Maçı

Maçı

Son dakika maçı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan maçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan maçı haber sayfamızda...

Maçı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 137.144 maçı haberi bulunmuştur.
ZTK MAÇ TAKVİMİ ⚽ ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI ne zaman? 2024 ZTK final maçı tarihi ve yarı final eşleşmeleri...
ZTK MAÇ TAKVİMİ ⚽ ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI ne zaman? 2024 ZTK final maçı tarihi ve yarı final eşleşmeleri... Ziraat Türkiye Kupası yarı final takvimi belli oldu. Dört takımın mücadele edeceği yarı finaller, iki maç usulüne göre gerçekleştirilecek. Yarı finalin akabinde iki takım final müsabakasında top koşturacak. ZTK yarı final maçları ne zaman?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında takıldı! Derbi öncesi kritik kayıp
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında takıldı! Derbi öncesi kritik kayıp Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka 2-2'lik beraberlikle sona erdi.
23.04.2024 Sivasspor
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi'
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe puanları paylaştı. Zirve yarışında sarı-lacivertlilerin yaşadığı kritik puan kaybını spor yorumcuları değerlendirdi.
22.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan penaltı tepkisi! Puan durumu cevabı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan penaltı tepkisi! Puan durumu cevabı Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçından sonra konuştu.
22.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası Mauro Icardi'den olay paylaşım!
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası Mauro Icardi'den olay paylaşım! Mauro Icardi, Sivasspor - Fenerbahçe maçı sonrası paylaşımda bulundu.
22.04.2024 Galatasaray
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luka Modric'in geleceğine dair kararını verdiği öğrenildi. Hırvat yıldızla ilgili transfer iddiaları Eyüpspor tarafından yalanlanmıştı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Serdar Dursun: Hedefimiz ligi kazanmak!
Serdar Dursun: Hedefimiz ligi kazanmak! Fenerbahçeli futbolcu Serdar Dursun, Sivasspor maçı öncesi konuştu.
22.04.2024 Fenerbahçe
Bülent Uygun: Zor bir maç bizi bekliyor!
Bülent Uygun: Zor bir maç bizi bekliyor! Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe maçı öncesi konuştu.
22.04.2024 Sivasspor
İsmail Kartal: Kaliteli ve karakterli oyunculara sahibim!
İsmail Kartal: Kaliteli ve karakterli oyunculara sahibim! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçı öncesi konuştu.
22.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş'ın gelecek sezon için dünyaca ünlü teknik direktörü gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlılarda ikinci başkan Hüseyin Yücel'in dünyaca ünlü teknik direktörle görüşeceği aktarıldı.
22.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş kafilesi, Ankara'ya ulaştı!
Beşiktaş kafilesi, Ankara'ya ulaştı! Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne konuk olacak Beşiktaş'ta kafile başkente ulaştı.
22.04.2024 Beşiktaş
Real Madrid - Barcelona maçının VAR kayıtları açıklandı! 'Kanıt yok'
Real Madrid - Barcelona maçının VAR kayıtları açıklandı! 'Kanıt yok' La Liga'da Real Madrid'in Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği maçın VAR kayıtları açıklandı. Barcelona'nın yoğun itirazlarda bulunduğu pozisyondaki VAR konuşmaları gündem oldu.
22.04.2024 İspanya La Liga
Barcelona'dan Real Madrid maçı sonrası dev tepki: Tekrar için başvuracağız
Barcelona'dan Real Madrid maçı sonrası dev tepki: Tekrar için başvuracağız El Clasico'da Real Madrid'e 3-2 yenilen Barça cephesi, dev maçtaki hakem hatalarına ateş püskürdü. Başkan Laporta, "Yamal'ın pozisyonunda topun çizgiden geçtiğini tespit edersek maçın tekrarı için başvuru yapacağız" dedi.
22.04.2024 İspanya La Liga
Muslera'dan ayrılık sözleri! 'Galatasaray buna izin vermez'
Muslera'dan ayrılık sözleri! 'Galatasaray buna izin vermez' Galatasaray'ın yeni sözleşmesini uzattığı Fernando Muslera, çarpıcı açıklamalarda bulundu ve milli takım kariyerini noktaladığını söyledi.
22.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta yönetimden futbol takımına moral
Beşiktaş'ta yönetimden futbol takımına moral Türkiye Kupası'nda yarın Ankaragücü ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Asbaşkanları Mete Vardar ile Onur Göçmez, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba futbolcularla buluştu.
22.04.2024 Beşiktaş
El Clasico sonrası Ancelotti, Arda Güler ile özel görüştü! Kararını açıkladı
El Clasico sonrası Ancelotti, Arda Güler ile özel görüştü! Kararını açıkladı Real Madrid'in El Clasico'da Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından takım arkadaşlarıyla sevinç gösterilerine katılmayan Arda Güler için Ancelotti flaş bir karar aldı.
22.04.2024 İspanya La Liga
10'da 10 Yaptı, 163.984 TL Kazandı!
10'da 10 Yaptı, 163.984 TL Kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, cumartesi bülteninden farklı liglerden 10 maç içeren 10 numara kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
22.04.2024 Diğer
Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçlarını yönetecek hakemler belli oldu
Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçlarını yönetecek hakemler belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
22.04.2024 Türkiye Kupası
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! 5 eksik birden
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! 5 eksik birden Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya sert yanıt! Beşiktaş'ta 'çürük' tartışması büyüyor
Rıza Çalımbay'dan Samet Aybaba'ya sert yanıt! Beşiktaş'ta 'çürük' tartışması büyüyor Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, Samet Aybaba'nın 'Bu takım çürümüş' sözlerine yanıt verdi. İşte detaylar...
22.04.2024 Beşiktaş
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi!
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi! Galatasaray'da son haftaların parlayan yıldızı Dries Mertens, Pendikspor karşısında alınan 4-1'li galibiyetin mimarlarından oldu. Belçika basını Dries Mertens'e övgüler yağdırdı.
22.04.2024 Galatasaray
Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat, Eda Erdem hayranı çıktı! O anlar gündem oldu
Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat, Eda Erdem hayranı çıktı! O anlar gündem oldu Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Saha içinde ünlü oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, kaptanla fotoğraf çektirmek için sıra bekledi.
22.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Beko Final-Four aşkına
Fenerbahçe Beko Final-Four aşkına Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de Final Four’a kalmak için play-off turunda Monaco serisine başlıyor. İlk maç 24 Nisan Çarşamba günü Monaco'da oynanacak.
Miguel Crespo 'feda' dedi! Fenerbahçe'den ayrılığının gerçeklerini açıkladı
Miguel Crespo 'feda' dedi! Fenerbahçe'den ayrılığının gerçeklerini açıkladı Ara transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Rayo Vallecano'nun yolunu tutan Miguel Crespo, sarı-lacivertlilerden ayrılık süreci hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu ve bilinmeyenleri duyurdu. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Maçı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.