Mariya Zaharova

Mariya Zaharova

Son dakika Mariya Zaharova haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mariya Zaharova gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mariya Zaharova haber sayfamızda...

Mariya Zaharova

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 298 mariya zaharova haberi bulunmuştur.
ABD’nin Moskova açıklamasına Rusya'dan cevap: Güvenilir delil varsa paylaşın
ABD’nin Moskova açıklamasına Rusya'dan cevap: Güvenilir delil varsa paylaşın ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby Moskova saldırısında Ukrayna'nın rolünün olduğuna dair bir kanıt bulunmadığını söyledi.
23.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müzakere çağrısına Rusya'dan cevap: Minnettarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müzakere çağrısına Rusya'dan cevap: Minnettarız Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ukrayna ile Rusya arasında müzakere masasına dönülmesi için üzerine düşen rolü üstlenmeye hazır olduğuna dair sözlerine yanıt vererek, “Erdoğan’a, Ukrayna’da barış inisiyatifi nedeniyle minnettarız” dedi.
20.03.2024 Gündem
'Hafta sonu savaş çıkacak!' Paşinyan, Azerbaycan'ı işaret etti: Diyelim ki onlara hayır dedik
'Hafta sonu savaş çıkacak!' Paşinyan, Azerbaycan'ı işaret etti: Diyelim ki onlara hayır dedik Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, bazı stratejik topraklarının iadesi konusunda Bakü ile uzlaşılamaması halinde savaşın gündeme gelebileceğini söyledi.
19.03.2024 Dünya
Kraliyet ailesini saran yalan haberler ve sayısız komplo teorisi: Arkasından Ruslar çıktı
Kraliyet ailesini saran yalan haberler ve sayısız komplo teorisi: Arkasından Ruslar çıktı Kral Charles'a kanser teşhisi konulması ve Galler Prensesi Kate Middleton'ın ameliyatı sonrası bir takım mırıldanmalar başladı. Prenses'in uzun süre ortaya çıkmamasını takip eden 'fotoğraf krizi' ise, ardı arkası kesilmez komplo teorilerinin ve yalan haberlerin fitilini ateşledi.
20.03.2024 Dünya
Rusya'dan ABD tepkisi: Bölgeyi büyük bir çatışmaya sürüklüyor
Rusya'dan ABD tepkisi: Bölgeyi büyük bir çatışmaya sürüklüyor Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD'nin Suriye ve Irak'a gerçekleştirdiği saldırıları kınayarak, "ABD, son zamanlarda Irak ve Suriye'de İran yanlısı olduğu iddia edilen grupların hedeflerine neredeyse hiç ara vermeden saldırarak kasıtlı olarak bölgedeki en büyük ülkeleri çatışmaya sokmaya çalışıyor" dedi.
3.02.2024 Dünya
Ekvador'un ABD kararına Rusya'dan sert tepki! 'Farkında olduğunu umuyoruz'
Ekvador'un ABD kararına Rusya'dan sert tepki! 'Farkında olduğunu umuyoruz' Ekvador Devlet Başkanı Daniel Noboa’nın ellerinde bulunan Rus teçhizatını ABD’ye devretme kararına dair yaptığı açıklamanın ardından Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rus teçhizatının kendilerinden izinsiz olarak ABD’ye devredilemeyeceğini ve buna dair sözleşmelerin bulunduğunu söyledi.
2.02.2024 Dünya
Kassam Tugayları'nın İsrail hazırlığı: Gazze'nin altında da Gazze var
Kassam Tugayları'nın İsrail hazırlığı: Gazze'nin altında da Gazze var İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar 7 Ekim’den bu yana devam ederken bölgede 3 ülkenin atacağı adımların önemine dikkat çekildi. İsrail'in Gazze'ye yönelik olası kara harekatıyla ilgili ise Kassam Tugayları'nın uzun zamandır hazırlık yaptığı belirtiliyor. Doç. Dr. Uğur Yasin Asal, bölgede yaşananları milliyet.com.tr için değerlendirdi.
17.10.2023 Dünya
Rusya, İsrail'e askeri destek gönderen ABD'ye ateş püskürdü
Rusya, İsrail'e askeri destek gönderen ABD'ye ateş püskürdü Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin Orta Doğu politikasını eleştirerek, “Dünyanın geri kalanı ABD'nin pisliğini temizlemek zorunda kalacak” dedi.
14.10.2023 Dünya
Dev uçak böyle patladı! Şok görüntü de Wagner şüphesi
Dev uçak böyle patladı! Şok görüntü de Wagner şüphesi 2500 metrelik pistin son kısımlarına ulaşan Sovyet yapımı Il-76 aniden havaya uçtu. Korkunç anlar havalimanında bulunan güvenlik kameraları tarafından kayda alındı.
27.09.2023 Dünya
Rusya: Kırım saldırısının arkasında ABD ve İngiltere var
Rusya: Kırım saldırısının arkasında ABD ve İngiltere var Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rus karargahına düzenlenen saldırının perde arkasında Washington ve Londra'nın olduğunu söyledi.
27.09.2023 Dünya
Moskova-Erivan arası açılıyor: Rusya’dan Ermenistan’a ‘tatbikat’ notası
Moskova-Erivan arası açılıyor: Rusya’dan Ermenistan’a ‘tatbikat’ notası Rusya, son günlerde “dost olmayan” adımlar attığı gerekçesiyle Ermenistan’a nota verdi. Moskova ile Erivan arasındaki mesafe giderek açılıyor.
9.09.2023 Dünya
Zaharova açıkladı! Bakan Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüşecek
