Karda kaybolan aracını 4 gün sonra buldu
Karda kaybolan aracını 4 gün sonra buldu Artvin’in Borçka ilçesi Camili bölgesinde ulaşıma kapanan köy yolunu açmak için bölgeye giden operatörün aracı karda kayboldu. Operatör yol kenarında bıraktığı aracına 4 günde ulaşabildi.
17.01.2024 Haberler
Yer: Artvin! Karda kaybolan aracını 4 gün sonra buldu
Yer: Artvin! Karda kaybolan aracını 4 gün sonra buldu Artvin’in Borçka ilçesi Camili bölgesinde ulaşıma kapanan köy yolunu açmak için bölgeye giden operatörün aracı karda kayboldu. Operatör yol kenarında bıraktığı aracına 4 günde ulaşabildi.
17.01.2024 Gündem
Artvin Camili bölgesinde 4 metre karla mücadele
Artvin Camili bölgesinde 4 metre karla mücadele Artvin’in Borçka ilçesinde 6 köyün bağlı olduğu Camili (Macahel) bölgesinde yoğun kar yağışı ile birlikte kapanan yolları ulaşıma açma çalışmaları devam ediyor. Bölgede karla mücadele çalışmaları havadan görüntülendi.
16.01.2024 Gündem
Kar kalınlığı 3 metreyi buldu! Macahel yılın 6 ayı ulaşıma kapalı
Kar kalınlığı 3 metreyi buldu! Macahel yılın 6 ayı ulaşıma kapalı Türkiye'nin ilk ve tek biyosfer rezerv alanı Camili (Macahel) bölgesindeki 42 km'lik yol açık tutulmaya çalışılıyor. Kaymakam Ali Osman Bulat ise kar kalınlığını 3 metreyi bulan bölgeyi ziyaret etti.
1.02.2022 Gündem
Kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı!
Kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı! Artvin’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bin 860 rakımlı Macahel Küçük Yayla Cankurtaran Geçidi'nde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. Sürücüler, karlı yolda ilerlemekte zorluk çekerken, bazı vatandaşlar ise karın keyfini çıkardı.
23.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri