Mahkeme Salonu

Mahkeme Salonu

Son dakika mahkeme salonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mahkeme salonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mahkeme salonu haber sayfamızda...

Mahkeme Salonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.406 mahkeme salonu haberi bulunmuştur.
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu?
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu? İngiltere hükümetinin ülkeye yasa dışı yollarla giren bazı sığınmacıları Doğu Afrika ülkesi Ruanda'ya göndermek için iki yıldır geçirmeye uğraştığı plan Avam Kamarası'nda onaylandı.
23.04.2024 Dünya
Seçil Erzan hakim karşısında! Arda Turan, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu ve Muslera ile büyük yüzleşme
Seçil Erzan hakim karşısında! Arda Turan, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu ve Muslera ile büyük yüzleşme Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanık bugün bir kez daha hakim karşısına çıkıyor. Duruşmada şikayetçi sporculardan Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın dinlenmesi bekleniyor. Duruşmaya ilk gelen Fernando Muslera oldu. Muslera avukatı Rezan Epözdemir’le duruşmaya geldi.
8.03.2024 Haberler
Sevgilisinin çocuklarını 'yük' olarak gördü, tüyler ürperten cinayete ikna etti: Cani çift idam edildi!
Sevgilisinin çocuklarını 'yük' olarak gördü, tüyler ürperten cinayete ikna etti: Cani çift idam edildi! Sevgilisi, yeni bir gelecek istiyordu ve bunun için hastalıklı bir talebi vardı. Birlikte olduğu adamdan iki küçük çocuğunu öldürmesini istemişti, erkek arkadaşını buna ikna etmek için ise, akılalmaz bir metot kullanmıştı. İki küçük çocuk, tüyler ürperten bir şekilde hayata gözlerini yumdu. Her şey ortaya çıkınca, kan donduran olaylar zinciri ülkeyi sarstı ve çift idam edildi.
1.02.2024 Dünya
Seçil Erzan'ın tutukluluk hali devam edecek mi? Ara karar açıklandı! Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Muslera için zorla getirilme kararı
Seçil Erzan'ın tutukluluk hali devam edecek mi? Ara karar açıklandı! Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Muslera için zorla getirilme kararı Fon vurgununda aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Muslera gibi isimleri dolandıran banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi. Sorulan sorulara sinirlenen tanık Tanın Yılmaz avukata bağırınca mahkeme salonu karıştı. Öte yandan mahkeme sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. İşte duruşmada yaşananlar...
15.01.2024 Gündem
Son dakika: Mahkemeden Seçil Erzan kararı! Fondan en çok parayı aldığı iddia edilen isim konuştu
Son dakika: Mahkemeden Seçil Erzan kararı! Fondan en çok parayı aldığı iddia edilen isim konuştu Yüksek fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi isimleri dolandıran banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi. Sorulan sorulara sinirlenen tanık Tanın Yılmaz avukata bağırınca mahkeme salonu karıştı. Öte yandan mahkeme sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. İşte duruşmada yaşananlar...
15.01.2024 Gündem
Evlat katili anne kan dondurdu! Çocuklarını yatak odasında silahla vurup öldürdü, mahkeme salonu buz kesti
Evlat katili anne kan dondurdu! Çocuklarını yatak odasında silahla vurup öldürdü, mahkeme salonu buz kesti İki küçük çocuk evlerindeki yatak odasında sayısız kurşun yarasıyla vurulmuş halde bulundu. Annelerinin zanlı sıfatıyla tutuklanması, vahşeti adeta katladı. Düzenlenen mahkemede yüzünde duygu belirtisinden eser bulunmayan kadını gören akrabalar çileden çıkarak, 'idam' dedi.
13.12.2023 Dünya
Trump hakim karşısına çıktı! Dava yargıcı uyardı
Trump hakim karşısına çıktı! Dava yargıcı uyardı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, ABD’nin New York kentinde hakkında açılan “sivil dolandırıcılık” davasında hakim karşısına çıktı. Davanın yargıcı Arthur Engoron, Trump’a “Bu siyasi bir miting değil. Burası bir mahkeme salonu" şeklinde uyardı.
6.11.2023 Dünya
Pınar Damar cinayeti! Cinsel saldırı Adli Tıp raporuyla kesinleşti
Pınar Damar cinayeti! Cinsel saldırı Adli Tıp raporuyla kesinleşti Bağcılar'da kayıp olarak aranırken, cesedi bulunan Pınar Damar'ı öldürülmesiyle ilgili, Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı raporda genç kadının cinsel saldırıya maruz kaldığı belirtildi.  
