Magazin Haberleri

Magazin Haberleri

Son dakika magazin haberleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan magazin haberleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan magazin haberleri haber sayfamızda...

Magazin Haberleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.023 magazin haberleri haberi bulunmuştur.
Selen Görgüzel tanınmaz halde! 'Çok gergin olduğum doğrudur'
Selen Görgüzel tanınmaz halde! 'Çok gergin olduğum doğrudur' Yönetmen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel, magazin gündeminden düşmüyor. Açıklamaları ve iddialı paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcı, bu kez estetik operasyonla adından söz ettirdi. Yüzünü ve boynunu gerdiren Görgüzel, sosyal medya hesabından son halini paylaşırken, kısa süre sonra silmesi dikkatlerden kaçmadı.
23.03.2024 Cadde
Aydan Şener'den 'evlilik' itirafı! 'İnsan doğasına uygun değil'
Aydan Şener'den 'evlilik' itirafı! 'İnsan doğasına uygun değil' 1981'de Türkiye güzeli seçilen, aynı yıl Miss World'de Türkiye'yi temsil eden Aydan Şener, 1983'te 'Küçük Ağa'da oynadığı sırada Ayhan Akbin ile dünyaevine girmişti. 1988'de kızı Ecem'i kucağına alan Şener, 1991'de boşanmıştı. Yıllara meydan okuyan tescilli güzel, henüz 19 yaşında yaptığı evlilik ve anne babasının büyük aşkı hakkında konuştu.
22.03.2024 Cadde
Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş!
Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş! İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Kuruçeşme'de eşinin mekanında objektiflere yansıyan 40 yaşındaki oyuncu, bakıcı konusundaki düşüncesini paylaşırken, kalabalık aile sevdiğini söyledi.
20.03.2024 Cadde
Mustafa Erdoğan'dan 'İnci Taneleri' ve 'Dilber' açıklaması! 'Ülkenin dans konuşması hoşuma gidiyor'
Mustafa Erdoğan'dan 'İnci Taneleri' ve 'Dilber' açıklaması! 'Ülkenin dans konuşması hoşuma gidiyor' Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, Kanal D ekranında her bölümü ile reyting rekoru kıran ve sosyal medyada çok konuşulan 'İnci Taneleri' dizisinde Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı 'Dilber' karakterinin dansının gündem olmasını değerlendirdi.
21.02.2024 Cadde
Seda Üren: Ebru Şallı'nın yaptığı spor gerçek değil!
Seda Üren: Ebru Şallı'nın yaptığı spor gerçek değil! Seda Üren, önceki gün katıldığı programda gündem olacak açıklamalara imza attı. Ebru Şallı'yı hedef alan Üren, "Yaptığı hareketlere bakıyorum insanlara yarım yamalak hareket göstermeyeceksiniz" açıklamasıyla şaşırttı.
21.02.2024 Cadde
'Sıfır beden olmak istemiyorum! Kocam kıvrımlarımı beğeniyor'
'Sıfır beden olmak istemiyorum! Kocam kıvrımlarımı beğeniyor' İki sene önce uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Jeremy Parisi ile nikah masasına oturan ünlü model Kelly Brook, samimi bir röportaj vererek özel hayatıyla ilgili konuştu. Eşinin vücudunu beğendiğini dile getiren Brook, bedenine her zamankinden daha fazla güvendiğini ve bunun kocası Jeremy Parisi ile daha fazla özel an yaşamasına yol açtığını açıkladı.
13.02.2024 Cadde
Ünlü oyuncu 'Penguen' karakteri için bambaşka biri oldu!
Ünlü oyuncu 'Penguen' karakteri için bambaşka biri oldu! İrlandalı oyuncu Colin Farrell, dijital platform mini dizisi 'The Penguin'in (Penguen) New York'ta gerçekleşen çekimlerinde görüntülendi. 47 yaşındaki aktör, yaralı yüzü, smokin ve uzun paltosu içinde ünlü çizgi roman karakterine büründü.
8.02.2024 Cadde
Didem Kınalı: Ben bıraktım! Dansözlükle alakam kalmadı
Didem Kınalı: Ben bıraktım! Dansözlükle alakam kalmadı İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show' programındaki dans performanslarıyla adından söz ettiren, Ekim 2022'de ‘Sabırsız Nefsim’ isimli bir single çıkararak şarkıcılığa adım atan Didem Kınalı, uzun yıllar 'Oryantal Didem' olarak tanınması hakkında konuştu.
