Spor Günlüğü - 11 Şubat 2016
Spor Günlüğü - 11 Şubat 2016 Eurocup'ta Galatasaray Odeabank, Dinamo Sassari’yi yenerek grubu zirvede bitirdi.  Banvit de Bilbao Basket'i geçerek adını son 16 takım arasına adını yazdırmayı başardı.    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılıların basketbol şubesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.   Kadın tenisinde dünya 6 numarası Maria Şarapova, geçen yılın eylül ayından beri üçüncü kez sol kolundan sakatlandı. Rus raket, Katar'daki turnuvaya katılamayacak.   NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 12 karşılaşma ile devam etti. Golden State Warriors, Phoenix Suns'ı rahat geçti.
11.02.2016 Programlar
Spor Günlüğü - 20 Ağustos 2015
Spor Günlüğü - 20 Ağustos 2015 Eurobasket 2015 hazırlıklarını Litvanya’da sürdüren A Milli Basketbol Takımı, Huawei Kupası'ndaki son maçında Makedonya'yı farklı mağlup etti.   Doping yaptığı gerekçesi ile 8 yıl men cezası alan Aslı Çakır Alptekin’in adının verildiği İstanbul’daki atletizm salonunun ismi değişecek. Ödüllerin geri alınması için de talimat verildi.    Geçen hafta, Yeni Zelanda'da yaptığı antrenman sırasında düşerek ayak bileğini kıran ABD'li kayakçı Lindsey Vonn, bacağının son halini sosyal medyadan paylaştı ve son durumu hakkında bilgi verdi.    Maria  Şarapova ve Venüs Williams, sezonun son Grand Slam'i Amerika Açık öncesi düzenlenen Cincinnati Açık'tan çekildi.
20.08.2015 Programlar
Spor Günlüğü - 10 Temmuz 2015
Spor Günlüğü - 10 Temmuz 2015 Türkiye Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka, Galatasaray'ın iki yıldızı Kerem Gönlüm ve Justin Carter ile sözleşme imzaladı.    Anadolu Efes, bir süredir gündeminde yer alan Jon Diebler ile anlaşma sağladı. Beşiktaş ise, Bayern Münihli yıldız Heiko Schaffartzik'ten olumsuz yanıt aldı.    Tenis takviminin üçüncü Grand Slam turnuvası Wimbledon'da tek kadınlarda Serena Williams, Maria Şarapova'yı iki sette geçerek adını finale yazdırdı.
10.07.2015 Programlar
Tuvalette büyük skandal!
Tuvalette büyük skandal! Ankara'da düzenlenen Genç KIzlar Türkiye Şampiyonası play-off maçlarına katılan Beşiktaş Voleybol takımı oyuncularının, dönüş yolunda mola verdikleri sırada bir kavgaya karıştıkları ve iki genç kızı darp ettikleri öne sürüldü.     Fenerbahçe Ülker’in kadrosuna katmak istediği Kostas Sloukas'tan sarı lacivertlilere kötü haber geldi.    NBA'de Batı Konferansı final serisinde Houston Rockets ilk maçını kazandı ve Golden State Warriors karşısında seriyi 3-1'e getirdi.    Tenis takviminin ikinci Grand Slam'i Fransa Açık'ta son şampiyon Maria Şarapova, ilk turda Kaia Kanepi'ye set vermedi.
27.05.2015 Programlar
Spor Günlüğü - 29 Ocak 2015
Spor Günlüğü - 29 Ocak 2015 ULEB Avrupa Kupası M Grubu 4. hafta mücadelesinde Beşiktaş İntegral Forex, Litvanya'nın Neptunas takımını mağlup etmeyi başardı. Pınar Karşıyaka ise Paris Levallois'yı geçerek çeyrek finale yükseldi.    Tenis takviminin ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınlarda final mücadelesi Serena Williams ve Maria Şarapova arasında oynanacak.    ABD'li kayakçı Lindsey Vonn, İtalya'daki yarışlarda kariyerinin 63. zaferini kazanarak, "Alp Disiplini Kayak Dünya Kupası tarihinin en fazla yarış kazanan kadın sporcusu" oldu.   NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 11 karşılaşma ile devam etti. Los Angeles Clippers, Utah Jazz deplasmanından galibiyet ile döndü.
29.01.2015 Programlar
Spor Günlüğü | 22 Ekim 2014
Spor Günlüğü | 22 Ekim 2014 - Galatasaray Liv Hospital'da disiplinsiz tavırları sebebiyle kadro dışı bırakılan Nolan Smith'in kontratının tek taraflı olarak feshedilmesi gündeme gelirken, sarı kırmızılıların eski bir oyuncusu ilk tercih oldu.    - Galatasaray'da geçen sezon da yaşanan ödeme krizi yine boy gösterdi.  Altı basketbolcu, temsilcileri aracılığı ile kulübe ihtarname çekip, alacaklarının ödenmesini istedi.   - NBA hazırlık maçında, Utah Jazz, Oklahoma City Thunder'ı geçmeyi başardı. Karşılaşmanın yıldızı ise Enes Kanter oldu.    - Üç yıllık İstanbul macerasının ardından Singapur'a taşınan WTA Sezon sonu Turnuvası'nın ikinci gününde, Agniezska Radwanska, Petra Kvitova'yı; Caroline Wozniacki ise Maria Şarapova'yı mağlup etti.
22.10.2014 Futbol
Spor Günlüğü
Spor Günlüğü Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de.
2.06.2013 Haber Bülteni
Spor Günlüğü
Spor Günlüğü Günün öne çıkan başlıkları Skorer.TV'de...
26.03.2013 Programlar