Maketten Konut Satışı

Maketten Konut Satışı

Son dakika maketten konut satışı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan maketten konut satışı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan maketten konut satışı haber sayfamızda...

Maketten Konut Satışı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65 maketten konut satışı haberi bulunmuştur.
Son dakika | TBMM Dilekçe Komisyonu 'Maketten konut satışı'nı araştıracak
Son dakika | TBMM Dilekçe Komisyonu 'Maketten konut satışı'nı araştıracak TBMM Dilekçe Komisyonu, "Maketten satışı" yapılan gayrimenkullerle ilgili yaşanan sorunlara çözüm arayışında bulunmak amacıyla alt komisyon kurulmasını kararlaştırdı.
20.11.2019 Ekonomi
Maketten konut satışına sigorta fayda sağlayacak
Maketten konut satışına sigorta fayda sağlayacak Maketten konut satışına sigorta ve maden işçilerine yönelik sigortalar sigortacılığa değil asıl topluma katkısı olacak.
29.12.2014 Konut
Sektörde Sadece Güvenilir Firmalar Kalacak
Sektörde Sadece Güvenilir Firmalar Kalacak Yeni Tüketici Kanunu'yla birlikte, inşaat sektöründe neler yaşanacak? Ferko İnşaat kanuna nasıl bakıyor?
4.06.2014 Konut
Sektörde Haksız Rekabet Kalmayacak
Sektörde Haksız Rekabet Kalmayacak Yeni kanunla inşaat sektörüne güven artacak, haksız rekabet engellenecek. Peki eksikler ne?
Sektörde Haksız Rekabet Kalmayacak
Sektörde Haksız Rekabet Kalmayacak Yeni kanunla inşaat sektörüne güven artacak, haksız rekabet engellenecek. Peki eksikler ne?
2.06.2014 Konut
Sürecin Uzaması Depreme Karşı Önlemleri Yavaşlatabilir
Sürecin Uzaması Depreme Karşı Önlemleri Yavaşlatabilir Hamit Demir, yeni tüketici kanunuyla gelen yükümlülüklerin inşaat sektöründe doğurabileceği sonuçları açıkladı.
30.05.2014 Konut
Yeni Tüketici Kanunu Satışları Artıracak
Yeni Tüketici Kanunu Satışları Artıracak Yeni Tüketici Kanunu'yla vatandaşın hakkını savunacak uygulamalar getirildi. Peki bu uygulamalar sektörü nasıl etkiler?
30.05.2014 Konut
Artık 14 Günlük Cayma Hakkınız Var!
Artık 14 Günlük Cayma Hakkınız Var! Yeni Tüketici Kanununa göre aldığımız konuttan cayma hakkı olacak.
Artık 14 Günlük Cayma Hakkınız Var!
Artık 14 Günlük Cayma Hakkınız Var! Yeni Tüketici Kanununa göre aldığımız konuttan cayma hakkı olacak.
28.05.2014 Konut
Abonelik kesilmezse telefon bedava
Abonelik kesilmezse telefon bedava Ay sonunda yürürlüğe girecek yeni tüketici kanununa göre elektrik, su, doğalgaz, internet, telefon vb. abonelikleri istenen zamanda bitirilmezse, aradan geçen sürede verilen hizmet için tüketiciden para istenemeyecek. Maketten konut satışlarında teslimat süresini uzatan düzenlemeyle “saadet zinciri” tipindeki organizasyonlar da yasaklanıyor. Aidatsız kredi kartı da ay sonunda başlıyor.
12.05.2014 Ekonomi
Yeni Kanunla Konut Alımı Nasıl Değişecek?
Yeni Kanunla Konut Alımı Nasıl Değişecek? Yeni yönetmelikle, yatırımcılar ve konut satıcıları için birçok değişiklik uygulanacak.
29.11.2013 Konut
Yeni Kanun Konut Alıcısını Koruyacak
Yeni Kanun Konut Alıcısını Koruyacak Temeltaş Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, maketten konut satışına sınırlama getiren yeni tüketici kanunuyla ilgili açıklama yaptı.
13.11.2013 Konut
Tüketici bu kanunla bayram edecek
Tüketici bu kanunla bayram edecek Kredi kartı ücretleri, maketten konut veya devre mülk satışı, sözleşme fesihlerini içeren ‘devrim’ niteliğindeki ‘Tüketici Yasa Tasarısı’ bugün görüşülmeye başlıyor.
30.10.2013 Ekonomi
Sınır kapısını yapan ‘free shop’u kapacak
Sınır kapısını yapan ‘free shop’u kapacak Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, gümrük kapılarının yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yenileneceğini, kapıları yenileyenlerin free shop işletmesini alacağını söyledi.
28.02.2013 Ekonomi
Yeşil Dönüşüm 8- 15 Milyar Dolar Kazandıracak
Yeşil Dönüşüm 8- 15 Milyar Dolar Kazandıracak Erdoğan Bayraktar; “Geleceğin evlerini bugünden hazırlıyoruz”
18.02.2013 Konut
YENİ KDV İLE ‘ESKİ EVLER’ KIYMETE BİNDİ
YENİ KDV İLE ‘ESKİ EVLER’ KIYMETE BİNDİ Maliye Bakanlığı’nın yeni uygulamasına göre, büyükşehirlerde metrekare fiyatı 500 ile 1000 lira arasında olan konutlardan yüzde 8, metrekaresi 1000 lira ve üzeri konutlardan yüzde 18 KDV alınacak. Böylece yeni konutlarda 150 metrekarenin altındaki daireler için uygulanan yüzde 1’lik KDV oranı değişmiş oldu.
7.02.2013 Ekonomi
Konut alacaklara uyarı
Konut alacaklara uyarı Tüketici Hukuku Enstitüsü Genel Başkanı Tokbaş ev almak isteyen vatandaşları uyardı.
7.02.2013 Ekonomi
Maketten satışa tedbir isteği geldi
Maketten satışa tedbir isteği geldi İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, arka arkaya gelen iflas haberlerinin inşaat sektörünü tehdit ettiğini belirterek, “Maketten konut satışları acilen kurala bağlanmalı, aksi takdirde ikinci banker vakası çok yakın” uyarısında bulundu.
25.01.2013 Ekonomi
Maketten Konut Satışına Tedbir!
Maketten Konut Satışına Tedbir! Tellioğlu, maket üzerinden konut satışının yapıldığı projelerde bir kurala tabi tutulmaksızın halktan para toplandığını savundu.
25.01.2013 Konut
Maketten Satış Yasağı Askıya Alındı
Maketten Satış Yasağı Askıya Alındı İnşaat sektöründe büyük tartışmalara yol açan maket üzerinden konut satışını yasaklayan düzenleme askıya alındı.
6.12.2012 Konut
TAŞYAPI CADDE’YE 400 MİLYON DOLARA DÖRDÜZ KULEYİ DİKTİ
TAŞYAPI CADDE’YE 400 MİLYON DOLARA DÖRDÜZ KULEYİ DİKTİ Taşyapı tarafından Bağdat Caddesi’nde yapılan Four Winds Residence, 400 milyon dolar yatırıma sahip. 420 konuttan oluşan projede satışlar eylülde başlarken, Emrullah Turanlı ise, “Bürokrasi nedeniyle projede 5-6 yıl gecikme yaşandı” dedi
8.06.2012 Ekonomi
Quick Sigorta Bina Tamamlama Sigortası konut alıcılarının ve yatırımcılarının en büyük güvencesi olacak!
Quick Sigorta Bina Tamamlama Sigortası konut alıcılarının ve yatırımcılarının en büyük güvencesi olacak! Binaların tamamlanamaması nedeniyle oluşacak mağduriyetleri önlemek, tüketicilerin ödemelerini teminat altına almak ve ülke ekonomisine yeni gayri nakdi kaynak sağlamak açısından önemli bir fonksiyona sahip Quick Bina Tamamlama Sigortası, finansal sigortaların uzmanı Quick Sigorta güvencesi ile sunulmaya başlandı!
14.07.2020 Sigorta
Maketten sahtekarlığa 128 milyon lira ceza
Maketten sahtekarlığa 128 milyon lira ceza Ticaret Bakanlığı “maketten ev” ve “ön ödemeli” konut dolantırıcılarına göz açtırmıyor. 27 şirkete toplam 128 milyon lira ceza kesildi
2.02.2020 Ekonomi
Maketten satışa 8’li önlem paketi
Maketten satışa 8’li önlem paketi Ticaret Bakanlığı maketten ev satışında mağduriyeti önlemek için 8 maddelik çözüm paketi oluşturup Meclis’teki komisyona sundu.
10.12.2019 Ekonomi
Maketten vatandaşlık
Maketten vatandaşlık Türkiye’den konut alan yabancı yatırımcılar, Türk vatandaşlığını elde etmek için artık konutun teslim edilmesini, tapunun çıkmasını beklemeyecek. Maketten beğendiği konutun bedelini peşin ödeyen yabancılar, Türk pasaportunu anında cebine koyacak.
8.12.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Maketten Konut Satışı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.