2022 İlkbahar/Yaz tırnak modası: Bu yaz tırnaklar çiçek açacak
2022 İlkbahar/Yaz tırnak modası: Bu yaz tırnaklar çiçek açacak Bahar çiçekleri açmaya başlamışken bakımlı ve güzel görünen eller için tırnak bakımı büyük önem taşıyor. Başarılı tırnak sanatçısı ve protez tırnak eğitmeni Atiye Çolaklı, bu yazın oldukça popülerleşen tırnak tasarımlarına değinerek, 2022 İlkbahar/Yaz tırnak modası hakkında ipuçları verdi.
Bütün yılı domine edecek 8 güzellik trendi
Bütün yılı domine edecek 8 güzellik trendi Uzun bir kış döneminin ardından bahar yüzünü göstermişken cildimiz ve saçlarımız da daha güzel günler için hazır. Peki 2022 güzellik trendleri neler? İşte bütün yıl boyunca her yerde göreceğimiz 8 güzellik trendi! - PEMBENAR ÖZEL
30.03.2022 Güzellik
Trend alarmı: Ekoseli tırnaklar
Trend alarmı: Ekoseli tırnaklar Bu kış tırnaklar konuşuyor. Sezonun yükselen manikür trendi: Ekoseli tırnaklar. İster iki renk ister rengarenk... Hem kışa hem de yılbaşına çok uygun.
29.11.2017 El ve Ayak Bakımı
Kot tırnak trendi
Kot tırnak trendi Instagram'ın yeni oje trendi kot tırnaklar. Güzellik bloggerları ve makyaj meraklıları tırnaklarını bir tuval gibi kullanıyor. Kimisi 2D sadeliğini tercih ederken kimisi 3D desenlerle gözleri üstüne çekiyor.
Yarım ay manikür modası
Yarım ay manikür modası Bu sonbaharın oje trendlerinden bir tanesi 1930'ların yarım ay manikürü. Yapımı oldukça kolay olan bu manikür modası 2016 sonbaharında denemeye değer.