Serie A şampiyonluğunun yanı sıra üç Süper Kupa ve bir İtalya Kupası da kazanan Luis Figo, kariyerinin son maçına 31 Mayıs 2009'da San Siro'da oynanan Atalanta maçında çıkmıştı.
29.05.2020 Futbol
Capello hakem oldu! Figo ve Del Piero kozlarını paylaştı...
Capello hakem oldu! Figo ve Del Piero kozlarını paylaştı... Luis Figo ve Alessandro Del Piero langırtta kozlarını paylaşırken hakem görevini ise ünlü teknik direktör Fabio Capello yaptı. (Via:433)
19.02.2020 Futbol
Bir maçtan daha fazlası... Barcelona-Real Madrid (El Classico) maçı saat kaçta hangi kanalda?
Bir maçtan daha fazlası... Barcelona-Real Madrid (El Classico) maçı saat kaçta hangi kanalda? Barcelona-Real Madrid maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Barcelona ve Real Madrid arasında oynanan futbol maçlarına El Classico adı verilmektedir. İspanya 1. futbol Ligi'nde 10. haftada güvenlik nedeniyle ertelenen Barcelona-Real Madrid maçı bu akşam oynanacak maç öncesinde güvenlik üst düzeye çıkarıldı. Peki Barcelona-Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda? El Classico hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?
1.07.2020 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Luis Figo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.