Maccabi Electra

Maccabi Electra

Son dakika Maccabi Electra haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Maccabi Electra gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Maccabi Electra haber sayfamızda...

Maccabi Electra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 379 maccabi electra haberi bulunmuştur.
Final Four ne zaman? 2021 Euroleague Final Four'da hangi takımlar olacak, nerede yapılacak?
Final Four ne zaman? 2021 Euroleague Final Four'da hangi takımlar olacak, nerede yapılacak? 2021 Final Four ne zaman sorusu gündeme geldi. Anadolu Efes'in rakibini elemesiyle yeniden Euroleague Final Four'a kaldı. Böylelikle basketbol tutkunları 2021 Euroleague Final Four hangi tarihte ve nerede gerçekleşecek araştırıyor. İşte, takımlar...
5.05.2021 Skorer
THY Avrupa Ligi'nde rekor Real Madrid'de
THY Avrupa Ligi'nde rekor Real Madrid'de İspanya ekibi, 10 kezle kupayı en çok kazanan takım unvanını elinde bulunduruyor.
Blatt: Avrupa'ya döndüğüm için heyecanlıyım
Blatt: Avrupa'ya döndüğüm için heyecanlıyım Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Blatt, "Darüşşafaka Doğuş, bana çok üst düzey ve kaliteli bir ortam sundu" dedi.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe'nin en tecrübelisi Sloukas
Fenerbahçe'nin en tecrübelisi Sloukas THY Avrupa Ligi'nde üst üste ikinci kez Dörtlü Final'de mücadele etme hakkı yakalayan sarı-lacivertlilerde, bu seviyedeki en tecrübeli ve başarılı oyuncu olarak Yunan basketbolcu Sloukas ön plana çıkıyor.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe ikinci kez Dörtlü Final'de
Fenerbahçe ikinci kez Dörtlü Final'de Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, kulüpler bazında Avrupa'nın en önemli organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde, üst üste ikinci kez Dörtlü Final'e yükselerek büyük bir başarıya imza attı.
1.07.2020 Basketbol
Avrupa basketbolunda Fenerbahçe rüzgarı
Avrupa basketbolunda Fenerbahçe rüzgarı THY Avrupa Ligi'nde geçen yıl Dörtlü Final oynayarak tarihi bir başarı elde eden sarı-lacivertliler, bu sezon sergilediği etkili performansla Avrupa'nın en prestijli kupasının favorisi olarak gösteriliyor.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe'den 2015'te 9 branşta madalya
Fenerbahçe'den 2015'te 9 branşta madalya Fenerbahçe 2015 yılında şampiyonluklar ve uluslararası başarılar kazanmayı sürdürdü. Faaliyet gösterdiği dokuz branşın tamamında ve tüm kategorilerde zirve mücadelesi yapan Fenerbahçe'nin sporcuları çalışmalarının karşılığını yine madalyalar kazanarak ve kulübün müzesine yeni kupalar hediye ederek aldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Stephane Lasme Galatasaray'da!
Stephane Lasme Galatasaray'da! Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, geçen sezon Anadolu Efes'te forma giyen Gabonlu oyuncu Stephane Lasme'yi transfer etti.
1.07.2020 Basketbol
THY Avrupa Ligi'nde torbalar belli oldu
THY Avrupa Ligi'nde torbalar belli oldu Basketbol THY Avrupa Ligi'nde bu sezon yer alacak takımların gruplarının belirleneceği kura çekimi öncesinde torbaları belli oldu.
1.07.2020 Basketbol
Galatasaray, İzzet Türkyılmaz ile anlaştı
Galatasaray, İzzet Türkyılmaz ile anlaştı Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Topsakal, "İzzet ile anlaştık, Schortsanitis ile de görüşmelerimiz sürüyor" dedi.
1.07.2020 Basketbol
Euroleague'de 4 Türk takımı!
Euroleague'de 4 Türk takımı! Euroleague yönetimi, gelecek sezon THY Euroleague ve Eurocup'ta mücadele edecek takımları açıkladı.
1.07.2020 Basketbol
Euroleague'de Final Four heyecanı başlıyor
Euroleague'de Final Four heyecanı başlıyor Euroleague'de Final Four heyecanı bugün Madrid'de başlıyor. Tarihinde ilk kez Dörtlü Final’de mücadelede edecek olan Fenerbahçe Ülker, Real Madrid ile karşı karşıya gelecek.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe Ülker'in tarihi sezonu
Fenerbahçe Ülker'in tarihi sezonu Avrupa'nın kulüpler bazında en önemli basketbol organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde yarın başlayacak Dörtlü Final'de ilk kez yer alma hakkı kazanarak tarihi başarı elde eden Fenerbahçe Ülker, bu sezon etkili bir performans ortaya koydu.
1.07.2020 Basketbol
Real Madrid, Dörtlü Final'e rahat geldi
