Gerard Pique rahat durmadı! Shakira sonrası takım arkadaşının kız kardeşiyle görüntülendi
Gerard Pique rahat durmadı! Shakira sonrası takım arkadaşının kız kardeşiyle görüntülendi Gerard Pique ile Shakira arasında uzun süredir devam eden aşk aldatma iddialarının ardından sona ermişti. Dünyaca ünlü çiftin ayrılık sürecinde skandal iddialar ortaya atıldı. Gerard Pique'nin takım arkadaşı Gavi'nin annesiyle birlikte olduğu öne sürülmüş ancak bu iddialar karşılıksız kalmıştı. İspanyol futbolcu, Barcelona'dan bir diğer takım arkadaşının kız kardeşiyle görüntülendi.
21.08.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan mutluluk pozu
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan mutluluk pozu Oyuncu Alp Navruz (31), ekranlara veda eden 'Ada Masalı' dizisindeki partneri Ayça Ayşin Turan (29) ile aşk yaşadıkları iddialarını birkaç hafta önce kabul etmişti. Yakışıklı oyuncu, günlerce konuşulan itirafın ardından sevgilisiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
12.01.2022 Cadde
Sadakatsiz’de korkunç kaza! Asya ve Volkan’ın oğlu Ali ölecek mi?
Sadakatsiz’de korkunç kaza! Asya ve Volkan’ın oğlu Ali ölecek mi? Kanal D’de yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisi, 29 Aralık Çarşamba akşamı 45’inci bölümüyle ekranlara geldi. Asya’nın, Aras’ın yüzüğünü takmasını hazmedemeyen ve babasına taşınan Ali, yeni tanıştığı İpek’le başını belaya soktu. Yılbaşı akşamı arkadaşlarıyla dışarı çıkan Ali’nin gizli gizli kullandığı arabayla kaza yapması sosyal medyayı salladı.
30.12.2021 Cadde
Dorit Kemsley evinde dehşeti yaşadı! Hırsızlara yalvardı
Dorit Kemsley evinde dehşeti yaşadı! Hırsızlara yalvardı Televizyon yıldızı Dorit Kemsley, eşi Paul Kempsey ülke dışındayken çocuklarıyla birlikte evinde saldırıya uğradı. Yaşadığı dehşet anlarını anlatan ünlü isim, "Hırsızlar evde beni görünce şaşırdılar. İçlerinde 'Öldür onu, öldür onu, öldür onu!' diyen biri vardı" dedi.
10.11.2021 Cadde
'Felç geçirdim' diyen Tuğba Özay'ın sağlık durumu
'Felç geçirdim' diyen Tuğba Özay'ın sağlık durumu Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan Tuğba Özay, sosyal medya hesabından video çekerek, gözyaşları içinde yardım istemişti. Yaşadığı büyük üzüntü sonrası hastanelik olan ve "Felç geçirdim" açıklamasını yapan eski mankenden haber geldi. İşte Tuğba Özay'ın sağlık durumu hakkında son dakika açıklaması...
31.07.2021 Cadde
Yasin Obuz'dan şoke eden Bahar Candan açıklaması!
Yasin Obuz'dan şoke eden Bahar Candan açıklaması! Geçtiğimiz haftalarda yalnızlıktan şikayet eden sosyal medya fenomeni Bahar Candan, 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek karşılığında kendisine bir arkadaş aradığını duyurmuştu. Candan, 'Survivor' ve 'Masterchef Türkiye' yarışmaları ile ünlenen Yasin Obuz'u işe aldığını duyurunca olanlar oldu. Yasin, konu hakkında çok konuşulacak ifadeler kullandı.
8.06.2021 Cadde
'Camdaki Kız’da Cana’dan Feride'ye flaş itiraf!
'Camdaki Kız’da Cana’dan Feride'ye flaş itiraf! Kanal D’nin Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan dizisi 'Camdaki Kız', 3 Haziran Perşembe akşamı sekizinci bölümüyle ekranlara geldi. Nalan’ın ölümden döndüğü yeni bölümde; Koroğlu Ailesi düğün hazırlıklarına hız verirken, Cana da Sedat’ı elinde tutabilmek için her yolu denedi. Diziye; Cana’nın Feride’ye gerçekleri söylemesi damga vurdu.
3.06.2021 Cadde
Sadakatsiz'de şok sahne! 'İkisini de aynı anda kaybettin'
Sadakatsiz'de şok sahne! 'İkisini de aynı anda kaybettin' Kanal D’nin çok sevilen dizisi ’Sadakatsiz’, 2 Haziran Çarşamba akşamı 31'inci bölümüyle ekranlara geldi. İlk sezonun final bölümünde; Derin ve Volkan ilişkisiyle ilgili detaylar izleyenleri şaşırtırken; Asya ve Derin ölümle burun buruna geldi. Sezon finalinin son sahnesinin ardından Asya ve Derin ölecek mi? merak edildi. İşte 'Sadakatsiz' sezon finalinde yaşananlar…
3.06.2021 Cadde
Helen Flanagan'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu
Helen Flanagan'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu Mart ayında üçüncü kez anne olan Helen Flanagan'ın son paylaşımı sosyal medya çok konuşuldu. Bikinisiyle objektif karşısında poz veren Flanagan'ın fotoğrafına, "Diğer anneleri üzmekten utanmıyor musun?" gibi yorumlar yapıldı.
2.06.2021 Cadde
Kerem Bürsin ve Hande Erçel ayrı kaldı!
Kerem Bürsin ve Hande Erçel ayrı kaldı! Kerem Bürsin (33) ile Hande Erçel (27), başrolü paylaştıkları dizinin sezon finali yapmasının ardından uzun süre reddettikleri aşklarını ilan etmişti. İkili, Maldivler'den sonra şimdi de Bodrum'a gitti.
1.06.2021 Cadde
Ceren Hindistan: Dünyanın en zeki kadınıyım!
Ceren Hindistan: Dünyanın en zeki kadınıyım! Oyuncu Ceren Hindistan, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sevgilisinin adını sır gibi saklayan Hindistan, özel hayatı hakkında açıklamalar yaparken, "Kendini zeki buluyor musun?" sorusuna bu yanıtı verdi.
10.04.2021 Cadde
Kylie Jenner kesenin ağzını açtı! 500 bin dolar bağışladı
Kylie Jenner kesenin ağzını açtı! 500 bin dolar bağışladı Dünyanın 30 yaşından genç, en zengin ünlüsü unvanını elinde bulunduran Kylie Jenner, kanser tedavisi gören çocuklar için 500 bin dolar bağışladı. Jenner böylece, geçtiğimiz haftalarda makyaj sanatçısı Samual Rauda'nın tedavi masraflarını karşılamak yerine, bağış çağrısında bulunmasıyla ilgili eleştirilere yanıt vermiş oldu.
2.04.2021 Cadde
Burcu Esmersoy: Orada hesap hatası var!
Burcu Esmersoy: Orada hesap hatası var! Arkadaş grubuyla Bebek sahilde yürüyüş yaparken objektiflere takılan sunucu Burcu Esmersoy, magazin gündeminden düşmeyen 'ekmek' itirafı hakkında yeni bir açıklama yaptı.
1.04.2021 Cadde
Berrak Tüzünataç: Aşk hayatım çok iyi
Berrak Tüzünataç: Aşk hayatım çok iyi Berrak Tüzünataç-Uraz Kaygılaroğlu aşkı magazin basınında konuşulmaya devam ediyor. Güzel oyuncu, kapağında yer aldığı dergiye aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
31.03.2021 Cadde
Duygu Özaslan: Şeyma Subaşı beni engellemiş!
Duygu Özaslan: Şeyma Subaşı beni engellemiş! Yaptığı paylaşımlarla sık sık sosyal medyanın diline düşen fenomen Duygu Özaslan, Şeyma Subaşı'nın kendisini Instagram hesabında engellediğini söyledi.