27.09.2023 Gündem
28 yaşındaki motokuryeyi öldürmüştü! Tanığın anlattıkları ile mahkeme salonu buz kesti
28 yaşındaki motokuryeyi öldürmüştü! Tanığın anlattıkları ile mahkeme salonu buz kesti Ankara'da 'yol vermeme' kavgası, 28 yaşında motokurye Samet Özgül'ün bıçaklanarak öldürülmesi ile sonuçlanmıştı. Devam eden mahkemede olayın tanıkları yaşananları anlattı.
13.09.2023 Gündem
Johnny Depp ve Amber Heard davası belgesel oluyor
Johnny Depp ve Amber Heard davası belgesel oluyor 1 Haziran 2022’de yedi kişilik bir jüri kararı ile eski eşi Amber Heard’e açtığı hakaret davasını kazanan Johnny Depp’in geçirdiği sancılı dönem üç bölümlük bir belgesel oluyor.
25.07.2023 Kültür Sanat
Kan donduran gülüş! Harf harf dişinde kazılı
Kan donduran gülüş! Harf harf dişinde kazılı 11 yaşındaki çocuk ve bakıcısına tecavüz edip öldürdü, 26 yıl yakalanmadı. Ölüm cezası aldığı duruşmada mahkeme salonu birbirine girdi, gülen caninin dişlerindeki detay şok etkisi yarattı.
28.06.2023 Dünya
Eski eşini boğarak öldürmüştü! Kan donduran olayda detaylar ortaya çıktı
Eski eşini boğarak öldürmüştü! Kan donduran olayda detaylar ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde, çocuklarını görmek için Konya'dan gelen eski eşi Remziye Tüysüz'ü (22) boğarak öldürdükten sonra cesedini battaniyeye saran Yalçın Polat (29), 'boşandığı eşi tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı.
9.06.2023 Gündem
Diş kliniğinde narkoz krizi! "3 kere öldüm 3 kere dirildim"
Diş kliniğinde narkoz krizi! "3 kere öldüm 3 kere dirildim" İstanbul Sancaktepe’de özel bir diş kliniğine tedavi olmak için giden 60 yaşındaki vatandaş hayatının şokunu yaşadı.
9.06.2023 Gündem
Saliha hemşirenin kahreden sonu! Ölümü kan testi çözecek
Saliha hemşirenin kahreden sonu! Ölümü kan testi çözecek Aksaray'da doktor sevgilisi Halil İbrahim A.'nın (43) oturduğu rezidansın balkonundan düşüp, hayatını kaybeden hemşire Saliha Tuncel'den (25) alınan kan örneği, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
9.06.2023 Gündem
Mahkeme salonu buz kesti! Pınar'ın katilinden 'Adli Tıp' sorusuna şok cevap
Mahkeme salonu buz kesti! Pınar'ın katilinden 'Adli Tıp' sorusuna şok cevap Kayıp olarak aranırken Bağcılar'daki ormanlık alanda cansız bedeni bulunan 28 yaşındaki Pınar Damar'ı öldüren kuzeninin dini nikahlı eşi hakim karşısına çıktı. Pınar Damar’ın cenazesini almak için ailesiyle birlikte Adli Tıp Kurumu önünde beklerken gözaltına alınan sanık Metin Aydın, neden Adli Tıp Kurumu’na gittiği sorusuna ise bu cevabı verdi.
9.06.2023 Gündem
Başından girdi, burnundan çıktı! Bir fili öldürecek kadar radyasyona dayanma sırrı
Başından girdi, burnundan çıktı! Bir fili öldürecek kadar radyasyona dayanma sırrı Her zamanki gibi ilgilenmesi gereken cihazlar üzerinde çalışıyordu. O anda bir aksaklık yaşanınca neyin yanlış olduğunu görmek isteyen genç fizikçi, içinden yoğun şekilde güçlü proton ışınının geçtiği kanalın içine başını soktu. İşin en korkutucu tarafı parçacık hızlandırıcısı hâlâ çalışıyordu ve radyasyon en yüksek seviyedeydi. Sonrasında yaşananlar ise akıllara durgunluk verdi.
