Malatyada Deprem

Malatyada Deprem

Son dakika malatyada deprem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan malatyada deprem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan malatyada deprem haber sayfamızda...

Malatyada Deprem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17 malatyada deprem haberi bulunmuştur.
MALATYA SON DEPREMLER 2024: Malatya'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Malatya'da son 24 saatte meydana gelen depremler listesi
MALATYA SON DEPREMLER 2024: Malatya'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Malatya'da son 24 saatte meydana gelen depremler listesi Malatya'da deprem mi oldu? Son dakika son depremler haritasında Malatya yer aldı mı? Malatya'da yaşayan vatandaşlar, Malatya son depremler araştırması yapıyor. İşte Türkiye geneli merak edilen depremler arasındaki Malatya'da son 24 saatte meydana gelen depremler listesi
24.02.2024 Bilgi Rehberi
Son depremler 18 Ağustos (Kandilli - AFAD) Deprem mi oldu, nerede deprem oldu?
Son depremler 18 Ağustos (Kandilli - AFAD) Deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Son depremler... Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye'de meydana gelen son depremleri listeliyor. Peki, bugün deprem oldu mu? 18 Ağustos nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? İşte son depremler ve meydana geldikleri bölgeler...
18.08.2020 Gündem
Deprem mi oldu, nerede deprem oldu 8 Ağustos 2020 | Kandilli - AFAD son depremler listesi
Deprem mi oldu, nerede deprem oldu 8 Ağustos 2020 | Kandilli - AFAD son depremler listesi Son depremler... Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye'de meydana gelen son depremleri listeliyor. Peki, bugün deprem oldu mu? 8 Ağustos deprem listesine göre en son hangi bölgede deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberleri...
8.08.2020 Gündem
Deprem mi oldu? Son depremlere nerede oldu? AFAD ve Kandilli'den son depremler listesi
Deprem mi oldu? Son depremlere nerede oldu? AFAD ve Kandilli'den son depremler listesi SON DEPREMLER...Kandilli Rasathanesi son dakika Akdeniz'de meydana gelen deprem bilgilerini yayımladı. 29 Ocak 2020 Çarşamba günü yurt genelinde depremler meydana geliyor. Milyonlarca vatandaş, depremin nerede olduğunu öğrenmek için arayışa koyuluyor. Bugün itibariyle Akdeniz deprem haberlerinden sonra Ankara'da da deprem oldu. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin geçtiği deprem derinlik - deprem şiddeti haberleri...son dakika SON DEPREMLER...
29.01.2020 Gündem
Son dakika | Malatya'da korkutan deprem
Son dakika | Malatya'da korkutan deprem Malatya'da merkez üssü Arguvan olan Richter ölçeğine göre 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
16.08.2019 Gündem
Son dakika: Malatya'da korkutan deprem
Son dakika: Malatya'da korkutan deprem Malatya'nın Arguvan ilçesinde 23:37'de 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
18.04.2019 Gündem
Son dakika: Malatya'da şiddetli deprem
Son dakika: Malatya'da şiddetli deprem Malatya'nın Arguvan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
28.03.2019 Gündem
Son dakika: Malatya'da üst üste iki deprem
Son dakika: Malatya'da üst üste iki deprem Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, art arda 2 deprem meydana geldi. 5 dakika arayla meydana gelen depremlerin büyüklükleri 3.8 ve 3.6 olarak kaydedildi. Depremlerde herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, Malatya kent merkezi ve çevre ilçelerden de hissedildi.
27.03.2019 Gündem
Son dakika... Malatya'da korkutan deprem!
Son dakika... Malatya'da korkutan deprem! AFAD'ın yaptığı açıklamaya göre,  saat 14.29'da merkez üssü Malatya Arguvan olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
25.03.2019 Gündem
Malatya'da peş peşe korkutan depremler
Malatya'da peş peşe korkutan depremler Malatya'nın Arguvan ilçesinde bu sabah Richter ölçeğine göre sırasıyla 3,1, 3.6, 3.9 ve 4.1 büyüklüğünde 4 deprem meydana geldi. Can ve mal kaybının yaşanmadığı depremler, kısa süreli paniğe neden oldu.
21.03.2019 Gündem
Son dakika... Malatya'da korkutan deprem
Son dakika... Malatya'da korkutan deprem Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
5.02.2019 Gündem
Son dakika: Malatya'da 3.7 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Malatya'da 3.7 büyüklüğünde deprem Malatya'da merkez üssü Hekimhan ilçesi olan Richter ölçeğine göre 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
18.06.2018 Gündem
Malatya'da peş peşe  5.2 ve 4.7'lik iki deprem
Malatya'da peş peşe 5.2 ve 4.7'lik iki deprem Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremin hemen arkasından 4.7'lik bir sarsıntı daha yaşandı. Bakan Yerlikaya 'Saha taramalarımız başlamıştır, gelişmeleri yakından takip ediyoruz.' ifadelerini kullandı.
24.11.2023 Gündem
DASK kuruluşundan itibaren 394 milyon liralık hasar ödedi
DASK kuruluşundan itibaren 394 milyon liralık hasar ödedi 17 Ağustos Marmara Depreminin 21. yıldönümünde Türkiye genelinde Zorunlu Deprem Sigortalı konut sayısı 10 milyona yaklaştı. Depremden bir yıl sonra kurulan Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), kuruluşundan bu yana toplam 394 milyon liralık hasar ödedi.
14.08.2020 Ekonomi
O banka açıkladı! Depremzedelere 3 ay faizsiz...
O banka açıkladı! Depremzedelere 3 ay faizsiz... Türk Ekonomi Bankası (TEB), Elazığda meydana gelen ve başta Malatya olmak üzere pek çok çevre ilde hissedilen deprem sonrası olaydan etkilenen vatandaşların bireysel kredi taksitinin veya kredi kartı ekstresinin son ödeme tarihini 3 ay faizsiz erteleme kararı aldı.
28.01.2020 Ekonomi
Mustafa Cengiz, depremzedeler için alışveriş yaptı
Mustafa Cengiz, depremzedeler için alışveriş yaptı Galatasaray Kulübü, Elazığda meydana gelen ve Malatya ile çevre illerde de hissedilen 6.8lik depremde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Cengiz, "Battaniye, atkı, kışlık ne olursa deprem bölgesine ulaştırılacak. Kampanyaya lütfen katılsınlar. Kendilerini bu toplumsal dayanışmayı yapsınlar." dedi.
30.06.2020 Galatasaray
" Son depremler " 24 Ocak - Son dakika deprem haberleri | Elazığ ve Malatya'dan acı haberler!
" Son depremler " 24 Ocak - Son dakika deprem haberleri | Elazığ ve Malatya'dan acı haberler! SON DEPREMLER...24 Ocak 2020 Cuma günü art arda şiddetli depremler meydana geldi. Kanadilli Rasathanesi ve AFAD'ın yayımladığı bilgilere göre Elazığ ve Maatya'da çok şiddetli deprem oldu. Acı haberler isepeş peşe geldi. Peki Elazığ deprem ve Malatya deprem şiddeti kaç? İşte SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ...
24.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Malatyada Deprem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.