27.03.2021 Cadde
Merve Boluğur'dan eski sevgilinin baş harfine sansür
Merve Boluğur'dan eski sevgilinin baş harfine sansür Merve Boluğur, yaz günlerinden kalma bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Boluğur’un, fotoğrafı paylaşırken kolyesinde bulunan eski sevgilisinin isminin baş harfini sansürlemesi dikkat çekti.
25.03.2021 Cadde
Survivor'da nefes kesen mücadele! Tuvalet ödülü için yarıştılar
Survivor'da nefes kesen mücadele! Tuvalet ödülü için yarıştılar TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021, dün akşam 53'üncü bölümüyle ekranlara geldi. Ödül oyunu heyecanının yaşandığı gecede; yarışmacılar hem yemek ödülü, hem de bir hafta boyunca kullanabilecekleri tuvalet için yarıştılar. Zorlu mücadele sonucu kazanan takım belli oldu.
23.03.2021 Cadde
Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan boşandı
Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan boşandı Türkan Şoray’a benzerliğiyle şöhreti yakalayan oyuncu Melike İpek Yalova ile yapımcı Altuğ Gültan’ın iki yıllık evliliği sona erdi. Davaları cuma günü görülen çift, anlaşmalı olarak boşandı.
23.03.2021 Cadde
Merve Boluğur'un gizemli aşkı
Merve Boluğur'un gizemli aşkı Şimdilerde şarkıcılığa soyunan Merve Boluğur, yeni bir aşka yelken açtı. Burak Dayı ile ilişkisini altı ay önce bitiren güzel oyuncu, sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı. Boluğur'un gizemli sevgilisinin kim olduğu ise merak konusu oldu.
22.03.2021 Cadde
Seren Serengil'den üzen haber! Yeniden 46 kiloya düştü
Seren Serengil'den üzen haber! Yeniden 46 kiloya düştü Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, sağlık sorunlarının nüksettiğini duyurdu. Bir süredir 'Dumping sendromu' ile mücadele eden Serengil, sosyal medya hesabından yeniden 46 kiloya düştüğünü açıkladı.
21.03.2021 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu-Berrak Tüzünataç'tan yeni fotoğraflar
Uraz Kaygılaroğlu-Berrak Tüzünataç'tan yeni fotoğraflar Çiçeği burnunda aşıklar Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç, önceki akşam Arnavutköy'de bir balıkçıda objektiflere yakalandı.
18.03.2021 Cadde
Deniz Çakır sessizliğini bozdu: İftirayla yol yürünmez!
Deniz Çakır sessizliğini bozdu: İftirayla yol yürünmez! 'Masumiyet' adlı dizide kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen, aynı yapımın başrol oyuncusu Deniz Çakır’ın kendisine 6 Mart günü küfür ettiğini, istifaya zorladığını öne sürerek oyuncudan şiakyetçi olmuştu. Konuyla ilgili ilk olarak dizinin yapımcısı Gold Film'den açıklama geldi. Bugün de Çakır, sosyal medya hesabından sessizliğini bozdu.
12.03.2021 Cadde
Hülya Avşar: İbrahim herkesi öyle öpüyordu
Hülya Avşar: İbrahim herkesi öyle öpüyordu Hülya Avşar, Hasan Can Kaya'nın sunduğu 'Konuşanlar' adlı programa konuk oldu. Kadın-erkek ilişkileri hakkında konuşan ünlü sanatçının, İbrahim Tatlıses ile ilgili itirafı olay oldu.
11.02.2021 Cadde
Hakan Meriçliler: Beni izinsiz çekemezsiniz
Hakan Meriçliler: Beni izinsiz çekemezsiniz Oyuncu Hakan Meriçler, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gün Akaretler'de görüntülenince gerildi.
9.02.2021 Cadde
Kate Upton'dan fotoğraf altında romantizm
Kate Upton'dan fotoğraf altında romantizm ABD’li model Kate Upton 2017 yılında Amerikalı Beyzbol oyuncusu Justin Verlander ile dünya evine girmişti. Upton'ın Instagram hesabından romantik bir paylaşım geldi.
3.09.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri