Margaret Thatcher

Margaret Thatcher

Son dakika margaret thatcher haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan margaret thatcher gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan margaret thatcher haber sayfamızda...

Margaret Thatcher

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 359 margaret thatcher haberi bulunmuştur.
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi.
6.03.2024 Dünya
Siyah beyaz hayattan renkli dünyaya
Siyah beyaz hayattan renkli dünyaya Siyasetten ekonomiye, teknolojiden pop kültürüne kadar refaha yönelik pek çok yeniliğin yaşandığı 1980’ler dünyayı değiştiren 10 yıl oldu. 21. yüzyılın ilk çeyreğine damga vuran bu yıllardaki değişimi Milliyet okurları için hazırladık...
18.10.2023 Gündem
Ünlüler de bu hastalıktan muzdarip! Aralarında Obama ve Margaret Thatcher da var
Ünlüler de bu hastalıktan muzdarip! Aralarında Obama ve Margaret Thatcher da var Uyku insan sağlığı açısından en önemli eylemlerden birisidir. Günlük olarak bir insanın 7-8 saat uyuması gerekir. Ancak bu durum bazı insanlarda böyle değil. Araştırmacılar genetik faktörlerin neden olduğu kısa uyku sendromuna sahip olabilecek insanların var olduğunu açıkladı. Az uyuyan kişiler arasında Barack Obama ve Margaret Thatcher gibi isimler de var.
5.06.2023 Bilgi Rehberi
David A. Chipperfield: “Mimarlar yakın gelecekte anıtsal yapılardan çok, mevcut yapı stoğu üzerinde çalışacak...”
David A. Chipperfield: “Mimarlar yakın gelecekte anıtsal yapılardan çok, mevcut yapı stoğu üzerinde çalışacak...” Pritzker Ödülü’nün yeni sahibi David A. Chipperfield ile 21. yüzyılda mimar olmanın sorumluluklar, mevcut yapıların yeniden kullanımları ve iyileştirmelerine yönelik üretimlerinin arkasındaki yaklaşımlar ve yakın gelecekte kentlerde yüzleşeceğimiz sorunlar üzerine...
28.05.2023 Mimarlık
Mert Aydın yazdı: Rüyaların kalecisi Lars Leese
Mert Aydın yazdı: Rüyaların kalecisi Lars Leese Lars Leese... 26 yaşında Leverkusen’in kadrosuna katılarak profesyonel oldu. Onu getiren hocası Ribbeck kovuldu. Daum ile kenara hapsoldu. Bundesliga’da tek maç bile oynamadan Premier Lig’in yolunu tuttu. Liverpool’u deviren adam oldu ama amatör kümede nokta koydu.
30.04.2023 Futbol
Mert Aydın yazdı: Ovett ile Seb Coe! Zıtların rekabeti
Mert Aydın yazdı: Ovett ile Seb Coe! Zıtların rekabeti Zor çocukluğu, disleksi problemi hepsi bir paket olmuş Steve Ovett’ın karşısına çıkmıştı. Sebastian Coe ise tam tersi cazdan, tiyatrodan konuşabilen burjuva sınıfının iyi bir temsilcisiydi. Yarışlardan sonra gülerek hayranlarının uzattığı fotoğrafları imzalardı. Bu nedenle dünya üzerinde Ovett değil Coe’ydu kendisine daha çok taraftar toplayabilen.
23.04.2023 Diğer
İtalya'da taraftarlar polis arabasını kundakladı! Başkan sert çıktı: İngiliz kuralları uygulansın
İtalya'da taraftarlar polis arabasını kundakladı! Başkan sert çıktı: İngiliz kuralları uygulansın UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda dün gece oynanan Napoli - Eintracht Frankfurt maçı sahadaki mücadeleden çok, dışarıda yaşanan olaylarla gündeme geldi. Eintracht Frankfurt taraftarlarının polis arabalarını ateşe vermelerinin ardından Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, çok sert konuştu.
16.03.2023 Dünyadan Futbol
İngiltere'de sınır muhafaza ve ehliyet sınavı çalışanları ile demiryolu işçileri grevde
İngiltere'de sınır muhafaza ve ehliyet sınavı çalışanları ile demiryolu işçileri grevde İngiltere'de sağlık, ulaştırma gibi hayati sektörlerde çalışan on binlerce işçi ve memurun, bir yıl içinde hızla artan enflasyon karşısında ücretlerinin korunması talebiyle başlattıkları grevler dalgalar halinde sürüyor.
28.12.2022 Dünya
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın ve Valerien Ismael itirafı! 'Pişman değilim'
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın ve Valerien Ismael itirafı! 'Pişman değilim' Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın ve Valerien Ismael'in ayrılık sürecine dair gelen soruya cevap veren Ahmet Nur Çebi çarpıcı ifadeler kullandı. Beşiktaş Başkanı kendisine yönelik gelen eleştirilere cevap verdi.
2.12.2022 Beşiktaş
Canlı yayında Beşiktaş'ın transferini duyurdu! Bomba Jesus iddiası: Referans oldu
Canlı yayında Beşiktaş'ın transferini duyurdu! Bomba Jesus iddiası: Referans oldu Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın gündemini değerlendirdi. Sarıdağ, Beşiktaş'ın transfer gündemindeki yıldız oyuncuyu açıkladı. Serdar Sarıdağ ayrıca Jorge Jesus'un transfere referans olduğunu ifade etti.
29.11.2022 Beşiktaş
Boris dönmeye mi hazırlanıyor?
Boris dönmeye mi hazırlanıyor? İngiltere’de Başbakanı Liz Truss’ın önceki gün istifasıyla birlikte, bu göreve kimin geleceğine ilişkin tartışmalar yeniden alevlenirken, eski başbakan Boris Johnson ile Maliye eski Bakanı Rishi Sunak’ın, potansiyel adayların başında geldiği belirtiliyor. Muhafazakâr Parti’nin yeni lideri ve yeni başbakan adayı olarak adı geçen bir diğer isim olan Savunma Bakanı Ben Wallace ise, aday olmayacağını açıkladı.
22.10.2022 Dünya
İlk Menopoza Girdiğinde Yaşadıklarını Anlatan Dünyaca Ünlü İsimler
İlk Menopoza Girdiğinde Yaşadıklarını Anlatan Dünyaca Ünlü İsimler Menopoz her kadının yaşadığı biyolojik ve doğal bir süreçtir. Adet döngülerinin bitişini işaret eden bu döngü her kadın için aynı olmaz. Menopoz bazı kadınlarda daha erken yıllarda ortaya çıkarken kimisinde de daha geç yıllarda görülüyor. Üç döneme ayrılan menopoz Premenopoz, Menepoz ve Postmenopoz şeklindedir. Belirtiler ve semptomlar her kadında değişiklik gösterebilir. Menopoz dönemi boyunca kadınlar sıcak basması, vajinal kuruluk ve enerji düşüklüğü gibi fiziksel belirtilerin yanı sıra duygusal olarak da etkiler görülebilir.
18.10.2022 Kadın Sağlığı
Eşinin ışığını çalmayacak biri
Eşinin ışığını çalmayacak biri Tüm dünyada daha fazla kadın siyasi lider seçilirken, onların eşleri “First Gentleman”lar da merak uyandırıyor.
9.10.2022 Dünya
Bildiğini okuyan Truss dümende
Bildiğini okuyan Truss dümende İngiltere’nin yeni başbakanı Liz Truss, solcu olan babasının kendisine oy vermeyeceğini itiraf etse de seçtiği yoldan kesinlikle dönmeyen kararlı bir karaktere sahip. Ülkesinin 3’üncü kadın başbakanı olan ve muhteşem özgüveniyle tanınan Liz Truss’ın “Demir Lady” lakaplı Margaret Thatcher’in politikalarını takip edeceği konuşuluyor
7.09.2022 Dünya
İngiltere'de Liz Truss dönemi başladı
İngiltere'de Liz Truss dönemi başladı İngiltere'de dün iktidardaki Muhafazakar Parti'nin yeni lideri seçilen Dışişleri Bakanı Liz Truss, bugün Kraliçe 2. Elizabeth tarafından başbakan olarak atandı ve yeni hükümeti kurmakla görevlendirildi.
6.09.2022 Dünya
Liz Truss nasıl bir başbakan olacak?
