Makyaj uzmanı 'facia' diyerek uyard! 'Bu hatalar yüzünüze 10 yaş daha ekliyor'
Makyaj uzmanı 'facia' diyerek uyard! 'Bu hatalar yüzünüze 10 yaş daha ekliyor' Günden güne değişen, gelişmiş tekniklerle uygulanan makyaj ciltteki koyu halkaları, kırışıklıkları ve lekeleri gizlemek için etkili bir araçtır. Ancak bir makyaj sanatçısının yorumuna göre makyaj doğru yapılmadığında facia yaratıyor ve hızlı yaşlanmaya neden oluyor.
30.03.2024 Makyaj
Fezi Altun’dan yeni başlayanlar için makyaj önerileri
Fezi Altun’dan yeni başlayanlar için makyaj önerileri Makyaj yapmaya yeni başlayanlar için Max Factor make-up artisti Fezi Altun makyaj çantalarında olması gereken önemli ve hayat kurtarıcı 5 ürün hakkında püf noktalarını paylaştı.
12.09.2018 Makyaj
Make-up Artist Fezi Altun’dan hayatınızı değiştirecek makyaj tüyoları
Make-up Artist Fezi Altun’dan hayatınızı değiştirecek makyaj tüyoları Max Factor Make-up Artisti Fezi Altun ruj, maskara, eyeliner, fondöten, far, kontur ve highlighter kullanırken en iyi sonuçların nasıl elde edileceğini anlattı. İşte Fezi Altun’dan hayatınızı değiştirecek 7 makyaj tüyosu:
25.07.2018 Makyaj
Makyaj nasıl yapılır?
Makyaj nasıl yapılır? Makyaj her kadının kendini iyi hissetmesini sağlayan eylemlerden biridir ve kişiden kişiye değişiklik gösterir. Peki makyaj nasıl yapılır? Bu haberimizde size “makyaj nasıl yapılır?” bunu anlatacağız. Vakit kaybetmeden başlayalım. İşte “makyaj nasıl yapılır?” haberimiz…
17.03.2017 Makyaj
Makyaj artisti Rıfat Yüzüak'tan makyaj tüyoları
Makyaj artisti Rıfat Yüzüak'tan makyaj tüyoları Max Factor makyaj artisti Rıfat Yüzüak mükemmel bir makyaj için önemli tüyolar verdi.
5.02.2016 Makyaj
Doğru makyaj teknikleri
Doğru makyaj teknikleri Uzmanına sorduk: Doğru makyaj nasıl yapılır? Doğru makyaj teknikleri nelerdir?
11.09.2019 İlginç Videolar
Nasıl ruj sürülür? Makyaj nasıl yapılır?
Nasıl ruj sürülür? Makyaj nasıl yapılır? Makyaj yaparken dikkat etmeniz gerekenleri sizin için derledik. Merak ettiğiniz "ruj nasıl sürülür", "makyaj nasıl yapılır", "ruj nasıl kullanılmalı" sorularının cevaplarını bu videomuzda bulabilirsiniz.   Dolgun, canlı ve bakımlı görünen dudaklara sahip olmak bir kadın için çok önemlidir. Bunu gösteren en iyi ürünse rujdur.  Ruju ne kadar özenli sürerseniz konturlar ve renkler o kadar kalıcı olacak, makyajınızı sürekli tazelemenize gerek kalmayacak. Ruj sürerken öncelikle yapılması gereken fondöteni dudaklarınıza da uygulamak. Fondöteni güzelce uyguladıktan sonra sıra dudak kontörünü belirginleştirmekte. Rujunuzla aynı renk veya bir ton açık kontur kalemiyle dudaklarınızın dış kenarlarını çizin. Böylece dudaklarınızı şekillendirmiş ve rujunuz için bariyer oluşturmuş olacaksınız.  Ruju küçük ve sert bir dudak fırçasıyla sürün. Bu şekilde dudağın daha düzgün ve daha doğal gözükmesi sağlanacak   En son aşamadaysa bir peçete yardımıyla dudağın üstündeki fazla ruju alıp matlık sağlayarak, hem kalıcı hem de göz alıcı dudaklara sahip olabilirsinz.
11.09.2019 İlginç Videolar
Baharda Makyaj Modası
Baharda Makyaj Modası 2013 yılı bahar makyajının püf noktalarını Kozmetisyen Nesrin Sürer anlatıyor.
11.09.2019 Bir Bilene Sorduk