Mario Jardel

Mario Jardel

Son dakika Mario Jardel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mario Jardel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mario Jardel haber sayfamızda...

Mario Jardel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 205 mario jardel haberi bulunmuştur.
Galatasaray yönetiminden Okan Buruk ve futbolculara şampiyonluk mektubu!
Galatasaray yönetiminden Okan Buruk ve futbolculara şampiyonluk mektubu! Sarı-Kırmızılılar tamamen şampiyonluğa kilitlendi... Kulüpten de tüm futbolculara ayrı ayrı mektup gönderildi. Tüm mektuplarda 'şampiyonluk' detayının olması dikkat çekti.
18.02.2024 Galatasaray
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları!
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları! Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihinde takım ve bireysel sporlarda unutulmaz başarılar elde ettik. Futbol, basketbol, voleybol, güreş, halter ve birçok spor dalında tarihi başarılar kazandık.
29.10.2023 Skorer
Mazinde bir tarih yatar!
Mazinde bir tarih yatar! Kulüpler düzeyinde Türk futbolunun en büyük başarılarına 2000 yılında UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı müzesine taşıyan Galatasaray imza attı. Fenerbahçe 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, 2013'te UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynadı. Beşiktaş ise 2017'de Avrupa Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşadı.
26.10.2023 Skorer
Mehmet Yozgatlı'dan çok konuşulacak Cengiz Ünder ve Altay Bayındır sözleri! Şampiyonluk favorisini açıkladı
Mehmet Yozgatlı'dan çok konuşulacak Cengiz Ünder ve Altay Bayındır sözleri! Şampiyonluk favorisini açıkladı Teknik direktör Mehmet Yozgatlı, Skorer TV canlı yayınında Trendyol Süper Lig'de geride kalan haftayı masaya yatırdı.
22.08.2023 Süper Lig
Galatasaray - Fenerbahçe maçında Fatih Terim sürprizi! Tribünden takip etti
Galatasaray - Fenerbahçe maçında Fatih Terim sürprizi! Tribünden takip etti Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı tribünden izleyen isimler dikkat çekti.
5.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan transfer taarruzu! Canlı yayında duyurdu: Net bir bilgi olarak verebiliriz
Galatasaray'dan transfer taarruzu! Canlı yayında duyurdu: Net bir bilgi olarak verebiliriz Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynayacağı Ankaragücü karşılaşmasından galip ayrılması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, transferdeki son gelişmeleri Skorer TV'de değerlendirdi.
26.05.2023 Galatasaray
Yok artık Mauro Icardi! Jardel'in ardından Galatasaray formasıyla bir ilki başardı
Yok artık Mauro Icardi! Jardel'in ardından Galatasaray formasıyla bir ilki başardı Spor Toto Süper Lig'in 35'inci haftasında Galatasaray ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi, Sivasspor maçında gösterdiği performansla 2000'den bu yana bir ilke imza attı.
21.05.2023 Galatasaray
Barcelona'dan Galatasaray'a! Transfer için Real Betis de devrede
Barcelona'dan Galatasaray'a! Transfer için Real Betis de devrede Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların Barcelona'da forma giyen oyuncuyla ilgilendiği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların transferdeki rakibinin Real Betis olduğu vurgulandı.
11.03.2023 Galatasaray
Almanlar 'Mesut Özil' demişti! Galatasaray transfer için harekete geçti
Almanlar 'Mesut Özil' demişti! Galatasaray transfer için harekete geçti Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sezon başı kadrosuna kattığı yıldızlar ile dikkat çekti. Sarı-kırmızılı kurmaylar, gelecek sezon için Almanya'dan 18 yaşındaki geç yıldızı transfer etmek için kolları sıvadı.
11.03.2023 Galatasaray
Transfer tekliflerini geri çeviren Gomis, Galatasaray'ı sırtlıyor!
Transfer tekliflerini geri çeviren Gomis, Galatasaray'ı sırtlıyor! 6 haftada attığı 4 golle Galatasaray’ı sırtlayan Gomis’in bir İran kulübünden gelen yüksek teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı. Fransız yıldızın özel fizyoterapist ve beslenme koçuyla çalışıp müthiş formunu yakaladığı da öğrenildi.
14.09.2022 Galatasaray
Balotelli'den Galatasaray mesajı! Transfere yeşil ışık yaktı
Balotelli'den Galatasaray mesajı! Transfere yeşil ışık yaktı Adana Demirspor formasıyla müthiş bir sezonu geride bırakan ve yeniden İtalya Milli Takımı'na davet edilen Mario Balotelli, Galatasaray'a yeşil ışık yaktı.
8.06.2022 Galatasaray
