Lüks

Lüks

Son dakika lüks haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lüks gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lüks haber sayfamızda...

Lüks

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.409 lüks haberi bulunmuştur.
İstanbul’da lüks otomobil operasyonu! Değeri 60 milyon lira
İstanbul’da lüks otomobil operasyonu! Değeri 60 milyon lira İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'ye turistik amaçla yolcu ile getirilen bazı lüks araçların, yasal süresi içerisinde çıkış yapmadığını belirledi.
24.04.2024 Gündem
Ünlü çantacıya 18 ay hapis
Ünlü çantacıya 18 ay hapis Ünlülerin çantacısı olarak tanınan Kolombiyalı lüks çanta tasarımcısı Nancy Gonzalez Kolombiya’dan ABD’ye koruma altındaki vahşi yaşamın derileriyle yapılmış ürünleri yasadışı yollardan ithal etmekten 18 ay hapis cezasına Çarptırıldı.
24.04.2024 Ekonomi
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok Titanik enkazı, 112 yıldır Atlantik’in metrelerce derininde yok olmayı bekliyor. Enkaz alanında özenle inşa edilmiş gemiye ait eşyalar, yolcuların ayakkabıları ve gözlükleri yıllara meydan okurcasına kumlara saçılmış durumda. Ancak Titanik’te hayatını kaybedenlere dair hiç iz yok. Peki, bu insanların cesetleri nerede?
23.04.2024 Yaşam
Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi! 'Ölümden döndüm'
Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi! 'Ölümden döndüm' Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın fenomen yüzlerinden biri olan Araz, trafik kazası geçirdiğini duyurdu. Ünlü isim, 'Korkunç bir pazar geçiriyorum' diyerek yaşananları anlattı.
22.04.2024 Cadde
50 milyonluk TIR son anda kurtarıldı! Anadolu otoyulunda zamanla yarış
50 milyonluk TIR son anda kurtarıldı! Anadolu otoyulunda zamanla yarış Anadolu otoyolu Düzce geçişinde yaklaşık 50 milyon değerinde otomobil taşıyan TIR da çıkan balata yangınına itfaiye ekipleri tam zamanında müdahale etti. Araçlar yanmaktan son anda kurtarıldı.
22.04.2024 Gündem
Harper Beckham annesinin doğum gününde görüntülendi!
Harper Beckham annesinin doğum gününde görüntülendi! Ünlülerin akın ettiği eski futbolcu David Beckham'ın moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham'ın 50'nci doğum günü partisinde kızları Harper Beckham dikkatleri üzerine çekti. 12 yaşındaki Harper, stili ile annesini hatırlattı.
22.04.2024 Cadde
Nüfusta 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı
Nüfusta 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi! Duygu Nebioğlu'na sosyal medyadan gelen ihbar mesajı ise kafaları karıştırdı.
21.04.2024 Cadde
Victoria Beckham doğum gününü kutladı! Spice Girls bir araya geldi
Victoria Beckham doğum gününü kutladı! Spice Girls bir araya geldi Spice Girls üyeleri, ünlülerin akın ettiği dünya yıldızlarından olan futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'ın 50. doğum günü partisinde buluştu. Spice Girls üyelerinin sahne şovunu David Beckham, Instagram hesabından yayınladı.
21.04.2024 Magazin
Victoria Beckham doğum gününü kutladı! Spice Girls bir araya geldi
Victoria Beckham doğum gününü kutladı! Spice Girls bir araya geldi Spice Girls üyeleri, ünlülerin akın ettiği dünya yıldızlarından olan futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'ın 50. doğum günü partisinde buluştu. Spice Girls üyelerinin sahne şovunu David Beckham, Instagram hesabından yayınladı.
22.04.2024 Cadde
Boykot çağrısı karşılıksız kaldı!
Boykot çağrısı karşılıksız kaldı! Kafe ve restoran fiyatlarının pahalı hale gelmesinden şikayet eden vatandaşlar, sosyal medyada boykot çağrısında bulundu. Ancak birçok kafe ve restoranda mekanların dolu olduğu görüldü. İşletme sahipleri de, boykot olmadığını söyledi.
21.04.2024 Gündem
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor'