Real Madrid, Dörtlü Final'e rahat geldi Basketbol THY Avrupa Ligi'nde ilk tur ve Top 16 turununda gruplarını lider tamamlayıp çeyrek finalde Anadolu Efes'i eleyen İspanyol temsilcisi, bu sezon Avrupa'da 28 maçın 22'sinden galip ayrıldı. Avrupa Ligi'nin en skorer ikinci takım olan Real Madrid, asist sıralaması ve top çalmada ise zirvede bulunuyor.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe Ülker, tarih yazmak istiyor
Fenerbahçe Ülker, tarih yazmak istiyor Basketbol THY Avrupa Lig'nde yarın Madrid'de başlayacak Dörtlü Final'de ilk kez mücadele edecek sarı-lacivertliler, Türk basketbol tarihinde bu kupayı kazanan ilk ekip olmayı hedefliyor.
1.07.2020 Basketbol
İspanyollar, THY Avrupa Ligi'nde 11 kez sevindi
İspanyollar, THY Avrupa Ligi'nde 11 kez sevindi Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde ev sahibi Real Madrid ile temsil edilen İspanyollar, bu kupayı 11 kez kazandı. Olympiakos'un temsil ettiği Yunanistan, 9 kez kupada mutlu sona ulaştı.
1.07.2020 Basketbol
Dörtlü Final'in en tecrübelileri CSKA Moskova'da
Dörtlü Final'in en tecrübelileri CSKA Moskova'da Basketbolda THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde yer alacak takımlar arasında bu heyecanı daha fazla yaşayan oyuncular 10 basketbolcuyla CSKA Moskova'da bulunuyor. Real Madrid'in 8, Olympiakos'un 6 ve Fenerbahçe Ülker'in ise daha önce 2 oyuncusu Dörtlü Final'de yer aldı.
1.07.2020 Basketbol
Milletçe uğurluyoruz
Milletçe uğurluyoruz Fenerbahçe Ülker kafilesi Madrid seferine çıktı. Tarihinde ilk defa Euroleague seviyesinde Final-Four’a kalma başarısı gösteren Fenerbahçe Ülker, zafer yolculuğuna başladı. Ülker Sports Arena’da düzenlenen veda töreninin ardından Obradovic ve ekibinin arkasından sular döküldü, şampiyonluk uğurlaması yapıldı.
1.07.2020 Basketbol
THY Avrupa Ligi Dörtlü Final hakemleri açıklandı!
THY Avrupa Ligi Dörtlü Final hakemleri açıklandı! Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde görev yapacak hakemler açıklandı.
1.07.2020 Basketbol
THY Avrupa Ligi'nde en iyi 5'inde Bjelica var!
THY Avrupa Ligi'nde en iyi 5'inde Bjelica var! THY Avrupa Ligi'nde mücadele eden takımların basketbolcuları arasından 2014-2015 sezonunun en iyi birinci ve ikinci takımı belirlendi.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe Ülker Real Madrid Euroleague maçı ne zaman saat kaçta?
Fenerbahçe Ülker Real Madrid Euroleague maçı ne zaman saat kaçta? Fenerbahçe Ülker Real Madrid maçı Avrupa Arenası'nda şampiyon olma yolunda Final Four mücadelesine çıkıyor. Bu sezon Euroleague'de özellikle deplasmanda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Fenerbahçe Ülker, zorlu Real Madrid deplasmanına konuk oluyor. Peki Fenerbahçe Ülker Real Madird maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? İşte karşılaşma öncesi son dakika gelişmeleri ve tüm istatistikler
1.07.2020 Basketbol
Oğuz Savaş: Dörtlü Final'de şanslar eşit
Oğuz Savaş: Dörtlü Final'de şanslar eşit Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Oğuz Savaş, "THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'de diğer takımlar kadar şampiyonluk şansımız var" dedi.
1.07.2020 Basketbol
Real Madrid-Fenerbahçe Ülker maçının saati açıklandı
Real Madrid-Fenerbahçe Ülker maçının saati açıklandı Fenerbahçe Ülker'in Turkish Airlines Euroleague Final Four’daki maç programı belli oldu.
1.07.2020 Basketbol
"Aziz Yıldırım, Alex'e teklif yapsa..."
"Aziz Yıldırım, Alex'e teklif yapsa..." Fenerbahçe'ye 2013 yılında yapılan genel kurulda başkan adayı olan Hulusi Belgü, Habertürk TV'de yayınlanan Spor Türk programına konuk oldu. Alex ile birlikte 16 Nisan'da oynanan Fenerbahçe-Maccabi Electra maçını seyreden Hulusi Belgü, Brezilyalı futbolcu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Alex de Souza kullanılıyor!
Alex de Souza kullanılıyor! Başkan Yıldırım hakkında yaptığı açıklamayla taraftarları karşı karşıya getiren efsane 10 numara için yöneticiler “Kendisini etrafındakilere kullandırıyor” diyor. Alex’in bazı Türk dostlarının kendi şirketleri için sambacıyı reklam malzemesi yaptığı belirtiliyor.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Maccabi Electra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.