Maç Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Maç Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Son dakika Maç saat kaçta hangi kanalda? haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Maç saat kaçta hangi kanalda? gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Maç saat kaçta hangi kanalda? haber sayfamızda...

Maç Saat Kaçta Hangi Kanalda?

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.045 maç saat kaçta hangi kanalda? haberi bulunmuştur.
DEV DERBİ İÇİN NEFESLER TUTULDU; GS-BJK MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?
DEV DERBİ İÇİN NEFESLER TUTULDU; GS-BJK MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Süper Lig'de 9. haftanın en kritik maçı Rams Park'ta Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak. Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray, bu hafta sahasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Şenol Güneş'in ayrılığı sonrasında Burak Yılmaz'la yoluna devam etme kararı alan Siyah Beyazlı takım milli ara öncesinde İstanbulspor karşısında 2-0'lık skorla sahadan galip ayrıldı. Peki GS-BJK derbisi ne zaman, maç saat kaçta hangi kanalda?
21.10.2023 Bilgi Rehberi
TÜRKİYE-PORTO RİKO VOLEYBOL MAÇI; Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B grubu ilk maçına çıkıyor! Maç saat kaçta hangi kanalda?
TÜRKİYE-PORTO RİKO VOLEYBOL MAÇI; Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B grubu ilk maçına çıkıyor! Maç saat kaçta hangi kanalda? Türkiye-Porto Riko maçı için geri sayım başladı. Milletler Ligi'nin ardından Avrupa Şampiyonası'nda üst üste kupa kaldıran Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B grubunda ilk maçına çıkacak. Peki Türkiye-Porto Riko voleybol maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte filenin sultanlarının maç takvimi...
15.09.2023 Bilgi Rehberi
TÜRKİYE-YUNANİSTAN VOLEYBOL MAÇI; Filenin Sultanları grupta 4'üncü maçında Yunanistan karşısında! Maç saat kaçta hangi kanalda?
TÜRKİYE-YUNANİSTAN VOLEYBOL MAÇI; Filenin Sultanları grupta 4'üncü maçında Yunanistan karşısında! Maç saat kaçta hangi kanalda? 2023 CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası 4'üncü maçında A Milli Kadın Voleybol takımımız Yunanistan ile karşılacak. Grupta geride kalan 3 maçı da kazanan Filenin Sultanları gruptan çıkmayı garantiledi. A Milli Kadın voleybol takımımız Yunanistan engelini de aşıp 4'te 4'le yoluna devam etmek istiyor. Peki Türkiye-Yunanistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
23.08.2023 Voleybol
UEFA AVRUPA LİGİ; Sevilla-Manchester United çeyrek final rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
UEFA AVRUPA LİGİ; Sevilla-Manchester United çeyrek final rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Sevilla-Manchester United UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçı için geri sayım devam ediyor. Old Trafford'da oynanan ilk maç 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı. İki takım yarı finale yükselmek için Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Peki Sevilla-Manchester United maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
20.04.2023 Bilgi Rehberi
Milli maç ne zaman? Uluslar Ligi: Milli maç saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?
Milli maç ne zaman? Uluslar Ligi: Milli maç saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Uluslar Ligi'nde I Grubu'nda Milli Takım, Lüksemburg ile karşılaşacak. Lider olan Türkiye bu maçtan da galibiyetle ayrılmak isterken "Milli maç ne zaman? Uluslar Ligi: Milli maç saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?" soruları peş peşe geliyor.
21.09.2022 Bilgi Rehberi
Barcelona Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta? İspanyollar Almanlara karşı...
Barcelona Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta? İspanyollar Almanlara karşı... Şampiyonlar Ligi başlıyor. Bu akşam E Grubun'da heyecan dolu bir karşılaşma futbolseverleri bekliyor. Barcelona kendi evinde Bayern Münih'i ağırlıyor. Nefesler tutuldu, "Barcelona Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna cevap aranıyor.
14.09.2021 Skorer
Beşiktaş, Yeni Malatyaspor deplasmanında! Maç saat kaçta hangi kanalda?
Beşiktaş, Yeni Malatyaspor deplasmanında! Maç saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş, 28. hafta maçında deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Zirve mücadelesi veren 26. haftayı bay geçen Beşiktaş geçtiğimiz hafta Denizlispor karşısında 3 puanı 3 golle aldı. Zorlu Malatya deplasmanında puan kaybı yaşamak istemeyen Beşiktaş'ta gözler maçın oynanacağı saate çevrildi. Peki Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
2.03.2021 Süper Lig
Beşiktaş- Kasımpaşa maçı muhtemel 11'ler! Maç saat kaçta hangi kanalda?
Beşiktaş- Kasımpaşa maçı muhtemel 11'ler! Maç saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş- Kasımpaşa maçı için geri sayım sürüyor. Süper Lig'de 11. hafta açılış maçında bu akşam Vodafone Park'ta Beşiktaş, Kasımpaşa'yı konuk edecek. Süper Lig'de geride kalan 10 haftada bir haftayı bay geçen ve çıktığı 9 maçtan 16 puan toplayan Beşiktaş, Lig'de 4. sırada yer alıyor. Peki Beşiktaş- Kasımpaşa maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte maçın yayın bilgileri...
4.12.2020 Süper Lig
Başakşehir - Denizlispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Başakşehir - Denizlispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'in 10. haftasında Denizlispor Medipol Başakşehir deplasmanında... Son şampiyon Medipol Başakşehir deplasmanında puan arayan Denizlispor düşme hattında. Başakşehir için ise kritik hafta. Bu akşam ligde Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Başakşehir Devler Liginde RB Leipzip maçı ile çıkışa geçme hedefinde. Peki, Başakşehir - Denizlispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?
28.11.2020 Basaksehir
Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir, PSG'yi konuk ediyor! Maç saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...
Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir, PSG'yi konuk ediyor! Maç saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler... UEFA Şampiyonlar Ligi H grubu ikinci hafta maçında temsilcimiz Başakşehir sahasında Fransız devi PSG'yi konuk ediyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsicimiz olan Başakşehir grupta ilk maçında Leipzig deplasmanında çıktı. Sahadan 2-0'lık skorla mağlup ayrılan Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında PSG'yi konuk edecek. İlk maçında Parc Des Princes'de Manchester United'a 2-1'lik skorla boyun eğen PSG bu akşam temsilcimiz karşısına dünya yıldızlarından oluşan bir kadro ile çıkmaya hazırlanıyor. Peki Başakşehir-PSG maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda, şifresiz mi?
28.10.2020 Şampiyonlar Ligi
Beşiktaş kritik virajda! Beşiktaş-Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler...
Beşiktaş kritik virajda! Beşiktaş-Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler... Süper Lig'de 31. haftanın kapanış maçında Beşiktaş bu akşam Vodafone Park'ta Kasımpaşa'yı konuk edecek. Sivasspor, Galatasaray'ın puansız tamamladığı haftayı 3 paunla tamamlayarak Avrupa Ligi hayallerini sürdürmek isteyen Beşiktaş maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. 50 puanla 7. sırada yer alan Beşiktaş maçı kazanması halinde 4. sıraya yükselecek. Maçın başlamasına saatler kala maçı izleyecek olan futbolseverler maç saat kaçta hangi kanalda sorularına yanıt aramaya devam ediyor. Peki Beşiktaş-Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda?
9.07.2020 Süper Lig
Fenerbahçe-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda, şifresiz mi? (Muhtemel 11'ler!)
Fenerbahçe-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda, şifresiz mi? (Muhtemel 11'ler!) Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe, Kadıköy'de Trabzonspor'u konuk edecek. Maçın başlamasına kısa süre kala iki takımın mücadeleye çıkacağı 11'ler netleşmeye başladı. Yarı final ilk maçında Trabzonspor sahasında 2-1'lik skorla avantajı cebine koyan taraf olmuştu. Süper Lig'de beklentinin bu sezon uzağında kalan Fenerbahçe, Trabzonspor'u kupada saf dışı bırakıp finale yükselmenin hesaplarını yapıyor. Maçın başlamasına kısa bir süre kala taraftarlar maç saat kaçta hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte merak edilen soruların yanıtları...
1.07.2020 Türkiye Kupası
Çaykur Rizespor-Galatasaray maçına geri sayılıyor! Maç saat kaçta, hangi kanalda?
Çaykur Rizespor-Galatasaray maçına geri sayılıyor! Maç saat kaçta, hangi kanalda? Çaykur Rizespor Galatasaray maçı bugün oynanacak. Corona virüs nedeniyle Süper Lig'e arası verilmişti. 87 günlük aranın sonunda cuma günü Süper Lig başladı. Futbolseverler bugün Çaykur Rizespor ve Galatasaray arasındaki oynanacak karşılaşmayı bekliyorlar. Peki Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Süper Lig
Fenerbahçe Beko - Alba Berlin: 107-102
Fenerbahçe Beko - Alba Berlin: 107-102 Fenerbahçe Beko'nun THY Avrupa Ligi'nin 12. haftasında evinde Alba Berlin'i uzatmalar sonunda 107-102 mağlup etti.
Fenerbahçe - Gençlerbirliği: 5-2
Fenerbahçe - Gençlerbirliği: 5-2 Süper Lig'de 14. hafta açılış maçında Fenerbahçe, Başkent temsilcisi Gençlerbirliğini 5-2 mağlup etti.
1.07.2020 Süper Lig
Milli maç ne zaman? Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Milli maç ne zaman? Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda? UEFA EURO 2020 elemelerinde lider Türkiye, İzlanda ile karşılaşacak. A Milli Takım, ilk maçta deplasmanda aldığı 2-1'lik yenilginin deyim yerindeyse öcünü almak istiyor. Peki, Türkiye İzlanda maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda?