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor' Futbol dünyasının en ünlü isimlerinden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderileriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak ayna pozunu yayınlayan ünlü ismin ilginç kombini dikkat çekti.
19.04.2024 Cadde
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum!
Ali Koç: Camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezonu 4 kupayla kapatan Fenerbahçe Alagöz Holding'i ağırladı.
18.04.2024 Basketbol
Askeri üniformayla servis yaptı! Üç kişi gözaltına alındı
Askeri üniformayla servis yaptı! Üç kişi gözaltına alındı İstanbul’da lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler infiale yol açtı. Sosyal medyada yer alan görüntüde, lüks bir restoranda garsona asker üniforması giydirip servis yaptırılması tepki çekti.
18.04.2024 Gündem
Wall Street Journal yazdı... Yeni trend: Uzun yaşam tatili
Wall Street Journal yazdı... Yeni trend: Uzun yaşam tatili Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, zenginler için uzun yaşam tatillerinin trend olmaya başladığını yazdı.
18.04.2024 Ekonomi
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı?
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı? Basra Körfezi’nin geri kalanı gibi sıcak ve kurak bir iklime sahip olan Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) 75 yılın en şiddetli yağışı yaşanırken, başkent Abu Dabi ve Dubai’nin de aralarında olduğu pek çok kentte sel meydana geldi.
18.04.2024 Dünya
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı Beyoğlu’nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması olayı ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim olmasıyla çöl şehri Dubai sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Dünya
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim oldu. Çöl şehri Dubai'nin sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Haberler
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Tasfiyede lüks saatler ve Michael Jordan!
Tasfiyede lüks saatler ve Michael Jordan! Ticaret Bakanlığı, e-ihale yöntemiyle yılın ilk 3 ayında yapılan tasfiyelik satışlar için toplam 3 bin 807 ihale gerçekleştirildiği ve 913 milyon liradan fazla gelir elde edildiğini açıkladı.
17.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da ilginç anlar! Genç kız balkonda mahsur kaldı dakikalar sonra kurtarıldı
İstanbul'da ilginç anlar! Genç kız balkonda mahsur kaldı dakikalar sonra kurtarıldı Kağıthane’de yaşadığı evin balkonunda sigara içerken kilitli kalan genç kız, itfaiye tarafından kurtarıldı. Olayı anlatırken kendi haline güldüğü anlar renkli görüntüler oluşturdu.
16.04.2024 Haberler
İstanbul'da ilginç anlar! Genç kız balkonda mahsur kaldı dakikalar sonra kurtarıldı
İstanbul'da ilginç anlar! Genç kız balkonda mahsur kaldı dakikalar sonra kurtarıldı Kağıthane’de yaşadığı evin balkonunda sigara içerken kilitli kalan genç kız, itfaiye tarafından kurtarıldı. Olayı anlatırken kendi haline güldüğü anlar renkli görüntüler oluşturdu.
16.04.2024 Gündem
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kaçış planları tutmadı
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kaçış planları tutmadı Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun sekiz yıl süren evliliğinden dünyaya gelen Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Kaya, gazetecilerin fotoğraf çektiğini görünce trafikten uzaklaşmaya çalışsa da, başarılı olamadı.
16.04.2024 Cadde
Kıymetli madenler kuyumcuyla buluşacak
Kıymetli madenler kuyumcuyla buluşacak AgaKulche, “Shop” konsepti ile dünyanın popüler ülke darphanelerinin; yatırım, lüks yatırım ve sınırlı sayıda üretilen koleksiyon ürünlerini Türk tüketicilerin beğenisine sunuyor.
16.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Lüks ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.