Son dakika: Mario Balotelli'den şoke eden karar! Kimse beklemiyordu
Son dakika: Mario Balotelli'den şoke eden karar! Kimse beklemiyordu Adana Demirspor'un İtalyan golcüsü Mario Balotelli, yeni sezon öncesi şoke eden bir karar aldı. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
1.06.2022 Adana Demirspor
UEFA Süper Kupa yarın sahibini bulacak! Chelsea'nin rakibi Villarreal
UEFA Süper Kupa yarın sahibini bulacak! Chelsea'nin rakibi Villarreal Futbolda 46. UEFA Süper Kupa, İngiltere ekibi Chelsea ile İspanya temsilcisi Villarreal arasında yarın yapılacak maçla sahibini bulacak.
10.08.2021 Şampiyonlar Ligi
UEFA Süper Kupa sahibini buluyor
UEFA Süper Kupa sahibini buluyor Futbolda 45. UEFA Süper Kupa, Almanya takımı Bayern Münih ile İspanya temsilcisi Sevilla arasında yarın yapılacak maç sonunda sahibini bulacak.
23.09.2020 Dünyadan Futbol
Eski Galatasaraylı Mario Jardel'den mesaj var!
Eski Galatasaraylı Mario Jardel'den mesaj var! Galatasaray'ın eski yıldızı Mario Jardel, sarı kırmızılıların kötü gidişatı üzerine videolu mesaj yayınladı ve gerekirse forvet olarak geri dönebileceğini söyledi.
13.07.2020 Futbol
Mario Jardel: Teklif gelirse Galatasaray'a dönerim
Mario Jardel: Teklif gelirse Galatasaray'a dönerim Mario Jardel'den olay Emre Belözoğlu açıklaması. Cansel Kemiksiz'in youtube kanalına konuk olan eski Galatasaraylı futbolcu Galatasaray'dan teklif gelirse dönmek istediğini belirtti. Jardel ayrıca Emre Belözoğlu'na göndermede bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Mario Jardel'den şaşırtan paylaşım! Emre Belözoğlu sansürlü...
Mario Jardel'den şaşırtan paylaşım! Emre Belözoğlu sansürlü... Galatasaray'ın efsane futbolcularından Mario Jardel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Emre Belözoğlu'na bir gönderme yaptı.
30.06.2020 Galatasaray
Mario Jardel, Galatasaray'dan ayrılışının perde arkasını açıkladı
Mario Jardel, Galatasaray'dan ayrılışının perde arkasını açıkladı Galatasaray'ın efsane oyuncusu Mario Jardel, katıldığı bir canlı yayında sarı kırmızılı ekipten ayrılmasının perde arkasını anlattı.
30.06.2020 Galatasaray
Mario Jardel'den Galatasaray taraftarlarına mesaj
Mario Jardel'den Galatasaray taraftarlarına mesaj Sarı-kırmızılı takımın unutulmaz santrforu, 2000-2001 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İspanya ekibi Real Madrid'i 3-2 yendikleri maça ilişkin sarı-kırmızılı taraftarlar için mesaj paylaştı.
4.04.2020 Futbol
Mario Jardel'den Galatasaray taraftarlarına mesaj
Mario Jardel'den Galatasaray taraftarlarına mesaj   Sarı-kırmızılı takımın unutulmaz santrforu, 2000-2001 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İspanya ekibi Real Madrid'i 3-2 yendikleri maça ilişkin sarı-kırmızılı taraftarlar için mesaj paylaştı.
30.06.2020 Galatasaray
Şansal Büyüka: "Bu öfke, kin nefret niye?
Şansal Büyüka: "Bu öfke, kin nefret niye? “Seni de, seni seveni de sevmiyoruz” pankartını o tribünlere nasıl asarsınız? Kim izin verdi? O pankart stada nasıl girdi? Asılı kalmasına nasıl izin verildi? TFF temsilcileri nerede? Niçin müdahale etmediler pankartın asılı kalmasına göz yumdular?
30.06.2020 Fenerbahçe
Fatih Terim uyardı! ‘Sevinin ama abartmayın’
Fatih Terim uyardı! ‘Sevinin ama abartmayın’ Tarihi zafere karşın Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim temkinli....
30.06.2020 Galatasaray
Marcio: "Galatasaray bu kez kazanacak"
Marcio: "Galatasaray bu kez kazanacak" Galatasaray’ın Kadıköy’deki son galibiyet golünün sahibi Marcio, 20 yıldır yenemedikleri için üzüldüğünü söyledi
30.06.2020 Galatasaray
Serhat Ulueren'den Terim'e: Artık süren doldu!
Serhat Ulueren'den Terim'e: Artık süren doldu! Spor yorumcusu Serhat Ulueren, Skorer'e Galatasaray'la ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ulueren, sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Fatih Terim ve büyük umutlarla transfer edilen Falcao'ya sert eleştiriler yöneltti.
30.06.2020 Galatasaray
Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?
Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman? Maç saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Real Madrid'in konuğu oluyor. Sarı-kırmızılı kulübün tur şansını devam ettirebilmesi için bu maçtan galip gelmesi gerekiyor. Taraftar mücadeleyi kaçırmak istemiyor ve maçın başlama saatini ve kanalını araştırıyor.
6.11.2019 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Mario Jardel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.