Liz Truss nasıl bir başbakan olacak? İngiltere nüfusunun yüzde 1’inden azını oluşturan Muhafazakar Parti üyelerinin, istifa eden Boris Johnson’ın yerine yeni parti liderlerini seçmek için oy kullandığı süreç geçtiğimiz gün tamamlandı. Son tura kalan Liz Truss ve Rishi Sunak arasındaki yarıştan galip çıkan isim, Truss oldu. Peki Liz Truss nasıl bir başbakan olacak?
6.09.2022 Dünya
Boris Johnson veda etti
Boris Johnson veda etti Bugün başbakanlık koltuğunu Liz Truss'a devredecek İngiliz politikacı, Muhafakar Parti'ye halefinin arkasında birleşme çağrısı yaptı.
6.09.2022 Dünya
İngiltere’de yeni dönem: Başbakan  Liz Truss oldu
İngiltere’de yeni dönem: Başbakan Liz Truss oldu İngiltere’de Muhafazakar Parti seçiminden beklendiği üzere Liz Truss zaferle ayrıldı ve ülkenin yeni başbakanı oldu. Truss’ı başta enerji krizi olmak üzere zorlu bir gündem bekliyor.
6.09.2022 Dünya
İngiltere'nin tarihindeki üçüncü kadın başbakan: Liz Truss
İngiltere'nin tarihindeki üçüncü kadın başbakan: Liz Truss Öğrenciyken okuldaki bir oyunda Thacther'ı canlandıran politikacı, 1980'lere damga vuran isim ve Theresa May'den sonra İngiltere tarihine geçti. Muhafazakar Parti'nin yeni lideri Liz Truss'un annesi ve babası ise, sol eğilimli.
5.09.2022 Dünya
Mihail Gorbaçov kimdir, Sovyetler Birliği'nin dağılmasında nasıl bir rol oynadı?
Mihail Gorbaçov kimdir, Sovyetler Birliği'nin dağılmasında nasıl bir rol oynadı? Kafkasya'da çiftçi bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi, genç yaşında biçerdöver kullandı. 1985'te SSCB'nin başına geçtiğinde, iki kelimeyle dünyanın kaderini değiştireceğini kimse tahmin etmiyordu.
31.08.2022 Dünya
Sarayda 'sandalet' skandalı! 2 yıl sonra çatıda bulundu
Sarayda 'sandalet' skandalı! 2 yıl sonra çatıda bulundu İngiltere'de yüksek korumalı kraliyet saraylarından herhangi birine girmek sanıldığı kadar kolay değil. Ancak biri bunun mümkün olabileceğini kanıtladı. Öyle ki Kraliçe II. Elizbeth ile arasında yaşananlar uluslararası bir mesele haline geldi. Sarayda unuttuğu sandaletler ise gazete manşetlerine taşındı.
11.07.2022 Cadde
İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa mı etti? Boris Johnson kimdir, Türk mü, neden istifa etti?
İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa mı etti? Boris Johnson kimdir, Türk mü, neden istifa etti? Boris Johnson kimdir istifa mı etti soruları araştırma konusu olmaya devam ediyor. İngitere Başbakanı olan Boris Johnson peş peşe gelen bakan istifalarının ardından istifa ettiğini duyurdu. Peki Boris Johnson kimdir istifa mı etti?
8.07.2022 Bilgi Rehberi
Johnson, partisinden güvenoyu aldı
Johnson, partisinden güvenoyu aldı İngiltere Başbakanı Boris Johnson, lideri olduğu Muhafazakar Parti’nin meclis grubunda yapılan oylamada güvenoyu aldı.
7.06.2022 Dünya
Margaret Thatcher'ın heykeli dikilir dikilmez yumurtanın hedefi oldu
Margaret Thatcher'ın heykeli dikilir dikilmez yumurtanın hedefi oldu Sabah eski Birleşik Krallık Başbakanı'nın anıtı dikilirken bir gösterici de bir karton yumurtayla geldi.
17.05.2022 Dünya
Eski bakan, efsanevi oyuncuyla aşk yaşamış
Eski bakan, efsanevi oyuncuyla aşk yaşamış İngiliz televizyoncu Michael Cockerel (81) İngiltere’nin yakın siyasi tarihindeki milletvekilleri ve ünlülerle olan geçmişini “Liderlerimiz Maskesiz” adlı kitabında anlattı.
20.09.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Margaret Thatcher ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.