9.06.2023 Dünya
Öğretmen rezalete imza attı! 'Oyun oynama' bahanesiyle kandırdı
Öğretmen rezalete imza attı! 'Oyun oynama' bahanesiyle kandırdı Avustralya'da 16 yaşındaki erkek çocuğunu kandırarak cinsel ilişkiye giren öğretmenin davası görüldü. Söz konusu olayın detayları ve öğretmenin sözleri karşısında mahkeme salonu buz kesti.
21.03.2023 Dünya
Veterinere cinsel saldırı davasında 'yeniden hüküm kurulsun' talebi
Veterinere cinsel saldırı davasında 'yeniden hüküm kurulsun' talebi Ankara'da, veteriner Ç.B.'ye (23) cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan hayvan hastanesi sahibi ile yardımcısı hakkında yeni gelişme yaşandı.
1.02.2023 Gündem
Türkiye'yi sarsan görüntü! Konya'daki vahşette cezalar belli oldu
Türkiye'yi sarsan görüntü! Konya'daki vahşette cezalar belli oldu Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde köpeğin kürekle öldürülmesine ilişkin açılan davada tutuksuz yargılanan sağlık teknisyeni Murat Bacak (27) ile Sefa Çakmak'a (28) 1 yıl 3'er ay hapis cezası verilerek, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
20.01.2023 Gündem
Ülke skandalla çalkalanıyor! Yargıç duruşmaya yarı çıplak katıldı...
Ülke skandalla çalkalanıyor! Yargıç duruşmaya yarı çıplak katıldı... Instagram'da iç çamaşırlarıyla çekilmiş fotoğraflarını paylaştığı için meslektaşlarının eleştirilerine maruz kalan yargıç, yeni bir skandala imza atarak online duruşmaya yarı çıplak katıldı.
25.11.2022 Dünya
Mahkeme salonu buz kesti! 'Beni 5 kocaya verdiler'
Mahkeme salonu buz kesti! 'Beni 5 kocaya verdiler' Antalya’da eski eşi Gülbahar Güzeloğlu'nun (44) kaldığı evi basarak Remzi Kerpiç'i (51) öldüren Yılmaz Naryaprağı'nın (49) yargılandığı davada, Gülbahar Güzeloğlu tanık olarak ifade verdi. Güzeloğlu, "Yılmaz'la evlendiğim gün sadece onunla evlenmedim. Onunla birlikte 4 kardeşi de vardı. Beni 5 kocaya verdiler" dedi.
10.11.2022 Haberler
Kafatası kırılana kadar dövmüş! Cani bakıcıyı yakalatan itiraf
Kafatası kırılana kadar dövmüş! Cani bakıcıyı yakalatan itiraf Biri 7'nci yaşına basmak üzereydi, öteki ise henüz 5 yaşındaydı. İki çocuk sahibi olan Peralto ailesi hayatlarını refah içinde sürdürebilmek için çalışmak zorundaydı. Minik çocuklarını bir bakıcıya emanet etmeleri gerekiyordu. Kısa zamanda karşılarına çıkan ve neşeli tavırlarıyla kendini kabul ettiren 23 yaşındaki bakıcı onlara hayatlarının en büyük acısını yaşattı. Üstelik evde yaşanan korkunç olaylar anbean güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı.
14.10.2022 Dünya
Duruşmaya gidemeyen yaşlılar için mahkeme heyeti huzurevine geldi
Duruşmaya gidemeyen yaşlılar için mahkeme heyeti huzurevine geldi Bursa’nın İnegöl İlçesinde, taraf oldukları duruşmaya yaşları nedeniyle gidemeyen A.A. (89) ile N.Y.’nin (94) ifadeleri, mahkeme heyeti tarafından kaldıkları huzurevinde alındı.
12.10.2022 Gündem
Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüsü Hukuk Fakültesi
Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüsü Hukuk Fakültesi Erkal Mimarlık, Ankara’daki Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüsü içinde tasarladığı Hukuk Fakültesi yapısının, yanı başında eklemlendiği Mimarlık Fakültesi dış alanı ile canlı bağlantıları kurgulamasını ve biraz da oyuncu bir odak olarak kampüs içinde kendine özgü bir etkileşim karakterine sahip olmasını amaçlamış.
25.09.2022 Mimarlık
Mahkeme salonunda cinsel ilişki rezaleti!
Mahkeme salonunda cinsel ilişki rezaleti! Duruşma için antrede bekleyen çift güvenlik görevlisinin ayırmasına rağmen üç kez ilişkiye girdi, skandal güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
24.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mahkeme Salonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.