Mandala Nedir, Nasıl Yapılır? Mandalanın Psikolojik Etkileri Nelerdir?
Mandala Nedir, Nasıl Yapılır? Mandalanın Psikolojik Etkileri Nelerdir? Mandala, ortada tek (ben)noktayla başlayan, etrafında içten dışa doğru büyüyen evreni temsil etmektedir. Mandala sözcüğünün kökeni Sankritçe’dir. Türkçesi, çember- daire ve merkez demektir. Tarihi çok eskilere dayanan mandala, bir Uzakdoğu Sanatıdır. Hayatın pek çok alanında görülen mandala tekniği her yaştan insan için muhteşem bir uğraştır. Mandala nedir, nasıl yapılır? Mandalanın psikolojik etkileri nelerdir tüm detayları ile derledik.
7.01.2022 Eğitim
Mandala Nedir, Nasıl Yapılır? Okul Öncesi İçin Mandala Yapmanın Faydaları Nelerdir?
Mandala Nedir, Nasıl Yapılır? Okul Öncesi İçin Mandala Yapmanın Faydaları Nelerdir? Son dönemlerin popüler eğlenceleri içerisine girmiş olan mandala, pek çok kişinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Özellikle 7’den 70’e pek çok kişinin boş zamanlarını değerlendirdiği bu güzel etkinlik, aynı zamanda oldukça keyifli bir vakit sunuyor. Peki mandala nedir, nasıl yapılır? Okul öncesi için mandala yapmanın faydaları nelerdir? İşte bu konuda merak edilenler.
9.02.2021 Eğitim
Özlem Çetinkaya ile yeni yıl mandala atölyesi
Özlem Çetinkaya ile yeni yıl mandala atölyesi Özlem Çetinkaya ile 7 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek mandala atölyesinde katılımcılar renklerin ve çizgilerin buluştuğu yaşam çemberi mandala ile sevdiklerine kendi elleriyle kartpostal hazırlayacak.
2.12.2019 Kültür Sanat
Türk sevgilisiyle sergiye gitti
Türk sevgilisiyle sergiye gitti Victoria’s Secret’ın eski mankeni, Brezilyalı model Adriana Lima (38), Türk sevgilisi, iş insanı Emir Uyar’la İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen bir serginin kırmızı halısında boy gösterdi.
21.09.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri