Emre Belözoğlu, Mahir Emreli'yi açıkladı
Emre Belözoğlu, Mahir Emreli'yi açıkladı Legia Varşova’nın Azeri golcüsü hakkında konuşan Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu “Mahir Emreli için teklif yaptık” ifadelerini kullandı.
29.01.2022 Basaksehir
Son dakika haberi: Emre Belözoğlu yeni golcüsünü buldu! Resmi transfer teklifi yapıldı
Son dakika haberi: Emre Belözoğlu yeni golcüsünü buldu! Resmi transfer teklifi yapıldı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Ocak ayı ara transfer ve tescil dönemi için çalışmalarına hız vermeden devam ediyor. Emre Belözoğlu yönetimindeki turuncu-lacivertli kulüpte ayrılıkların yanı sıra, yeni transfer edilen isimler de dikkat çekti. Öte yandan turuncu-lacivertlilerin tecrübeli santrafor için resmi transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. İşte son dakika transfer haberinin ayrıntıları...
26.01.2022 Basaksehir
Başakşehir, Mahir Emreli ile imzalayacak! Tek pürüz kaldı...
Başakşehir, Mahir Emreli ile imzalayacak! Tek pürüz kaldı... Süper Lig'de 34 puanla 6. sırada yer alan Başakşehir, transferde hız kesmiyor. Kariyerinde toplam 234 resmi maça çıkan ve 78 gol - 26 asistlik bir performans sergileyen yıldız isim Mahir Emreli ile sözleşme imzalayacak.
20.01.2022 Basaksehir
Son dakika: Emre Belözoğlu ile Fatih Terim transferde karşı karşıya! Sözleşmesini feshediyor
Son dakika: Emre Belözoğlu ile Fatih Terim transferde karşı karşıya! Sözleşmesini feshediyor Spor Toto Süper Lig'de ara transfer ve tescil döneminin başlamasına kısa bir süre kala takımlar bu doğrultuda girişimlerini hızlandırdı. Süper Lig devlerinden Galatasaray ve Başakşehir'in aynı futbolcuyu transfer etmek istediği öne sürüldü. Son dakika transfer haberini Azerbaycan basını duyurdu. İşte sürpriz transfer iddiasının ayrıntıları...
10.01.2022 Galatasaray
Leicester'ı yıktı Çağlar'a sarıldı
Leicester'ı yıktı Çağlar'a sarıldı UEFA Avrupa Ligi’nde geceye damga vuran oyunculardan olan Mahir Emreli’nin, rakip takımdan Çağlar Söyüncü ile arasında özel bir diyalog geçtiği, birbirlerine telefon numaralarını verdikleri ortaya çıktı.
1.10.2021 UEFA Avrupa Ligi
Azeri golcü Mahir Emreli'ye tam not
Azeri golcü Mahir Emreli'ye tam not Trabzonspor'un oyuncu izleme ekibi, Azerbaycan ile Hırvatistan'ın 1-1 biten maçını Bakü'de izledi. Azerbaycanlı golcü Mahir Emreli performansıyla ekibin gözüne çarpan isim oldu.
30.06.2020 Trabzonspor