12.11.2019 Skorer
Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi Braga! Maç saat kaçta hangi kanalda?
Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi Braga! Maç saat kaçta hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş bu akşam deplasmanda Portekiz ekibi Braga'ya konuk oluyor. Vodafone Park'ta oynanan ilk maçta rakibine 2-1'lik skorla mağlup olan Beşiktaş gruptan çıkma yolunda umutlarını koruyabilmek için Braga deplasmanında mutlak galibiyet alması gerekiyor. Peki Braga-Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Krasnodar Trabzonspor maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda?
Krasnodar Trabzonspor maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda? Karadeniz fırtınası, UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar deplasmanına çıkıyor. İlk maçta rakibine kendi evinde 2-0 boğun eğen Trabzonspor deplasmanda bu sefer kazanmak istiyor. Peki, Krasnodar Trabzonspor maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda?
7.11.2019 Gündem
Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?
Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Real Madrid'in konuğu oluyor. Sarı-kırmızılı kulübün tur şansını devam ettirebilmesi için bu maçtan galip gelmesi gerekiyor. Taraftar mücadeleyi kaçırmak istemiyor ve maçın başlama saatini ve kanalını araştırıyor.
6.11.2019 Skorer
Antalyaspor - Beşiktaş: 1-2
Antalyaspor - Beşiktaş: 1-2 Beşiktaş, Süper Lig'in 10. hafta maçında deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.
1.07.2020 Süper Lig
Trabzonspor Krasnodar maçı muhtemel 11'ler! Maç saat kaçta hangi kanalda?
Trabzonspor Krasnodar maçı muhtemel 11'ler! Maç saat kaçta hangi kanalda? Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C grubu üçüncü hafta maçında bu akşam Rus temsilcisi Krasnodar'ı konuk edecek. Geride kalan iki haftada sadece 1 puan alabilen temsilcimiz Trabzonspor Avrupa arenasında çıktığı ilk maçta Getafe'ye kaybetmiş, Basel ile sahasında berabere kalmıştı. Grubun üçüncü hafta maçında sahasında Krasnodar'ı konuk edecek olan Trabzonspor'da hedef üç puan olarak belirlendi. Peki Trabzonspor-Krasnodar maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Fransa Türkiye ne zaman? Milli maç saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek?
Fransa Türkiye ne zaman? Milli maç saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek? Euro 2020 H Grubu'nda oynadığı 7 maçta 6 galibiyet alarak 18 puana ulaşan ve liderlik koltuğunda oturan A Milli Futbol Takımımız, gruptaki 8. maçında Fransa'ya konuk oluyor. Konya'da oynanan ilk karşılaşmada rakibini 2-0 mağlup eden millilerimiz, bu maçı da kazanması durumunda 2 maç kala Euro 2020 Futbol Şampiyonası'na gitmeye hak kazanacak. İşte merakla beklenen maçla ilgili tüm ayrıntılar....
1.07.2020 Futbol
Türkiye Arnavutluk maçı ne zaman? Milli maç saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek?
Türkiye Arnavutluk maçı ne zaman? Milli maç saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek? Türkiye Arnavutluk maçı için geri sayım başladı. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde şimdiye dek 6 maçta 5 galibiyet elde eden ve oldukça iyi bir grafik çizen Milli Takımımız, Arnavutluk maçında da 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. İşte Türkiye Arnavutluk maçı ile ilgili tüm detaylar...
1.07.2020 Milli Takım
Beşiktaş'ta Wolverhampton maçı öncesi Burak Yılmaz şoku! Maç saat kaçta hangi kanalda?
Beşiktaş'ta Wolverhampton maçı öncesi Burak Yılmaz şoku! Maç saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş'ta Burak Yılmaz şoku yaşanıyor. Bu akşam oynanacak olan Wolverhampton maçına sayılı saatler kala Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz'dan kötü haber geldi. Zorlu mücadelede sahada yerini alması beklenen yıldız oyuncunun kadroda yer almayacağı duyuruldu. Abdullah Avcı'nın zorlu mücadele de Burak Yılmaz yerine Güven Yalçın'a şans vermesi beklendiği duyuruldu. Peki Beşiktaş-Wolverhampton maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Trabzonspor Basel'i konuk ediyor! Maç saat kaçta hangi kanalda?
Trabzonspor Basel'i konuk ediyor! Maç saat kaçta hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi C grubunda yer alan temsilcimiz Trabzonspor sahasında İsviçre temsilcisi Basel'i sahasında konuk ediyor. Getafe deplasmanından 1-0'lık mağlubiyet ile ayrılan bordo mavili takımda gözler Basel maçına çevrildi. UEFA Avrupa Ligi'nde 83. maçına çıkacak olan Trabzonspor taraftarı önünde kazanıp üç puanı hanesine yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Peki Trabzonspor Basel maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Maç Saat Kaçta Hangi Kanalda? ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.