Zaharova açıkladı! Bakan Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüşecek Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın mevkidaşı Sergey Lavrov ile görüşeceğini bildirdi.
28.08.2023 Dünya
Avrupa’da göç krizi!
Avrupa’da göç krizi! Almanya ve Hollanda’da ülkeye yönelik kaçak girişler sosyal ve siyasi bir krize neden olmak üzere. Yetkililer özellikle Polonya sınırından kaçak girişlere dikkat çekerken, önlem alınmasını talep ediyor.
13.08.2023 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova: Saldırılar karşılıksız kalmayacak
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova: Saldırılar karşılıksız kalmayacak Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova Ukrayna'nın Kırım'da bulunan Kerç Köprüsü'ne düzenlediği saldırı sonrası ilk kez konuştu.
12.08.2023 Dünya
Anlaşma sonlandı, gıda krizi kapıda
Anlaşma sonlandı, gıda krizi kapıda Rusya’nın Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan çekilmesi ve bölgedeki gemileri ‘olası askeri hedef’ olarak görmesi dünyada buğday ve mısır fiyatlarını yükseltti.
21.07.2023 Dünya
Rusya ve ABD'den tahıl koridoru açıklaması
Rusya ve ABD'den tahıl koridoru açıklaması Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden dünyaya sevkiyatı ile ilgili yapılan tahıl anlaşmasının 2 ay süreyle uzatıldığını duyurdu. Öte yandan ABD Dışişleri Bakanlığı kararın memnuniyetle karşılandığını ifade etti.
17.05.2023 Dünya
BM'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tahıl koridoru teşekkürü
BM'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tahıl koridoru teşekkürü BM Genel Sekreteri Guterres, "Karadeniz Tahıl Girişimi için BM ile koordinasyon içinde çalışan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk hükümetine çabaları için minnettarım" dedi
17.05.2023 Gündem
Rusya, Gürcistan'a vize uygulamasını ve uçuş yasağını kaldırdı
Rusya, Gürcistan'a vize uygulamasını ve uçuş yasağını kaldırdı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Gürcistan vatandaşları için vize uygulamasının ve Gürcistan'a direkt uçuş ile tur paketi satışlarına yönelik uygulanan yasakların kaldırılmasına dair kararname imzaladı.
10.05.2023 Dünya
Saldırı sonrası Kremlin Sözcüsü Peskov açıkladı! 'Putin'in programı değişmedi'
Saldırı sonrası Kremlin Sözcüsü Peskov açıkladı! 'Putin'in programı değişmedi' Kremlin Sarayı’na gece saatlerinde 2 İHA ile düzenlenen saldırının ardından konuşan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in programının değişmediğini belirterek, Putin’in 9 Mayıs'ta Kızıl Meydan'da düzenlenecek olan Zafer Bayramı törenine katılacağını açıkladı. Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Kremlin Sarayı’na düzenlenen İHA saldırısının arkasında Ukrayna’nın olduğu yönündeki iddialarını reddederek, “Putin'e veya Moskova'ya saldırmıyoruz. Bunun için yeterli silahımız yok" dedi.
3.05.2023 Dünya
Rusya İsrail'i kınadı: Uluslararası hukuku ihlal ediyor
Rusya İsrail'i kınadı: Uluslararası hukuku ihlal ediyor Tel Aviv'in Suriye'nin başkenti Şam'a düzenlediği hava saldırısına tepki gösteren Moskova, İsrail'den silahlı provokasyonları durdurmasını istedi.
19.02.2023 Dünya
Rusya'dan İsveç'teki provokasyona tepki: İnançlara saygı duymak zorunluluktur
Rusya'dan İsveç'teki provokasyona tepki: İnançlara saygı duymak zorunluluktur Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, İsveç’te Kur'an-ı Kerim'in yakılması ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in provokatif eylemle ilgili açıklamaları hakkında, “Bir kişinin dini inançlarına saygı duymanın isteğe bağlı bir karar değil, bir zorunluluk olduğunu hatırlatmama izin verin” dedi.
24.01.2023 Dünya
Rusya'dan Moldova açıklaması: Benzeri görülmemiş bir siyasi sansür
Rusya'dan Moldova açıklaması: Benzeri görülmemiş bir siyasi sansür Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Moldova'da bazı Rus TV kanallarının lisanslarının iptal edilmesine tepki göstererek, "Moldova'nın kararı, benzeri görülmemiş bir siyasi sansür eylemidir" dedi.
17.12.2022 Dünya
Kanlı balyoz gönderdiler!
Kanlı balyoz gönderdiler! Rusya’yı ‘teröre sponsor devlet’ ilan eden Avrupa Parlamentosu’na şok eden cevap Wagner’den geldi. Paralı asker grubu, üzeri kanlı bir balyozu gönderdi ve resmen tehdit etti!
25.11.2022 Dünya
Ukrayna’da 437 çocuk öldü
Ukrayna’da 437 çocuk öldü Savaşın başından beri Ukrayna’da en az 437 çocuğun hayatını kaybettiği açıklandı.
20.11.2022 Dünya
Rusya'dan Polonya'ya nota! 'Güvenilir bilgi olmamasına rağmen siyasi şov yaptılar'
Rusya'dan Polonya'ya nota! 'Güvenilir bilgi olmamasına rağmen siyasi şov yaptılar' Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Polonya'nın Moskova Maslahatgüzarı Jacek Szczlyadowski'nin Dışişleri Bakanlığı'na çağırılarak nota verildiğini açıkladı.
16.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mariya Zaharova ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.