3.02.2024 Cadde
Hülya Yiğitalp'ten gözyaşlarıyla veda! Uzay mühendisi oğlu Adana'da toprağa verildi
Hülya Yiğitalp'ten gözyaşlarıyla veda! Uzay mühendisi oğlu Adana'da toprağa verildi Oyuncu, ses sanatçısı ve eski manken Hülya Yiğitalp'in ABD'de motosiklet kazasında hayatını kaybeden oğlu Yiğit Tokbey'in (31) cenazesi, memleketi Adana'ya getirildi. ABD'li milyarder Elon Musk'un sahibi olduğu şirket SpaceX'te çalışan uzay mühendisi Tokbey, son yolculuğuna uğurlandı.
27.01.2024 Cadde
Ebru Şahin hamile mi? Oyuncudan açıklama geldi
Ebru Şahin hamile mi? Oyuncudan açıklama geldi 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin galası dün akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. 2022 yılında basketbolcu Cedi Osman'la (28) evlenen Ebru Şahin (28) de galaya katılan ünlü isimler arasındaydı. Güzel oyuncu, hakkında çıkan hamilelik iddiasına açıklık getirdi.
23.01.2024 Cadde
Tolga Çevik: En çok evde ünlüyüm!
Tolga Çevik: En çok evde ünlüyüm! Meslektaşı Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile 2004 yılında dünyaevine giren, Tuna adında bir kızı ve Tan adında bir oğlu olan Tolga Çevik, katıldığı programda aile yaşamına dikkat çekti.
20.01.2024 Cadde
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e: Beynini patlatmamışlar!
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e: Beynini patlatmamışlar! Melisa Döngel, geçtiğimiz yıl Eser Yenenler'in programına katılmış, "Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim" demişti. Bu itiraf magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı Tuğba Ekinci, genç oyuncuyu sert sözlerle hedef aldı.
19.01.2024 Cadde
Serenay Sarıkaya aşkı yeniden mi? Kerem Bürsin'den açıklama
Serenay Sarıkaya aşkı yeniden mi? Kerem Bürsin'den açıklama Dört yıl aşk yaşayan Kerem Bürsin (36) ile Serenay Sarıkaya (31), 2019'da ilişkilerini noktalamıştı. Aşka bir şans daha verdikleri konuşulan oyuncu çiftten Bürsin, sosyal medyada gündem olan iddia hakkında sessizliğini bozdu.
16.01.2024 Cadde
Gupse Özay lohusa günlerini anlattı! 'Mahvetti, hayatımı kaydırdı'
Gupse Özay lohusa günlerini anlattı! 'Mahvetti, hayatımı kaydırdı' 'Deliha' serisi, 'Görümce' ve 'Eltilerin Savaşı' gibi çok izlenen filmlere imza atan komedyen Gupse Özay, doğum yaptığından beri kızı Jan Asya ile kendisinin ilgilendiğini söyledi. Kaygılı bir ruh haline sahip olmasına vurgu yapan ünlü oyuncu ve senarist, lohusalık dönemine dair çarpıcı sözler sarf etti.
16.01.2024 Cadde
Dilan Çiçek Deniz: Cevap belli! Çok yakın arkadaşım yok
Dilan Çiçek Deniz: Cevap belli! Çok yakın arkadaşım yok 'Amadeus'taki 'Costanze’ karakteriyle '2023 Yılında En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu’ seçilen Dilan Çiçek Deniz'e, "Yakın arkadaşınız ve sevgiliniz arasında kararsız kalsaydınız kimi seçerdiniz" sorusu yöneltildi. 2014 Miss Turkey'de ikinci seçilen tescilli güzel, çarpıcı bir açıklamada bulundu.
13.01.2024 Cadde
'Senin kızın olmayı çok seviyorum pudra kokulum!'
'Senin kızın olmayı çok seviyorum pudra kokulum!' Oyuncu Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, uzun süre mücadele ettiği kanser hastalığına 2019 yılında yenilmişti. Annesine olan özlemini her fırsatta dile getiren ünlü isim, sevgilisi Hakan Sabancı ile çıktığı Bali tatilinde duygu yüklü bir paylaşım yaptı.
11.01.2024 Cadde
'Tuğçe bir ömür Sivas gelini olarak, Aydın soyadıyla yaşayacak!'
'Tuğçe bir ömür Sivas gelini olarak, Aydın soyadıyla yaşayacak!' Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yaklaşık 6 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan Tayfur'un eşi Aydın, ayrılık iddialarına noktayı koydu.
10.01.2024 Cadde
'Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi!'
'Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi!' Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat, haftalardır gündemden düşmüyor. Şarkıcı Yaşar İpek, katıldığı programda, şu an cezaevinde olan sosyal medya fenomeni hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
5.12.2023 Cadde
'Eşime mesaj atan, hatta fotoğraflarını yollayan kadınlar olduğunu öğrendim!'
'Eşime mesaj atan, hatta fotoğraflarını yollayan kadınlar olduğunu öğrendim!' Beş yıl önce nikah keman sanatçısı Utku Barış Andaç ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Aydilge, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda eşine mesaj ve fotoğraf atan kadınlar olduğunu dile getirdi. Aydilge, "Birkaç şey söylemek istiyorum" diyerek konuyla ilgili açıklama yaptı.
1.12.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy'un bölüm başı ücreti dudak uçuklattı!
Çağatay Ulusoy'un bölüm başı ücreti dudak uçuklattı! Son dönemde dijital platformda yayınlanan dizi ve filmlerde kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ile başrolü paylaştığı 'İçerde'den (2016-2017) sonra ekranlara dönüyor. Yakında başlayacak 'Gaddar' adlı dizinin kadrosunda yer alan 33 yaşındaki oyuncu, bölüm başı ücretiyle rekor kırdı.
10.10.2023 Cadde
Magazin Haberleri: Haluk Bilginer, Angelina Jolie filmi ne zaman? Haluk Bilginer ve Angelina Jolie filmi 'Maria' konusu nedir, oyuncuları kimler?
Magazin Haberleri: Haluk Bilginer, Angelina Jolie filmi ne zaman? Haluk Bilginer ve Angelina Jolie filmi 'Maria' konusu nedir, oyuncuları kimler? Haluk Bilginer ve Angelina Jolie başrolü paylaşacağı filmin detayları belli oldu. Film severler ise büyük merakla Haluk Bilginer ve Angelina Jolie filmi ne zaman? Haluk Bilginer ve Angelina Jolie fimli 'Maria' konusu nedir, oyuncuları kimler? sorularına cevap aramaya başladı. İşte Haluk Bilginer ve Angelina Jolie filmi'Maria' hakkında merak edilenler...
5.10.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
'Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL kazandı! Konya'da doğup büyüdüğü köyün gururu oldu
'Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL kazandı! Konya'da doğup büyüdüğü köyün gururu oldu Rabia Birsen Göğercin, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV'de ekranlara gelen 'Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'lik büyük ödülü kazandı. Konyalı Göğercin, fenomen yarışmada elde ettiği büyük başarı ile doğup büyüdüğü köyünün de gururu oldu.
11.09.2023 Cadde
Elon Musk'ın sırrı! Gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı
Elon Musk'ın sırrı! Gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı Teknoloji devi Tesla ve Spacex'in kurucusu, Twitter'ın (yeni adıyla X) sahibi olan Elon Musk'ın gizlice bir çocuk sahibi daha olduğu ortaya çıktı. Böylece üç farklı kadından toplam 10 çocuğu olan (ilk çocuğu 10 aylıkken hayatını kaybetmişti) ABD'li milyarderin çocuk sayısı 11'e yükselmiş oldu.
12.09.2023 Cadde
Arnold Schwarzenegger ölümden dönmüş! 'Doktorlar büyük bir hata yaptı'
Arnold Schwarzenegger ölümden dönmüş! 'Doktorlar büyük bir hata yaptı' Bir dönem California Valisi olarak da görev yapan 'Terminatör' serisinin yıldızı Arnold Schwarzenegger, geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında yaşadıkları hakkında konuştu. 76 yaşındaki Avusturya doğumlu ABD'li aktör, doktorların hatası nedeniyle ölüme çok yaklaştığını söyledi.
8.09.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Magazin Haberleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.